Reviews Peisey - Vallandry (1600m - 3300m)

Schrijf review

7.3

21-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Mooi groot en goede pistes. De sneeuwconditie is nagenoeg perfect dus dat werkt mee.

6.7

01-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Super fijn skigebied. Geweldige sneeuw en bijna geen wachttijden bij de liften. Bediening overal erg vriendelijk.

8.0

07-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Skiën en eten top , apresski is er niet..

8.0

04-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Piste zijn geweldig hier , voor apreski moet je naar Oostenrijk , hele goede restaurannst te vinden hier

7.3

18-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Paradiski is een schitterend en groot Ski gebied. Pistes bij Vallandry zijn eveneens mooi en lopen (deels) tussen de bomen. Après Ski in Vallandry moet je ff naar zoeken, zelf hebben we twee gezellige barretjes kunnen vinden.. Al met al een top week gehad!

7.7

09-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Vorige week in Vallendry geweest. Prachtige sneeuw, mooie brede pistes en ondanks sneeuwval toch genoeg zicht door de bomen naast de pistes.

8.0

07-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Wij waren hier met gezin 10 tot 17 januari. Ondanks dat er weinig sneeuw was overal heen geweest via pistes die open waren. Piste zijn breed en liften goed. Kom zeker terug in Vallandry en dan maar hopen dat er meer sneeuw ligt ..!

5.0

12-01-2015
Skigebied: 4 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Vorige week in Vallandry geweest. Vele pistes gesloten vanwege ijs en AARDE op de piste
boven veel ijs Dat heb ik in 30 jaar niet mee gemaakt temperatuur van 12 graden +
na 4 uur gaan de luiken dicht in dit dorp volgende keer eerst de sneeuwhoogtes afwachten en naar een ander oord

6.7

11-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Plaatsje vallendry
daar waren voor eerst op ski vakantie.
hele ervaring moet ik zeggen maar , zeker komt er een tweede keer en meschien wel meer.
chalet gehuurd, was prima.
Verschillende pistes lekker breed.
Op de top goede sneeuw op de onderste pistes was het minder omdat er weinig sneeuw lag .er werd hard aan gewerkt met sneeuwkannon om het goed te krijgen. Voor ons een geslaagde vakantie zeker een aanrader.

8.0

04-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super gave vakantie gehad begin van 2014. Mooie brede pistes waar je alle kanten op kunt. Natuurlijk gaan wij terug in januari 2015!! Nu al zin in en we houden de sneeuwhoogtes in de gaten

8.7

14-03-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Super leuke locatie, sfeer dorp met alle chalets. Perfecte verbinding naar Les Arcs en naar La Plagne!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord