Reviews Ischgl (1377m - 2872m)

Schrijf review

8.0

Gast-9584 25-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Was een super week ook erg veel zon! Wel een keer regen gehad.. restaurants zijn ook super soms wel erg druk. Ski show is ook echt een aanrader:) De piste's waren elke dag ook prima, dal afdaling was vaak aan het einde van de dag wel minder maar dat is ook wel logisch. Kortom super vakantie gehad!

10.0

Gast-9575 25-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Vandaag terug naar huis, Ischgl was weer geweldig, de ski - show dinsdagavond krijgt ook een 10, de Sky Fly is een top ervaring, ook voor de kids, de pistes zijn super goed, off piste, vrijdag was spectaculair. Kortom Ischgl krijgt van ons een dikke 10. In april gaan wij weer 3 dagen skiën; Relax, if you can.

10.0

Gast-9447 18-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Deze week gaan wij 6 dagen skiën in Ischgl. Onze kinderen van 9en 11 hebben 6 dagen les van Max en ik heb 6 dagen les van Stefan. Ondanks alle jaren ervaring wil ik nog beter leren skiën en alle details fine tunen. Ischgl is een top ski - gebied met een fantastische skischool die zeer zeer klant gericht is. Wij komen 2/3 keer per jaar in dit dorp vanwege de sfeer, gastvrijheid en de goede pistes. Kortom, "relax, if you can".

9.3

Gast-9329 08-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Super skigebied!!!

10.0

Gast-9326 08-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top skigebied ! Wij gaan elk jaar opnieuw weer terug voor de fijne pistes de gezellige apres ski en de heerlijke restaurants

7.7

Gast-9060 22-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Mooi aangelegde pistes , veel zetelliften , niet echt voor beginnende skiërs

8.0

Gast-9025 18-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Skigebied is vrij beperkt. Sommige afdalingen sluiten niet aan op lift, dus veel prikken. Vooral afdaling 80 naar Samnaun is een complete ramp. 15 minuten prikken. Restaurants top, zeker in hotel Sonne.

8.7

Danny 09-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Wat een top gebied! Brede, fantastisch geprepareerde pistes! Verder veel en leuke apres ski!

8.7

Gast-8735 05-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Ischl is een mooi gelegen ski gebied. Je kan er mooi skiën want, de pistes zijn goed geprepareerd. Na het skiën kan je naar de Apres ski gaan ( de Apres ski bij E1 is erg aanteraden ). Alleen de restaurant zijn vaak vol maar wel lekker. Ski pistes zitten wel vaak dicht bij elkaar van daar het grote aantal kilometers. Met andere woorden ik kan ischl zeker aanraden!

8.0

Gast-8650 31-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Geweldige pistes heerlijke skiweek gehad

8.3

Gast-8618 28-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

40 cm sneeuw is genoeg. Pistes goed geprepareerd. Met het zonnetje is het perfect skiën dus! Inclusief dalafdalingen. Boven wel veel wind soms.

10.0

Gast-8541 18-12-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

3 dagen met Tim & Mike geskied in Ischgl. Geweldige pistes, prima sneeuw en strak blauwe lucht. Intensief les gehad van Stefan Siegele, weer mooie stappen gemaakt. In februari gaan wij weer 1 week met ons gezin. Ischgl, relax if you can......

8.0

Gast-8522 14-12-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Veel pistes, maar erg compact gebied. Je bent in één ochtend van de ene naar de andere kant en in één dag heb je alle pistes gezien, er zitten veel pistes en liften naast elkaar dus vandaar de vele km die ze claimen. Er ligt nu weinig natuursneeuw maar ze maken er best goeie pistes van met kunstsneeuw. Wel keihard, maar dat is niet anders.

10.0

Gast-8514 13-12-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Woensdag tot en met zondag gaan wij skiën in Ischgl, les van Max (NL) en les van Stefan (AU), het weer is fantastisch, geweldig om weer met onze 2 kids (9 en 11) naar dit top gebied te gaan, 8 maanden per jaar les in Snowplanet in Velsen, freestyle en fine - tunen van de techniek. In Ischgl zijn wij kind aan huis en gaan lekker genieten. Ischgl, relax if you can.

10.0

Gast-8351 07-10-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

December gaan wij weer naar Ischgl, nu aan het voorbereiden in Snowplanet, Tim en Mike freestyle les, zin in........

9.7

Gast-8312 04-06-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Helaas is de wintersport voorjaar 2016 weer voorbij. Wat is dit een fantastisch skigebied (tot eind april). Gerlos, kirchberg, etc ben overal geweest, maar niets tipt er aan Ischgl. Aangenaam dorp, fantastische apres-ski en goede hotels en restaurants. Helaas zie ik jaarlijks wel de prijzen fors indexeren.

9.0

Gast-8294 07-05-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

En dan ineens is er niets meer te beleven op Idalp. Ischl is top, nergens is het beter. Tot week 11.

10.0

Gast-8288 01-05-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

De afsluiting met Muse was superrrrrrr

9.3

Gast-8264 14-04-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Dit jaar door een complexe beenbreuk niet wezen skiën. Maar ben zeker al 25 keer in Ischgl geweest. Wat is dit een top wintersportoord. De lang uitgestrekte geprepareerde pistes zijn top. Apres-ski behoort tot de beste in de Alpen. Het is wat duurder, maar daar krijg je wat voor terug. Gerlos, Kirchberg zijn allemaal leuk maar halen het niet bij Ischgl. Ischgl...... Tot volgend jaar.

10.0

Gast-8244 08-04-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Al meer dan 25 jaar DE TOP in Oostenrijk!

8.7

Gast-8200 31-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Helemaal top gehad!!! Super gebied apres ski is hier zelfs beter dan Saalbach.

10.0

Gast-8169 27-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ischgl ein Traum seit 30 Jahren

9.7

Gast-8130 25-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Super. Morgen staan we daar weer op de latten voor een paar dagen!

8.7

Gast-8115 24-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Groot en gevarieerd gebied met hypermoderne faciliteiten. Niet voer beginners. Erg druk. Internationaal publiek, voor de echte Oostenrijkse gezelligheid en sfeer moet je hier niet zijn. Leuk dorp en leuke apres-ski.

9.7

Gast-8113 23-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Ischgl is en blijft Oostenrijks nummer 1 skigebied. Afgelopen week weer bewezen, zulke goede condities........ Kitzloch & Mikl Stadl ook top apresski !!

9.0

Gast-8086 21-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super skigebied.
Gaan in april voor de 10e keer.
Niet super druk op de piste's , de skiers verspreiden zich snel over het hele skigebied.
Weinig of geen wachttijden aan liften.
Prachtige restaurants.
Prachtige liften.
Alles is toppie.

9.7

Gast-7971 15-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Top (ski)gebied!! Heerlijke brede pistes met volop leuke restaurants op de piste. Apres-ski is bijna niet te evenaren. . Helaas weten ze dat in Ischgl zelf ook, want ik zie de prijzen behoorlijk indexeren. Maar ja, het blijft ook een van de beste gebieden.

9.0

Gast-7968 15-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Samen met vrienden genoten van een heerlijk weekendje Iscghl. Onder de indruk van dit skigebied. Super mooie brede pistes. Niet uiterst geschikt voor beginners (weinig blauw) maar echt de moeite. Italiaans restaurant la candanella loont de moeite. Gezellige apres ski. Komen zeker nog een keertje terug

7.0

Gast-7864 10-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 5

Prachtig sneeuwzeker skigebied waar het af en toe ook erg druk is. Rode pistes zijn niet echt moeilijk..restaurants zijn goed maar erg modern en duur. Apres ski is fantastisch en er loopt veel kal kak rond. Niet aan ergeren zou ik zeggen. Mis de gezelligheid van de hutten in bijvoorbeeld Wilder Kaizer gebied.

10.0

Gast-7738 06-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Prachtig gebied, volgende week gaan we voor de 3e keer.

10.0

Gast-7696 05-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Relax, if you can! Ischgl is weer helemaal top. Sinds 1984 skiën wij hier. Onze zonen, Tim en Mike, de hele week les gehad van Max, en zelf van Stefan en Daniel, top skileraren uit Ischgl. Wederom 6 dagen fantastisch geskied, geweldige pistes, heerlijk eten bij Thaya, genoten van de gastvrijheid van Hotel Post, Evi en Mario zijn geweldig zodat onze vakantie nog beter is geworden. Wij skiën ons hele leven en in Ischgl is het echt het allerbeste op elk gebied. Binnenkort gaan wij weer een paar dagen genieten in dit super dorp en geweldige skigebied. Groeten van hele blije Ischgl fans!!!!

8.0

Gast-7679 04-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Veel bulten bij het skiën naar verder alles top en de lessen leer je ook heel veel van, en er zijn ook veel rode,blauwe, zwarte pistes alleen is het eten best wel duur maar de tijd gaat snel voor bij. En je wordt ook vriendelijk opgevangen in en uit het hotel/appartement./penthouse echt heel mooi ook goed voor beginners en gevorderden en alles is gewoon heel mooi. Dus ik zou er echt naartoegaan

9.0

Gast-7533 29-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Heel groot en mooi ski gebied, echt voor de gevorderde skiër! Veel rood en zwart. Apres-ski ook super gezellig en lachen. Restaurants op de berg ook goed alleen weinig plek om te zitten door drukte en het kost over het algemeen een vermogen... Maar dat weet je als je op wintersport gaat. Al met al een top gebied! Echt een aanrader.

9.0

Gast-7528 29-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Al twee keer geweest dit jaar en het is rond we gaan ook naar de afsluiting.

9.0

Gast-7268 23-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Gevarieerd gebied met vooral rode pistes en leuke zwarte snelheidknallers! Een paar blauwe ideaal om te oefenen. Maar vooral een gebied voor de betere skier. Er is altd wel een lift waar het niet druk is dus je hebt altijd een alternatief om niet in de rij te gaan staan.
Apres ski gaat door tot in de late uurtjes en er is voor elk genre wel een leuke bar. Zoek je het liever rustig dan zijn er ook mogelijkheden. Wil je in het laat nog stappen gaan? Kan perfect in een aantal leuke disco's!
Op en top gbied, minder geschikt voor kinderen door de moelijkheidsgraad en het apreski aanbod ;).
Mij zie je er elk,jaar een paar keer terug.

9.0

Gast-7112 18-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

kom er al 15Jaar, wat een super gebied!

9.3

Gast-6984 14-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Al 5 x in Ischgl geweest. Helemaal top. Skiën helemaal geweldig. Wel moeten ze oppassen dat het gemoedelijk blijft, ondanks de mooie restaurants. Voor de jeugd ook super, als ze zich weten te gedragen.

9.0

Gast-6946 13-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Dit jaar 2x geweest zou nog wel een keer willen het is daar geweldig

9.0

Michel 03-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Gewoon een top gebied. Er is voor iedereen wel een mooi paatje te vinden

8.7

Gast-6622 02-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Was er met kerst, er lag niet zo veel sneeuw maar de pistes werden erg goed geprepareerd zodat wintersporten elke dag mogelijk was. Mooi en groot gebied, we hebben een heerlijke week gehad.

10.0

Gast-6500 28-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Voor ieders wat wils qua pistes, après-ski en restaurants

8.3

Gast-6481 27-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Mooi gebied, ligt nu minder sneeuw dan Voralberg, door de hoogte met krokus misschien THE best??

7.7

Gast-6469 26-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Super gebied, après ski heel leuk maat veel te druk, restaurants ook te druk, moet echt reserveren

9.0

Gast-6454 26-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Super ski- apres skigebied !!!

9.0

Gast-6340 21-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Top Ski-gebied, Top Apres-ski, Top mensen !!!

8.7

Gast-6173 16-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Wie de après-ski in Ischgl matig vindt, heeft het niet begrepen. Er is voor ieder wat wat wils, Trofana Alm, Kuhstal, de Taja, enz. Dit gaat door tot de vroege uurtjes...genieten

8.3

Mark 15-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Skiën voor ieder wat wils. De zwarte pistes zijn niet super uitdagend en de rode pistes zijn veel die eigenlijk blauw zijn. Après ski is goed eten goede prijs kwaliteit verhouding.

10.0

Gast-5996 09-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ischgl is alles wat je wil hebben

8.0

Gast-5926 06-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Heerlijke vakantie gehad. In de ochtend super pistes, in de middag wat minder voor een snowboarder door de vele bulten. Ook de drukke afdaling in de middag was minder prettig. Verder super leuke dagen gehad met goed weer en lekkere restaurants.

8.7

Johan 04-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Net leuke skivakantie achter de rug. Ondanks weinig sneeuw en veel zon lagen de pistes er goed bij. Onze toppers: afdaling naar Samnaun. Zwarte piste 70% stijl voor de durvers. Het funpark en de snelheidsopname voor de kids. Gastronomie: restaurant paznauer taija, pandorama ( voorbij idalp) en resto in Samnaun bij binnenkomen via piste 80 (binnen zeer gezellig, wel prijzig). Wel niet echt kindvriendelijk. Rode pistes zijn hier wel moeilijker dan in andere skigebieden in Oostenrijk. Kappl is leuk, zonnig skigebied, ideaal voor kinderen. Helaas te weinig pistes open en na de middag papschuiven. Oudjaar in restaurant Sunny Mountain op berg gevierd. Super leuk! ( fondue, DJ, vuurwerk, skidoo voor de kids). Zeker voor herhaling vatbaar!

8.3

Gast-5834 03-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

De week van oud en nieuw in Ischl geskied. Alle doemberichten ten spijt, hier was het prima voor elkaar. Grootste deel van de pistes in top-conditie dankzij uitgebreid systeem van sneeuwkanonnen. Door de grote hoogte, je skiet steeds zo tussen 2200 en 2800 meter dus sneeuwzeker. In zuid Duitsland was het op de heenreis 16 graden, boven in Ischl was het winter. Minpunt is de moeilijke, ijzige en drukke dakafdaling nummer 1. Beslist geen gebied voor beginners. Zeer moderne liften, heel Ischgl is een geoliede sneeuwfabriek in las Vegas stijl. Waarde voor je geld. En wanneer je de drukte wilt ontsnappen kun je in het gemoedelijke Kappl bijvoorbeeld prima eten of verblijven.

8.0

Gast-5789 02-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Mooi en groot skigebied. Knap dat de afgelopen week er nog steeds ruim voldoende sneeuw op de pistes lag en bijna alle pistes open waren. Realiseer je wel dat dit een skigebied is waar je behoorlijk goed moet kunnen skiëen / je echt van rode en zwarte pistes moet houden. Als je van blauwe pistes houdt, heb je hier maar (erg) beperkte mogelijkheden.

9.0

Gast-5641 25-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Prima week gehad veel zon en de pistes waren goed , kan gewoon naar het dal skiën

10.0

Gast-5535 20-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij komen 20 jaar naar Ischgl. Kan mij geen beter ski gebied voorstellen. Heb nog nooit mee gemaakt dat er geen sneeuw lag.

10.0

Gast-5442 12-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij hebben (weer) heerlijk geskied in Ischgl, prima sneeuw condities en heerlijk weer gehad. 100% FAN ook van dit zeer gastvrije dorp.

9.0

Gast-5326 29-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Kom al jaren in Ischgl. Geweldig skigebied. Geweldige après ski. Voor het pittoreske dorpje verblijf ik niet in Ischgl maar in de omliggende kleinere dorpen.

10.0

Gast-5262 26-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij zijn 100% FAN van Ischgl, volgende week gaan wij weer 5 dagen skiën met zijn drieën, Tim van 10, Mike van 8 en Ernst. Al jaren komen wij hier vakantie vieren, 2 keer per jaar. In februari gaat Saskia ook mee om lekker te relaxen. Ook maken wij gebruik van de Ski School met Walter (AU) en Simon (NL), goed om "gewoon" weer les te hebben.In NL hebben wij ons voorbereid bij Snowplanet in Velsen. Forza Ischgl, relax if you can!

6.7

Gast-5260 26-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Het ski gebied is een van mijn favorieten doordat het heel uitgestrekt en vooral gevarieerd is.
Ook de kinderen, van verschillend niveau, kunnen heerlijk skiën.
De restaurants op de pistes zijn redelijk tot (de kleinere) goed. Beneden in het dorp vinden wij het restaurantaanbod erg tegenvallen. Ik kom al vele jaren in Ischgl en vind dat het apres-ski gebeuren erg ordinair is geworden, veel bling-bling, weinig klasse !!
Overall blijf ik een Ischgl-fan, en zal ook dit seizoen weer minimaal 1 lang weekend te vinden zijn op de pistes, maar wellicht ook 2 x !!

9.3

Gast-4901 19-04-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Al jaren kom ik in Ischgl. Wat is dit een fantastisch (ski) dorp. Alles is perfect. Ben overal geweest, maar niets haalt het bij het totaalpakket van Ischgl. Daarom....... Ischgl forever

8.3

Gast-4873 12-04-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 5

Geweldig gebied, veel mogelijkheden en geen lange wachtrijen bij liften. Enige nadeel dat de Oostenrijkse gezelligheid mist in de restaurants

6.7

Gast-4861 11-04-2015
Skigebied: 5 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Zwaar overroepen

8.0

Gast-4850 09-04-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 6

Super gebied!! Pluspunten: veel piste kilometers, geen lange tracés, moderne liften, top apre ski en super apre ski! Minpunten: geen super lange afdalingen, niet veel off. piste mogelijk heden en de meeste restaurants zijn grote vreetschuren zonder gezelligheid

9.7

Gast-4762 29-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Geweldig skigebied! Absoluut onze nummer 1!

9.0

Gast-4688 22-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Ga hier niet heen als je echt Oostenrijkse pistegezelligheid zoekt (Hütte, enz). Ga hier ook niet heen als je alleen op de piste wilt zijn.. Ga hier ook niet heen als je niet tegen decadentie kan.. MAAR ga hier WEL heen als je van een super tof skigebied houdt, meest moderne liften, toffe afdalingen, hoge moeilijkheidsgraad, hele dikke vette apresski (van kroeg tot disco) en een Burger King in het dorp! Super toffe week gehad weer en met de Russen valt het ook wel mee ;-)

9.3

Gast-4643 19-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Top, place to be

10.0

Gast-4627 18-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Dit gebied is gewoon dè nummer 1 in alles. Ben al in heel veel skigebieden geweest en heb altijd de hoop gehad er één te vinden waar ik vanaf dat moment altijd weer heen zou willen. Nou ik heb hem gevonden hoor, een echte aanrader voor iedereen!

9.7

Gast-4618 17-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Super ski gebied , mega apres-ski ! Enige nadeel is dat de tijd er veel te snel gaat !

8.3

Gast-4447 06-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Prima mooi ski gebied met goed onderhouden pistes. Gezellig mooi dorpje en leuke restaurantjes. Op de berg zijn de restaurants wat groter maar zeker niet verkeerd. Absoluut aanrader.

8.3

Gast-4434 05-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi skigebied, vooral richting Samnaun. Ik mis ook de gezellige eettentjes op de piste. Er zijn voldoende restaurants, maar allemaal erg groots opgezet. Alles prima betaalbaar. Paznauer Taja is wat mij betreft leukste après ski tent!

9.0

Jelle 04-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Meest luxe aaneengesloten
gebied dat ik ken. Enige nadeel is dat de dalafdaling niet zo mooi is (lang pad).

8.7

Gast-4318 02-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super skigebied, leuk en gezellig dorp. Maar mis alleen beetje de echte Oostenrijkse sfeer en dan met name bedoel ik ermee dat er weinig/geen Oostenrijkse Hütte zijn om gezellig te eten & drinken op de piste. Alleen maar grote restaurants.

9.0

Gast-4314 02-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Prachtig gebied!!

10.0

Gast-4245 01-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

In december jl. waren wij in Ischgl 3 dagen aan het skiën. In februari weer 7 dagen. Uitstekend weer gehad met top sneeuw. Mist, sneeuw of zon, "gewoon" blijven skiën. Ischgl heeft overigens ook een fantastische ski school daar leren Tyroler ski leraren hoe je in alle omstandigheden veilig naar beneden komt. Doen dus. In april gaan wij weer een paar dagen naar Ischgl.

9.7

Gast-4215 28-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Een leuk gebied met veel kilometers, dus veel verschillende pistes. De restaurants zijn goed alleen erg druk dus ga laat of vroeg eten in de middag want anders kom je er niet tussen. Al met al een fijn gebied en zeker een aanrader!!

8.3

Gast-3919 23-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Iedereen lekker wegblijven omdat het allemaal niets is :-) Kunnen wij nog jaren in alle rust genieten van de prachtige pistes en het gezellige dorp.

9.7

Gast-3910 23-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Wat een top ski gebied een aanrader voor iedereen gr leo

9.0

Gast-3598 15-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Onze eerste keer in ischgl. Na al heel wat gebieden gezien te hebben. Ischgl staat zeker in onze top drie van Oostenrijkse gebieden. Mooie pistes een heel gezellig dorp. En wat ik her en der lees van dat het een duur gebied is. Ik vind het persoonlijk erg mee vallen! Wij komen hier zeker terug. Een aanrader voor iedereen die van skiën houdt en van goeie apres ski kan genieten.

9.0

Gast-3446 09-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Een prachtig gebied met mooie brede pistes. Soms moet je lang wachten bij liften maar dat maakt niet zoveel uit. De restaurants zijn qua eten helemaal geweldig. Over het algemeen een gezellig leuk gebieje

8.7

Gast-3390 08-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Heerlijk skigebied met veel mogelijkheden voor bijna alle skiërs . De nieuwe rode lift is snel in 10 minuten zonder wachttijd zittend met stoelverwarming naar de top Alleen voor gezinnen met kinderen in de beginners klasjes zou ik een ander gebied kiezen bijvoorbeeld St. Anton waar ook niet skiënde supporters wandelend bij de oefenweide kunnen komen . Voor je het zeer uitgebreide gebied goed snapt is je vakantie voorbij. Zoveel liften zijn er en moet je toch nog maar een keer omdat je nog lang niet alles gezien hebt -;) ook de off. piste mogelijkheden zijn daar super maar met de vele fatale ongelukken blijft het link natuurlijk .De restaurants zijn zowel op de piste en in het dorp van goede kwaliteit met als positieve uitschieter hotel/restaurant. Lannerhof sterrenkwaliteit voor normale prijzen in echte Oostenrijkse sfeer. Een top gebied heerlijk skiën eten drinken slapen .

9.0

Gast-3373 07-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Geweldig skigebied voor zowel beginners als gevorderden. Toen wij er waren ( week van 24 januari) helemaal geen wachtrijen bij de liften. Ja alleen bij de lift vanuit het dorp. Maar als je eenmaal boven bent is dat over. Super week gehad. Aanrader !!!!!

5.0

Gast-3330 06-02-2015
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 5

Dit skigebied is niet mijn stijl, ik vind het veel te druk en ook bij de liften moet je erg lang wachten. Geen aanrader voor bijvoorbeeld ouders met kleine kinderen. Wel erg leuk voor een vriendengroep die van après ski houdt. Ik houdt meer van kleinere skigebieden maar dat is natuurlijk mijn eigen meening.

8.3

Martijn 05-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mondiaal dorp en skigebied maar net iets over de top en duur

7.3

Gast-3169 03-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Mooi gebied voor de gevorderde skier. Snelle liften, goede pistes. Het dorp beviel me minder. Ordinair. Russen met bognerpakken en swarovski kristallen. Rolex winkeltjes. Extreem drukke apres ski met oosteuropese meisjes op de bar (tegen betaling neem ik aan). Er zal een markt voor zijn, maar ik heb het liever wat kneuteriger.

8.3

Gast-3159 02-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wij gaan al 15 jaar op rij met carnaval naar Ischgl en wij vinden het nog steeds TOP

10.0

Gast-3056 31-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heerlijk gebied mooie pistes en liften , de apres ski is helemaal super ,en later op de avond is de trofana alm en de pacha helemaal top, de kuhstall is niet mijn tent ,in de restaurants is het zeker goed eten overal , en vooral lucy wang is heerlijk

9.7

aadje 27-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

aardig gebied. alleen begrijp ik niet waarom iemand denkt dat er maar 2 apresski tenten zijn. hahahahha. die moet wel bezopen zijn geweest.. waarschijnlijk de hele vakantie met zijn tong uit de mond bij de schatzi,s gezeten.. die stoppen ermee om 7 uur.. dan nog even langs de kuhstahl.. , en das gek, op het plein heb je zo wie zo al 4 tenten.. .das hem waarschijnlijk niet opgevallen. ach maakt het ook uit.. 2 tenten heb je ook genoeg aan. toch.. maar ischgl is zoals iedereen wel weet, een top gebied. kost wat meer, maar je hebt dan ook veel meer.. misschien niet het sneeuwrijkste dorp van de alpen, maar wel hoog en zeer sneeuwzeker. al moet het dan met kanonnen . en als het dan wat warmer word, niet gelijk in die papbende..

8.3

Gast-2877 26-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Aanrader!!! Prachtige pistes, mooi, chique en groot dorp en super après ski!

10.0

Gast-2704 21-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heel mooi gebied lekker groot en fijn weer goeie pistes en leuke pistes. Je kunt er ook heel lekker eten en is niet vaak druk op pistes omdat er zoveel pistes zijn. Ik zou er volgend jaar nog een keer heen willen, was ook heerlijk weer. Funpark was ook heel leuk zeer mooi dalafdaling ook

9.7

Gast-2575 16-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Een super ski gebied een echte aanrader

8.0

Gast-2572 16-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super ski- board gebied. Veel km! Apres ski valt iets tegen is eigenlijk maar in 2 tenten echt top! Shatsi en kuhstal

9.7

Gast-2562 16-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Top gebied dat Ischgl! Overdag lekker jagen op de piste. Daarna een bodem leggen bij de Burger King om dan direct de Schatzi in te duiken! Afsluiten uiteraard in de Trofana! Heerlijk weekje komt er aan!

7.7

Gast-2550 15-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Voor de eerste keer in Ischgl geweest. Pistes zijn goed, wel relatief kort. Er zijn maar een paar echt lange afdalingen. Kant van Samnaun is ook mooi. Lekker overzichtelijk. Er zijn maar een paar pistes die écht uitdagend zijn. Apres ski is niet zo mijn ding maar heb toch een gelegenheid gevonden waar het goed toeven was met een goed glas wijn of prosecco en heerlijke tapas. Geen idee hoe het heet maar het zit pal naast het einde van de dalafdaling. Eten is gewoon goed. Een minpuntje voor mij is het aantal gasten uit oost Europa. Volgens mij overwegend Russen. De meesten zijn onvriendelijk en asociaal. Maar daar hebben alle grote(re) skidorpen last van.

8.3

Wim 15-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

alles is hier in de overtreffende trap; liftencapaciteit, diversiteit, omvang en mogelijkheden.
Als je van klein en knus houdt, moet je hier niet zijn. Wijk dan uit naar het buurdorp See of Kappl.
Hou je van uitdagingen dan ben je hier op de beste plek.

9.3

Gast-2523 14-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Voor de 18de keer naar Ischgl. Daarvoor 15 jaar in Lech geweest.
Lech prima, maar Ischgl is superprima. Vooral de tour naar Samnaun blijft indrukwekkend. Apres-ski
is in Ischgl de kers op de taart.

9.0

Gast-2509 13-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Kom elk jaar minimaal 1 x in Ischgl. Wat is dit een top dorp! Skiën voor jong en oud. En de Apres-ski is niet te evenaren. En dit gaat door tot in de late uurtjes. Eten in de restaurants kan soms wat verfijnder. Ben in veel landen en dorpen geweest, maar er kan echt niets op tegen Ischgl!!

8.7

Gast-2284 04-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Superskigebied!


8.7

Gast-2268 04-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Ischgl is gewoon geweldig alles wat je zoekt is er dus waarom iedere keer iets anders zoeken?

9.0

Gast-2209 03-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Kom sinds 1978 in Ischgl. Heb het hele dorp zien veranderen. Van Idyllisch tot Mondain. Was voor de 44e keer in Ischgl. (Soms 2x per seizoen) Super ski-gebied !! Ken inmiddels bijna alle Einheimische!! Leuke Mensen. Kom hier graag.

10.0

Gast-2181 02-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Supper pistes, nooit last van te veel volk op de pistes après ski ook altijd top, echt een aanrader

10.0

Gast-2011 29-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super gebied! Mooie afdalingen, aan het begin van seizoen 2014/2015 waren nog lang niet alle pistes open maar dat mocht de pret niet drukken. Mooi verzorgde pistes met een bruisende après ski. Studenten kan ik aanraden in het voorjaar te gaan aangezien de kerst toch een familie aangelegenheid Is. (dit zie je iig terug in het soort toeristen)

9.3

Gast-2006 29-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Ischle is gewoon de top, Super piste's, super apres ski, Super Burger King :)

9.0

Koen 29-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top3 ter wereld voor de geoefende skiër, samen met st anton op no.1

10.0

Gast-1905 28-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super skigebied,ik hoef niet meer naar die onbeschofte fransen.Hier zijn ook mooie en goed geprepareerde pistes.Ook de lange afdalingen zijn prachtig ,deze zijn niet alleen boven de bomengrens maar ook door het bos.Wanneer je klaar bent met skien is er natuurlijk de apre ski.Die staat in Ischgl al jaren bekend als de beste ter wereld. Voor ons nog 13 nachtjes dan gaan we weer.

5.0

Gast-1889 27-12-2014
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 5

Waardeloos, niet heengaan :) geen superleuke en lange afdalingen, geen supergaaf funpark dus vooral NIET heengaan en al helemaal niet in de voorjaarsvakantie..... Als wij voor de 4e keer gaan

8.3

Gast-1568 18-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Kom sinds 1978 in Ischgl . Het hele dor

7.7

Gast-1565 18-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Ik vind helemaal mooi

10.0

Gast-1478 14-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mogen eind deze week weer naar ons super skie gebied komen er al verschillende jaren gaan nu in de week van kerst omdat het dan veel rustiger is en toch heel gezellig en dan komen we in maart april nog een keer terug echt super toppie

8.3

Gast-1476 14-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Geweldig skie gebied,,kom er al jaren, ,,,maar wel jammer dat er zoveel onbeschofte Russen zitten.

9.7

Gast-1433 12-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Ik kom sinds 1984 in Ischgl, eerst met vrienden, nu met mijn familie. Top ski gebied, fantastische klantvriendelijkheid, heerlijk eten en uitstekende wijnen. Nu 3 dagen met mijn zoons aan het skiën! Zij krijgen les van Simon (NL) en ik ski met Walter (AU). Sneeuw en pistes zijn prima zoals altijd. Ciao

7.7

Kevin 12-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 6

heb in ischgl voor de eerste keer leren skien, was een 3 daagse opleiding, schitterende ski monitors achter de derde dag ging ik van een rode piste met lichtjes zwart erin en tenslotte naar het dal geskied, mooie apres ski daar

9.7

Gast-1406 10-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heb voor 2015 alweer 2x gereserveerd

9.7

Gast-1397 10-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Best holiday ever! Apres ski is abnormaal. Heel druk maar echt de moeite. Genoeg variëteit met skien. En restaurants zijn dik inorde!

9.0

Gast-1391 10-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Ik ben 9 ik ski vanaf mijn 3de Ischgl is fantastisch ik ben nu op weg naar Ischgl om 3 dagen te skiën

10.0

Robert-Jan 09-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kom er al ruim 10 jaar en gaat nooit vervelen. Gewoon Super met een hoofdletter S.

9.7

Gast-1339 07-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Top ski gebied, top aprés ski. Voor de mensen die een gemoedelijk Oostenrijks dorpje zoeken, geen aanrader. Laatste jaren veel Oost- Europeesche gasten.

10.0

Gast-1336 07-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kom er al 40 jaar, beste skigebied aller tijden

8.3

Ben 02-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Gewoonweg goed. Goede restaurants, pistes en gezelligheid.

7.0

Ruud 01-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Voor het eerst geweest en dit tijdens het openingsweekend van 29 nov. Leuk gebied en voor ieder wat wils. Ik vind wel jammer van het gebied dat je vaak maar 1 richting op kunt als je eenmaal op de piste zit, je kunt niet snel naar een andere piste toe. Maar misschien heb ik dit verkeerd want het was mijn eerste keer.

7.3

Gast-1167 20-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Elk jaar gaan we naar iscghl
met het afsluit concert als eind. Super! Robbie Williams was TE GEK !

7.7

Peter 25-01-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Apres ski is zelfs voor Oostenrijkse begrippen zeer goed.
Prijsnivo eten/drinken aan de hooge kant.
De pistes, zeer goed en een paar zeer mooie afdalingen.
Veel afwisseling van makkelijk tot moeilijk en redelijke off piste mogelijkheden.

9.0

Miranda 11-12-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Elk jaar gaan we naar Ischgl met de seizoensafsluiter.
Het top of the mountain concert (lees: feestje) is geweldig, zo ook de apres-ski op paznauner taja.
Het is er fijn skiën maar zo laat op 't jaar en met mooi weer en het zonnetje heb je heel snel pap-sneeuw en dat is niet ideaal.

9.0

Gast-442 25-11-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Na 5 jaar en telkens twee maal per jaar naar Ischgl te zijn geweest doet het telkens pijn om huiswaarts te moeten gaan. Alles is in Ischgl aanwezig om het naar je zin te hebben. Prachtig aangelegde en verzorgde pistes ( vooral in de voormiddag want in namiddag hebben de snowboarders de pistes al verkloot met hun schrapen) . de berghutten zijn allemaal heel netjes en het eten is uitgebreid voor ieder wat wils. 'S avonds is er genoeg te beleven in het dorp bij de vele après-ski bars. Iedereen is er vriendelijk voor de toeristen(als de toerist dat ook tegen hen is) wij zijn nu volop aan het aftellen voor januari en maart.

10.0

Gast-435 23-11-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Verschillende gebieden gedaan, dit is het sumuum ... véél apres ski, mooie super verzorgde pistes, lekker eten, zowel in het dorp als op de berg .. en de prijzen vallen best wel mee, andere toeristische centra zijn ook zéér duur en we zijn tenslotte maar een weekje op vakantie daar . De prijzen van de skiliften vallen ook mee, want er zijn veel kleinere gebieden met minder moderne faciliteiten waar het duurder is .

9.3

Gast-375 14-10-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wij zijn in vele skigebieden in Oostenrijk geweest, ruim 20 jaar ervaring. Ik moet zeggen dat Ischgl het beste gebied in Oostenrijk is. Prima pistes, heel divers en uitstekende liften. Après ski is super, veel gelegenheden, van rustig tot discotheken. Het is allemaal vrij prijzig (verblijf, skipas) maar zeker de moeite waard. We zijn er nu 7x geweest en er gaan er nog meer volgen!

9.0

Gast-337 01-05-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Ik kom al vele jaren in Ischgl en tot op heden het beste en gezelligste skigebied van de Alpen. Einmal Ischgl ist immer Ischgl !
Wij komen er altijd 2 keer per jaar met de kerst en in de voorjaarsvakantie, dit zijn de beste tijden om te gaan waar de verhouding mannen en vrouwen goed verdeeld is. Kom je buiten deze vakanties is het aantal mannen ten opzichte van de vrouw vele malen hoger en voor de vrouwen niet echt leuk.

Restaurants in het dorp top. Nevada, Tirolerhof, Silvretta, Ischglerhof, allemaal prima restaurant.
Op de berg Idalp, Alpenhaus en Paznauertaja en dan alle drie in de bedieningsrestaurants, top eten voor een goede prijs. Zelfbedieningsrestaurant komen wij nooit, vaak een complete vreetschuur.

Apres-ski super gezellig, in de champagnehütte en Niki's stadl. Prima prijzen voor een goed glas bier en wijn.

Mooie winkels in het dorp en de mensen in het dorp, super vriendelijke en behulpzaam. Vooral de dokter in Ischgl, nog nooit zo'n super toffe huisarts gezien, die erg met zijn patienten meeleeft. Spreek uit ervaring met twee ziekenhuisopnames op 1 dag in Oostenrijk.

5.0

Gast-307 20-03-2013
Skigebied: 6 Après-ski: 4 Restaurants: 5

helemaal niks, veel russen, apres ski was ver beneden peil. skigebieden ook veel groter en mooier gezien. hier zal je me niet meer zien

8.0

Gast-305 19-03-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Skigebied is zeer goed te doen voor beginner tot gevorderde. Door hoogte is het een "zeker" gebied wat prettig is als je toch zo'n dure vakantie boekt. Dal afdaling is goed te doen, wel moet het in het dal niet te warm zijn want dan wordt het zwaar. Boven op de berg is het eten redelijk en als je de weg niet weet massaal. Apre Ski; Ischgl wordt ook wel het Ibiza van de Alpen genoemt en dat klopt. De verhouding mannen vrouwen is wel wat weg (lijkt wel hengstenbal) en dit komt de sfeer niet atijd ten goede.

6.7

Gast-270 17-02-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Mijn ervaring is een stuk minder dan mijn voorgangers. Het ski gebied is redelijk uitgebreid, voor ieder wat wils. Daar houdt het echter ook wel mee op. Het gebied ligt precies aan de verkeerde kant van de bergen wat je vooral merkt als je in Januari op vakantie gaat. De zon pakt pas de kant van het gebied mee ver in de middag waardoor je gewoon niet lekker naar beneden gaat, de sneeuw is nog vaak ijzig omdat het in de schaduw ligt.
Als je wel eens in solden bent geweest dan weet je een beetje wat ik bedoel, solden (lees pistes) ligt precies in de zon, ischgl dus net omgekeerd tegen de andere kant van de bergen.

De afdaling naar Zwitserland is voor snowboarders een regelrecht drama. Het begint geweldig maar de laatste 1.5km kan je net zo goed gaan lopen. De dalafdaling richting Ischgl is wel een stuk prettiger.

Dan de apres-ski, er zijn welgeteld 3 tenten waar je naar binnen kunt waar iets te beleven valt. Het is er smoordruk en je hebt niet echt het idee om daar nu lekker tussen te staan, vooral als je nog geen drankje gehad hebt. Tip, ga niet nuchter heen ;) Wat voor ons ook niet echt hielp was het grote aantal mannen, hoewel dat nog niet eens zo erg is maar wel als de gemiddelde leeftijd rond de 40 is...

Het eten in het dorp zelf kan ik niet echt beoordelen, op de berg valt het smerig tegen. Slappe hap voor een behoorlijke prijs. Een bordje patat met Schnitzel betaal je ruim 15 euro voor en dat is exclusief saus en drinken. Nu we het toch over de prijs hebben, een halve liter bier betaal je bijna 4 euro voor.

De eerste 10 jaar zal ik in ieder geval Ischgl voorbij laten gaan!



9.7

Gast-226 27-01-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Ik kom al 7Jaar in ischgl gewoon weg omdat het het beste ski gebied heeft in heel oostenrijk, de sfeer die is geweldig en nog nooit problemen gehad wees er snel bij want het dorp ischgl zelf is al snel volgeboekt!

8.3

Gast-189 08-01-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Prima pistes en genoeg afwisseling in combinatie met één groot carnaval bij de après-ski. Een gemis zijn leuke gemoedelijke hutjes op de piste, Het is hier puur gericht op business en daarom is het allemaal erg plat en massaal. Leuk voor een paar onbenullige dagen, maar niet voor een vakantie met je gezin.

8.3

Gast-188 08-01-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Het skigebied Ischgl-Samnaun is een geweldig mooi skigebied, waar je jezelf de gehele vakantie kan vermaken. Mooie afdalingen en voor ieder wat wils.

8.7

Gast-187 08-01-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

1 Woord: Fantastisch...

9.0

Gast-186 08-01-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Echt een heerlijk dorp om te verblijven. Niet ver rijden en prima accommodaties en vriendelijke mensen.
Skigebied is prima, voor ieder wat wils. Uiteraard is ook de apres ski erg gezellig, een echt pittoresk Oostenrijks dorp.

Zeker een aanrader!!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord