Reviews Feldberg (1277m - 1500m)

Schrijf review

7.3

17-01-2020
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Vandaag weer terug gekomen uit Feldberg. In al die andere jaren nog nooit zo weinig sneeuw gehad dan dit jaar. Des ondanks weer een topweek gehad ondanks dat niet alle pistes open waren/in zeer goede staat waren. Blijft heerlijk om in Feldberg te verblijven. Tot volgend jaar!!

6.3

03-01-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Ik lees in enkele reviews best hoge cijfers voor de aprèsski. Ik ben hier vorig jaar eind januari geweest maar toen was er op dat gebied weinig te beleven. Waar moet ik zijn voor een leuke aprèsski?

8.0

16-11-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

inmiddels 2 keer geweest. Ben nu voor de 3e keer aan het boeken. Pistes langer en veel kortere wachttijden bij de lift in vergelijking met Winterberg. Wij vonden het in de voorjaarsvakantie meevallen. Dan is Winterberg drukker. Hier meer uitdaging. Lessen hier niet nodig, hebben we in Winterberg al gehad. Winterberg was 4 uur rijden, dan is dit het dubbele, 8 uur, maar zeker de moeite waard.

7.3

05-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Prima vertoeven in Feldberg. Sneeuw goed tot je verder afdaalt naar beneden. Dan werd het minder maar vanaf het dorp is alles erg goed. Wel veel sleepliften.

8.0

04-03-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 7

We hebben een fantastische vakantie gehad
Zeker een aanrader

7.3

03-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi ski gebied alleen in de middag is de sneeuwkwalitijd minder

7.0

26-02-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Prima gebied voor beginners en kinderen, voor een aantal dagen.
Skischool on-snow per saldo okay. Dagelijkse chaos met inschrijven, materiaallverhuur en groepenindeling. Je zou verwachten dat Duitsers iets georganiseerder zijn, maar blijft lastig. Ook wel vermakelijk om dit van een afstandje te aanschouwen. Meeste zijn wel okay maar er lopen een paar super onaardige Duitsers tussen. Maar die tref je eigenlijk overal wel.
On-snow wil alleen maar contant en geen bonnetjes......
Pistes goed onderhouden. Alleen het parkeren op drukke dagen is een grote uitdaging en een goede warmin-up / cooling-down om van auto naar piste te geraken en v.v.

8.3

24-02-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super leuk gebied, vooral voor beginners.
In de weekenden wel erg druk, rest van de week ondanks voorjaarsvakantie goed te doen. Grafenmatt erg sfeervol, leuke pistes.
Seebuck mooie brede piste voor beginners.
Materiaal gehuurd bij black forest magic, was goed. Personeel niet bijster vriendelijk. Goede instructeurs, nemen geen risico's. Geven eerlijk en kritisch advies wanneer je er klaar voor bent zelf veilig en veilig voor anderen van de piste kan.

6.7

28-01-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

In een ochtend alle pistes/liften gedaan, ‘s middags nog even de Hinterwaldabfahrt naar Todtnau en met de bus terug.

7.7

05-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi skigebied voor met kinderen te oefenen maar als ervaren skiër ben je binnen een dag klaar.

7.0

27-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Super leuk skigebied voor families of een weekendje weg. Spotgoedkoop skieen en een iets groter gebied met genieg uitdaging! Wij komen door de prijs, hier al jaren maar zijn nu toe aan iets meer uitdaging

5.7

26-03-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Skigebied is prima, maar na 2 dagen heb je alles wel gezien. Leuk voor 'n weekendje skieen. We hebben afgelopen weekend geskied en er waren maar 1 pisten en 2 liften dicht. De pisten waren prima! Top weekend gehad.

6.0

28-02-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 6

De vergelijking met Winterberg snap ik maar hier is het buiten de weekenden minder druk en zijn de pistes brederen langer waardoor je minder lang in de lift staat dan in Winterberg

4.7

27-02-2018
Skigebied: 5 Après-ski: 3 Restaurants: 6

Winterberg is veel leuker, allemaal skiliften, amper ankers etc. Dicht bij huis 2 1/2 uur Ganz toll

7.3

26-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Hartstikke leuk gebied, vooral met kids.
Echt aanrader!

Afzetten familie en parkeren erg lastig, parkeergarage kan, maar is niet goedkoop (€11,-) maar als je ski pas koopt kan je dit terug krijgen, wij hebben pas bij accommodatie dus dan niet mogelijk.

Het is nu extreem koud overdag (-18 en windkracht 7) maar het is nog te doen met goede bescherming.....

In weekeinden wel heel druk met dagjes mensen.

7.7

14-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Erg goed en mooi gebied. Stuk mooier dan winterberg en veel langere pistes. Gebied is ook zeer geschikt voor gevordeden, vooral aan de kant van de grafematt veel uitdagende pistes. Gebied is natuurlijk niet zoals de Alpen maar het komt echt wel in de buurt. Leuk gebied voor een midweek, daarna heb je alle pisten ook wel gezien. Al met al een leuk gebied op een hele korte afstand die goed is voor beginners en gevordeden.

9.0

16-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Erg leuk gebied om te gaan leren skiën

10.0

24-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

einfach herlich, super pisten und gute schneeverhaltnisse.

10.0

14-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Perfect gebiedje om de eerste ski-ervaringen op te doen
Vanaf 3 overnachtingen is de skipas gratis!
En als er genoeg sneeuw ligt kan je lekker op avontuur door de bossen :-)
https://www.youtube.com/watch?v=u4Za_QI6uJA

5.0

06-01-2017
Skigebied: 4 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Voor een dubbeltje op de eerste rij ja. Maar die rij is niet zo best. De Feldbergerbahn ging deze week soms pas 9.30 open. En nu ligt er sneeuw zijn nog maar een paar liften open.

7.7

04-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Momenteel mist en het sneeuwt. Wachten op een flink pak zodat alle! pistes open gegooid kunnen worden!

7.3

01-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Hier kan je nog voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. Via de hochswarzwaldcard gratis skipassen en genieten van het geweldige zwembad in Titisee Neustadt. Wij komen hier al jaren in de voorjaarsvakantie met familie. Kids gaan inmiddels hun eigen gang doordat het gebied niet al te groot is. Echt een aanrader!

6.3

16-11-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk skigebied, voor kleine kinderen dan. Het is erg klein en je kan het allemaal in een dag gezien hebben en de pistes zijn niet erg uitdagend. Apres ski en restaurants zijn wel goed

8.3

06-07-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Pistes mooi. De Grafenmatt wat een uitdaging. Pension Obergfell Todtnau, prachtig. Zeer goed eten. Prachtig met gezellige sfeer die daar uitstraalt.

7.3

16-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

We komen hier al 8 jaar en elk jaar weer zin om er naar toe te gaan. Skigebied is leuk voor onze leeftijd lekker onze eigen gang kunnen gaan. We hoeven niet persee met ouders te gaan skiën of snowboarden. Eten is altijd erg lekker!! Een aanrader om naar toe te gaan!

6.3

04-03-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 5

Super skiegebied vooral
met Kids. Mooie nieuwe gondel erbij. Top!

10.0

03-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

7607 waar is dat waar jullie zitten. Ben benieuwd

8.0

02-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk hier. Het is geen alpen maar komt in de buurt. En dat voor dit geld. Een week met skipas voor 2 volwassenen en 2 kids 420 euro! Das met kurtaxe.

8.0

02-03-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Goeie après ski dus dat dan maar gedaan want na 2 dagen heb je het hele gebied wel gezien. Wel lekker eten

7.7

01-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Staat niet helder bij de betaalautomaat in de parkeergarage maar parkeren is gratis met volwassenen skipas!

10.0

29-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Parkeren is gratis..met een gekochte skipas. Effe scannen bij de parkeermeter en je krijgt het geld terug. Niks duur. Je skied zo vanuit de berg naar de garage. Een hele vooruitgang wat mij betreft.

8.0

28-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Prachtige ervaring

8.0

27-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk ski gebied. Komen hier al enkele jaren. Is goed verbeterd met de nieuwe Zeiger lift en de parkeergarage. Als je 5x of meer door een poortje van een skilift gaat is het parkeren gratis. Dus niks te duur.

7.7

27-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Goed skigebied jammer van de parkeer garage is duur en je moet met je spullen er doorheen lopen voorheen stonden we aan de piste en nu is daar de sfeer ook weg jammer

8.0

25-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prima skigebied voor 4-5 dagen. Goede pistes, sneeuw zeker voor Duitsland.

9.0

22-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Top skigebied om met kids te doen. Aanrader: hotel am feldberg. Superresto en zwembad met glijbaan en kidsgedeelte.

8.0

18-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk skigebied zeker voor kinderen!
Tot hier toe steeds sneeuw gehad!
Alleen spijtig dat het heel druk is in de skivakanties zodat je echt vroeg moet opstaan om nog een parkeerplekje in de buurt te vinden.
Door de drukte aan de skiliften vergeten de mensen hun hoffelijkheid wel eens waardoor je ski's vol krassen komen te staan van mensen die over je materiaal skiën ...

7.0

18-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Mooi skigebiedje op redelijke afstand. Ook uitdagende
pistes, vooral bij de Fahl lift

8.3

14-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Perfecte pistes drukke restaurants en apres-ski maar toch heel lekker

8.0

12-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Heel mooi en goed skigebied maar overdrukke restaurants

7.0

06-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk ski gebied op 7 uur rijden. Voor een korte goedkope skivakantie helemaal top. Veel hotels direct aan de piste met de gratis skipas-schwarzwaldcard. Veel sleepliften. Genoten!!

7.3

31-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Reunie gehad in ons oude skigebied . Super gehad !

7.7

22-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Waren er van 18 t/m 21 januari 2015. Mooi gebied met voldoende uitdaging voor alle niveaus. Er is zelfs een zwarte Worldcup skiafdaling. Tijdens ons verblijf waren er snowboard Worldcup wedstrijden.Lengte van de pistes ligt tussen de 1 en 3 km. Zijn enkele stoeltjesliften en meerdere sleepliften. Wie wil kan de sleepliften grotendeels vermijden. Bij de Grafenmat moet je aan weerszijden van de weg parkeren. Als je dan wat later komt moet je iets verder lopen. In ons geval washet max 300 meter. Zal in dde druk weekend inderdaad verder zijn. Je kent echter ook parkeren in het Parkhaus bij de Seebuck. (capaciteit ong. 1200 personenauto's). Dit kost max 10 euro per dag. Met de Hochschwarzwaldcard heb je gratis entree in de liften. Deze card krijg je wanneer je minimaal 2 overnachtingen boekt bij een aangesloten verhuurder (zijn er 300 zowel hotels als particulieren). Komen er zeker nog eens terug.

8.3

20-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Kom er al ongeveer tien jaar en het blijft leuk gebied.

7.3

10-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Prima skigebied voor een paar dagen.
Ondanks dat er nu een grote parkeergarage is (max 10 euro per dag) blijft parkeren een probleem. Zeker in het weekend,

6.3

08-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Leuk gebiedje voor families met jonge kids. Zodra je beter kunt skiën moet je iets anders zoeken.

7.7

07-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk skigebied voor fam met kinderen. Mooi weer en genoeg te doen voor de kids.Soms wel druk bij de liften (in hoogseizoen mn).En parkeren erg druk.

10.0

05-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Al 5 jaar komen we hier
Dit is het 1e jaar dat er niks ligt

8.0

04-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij komen er al 10 jaar en dit jaar gaan wij dus voor de 11e x. Heel overzichtelijk en gezellig gebied mits, door de weeks! Weekend te druk. Misschien voor de uitdaging wat verder door rijden maar wij verblijven altijd op de piste en rollen vanuit ons bed zo de piste op. Super. En zeker betaalbaar en dat houd ons in Feldberg. Maar wie weet.......

7.7

02-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Ik kom er al jaren het gebied is mooie alleen problemen zijn er met parkeren en die skieklasjes die midden op de berg heen en weer gaan

7.7

23-09-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Klein skigebiedje: met kinderen heel leuk. Voor de gevorderde skiër nog wel enige uitdaging op Weltcupstrecke, maar meer ook niet. Over paar jaar zoeken we beslist een groter gebied.

6.0

27-03-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Aantal jaren geweest, maar het wordt steeds drukker. Parkeren is een drama en veel sleepliften.
Ik rijd volgend jaar wel 200 km door naar Oostenrijk.
Voor beginners een perfect gebied!

10.0

09-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super hele mooie dagen gehad wel een Kee tot 20:30 vast gezeten op de pisten van wegen een sneeuw storm maar voor de rest leuke om te doen alleen os en weekje veel t soort om even te gaan skiën eigenlijk moet je gewoon twee weken nemen veel leuker

7.3

09-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Afgelopen weekend voor het eerst naar Feldberg geweest na een ski-stop van meer dan 10 jaar. We hebben terug 100% de smaak te pakken. Mooi overzichtelijk skigebied met goede sneeuw en pistes. Iedere skiër komt aan zijn trekken tenzij men grote afstanden wil afleggen. De wachttijden aan de liften viel bij ons héél goed mee tijdens het weekend. Zeker niet drukker dan in andere grotere skigebieden. Het parkeerprobleem hebben wij omzeild door te parkeren op een Lidl parking en dan het gratis openbaar vervoer te nemen die je vlakbij de pistes afzet en terug oppikt om het half uur. Ideaal voor een short-ski. Slechts op 6 uur vanuit Gent ben je ter plaatse !

7.3

04-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuk om even weg te zijn

6.7

01-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Voor het eerst naar Feldberg geweest en was gezellig. Een gigantisch probleem, parkeren....... Als je na 10.00 bij de liften bent mag je een heel stuk (onveilig) langs de weg parkeren en naar de piste lopen. Voor de rest probeer het weekend te vermijden door dat de Duitsers zelf komen skiën. Eten in restaurants was goed en prijzen ook echter bij sommige is alles gereserveerd doordat het een gasthof is, houdt hier dus rekening mee.

7.3

27-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Ik kom al 18 jaar naar de Feldberg maar zo druk als dit jaar had ik het nog nooit meegemaakt. Ontzettend veel klasjes. Daarom fijn om te verblijven op Todtnauberg. Ons huis staat op de piste, ik ski zo de lift in en het is stukken rustiger. Onze oudste heeft drie dagen les gehad op de skischűllifte. Veel rustiger. Top sneeuw dit jaar.

5.3

27-02-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 5

Onderhoud pisten heel slecht. Niet genoeg parkeerplaats en chaos.

7.3

24-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi ski gebied ook om te oefenen.

9.0

17-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Heel mooi ski gebied lekker veel sneeuw en goede lessen van thoma helemaal topje

8.0

16-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk skigebied, deze week wel druk bij de lift!

8.0

07-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Over een paar weekjes gaan ook wij weer voor de 3e keer naar Feldberg. Een super gebied, zeker om de beginnende afdalingen te maken. Voor echte uitdaging zit je hier aan het verkeerde adres. Ik zelf ben nu 16 en ski ongeveer 5 jaar, ik heb het gebied nu wel voort gezien en ben wel op zoek naar meer uitdaging, maar mijn zusje en ouders kunnen zich hier nog prima vermaken. Dus dit jaar maar eens het snowboard op, perfect gebied om te oefenen. Daarbij ook niet al te groot, waardoor je makkelijk met elkaar kunt afspreken in de middag, wil je als gezelschap opsplitsen door bijvoorbeeld niveauverschillen.

8.7

31-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Over een maandje voor de 2e keer naar feldberg. Erg leuk skigebied en niet ver rijden voor goede sneeuw. Voor beginners en amateurs super leuk. Minpuntje is dat zondag vaak erg druk is en de rijen voor de liften soms best wel even kunnen duren.

7.3

31-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Superleuk skigebied, gratis skikaart en gratis met de bus waarheen je wilt door het hele zwarte woud.
Gasthaus op de piste dus gelijk op de ski de sneeuw in, ideaal. Wij komen er al 10 jaar en vertrekken morgen voor het 11e jaar er weer naar toe. Wel druk in het weekend dus kan je beter door de weeks gaan.

7.3

31-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Heel leuk skigebied! Vorig jaar voor het eerst geweest en gaan volgende maand weer!!

8.3

30-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 10

al 14 jaar met veel bplezier geskied dus ga noch even door:)

5.7

30-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 1 Restaurants: 8

We hopen binnenkort voor de 4e keer naar Feldberg te gaan. In 8 uur ben je er met een gezin met kinderen. De pistes zijn gezellig en overzichtelijk. Van blauw tot zwart. Voor ons is het prima. Bij ons appartement zit de gratis schwartzwaldcard. Liften, zwembad en musea zijn voor ons gratis.! Zo blijft wintersport leuk en betaalbaar!

6.7

29-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Leuk gebiedje als je Winterberg wel hebt gezien! Lekker dichtbij voor een dag of 3-4 skiën en leuk voor families. Wil je uitdaging rij dan 2 uurtjes verder naar Vorarlberg.

7.0

02-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Voor een beginner de perfecte place to be

6.7

01-12-2014
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Goed skigebied

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord