Reviews Sölden (1368m - 3200m)

Schrijf review

8.3

Gast-9020 18-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Sölden is echt super. Mooie brede pistes en goeie afdalingen. Alleen je kan niet naar een ander dorp skiën. Twee dagen skiën en je hebt zo'n beetje alles gehad. Maar alles bij alles een super gebied

9.3

Gast-8938 14-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Dit is werkelijk een super gebied. Super mooie breed

8.0

Gast-8785 06-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Duur maar goed. Als niet met de kudde meegaat naar de gletscher is het erg rustig.

7.7

Gast-8642 30-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Mooi gebied, helaas niet optimaal van kunnen profiteren. Vanwege de harde wind gletcher gesloten. Ijzige pistes op 27/28 december. Laagje sneeuw is wel noodzakelijk. Verder wel gezellige plek en leuke apres-ski

8.3

Gast-8623 28-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super skigebied maar op moment is het waardeloos!!Piste zijn ijzig, veel wind, veel pistes en liften zijn dicht. Erg jammer 😢😢😢

7.3

Gast-8619 28-12-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Pistes zijn gevaarlijk nu. Heel veel ijs, steentjes, geen grip. Strak blauwe lucht maar zoveel wind dat de gletcher gesloten is. Super jammer... wachten op sneeuw voordat je gaat!

8.0

Gast-8610 28-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Harde en ijzige pistes oppassen geblazen

9.0

Gast-8469 30-11-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Volgend jaar voor de vierde keer naar Solden. Blijft een goed gebied. Pistes zeker beter geprepareerd dan in Saalbach of Gerlos. Apres ski eveneens goed te noemen. Schirmbar is perfect. Daarnaast voldoende andere leuke tentjes

9.3

Daniëlle 13-11-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Pistes perfect onderhouden. Restaurants zijn niet erg duur en het eten is overal voortreffelijk zelfs op de pistes. Heb al duurdere skigebieden gezien en mee gemaakt waar het eten dan ook nog minder is. Après ski is top!

5.3

Gast-8428 08-11-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 3

Solden is een leuk skigebied, hooggelegen en sneeuwzeker. Restaurants veel te duur, waarschijnlijk vinden de vele oosteuropeanen dit geen probleem. Wij waren er in de kerstweek 2015, druk en lange wachttijden bij de liften.
Maffioos is de behandeling bij ongevallen: ONGEVRAAGD wordt je naar een privékliniek in Solden gebracht. Hier draait het om euro's: cash betalen en geen contract met NL verzekeraar. Algemeen ziekenhuis is in Zams(80km). Wees gewaarschuwd!

8.7

Gast-8414 07-11-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Heel mooi & goed onderhouden!

8.7

Gast-8276 26-04-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Top gebied, voor ieder wat wils

8.3

Gast-8181 29-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Top skigebied voor zowel beginnende als gevorderde skiër. Pistes worden goed onderhouden en gelrepareerd.

8.3

Gast-8117 24-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi en modern gebied. Voor ieder niveau geschikt. Door de commercie heeft de ouderwetse gemoedelijkheid en vriendelijkheid plaats moeten maken voor beleefdheid. Langgerekt dorp met weinig sfeer.

6.0

Gast-8062 20-03-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 7

De prijzen voor de skipas staan absoluut niet in verhouding tot de faciliteiten. In de carnavalsweek stonden we 1,5 uur te wachten bij de gondel voor we de berg op konden. Gelukkig was er nog een gondel en hier waren de rijen van normale lengte. Op de berg veel pistes maar kwamen veel bij elkaar op smalle afdalingen. Door de drukte was het iedere dag weer een drama hier. Veel liften gesloten door wind en we hebben voor ons gevoel in dit gebied het minste waar gekregen voor het geld. Van alle grote Oostenrijkse en Italiaanse gebieden scoort solden voor ons het laagst.

8.3

Gast-8035 18-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Topweek gehad. Hotel Tyrol is perfect. Zeer uitgebreid ontbijt en een 5 gangen diner.

9.0

Gast-7998 16-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heerlijk wezen skiën daar in januari! Het gebied is echt top, je kunt er super skiën op de gletsjer en ook buiten de gletsjer zijn het mooie, goed onderhouden pistes. Het is er echt genieten en je staat zelfs in drukke weken niet erg lang te wachten voor de liften. De apres-ski is er ook erg leuk! Er zijn genoeg barretjes waar je heen kan gaan en het als stel ook gewoon super leuk kan hebben want er is genoeg aanspraak. Verder is het echt een heel gezellig dorp. Wij zaten zelf in hotel valentin, super hotel en zeker aan te raden!

8.0

Gast-7585 02-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Erg goede week gehad hier. Sneeuw was goed en de gletsjer is echt een aanrader, heel veel poedersneeuw en off piste routes. Het fun park is erg goed op gezet met lijnen voor ieder. Hier een kleine impressie van onze week hier: https://youtu.be/X0lI6sLUHOE

7.3

Gast-7399 26-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Mooie brede platgereden pistes. De verbindingslift naar de gletsjer heeft wel veel te lage capaciteit. Voor de rest: top!

10.0

Gast-7397 26-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heel fijn gebied, kom er al 20 jaar. Je moet even je weg weten maar dan heb je ook geen wachttijden zelfs niet in carnavals vakantie. Waar deze plekjes zijn moet je even zelf uitvinden.

8.3

Gast-7289 23-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi gebied en een mooi jump park en mooi brede pistes

8.7

Gast-7102 18-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

In Solden geweest de week voor de carnavalsvakantie. Het gebied was relatief rustig. Een keer op een lift staan wachten (5 minuten maximaal).

De skipas is wat prijzig maar het gebied maakt dit, met onze omstandigheden, meer dan waar. Een uitbreiding van het gebied zou gaaf zijn. Ook de verbinding naar de gletsjer zou wat mij betreft makkelijker gemaakt mogen en kunnen worden.

5.7

Frank 18-02-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 6

In de carnavalsweek in Sölden geweest met familie. Vol goede moed aan een skiweek begonnen tot op maandag mijn dochter een zware bacteriële infecti er in haar keel kreeg. Hoge koorts en zo slap als een vaatdoek. Goed geholpen door een arts in het centrum. Een zware anti biotica kuur heeft niet kunnen bewerkstelligen dat mijn dochter nog in die week kon skiën. Aan de kassa van de ski lift gevraagd of we door overmacht het geld voor de pas terug konden krijgen of in ieder geval een gedeelte dan. Er werd resoluut "nee" gezegd, ondanks de doktersverklaring. Bij de hoofdkassa verderop in het dorp bijna hetzelfde antwoord. Enige vorm van coulance was er wel. Als de pas niet gebruikt was konden we het geld terug krijgen. Dat betekent dus dat als je een pas koopt je binnen 3 minuten door een bacteriële infectie ter aarde moet storten en vlug naar een arts moet rennen om een verklaring te halen. Ben je eenmaal door het poortje van de skilift dan kun je het schudden want dan is je pas gebruikt. Vreselijk inhalig volk dat de skilift exploiteert. Alleen geld drijft ze. De menselijke maat is totaal zoek daar.
Voor ons geen tweede keer Sölden.
Een grote pluim overigens voor Intersport in Sölden. Daar kregen we zonder discussie wel het geld terug van de huur van de skies, helm en schoenen, ook van een van de ouders die de hele dag bij het doodzieke kind bleef. Top!

5.3

Carlo 07-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 4

De 261 euro voor een 6-daagse skipas maakt ten opzichte van andere gebieden de meerprijs niet waar. Niet qua grootte en zeker niet wat betreft capaciteit. Regelmatig lange wachttijden, mede door het snel sluiten van overige liften door harde wind?!
De prijzen in Oostenrijk en Solden blijven een frustratie. 0,5 liter water voor 2,90 of een machinaal kopje koffie voor 2,90 begint je gedurende de week steeds meer te ergeren, laat staan een simpel menuutje.
Het skigebied is aardig, maar ook hier komen een aantal routes bij elkaar op een smalle piste die binnen een paar uur helemaal omgewoeld is en veel problemen geeft voor mindere skiërs. Een aanrader is de Tiefenbachgletscher. Even door het tunneltje en dan dat prachtige uitzicht.
Wij vonden er (te) veel snowboarders. Op zich geen probleem, maar 90% heeft de moed wel, maar de beheersing niet.
Het dorp Solden is één straat met legio sportwinkels, echter een knus Oostenrijks restaurant is hier niet te vinden (wel op de berg).
Conclusie: we twijfelen voor een tweede keer. Misschien helemaal buiten het seizoen vanwege de prijzen en drukte. Hoe dan ook, na 3 jaar weer eens Oostenrijk te proberen is de conclusie nog steeds dat dit wintersportland niet kan tippen aan Italie.
(Apres-ski doen wij niet aan. Vandaar de 5)

5.3

Carlo 07-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 4

De 261 euro voor een 6-daagse skipas maakt ten opzichte van andere gebieden de meerprijs niet waar. Niet qua grootte en zeker niet wat betreft capaciteit. Regelmatig lange wachttijden, mede door het snel sluiten van overige liften door harde wind?!
De prijzen in Oostenrijk en Solden blijven een frustratie. 0,5 liter water voor 2,90 of een machinaal kopje koffie voor 2,90 begint je gedurende de week steeds meer te ergeren, laat staan een simpel menuutje.
Het skigebied is aardig, maar ook hier komen een aantal routes bij elkaar op een smalle piste die binnen een paar uur helemaal omgewoeld is en veel problemen geeft voor mindere skiërs. Een aanrader is de Tiefenbachgletscher. Even door het tunneltje en dan dat prachtige uitzicht.
Wij vonden er (te) veel snowboarders. Op zich geen probleem, maar 90% heeft de moed wel, maar de beheersing niet.
Het dorp Solden is één straat met legio sportwinkels, echter een knus Oostenrijks restaurant is hier niet te vinden (wel op de berg).
Conclusie: we twijfelen voor een tweede keer. Misschien helemaal buiten het seizoen vanwege de prijzen en drukte. Hoe dan ook, na 3 jaar weer eens Oostenrijk te proberen is de conclusie nog steeds dat dit wintersportland niet kan tippen aan Italie.
(Apres-ski doen wij niet aan. Vandaar de 5)

7.7

Gast-6666 04-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Het is een geweldig ski-gebied. Je kan erg lekker eten bij de restaurants op de piste en er hangt altijd wel een gezellige sfeer.

8.0

Gast-6618 02-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Mooi sneeuwzeker gebied. Te Klein vergeleken met hoeveel mensen er Zion

6.7

Gast-6571 31-01-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Skigebied is vrij klein en kan mega druk zijn!! Veel Russen....

8.0

Gast-6542 30-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooie brede pistes. Lekkere dalafdaling. Apres-ski valt een beetje tegen in vergelijking tot bv. Ischgl.

9.0

Gast-6463 26-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top skigebied, heerlijke brede lange pistes, sneeuwzeker door hoge ligging. Prima uitgerust met liften, gezellige hutjes. Dorp wel langgerekt maar goed te lopen. Afgelopen week geweest en was echt niet druk, heerlijk vertoeven, toffe apres ski en prima restaurantjes in het dorp.

9.0

Gast-6389 23-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Al jaren onze vaste ski bestemming. Nog nooit meegemaakt dat er vanaf het middenstation niet goed kon worden geskied. Een super gebied met heel moderne liften en goed onderhouden pistes!

9.0

Gast-6223 17-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Al jaren mijn gebied,behoorlijk sneeuwzeker en elke morgen strakke pistes

8.7

Gast-6221 17-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Al jaren mijn favoriete gebied.rauth alm bubis shihutte zijn 1van de goeie tenten.

9.3

Wouter 15-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Gaan er elk jaar heen. Super pistes en altijd goed onderhouden. Mooie uitdagende pistes voor iedereen.

9.3

Gast-5914 05-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Dit is gewoon het beste skigebied van Europa. Afgelopen week weer heerlijk in de zon geskied op prachtig geprepareerde pistes, terwijl in de rest van Oostenrijk bijna niet te skiën was.

9.0

Gast-5823 03-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wij gaan in maart weer
naar sölden. Prima ski gebied voor ons. Leuke après ski ook.

9.3

Gast-5819 03-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Ik ga 9 feb 2016 naar sölden het is een van de betere skigebieden de snowparks zijn echt supper leuk en dal afdaling is geweldig zeker een aanraader

9.3

Gast-5808 03-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Ik ga in feb 2016 voor de 22x naar Sölden. Voor mij is er geen betere plek om te skiën.
Het is het gevoel van thuiskomen!!

9.0

Gast-5702 28-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Weer een weekje solden gehad met de hele Fam. Een woord "fantastisch"!! Na veel plekken te zijn geweest , blijft dit ons favoriete oord. Petje af voor de sneeuwmeesters, t lag er super bij, zelfs bij de hoge temperaturen en de weinige natuurlijke sneeuw!

9.3

Gast-5683 27-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Het was één van mijn meest leuke skivakanties ooit!

8.0

Gast-5661 26-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Top ski gebied. Bijna alle pistes open en beide dalafdalingen heel goed te doen.

8.3

Ski 25-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijke sfeer. Veel skimogelijkheden voor beginner en gevorderde. Prachtige uitzichten op grote hoogte en genoeg te doen na het skiën. Tot 8 januari 2016!

7.0

Gast-5630 25-12-2015
Skigebied: 5 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Klein gebied, binnen een dag heb je alle pistes gehad. Erg druk op de piste en lange rijen bij de liften. Wel lekker kunnen skiën, maar geen gebied om jaarlijks terug te keren! Wel gezellige apres ski!

8.0

Gast-5582 22-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Fantastisch ski gebied! Veel mogelijkheden en een mooi aantal kilometers om af te leggen.

10.0

Gast-5549 21-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig skigebied, echt mijn favoriet! Lekker groot, mooie pistes, prachtige moderne liften en vriendelijke mensen

9.0

Gast-5534 20-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top gebied ben net terug top sneeuw

7.7

Gast-5508 17-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Erg mooi, leuk en uitgebreid skigebied, het is zeker een aanrader!

8.7

Gast-5464 14-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Voor het skiën is solden samen met ischgl de top. Gaan elk jaar 2 x op skivakantie, maar gaan altijd 1 x naar solden.

8.7

Gast-5320 29-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Geweldig gebied voor beginners en gevorderden. Moet je wel je ogen open doen en kijken waar je zelf het liefst naar beneden suist. Gast 4555 heeft denk ik op bed gelegen tijdens zijn verblijf. Zzzzzzz

9.0

Gast-5246 25-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Alles is zeer goed in sölden, een zeer mooi skigebied met ruime pistes en mooie dalafdalingen, zowel voor de beginnende skiër als voor gevorderden zeker een aanrader ,wij komen hier nu al voor het derde jaar op rij naartoe altijd zeer mooie accomodatie en sneeuwzekerheid is gegarandeerd is Sölden.

8.7

Gast-5172 11-11-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Heerlijke gletscher om te skiën! 's morgens paar afdalingen op de tiefenbach. Daarna werd het snel papperig en kan je goed vooruit op de rettenbach. Wij stonden geparkeerd bij de tiefenbachgletscher maar in de middag was het te warm om daar lekker te skiën. Ik hoop dat er snel weer sneeuw valt want anders wordt het na volgende week toch een probleem om goed te kunnen skiën daar. Verder was het eten goed en de variatie van pistes ook prima.

9.0

kevin 04-10-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Super ski-gebied, ideaal voor starters en ook voor de betere skiër, eerst naar isghl geweest nu al voor de tweed keer naar Sölden, mooie afdalingen wel niet voor beginnende kinderen, ski school yellow powder is uitstekend voor de kinderen.
niet al te lange wachttijden op de liften zoals sommige zeggen.
Wij gaan iedere keer tijdens de kerst vakantie en kwa drukte valt het allemaal wel goed mee.
Mvg.

9.0

Gast-5031 24-09-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Mooi skigebied en sneeuwzeker! Wel zeer druk bij elke lift. Wij gaan zeker nog een keer terug

10.0

Gast-4910 24-04-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Op en top nog genieten in Solden☺

6.7

Gast-4742 27-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Skigebied is mooi, veel blauwe pistes. Helaas erg druk vooral bij de Gigijoch. Apres-ski zal wel goed zijn maar ik kom om te skien dus niet geweest. Jammer van geschreeuw van drunken groepjes midden in de nacht en alle Oostblokkers (Russen). Ik ga volgend jaar ergens anders heen.

6.7

Gast-4555 12-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Leuk voor beginners liften drama veel te weinig capaciteit. Veel blauw dus beginners voor mij als ver gevorderde snowboarder en skiër een drama. Wel lekkere brede pistes maar ik ga hier niet meer heen.

8.0

Gast-4542 12-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk skigebied. Lekkere brede pistes. Veel blauw, waardoor er veel newby's zijn, hier moet je wel rekening mee houden. Dalafdaling is hierdoor 's middags niet fijn, smalle pistes en langzame beginners die heel de breedte gebruiken. Niet fijn.

Overal lekker gegeten, qua prijs is het niet anders dan anders.

Qua drukte zijn alleen de eerste twee liften druk. Voor de rest loopt het snel door.
Wellicht als je in hoogseizoen gaat dat het langer wachten is.

8.0

Gast-4499 09-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk ski gebied met veel lange brede pistes, wel veel blauwe pistes. Nergens lange rijen alleen bij dalstation 5 min. Groot dorp en genoeg te doen hier.

6.7

Gast-4481 08-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 4

Voor 3 dagen skieen buiten
de vakanties om prima gebied!!

7.0

Gast-4385 03-03-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 8 Restaurants: 7

klein skigebied. liften mega druk, ik ga volgend jaar ergens anders heen.

6.7

Gast-4330 02-03-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 9 Restaurants: 5

Het blijft behelpen in Solden. Ga volgend jaar toch weer naar Troisvallees.

5.7

Gast-4300 01-03-2015
Skigebied: 4 Après-ski: 8 Restaurants: 5

Heeeeel eeeeerg druk , wacht tijden van meer dan een uur, op de piste is het in de vele smalle stuken drukker als op een indoor baan, met als gevolg vele vele ongelukken.
Het prijs peil is erg hoog, een cola al snel 6,- euro eten 2 volw. 2 kinder 90,-
En voor meer dan 800,- aan skiepas verwacht je geen sleepliften meer op de gletsjer, ook de capaciteit van de niet sleepliften laat vaak te wensen over !
Voor ons geen solden weer er zijn vele andere gebieden die veel ruimer zijn , gemakkelijker te bereiken en een stuk goedkoper !

10.0

Gast-4264 01-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mijn leukste en beste skigebied! Apres ski kun je het beste doen bij de cookook, Almrouse en Mogul, top week gehad!

8.7

Gast-4147 27-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

goed ski gebied alleen de dal afdaling altijd superdruk en chaos , maar over het algemeen een super gebied brede piste,s en gezellige sfeer

10.0

Gast-3941 23-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Beste skigebied in de Alpen, niks op aan te merken

9.7

Gast-3849 21-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

In het dorp zelf heb je mooie delen en minder mooie delen. De pistes zijn prachtig en vooral als de gletsjer open is.

8.3

Gast-3724 18-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Ski gebied is geweldig en de restaurants ook apres ski is goedkoop. Hotel Bruno is echt een aanrader ook voor kleine kinderen.

8.3

Gast-3723 18-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 10 Restaurants: 8

GEWELDIG ski gebied en het eten is ook geweldig.apres ski is ook top en niet te duur

10.0

Gast-3597 15-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

het beste skigebied in de Alpen

8.7

Gast-3554 12-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Geweldig skigebied, leuke en ook een lange afdaling naar beneden is geweldig door de gletsjer. Als 11-jarige 2e jaars snowboarder toen voor het eerst heen geweest, nu 5 jaar later nog steeds een perfect gebied voor begin tot gevorderd.

8.0

Gast-3540 12-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Heerlijke skivakantie gehad. Pistes fantastisch geprepareerd. Moderne liften; alles ziet er super strak uit. Blijft heerlijk om naar toe te gaan. Gebied is niet zo groot als sommige in bv Frankrijk, maar daardoor wel overzichtelijk. Het uitzicht vanaf de gletsjer blijft adembenemend!

8.7

Gast-3372 07-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super pistes, ook de apres ski is erg gezellig!

7.7

Martijn 05-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Groot skigebied maar geen gezellig dorp met drukke hoofdstraat (auto's)

7.7

Gast-3078 31-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Het is een mooi gebied! In januari was t ook niet te druk. Helaas hebben wij ook gemerkt dat de pistes slecht geprepareerd werden. Waardoor zelfs na sneeuwval de pistes er nog net zo slecht en uitgesleten bijlagen als de dag ervoor. Voor beginners en kinderen is het niet echt een goed gebied, behalve op gigijoch. Voor mensen die van feesten houden is t denk ik een perfect gebied.

10.0

Gast-2987 28-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heerlijk skigebied met zeer veel mogelijkheden.

8.0

Gast-2974 28-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi en modern ski gebied. Wel commercieel en daarmee ook niet echt authentiek te noemen. Veel activiteiten op en naast de piste.

8.0

Gast-2692 20-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super fijn ski gebied met veel mooie pistes! Gast 1353, waar is dat fijne pensionnetje voor € 35,00 euries?

8.0

Gast-2634 18-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

+ skigebied, zeer Sneeuwzeker, de lift achter ih dorp +/- apres ski, enkele tenten zijn super maar sommigen ook echt niet, gerlos heeft meer, - beperkte kwalitatieve restaurant, toename Russen, geen enorm overschot aan goede apres ski ih dorp. Review : 3x bezocht,

9.0

Gast-2546 15-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Goed en afwisselende pistes.

8.3

Gast-2482 12-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super pistes! Één van mijn meest favoriete skigebieden. Ook na het skiën zijn er genoeg leuke après ski tentjes en restaurants te vinden.

9.0

Robbie 10-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Samen met nog een paar oorden het Ibiza van de Alpen

9.0

Gast-2329 06-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Wij komen nu al 9 jaar in





solden en voor ons is er maar een skigebied en dat is solden voor ieder wat wils wij gaan zelf met 2 kinderen en het is het ideale gebied over 5.5 week gaan we weer we verheugen ons erop

8.0

Gast-2298 05-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Dit jaar voor de derde keer in 5 jaar naar Solden.
Geweldig mooi ski gebied, met lange pistes.
Ook voor de beginner mooie pistes, vooral boven bij de Gigijoch baan.
Hoog gebied, altijd sneeuw zeker, soms zitten de pistes op de gletchers dicht ivm storm, maar dan blijft er nog genoeg open om heerlijk te skien!

8.3

Gast-2267 04-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Supermooi en gevarieerd gebied. Brede pistes en slingerpaden tussen de bomen. Piste 2 en 11 zijn super, Bibi's skihut gezellig en lekker. Tip: reserveer een skisdepot bij skiverhuur in het Innerwald, scheelt weer sjouwen.

7.7

Gast-2078 31-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Mooi en afwisselend skigebied waar je op grote hoogte kan vertoeven.

8.0

Gast-2075 30-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Voor het eerst naar Sölden geweest. Geweldig gebied met veel mogelijkheden. Super!

8.0

Gast-1968 29-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi gebied, vriendelijke mensen ... Lekker eten. Wat wil je nog meer!

10.0

Gast-1911 28-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Dit jaar voor de eerste keer
naar Solden , is het goed te doen voor de beginnende skiër ?

8.0

Gast-1811 26-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Mooie skigebieden hier, grote brede pistes, wel druk bij de gondel naar boven, maar is goed te doen

8.7

Gast-1773 25-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heerlijke sneeuw, op de gletsjer maar ook op de pistes boven

8.3

Gast-1733 24-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heerlijk skiegebied. Veel pistes. Lekker!!

8.7

Gast-1598 20-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

De gletsjer is super, verse poedersneeuw! Andere pistes zijn soms ijsbanen

10.0

Gast-1534 16-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Komen al 36 jaar in solden gewoon omdat het sneeuwzeker is en gezellig is door de vele mensen die je kent. Jean le depanneur oirschot

7.7

Rebecca 13-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Die ALM en pizzarestaurant corso aanraders! Goed skigebied, minder gemutlichkeit op de piste en veel in de lift zitten

8.7

Gast-1353 08-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Ik ben al zeker 10 keer in Solden geweest. Het een hoog en sneeuwzeker gebied en voor elk niveau toegankelijk. Goed parkeergelegenheid bij de liftten en je bent snel boven. Leuke kroegen en restaurantjes. Zelf slapen we altijd in een pensionnetje voor nog geen 35 euries per nacht. Solden is super !

8.7

Daniëlle 07-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Dit jaar voor de eerste keer naar Sölden geweest en het is een geweldig gebied. Erg sneeuwzeker en leuke hutjes met heerlijk eten. De prijs op de piste valt reuze mee vergeleken met andere skigebieden. Gaan volgend jaar weer terug.

10.0

Gast-1293 03-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Gewoonweg fabuleus
Xx

8.3

Ben 02-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Gewoonweg goed. Goede restaurants, pistes en gezelligheid.

9.7

Gast-1234 26-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Super gebied om naartoe te gaan. Wanneer je maar wilt.

8.7

Gast-1038 03-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Mooie pistes, liften van topkwaliteit, altijd gezellig.

9.3

Gast-1030 03-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Wij gaan reeds een jaar of 10 naar solden en we voelen er ons thuis ,we gaan niet veel uiteten omdat we een prachtig hotel hebben waar het eten heel lekker is .
Grt Linda

9.3

Anton Toontje 16-10-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

We komen al een jaar of 16/17 in sölden , 2x in de winter en ook al zijn we verscheidende keren in de zomer geweest !!!! De favorieten hutjes op de berg zijn löple alm , hunhersteign en de öbslerhutte !!!! S'avonds vermaken we ons eigen altijd aan het hoekje van de bar bij almrausch !!!!! Kortom sölden is voor ons de nummer 1

9.0

Jan 10-04-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Ik ga al 40 jaar naar Solden op wintersport.
Sta in Langenfeld op de camping. (Vaste plaats)
Ik "overwinter"dan op de camping (+/- 3 maanden)
Laatste 4 jaar met het vliegtuig vanaf Eindhoven.

10.0

Gast-618 25-01-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

zeeeeeeeeer goed

10.0

Gast-559 02-01-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

super skigebied met goede après-ski

10.0

Gast-512 19-12-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

beste skioord in Oostenrijk

9.0

Philip 23-11-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Het was de max! Herhalingen volgen zeker!!!

8.0

Theo 13-10-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

mooi skigebied en sneeuwzeker

8.0

Niels 07-10-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Forsthaus Falkner is perfect voor als je eigen vervoer hebt. Het ligt niet in het drukke centrum van Sölden, er is parkeergelegenheid voor of naast het Forsthaus. De kamers hadden (wij hadden waren met 7) meer weg van studio's. Groot balkon, een keukentje, een living, 3 aparte slaapkamers met elk een badkamer. Ook het ontvangst van de vriendelijke gastvrouw is een pluspunt. En het houdt niet op, ook het ontbijt was ruim en lekker voor een kleine prijs.

Over Sölden zelf: zoals je al veel kan lezen, groot en uitgestrekt gebied, met moderne liften. Wel geen kilometers lange afdalingen, maar zeker voldoende voor ervaren skiërs (10 weken ervaring en meer). Op de gletscher zelf, brede en ruime pistes, goed om de techniek bij te schaven.

Tot slot de aprés-ski: in Sölden vind je voor ieder wat wils. Je kan er direct na het skiën genieten van de typische Oosterijkse sfeer of je kan 's avonds na het eten tot in de vroege uurtjes uitgaan.

7.3

Gast-167 05-01-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7


Blijft een prachtig sneeuwzeker gebied, waarbij je ook zo in ober-/hochgurgl bent

8.0

Gast-166 05-01-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Prachtig skigebied.
Alleen zóóóó jammer dat het wachten aan bijna iedere lift zo lang duurt.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord