Stralend wintersportweer

Ik heb last van keuzestress vanmorgen. De mooiste foto plaats ik altijd op de frontpage bovenaan het weerbericht. Er zijn alleen op dit moment zoveel mooie foto's voorhanden. Een luxe probleem dus. Vier je actueel vakantie in de Alpen is er van stress geen sprake. Hooguit of je op het eind van een heerlijke ski dag de laatste verbindingslift nog haalt. Verder is het puur genieten! Morgen nog zo'n dag. Maar dan gaat het Alpenweer langzaam veranderen. Wat gaat er allemaal gebeuren?


Droombeelden vanuit de Franse Vercors! @FB Meteo Alpes


S-F-L. Het perfecte plaatje! @FB Serfaus Fiss Ladis


Veel wintersporters vroegen zich gisteren af waarom met het mooie weer  de verbinding tussen Zell en Gerlos op slot bleef. Hierdoor dus!! @FB Zillertal Arena


Mittelberg / Kleinwalsertal. @Haus Walser Berge


Imposante beelden uit Ischgl. Via FB


Gezellig druk in het Skicircus gisteren. Na 3 dagen met storm iedereen weer op de latten! @ Updates

Perfecte dag!
Met een hogedrukgebied boven de Alpen wordt het weer een super knaldag! De zon schijnt van vroeg tot laat en de wind valt bijna helemaal weg. De temperatuur op 2000 meter loopt uiteen van tussen de 3 en 5 graden in het westen tot 2 en -5 graden in het noordoostelijke Alpengebied. Het is dus iets minder koud dan gisteren. Door het wegvallen van de wind voelt het duidelijk wat aangenamer aan dan de vorige dagen.

Zaterdag
Zaterdag vinden we de meeste zon in het oosten en zuidoosten. In deze geografische hoek dus opnieuw Traumwetter. In de Franse Alpen, westelijke zuidzijde en westen van Zwitserland verschijnt er wat hoge dunne sluierbewolking aan de horizon. Ook de wind neemt iets toe. Niet schrikbarend, maar windstil is het hier niet meer.


Satelliet opname van gisterenochtend. In de westelijke Alpen was tijdelijk wat meer hoge sluierbewolking aanwezig. @NASA

Overgang naar turbulent weertype met periodiek sneeuwval
Na het weekend staat het Alpenweer faliekant om. Ten zuiden van IJsland ontstaat op het polaire frontvlak een zeer actieve depressie. Dit stormlaag trekt vervolgens verder uitdiepend richting Finland (945 hPa! ) Ten zuiden deze depressie ontwikkelt zich een uitgebreid stormveld. In een smalle knijpzone mogelijk zelfs een zeer zware storm! (precieze details nog onzeker). Voor de Alpen betekent dit een overgang naar stormachtige omstandigheden inclusief periodieke sneeuwval. De sneeuw concentreert zich zoals zo vaak op het westelijke en noordelijke Alpengebied. De sneeuwvalgrens schommelt in eerste instantie ergens tussen de 1000 en 1400 meter. Rond woensdag daalt deze verder tot ruim onder de 1000 meter grens. Morgen komt Lander met meer details over deze naderende weer verslechtering.


Grondweerkaart van maandagmiddag 12Z. De isobaren kruipen steeds dichter naar elkaar toe. Boven de Atlantische Oceaan ontwikkelt zich een imposant stormveld. De Alpen krijgen daar later een staartje van mee! @DWD Icon


Temperatuur kaart op 5500 meter voor dinsdag. Het polaire frontvlak ligt dwars over de Alpen. Dit betekent veel wind en periodiek sneeuwval!  @ZAMG ECMWF


Morgen meldt Lander zich weer. Een heel fijne dag nog!

Met vriendelijke groet,Michael van der Poel, weerman Sneeuwhoogte.NL

Twitter: @WeermanMichael

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Jos Brokkelkamp

Goedemorgen Michael, prachtige beelden! Wij moeten nog een weekje wachten en dan reizen we weer af naar gerlos. Heb je al een idee hoe het weer zich ontwikkeld na volgende week??

Jos Brokkelkamp | 07-02-2020 - 07:06

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Is nog te ver weg Jos

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 07-02-2020 - 14:21

Mar Zents

Goedemorgen Michael, je bent lekker vroeg vandaag! Prachtige foto’s inderdaad!!

Mar Zents | 07-02-2020 - 07:15

Wim V

Na een matige week wat het weer betreft kunnen we de vakantie vandaag in stijl afsluiten met schitterend weer. Dus zo meteen vroeg de piste op.

Wim V | 07-02-2020 - 07:25

Gert van der Heiden

Veel plezier Wim, geniet ervan! 😀

Gert van der Heiden | 07-02-2020 - 07:32

Benny Obergurgl

Obergurgl gisteren!

Foto bij weerbericht reactie 76457

Benny Obergurgl | 07-02-2020 - 07:50

Martin L.

Dat wordt extra genieten als we morgenochtend aankomen... en zondag... ben benieuwd hoe het de rest van de week is in Gerlos.
Ach ja, als je de week en het weer voor het uitkiezen had zou het ook wel heel saai zijn :).

Martin L. | 07-02-2020 - 07:55

Roy Schoen

Weer die verdoemde regen gatverdamme 🥺 eerst spoelt alle sneeuw in het dal weer weg en daarna heel klein laagje eroverheen . Kortom weer bijna geen sneeuw in het dal. Hopen dat het voor volgende week een stuk beter is qua sneeuw. ⛷⛷

Roy Schoen | 07-02-2020 - 07:55

Katrien DG

Had je regen deze ochtend op je vakantiebestemming:-(? Bij ons in Stekene (B) net naast Hulst (NL) was het 0°C toen ik vertrok om 6.00u vanochtend.

Katrien DG | 07-02-2020 - 08:21

Roy Schoen

Nee ik bedoel na het weekend 😉

Roy Schoen | 07-02-2020 - 08:33

Frank Rijk

Inderdaad sneeuwvalgrens lijkt weer behoorlijk hoog te liggen.

Frank Rijk | 07-02-2020 - 08:54

Greet ☀️

Bonjour a tous! De laatste skidag voor deze week, en wat voor een: volle bak zon ☀️🤩❄️⛷🏔

Foto bij weerbericht reactie 76460

Greet ☀️ | 07-02-2020 - 08:02

Roland /Kleinarl

Wat een prachtige en sfeervolle foto Greet. En maak op de kaatste skidag nog vele afdalingen. En alvast proost voor de borrel vanniddag 🌞😎⛷🍷🍺🍻

Roland /Kleinarl | 07-02-2020 - 12:22

Marja  Skiër

Wat heerlijk dat iedereen die deze week op skivakantie is de week met zo’n geweldige dag kan afsluiten. Door de regen- en sneeuwval met daarnaast hevige wind was het begin van de week een stuk minder. Afsluiten met een hoogtepunt is dan wel een bonus! Beste mensen, geniet ervan!

Marja Skiër | 07-02-2020 - 08:10

Henk W.

@Bertil BLaas/Jack v. Engelen Binnenkort weer naar Zugspitz Arena.
Zag dat jullie iets schreven over verbod om door Reutte te rijden. Zijn er alternatieven? Zit er niet op te wachten om uren voor de tunnel te staan.

Henk W. | 07-02-2020 - 08:24

Gustaaf Leeuwen van

Neem de afslag oy mittelberg, via oberjoch , tanheimertall, weissenbach , rieden, ehenbichl, krankenhaus,reutte ! Je komt dan bij de laatste afslag van reutte weer op de auto weg en hebt dan geen last van de blokabfertigung van de tunnels , is iets om maar scheelt veel tijd en frustratie !!

Gustaaf Leeuwen van | 07-02-2020 - 09:51

René  L

Hoi, hoe lang is die afsluiting nog, weet je dat toevallig? Ga de 20e naar de zugspitze arena....

René L | 07-02-2020 - 10:03

Bertil Blaas

Dag Henk.
1. De bekende Bregenz overgang OF
2. Rijd op de 8 bij Ulm door tot Augsburg, dan afslag wegnr. 17/ later 23 tot Garmisch- Lermoos. Moeiteloos en let op radar. En mooi landschappelijk.

Overigens is mij afgelopen mnd. opgevallen/ en blijkt bij navraag in (A) ook zo te zijn, dat al het uitreizende verkeer ( uit A) 1 voor 1 bij grens wordt gecontroleerd. Het geldt als extreem voor overgang Reutte en Kufstein !! Reden illegaal vreemdelingen transport.
Bij de overgang Lermoos/D en bij overgang Mittenwald- komend uit Seefeld, geen kip te zien.
Betreft eigen ervaring, daar ik afgelopen mnd meerdere malen NL-A en Visé versa gereden heb.
Succes, goeie reis en hopenlijk heb je iets aan info. 👍👍🏎

Bertil Blaas | 07-02-2020 - 10:06

Bertil Blaas

En zie zojuist idee Gustaaf ook 👍

Bertil Blaas | 07-02-2020 - 10:10

Henk W.

Gustaaf/Bertil.
Dank voor jullie reactie!
Nog even vervolgvraag. Nam tot nu toe ook Oy - Mittelberg en laatste stuk inderdaad door Reutte en dan in bocht weer de weg op (na de tunnels). Dacht te begrijpen dat dat dus niet meer kon/mocht?

Henk W. | 07-02-2020 - 10:44

Henk W.

En nog een vraag aan Bertil.
Is optie 2 over G-P en dan binnendoor naar Ehrwald?

Henk W. | 07-02-2020 - 10:46

Bertil Blaas

Henk, de optie met afslag Oy-mittelberg, ken ik niet. Nooit gedaan.
Mij lijkt dat er meer mensen met verstand op het idee komen om Gr.tunnel te mijden. Bovendien die Oostenrijkse politie is niet gek, als daar hele stromen verkeer uit Duitsland komen ! RaRa waarom ?
Tav route Augsburg naar Garmisch, krijg je geen spijt van. Mooi te berijden weg zonder problemen en van Garmisch tot Ehrwald kun je fietsen 20 km.
Wat wil je nog meer.! ( tja tenzij iedereen zat. dit gaat uittesten ?😇)
Succes ermee.
Voor de gene met bestemmingen Seefeld/ Innsbruck, alle gletscherdalen en zover Italië, is Garmisch- grens Mittenwald/ Scharnitz een heel beste optie. Het rijdt gewoon simpel door. 👍👍En geen controle (in/out).
Gr.

Bertil Blaas | 07-02-2020 - 11:19

Clemens Gjertsen

Er zijn twee dingen waar je rekening mee moet houden:
- alleen in weekend en feestdagen: Oostenrijk wil doorgaand verkeer op bepaalde routes weghouden van sluiproutes door dorpen. Reutte hoort daarbij. Je mag dan alleen de doorgaande weg verlaten als je kunt aantonen dat je accommodatie hebt en de weg moet verlaten om daar te komen.
- dagelijks: grenscontroles om Beieren in te komen vanuit Oostenrijk: ingezet in 2015 als 'tijdelijke' maatregel om asielzoekers te traceren die via wegverkeer binnen komen. Beierse regering weet niet van wijken alhoewel nut en rendement intussen sterk betwijfeld wordt. Betreft vooral de autobaan-grensovergangen. Kan op drukke dagen tot 1-1,5 uur oplopen als je pech hebt..

Clemens Gjertsen | 07-02-2020 - 18:27

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Laatste dag alweer ;) morgen terug het weerbericht schrijven :)

Foto bij weerbericht reactie 76465

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 07-02-2020 - 08:53

Fleur Kr.

Ziet er top uit, lekker genieten!!

Fleur Kr. | 07-02-2020 - 09:04

Paul Bongers

En een weerbericht met goed nieuws, hoop ik ❄🌞🙏🌨. Hoop in elk geval dat je een fijne vakantie hebt gehad! Nog 2 weekjes wachten.....

Paul Bongers | 07-02-2020 - 10:09

Roland /Kleinarl

Geniet nog van je laatste skidsg Lander

Roland /Kleinarl | 07-02-2020 - 12:27

Gerrit van Riesen

Wij gaan volgende week vrijdagnacht richting Val Thorens, wat is de snelste en goedkoopste route?
Via Luxemburg/Lyon via tolwegen, of via Duitsland en Zwitserland(Genève ) met vignet?

Gerrit van Riesen | 07-02-2020 - 08:56

Jos Brokkelkamp

Van Zwitserland weet ik dat je een vignet voor een heel jaar koopt, wat die zo kost weet ik zo niet. Ik dacht dat dat wel meeviel. En Duitsland betaal je niks. Je zou ook nog kunnen overwegen om kort voor de Zwitserse grens weer rechtsaf te schieten over mulhouse, maar uit m’n hoofd is dat wel een stukje om.

Jos Brokkelkamp | 07-02-2020 - 09:12

Snowboarder

Hoi Gerrit gewoon de route soleil. Rijdt het makkelijkst zonder ptoblemen. Hou alleen wel rekening met file voorbij chamberry .

Snowboarder | 07-02-2020 - 09:13

Michael Gerritsjans

Vignet Zwitserland kost ongeveer € 40, dat vind ik wel geld...

Michael Gerritsjans | 07-02-2020 - 09:18

Steph Priem

Gerrit, ik zou opteren voor Zwitserland, vignet is een pak goedkoper dan de peage vanaf Toul tot Moutiers.

Steph Priem | 07-02-2020 - 14:11

Erna Op debeeck

Net via Luxembourg naar Avoriaz gereden, prijs Franse tolwegen 44,20€

Erna Op debeeck | 07-02-2020 - 14:13

Sigrid Ribbers

Wij rijden meestal door Duitsland en Zwitserland. Vinden we rustiger rijden als de peage in Frankrijk. Duitsland kost niks Zwiters vignet kost € 42,-.
Wij waren toen ook nog tol kwijt het laatste stuk door Frankrijk. Volgens mij rond de €50 retour. Misschien kun je het vignet ook nog in de zomer gebruiken?
Is geldig t/m 31 jan 2021. Succes met de reis en een fijne vakantie..

Sigrid Ribbers | 07-02-2020 - 15:22

marc van de poel

Dinsdagavond richting Frankrijk.
Weerkundig gezien gaat het volgende week vanaf woensdagochtend beetje tegenvallen in Les 2 Alpes, naar ik kan afleiden uit dit weerbericht?
Sneeuwval is niet zo erg, maar wind is lastiger!

marc van de poel | 07-02-2020 - 09:16

Gerrit van Riesen

Bedankt voor jullie reacties, maar weet iemand wat peage-kosten zijn via Franse tolwegen?
We gingen jaren naar Portes du Soleil, en daar is me van bijgebleven dat de Zwitserse snelwegen overdag erg druk waren en het niet echt opschoot.

Gerrit van Riesen | 07-02-2020 - 09:24

Marja  Skiër

Daar is een site voor. Vraag aan google de prijs op de autoroute in Frankrijk en dan zie je hen wel verschijnen. Je vult de plaatsnamen in waartussen je de autoroute wil nemen, het soort voertuig en je weet de prijs.

Marja Skiër | 07-02-2020 - 10:14

Sigrid Ribbers

👍handig..

Sigrid Ribbers | 07-02-2020 - 15:24

Erna Op debeeck

Gerrit wij zijn tussen oud en nieuw naar Val Thorens gereden (vanuit België ).
Kosten 44,20€ en zeer aangenaam rijden

Erna Op debeeck | 07-02-2020 - 18:52

Rik  Brouwer

Goedemorgen Michael,

Voor aankomende week zijn er meerdere sneeuwmomenten voorspeld. Alleen ben ik erg benieuwd naar de bijbehorende regen/sneeuwhoeveelheden die op dit moment in de kaarten staan. Zijn het telkens korte speldenprikken of gaat er flink wat sneeuw/regen vallen? Zelf ga ik naar Ski Amade over een aantal weken wat toch relatief laag gelegen is.

Rik Brouwer | 07-02-2020 - 10:03

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Langdurig zoals er nu naar uitziet. Intensiteit is vrij matig. Geen zware sneeuwval binnen kort tijdsbestek

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 07-02-2020 - 11:49

Gerrit van Riesen

Bedankt Marja, daar ga ik me vanavond ff in verdiepen.

Gerrit van Riesen | 07-02-2020 - 10:39

Marja  Skiër

Succes en alvast veel plezier in je vakantie daar in Frankrijk!

Marja Skiër | 07-02-2020 - 11:26

Peter N

Goedemorgen Michael nou ik kan begrijpen dat de foto keuze weer zeer moeilijk was want wat zijn ze weer mooi de sneeuw foto’s: het is zo te zien weer top in het Alpen gebied. Heb er zin in . 👉🌨❄️🏔⛷🌞👍

Peter N | 07-02-2020 - 10:40

Marc Vd Helder

Ha Michael,
Wat is eigenlijk het verschil tussen Kaiserwetter en Traumwetter?🤓

Marc Vd Helder | 07-02-2020 - 11:23

Peter N

Dat je ervan droomt om kaiserwetter te krijgen op je vakantie .😂😂😂👉🌞🌞🏔⛷👍

Peter N | 07-02-2020 - 11:29

Annemarie Peters

Peter, ik droom altijd van heel veel sneeuw.....is dat dan ook Kaiserwetter?? :-) :-)

Annemarie Peters | 07-02-2020 - 11:38

Sneeuwhoogte.nl | Michael

🤣😉

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 07-02-2020 - 11:43

Peter N

Met een zonnetje en een strak blauwe lucht erbij dan is dat voor mij inderdaad kaiserwetter en een prachtige geprepareerde piste op de koop toe . Of kan het nog mooier dan???👉🌞🏔⛷👍

Peter N | 07-02-2020 - 11:45

Peter N

Dus Annemarie zijn er nog meer suggesties???👉🌞😂👍

Peter N | 07-02-2020 - 11:47

Bertil Blaas

Marc,
Wij alhier lage landen noemen Kaiserwetter als we bedoelen perfecte top omstandigheden.
Over traumwetter spreekt men in Duits-talig gebied. Dit kan divers zijn. De een vind Traumwetter zonnig en droog, de ander vind matige sneeuwval een traum. 👍☕️

Bertil Blaas | 07-02-2020 - 11:53

Marc Vd Helder

Dank! Ik hou het op waanzinnige omstandigheden. Genieten!!!😀

Marc Vd Helder | 07-02-2020 - 12:27

Michael  Roes

Top Peter 🤣🤣🤣 Wist niet dat je zo poëtisch was 👍👊🌞

Michael Roes | 07-02-2020 - 12:51

Sigrid Ribbers

🤣🤣❄❄🌞

Sigrid Ribbers | 07-02-2020 - 15:25

Annemarie Peters

Ja Peter, eerst een bak sneeuw en dan blauw met wit en 🌞. Maar ik geniet ook van veel sneeuw. We zijn vorig jaar na oud en nieuw terug gereden, toen het zo heeeel erg sneeuwde. Over 150 km 6 uur gedaan, maar ik heb zitten genieten in de auto! Sommigen worden er niet blij van, ik bleef roepen “kijk nou om jullie heen, alles wit, hoe mooi!!”. En de kinderen vonden het geweldig, we gingen overnachten in een hotel en ‘s avonds door de dikke sneeuw nog naar een restaurantje wandelen. Je moet het niet iedere vakantie hebben natuurlijk.......

Annemarie Peters | 07-02-2020 - 16:04

Clemens Gjertsen

Kaiser Franz Joseph I.Bearbeiten

Over de oorsprong van het begrip Kaiserwetter is toch wel iets meer te zeggen. Opvallend is dat het in de oorsprong niets met wintersport te maken heeft...dat bestond toen noch niet!
Wel gaat het over stralend weer en in de twee versies beide over de keizer (van Oostenrijk dan wel van Duitsland).

Uit Wikipedia:

Laut dem von Hermann Paul herausgegebenen Deutschen Wörterbuch[1] sowie laut Duden[2] geht diese Redensart ursprünglich auf den meist strahlenden Sonnenschein am 18. August, dem Geburtstag Kaiser Franz Josephs I. von Österreich (1830–1916), zurück. Seinen Geburtstag feierte der Monarch in der Regel in Bad Ischl.

Kaiser Wilhelm II.Bearbeiten

Laut dem von Karl Friedrich Wilhelm Wander herausgegebenen Deutschen Sprichwörter-Lexikon[3] ist die Redensart dadurch sprichwörtlich geworden, dass in der Regel bei nationalen Festen, bei denen der deutsche Kaiser Wilhelm II. (1859–1941) erschien, schönes Wetter gewesen sei.

Clemens Gjertsen | 07-02-2020 - 18:37

Peter N

Wat leuk Clemens een geschiedenis les op sneeuwhoogte : waar deze site al niet goed voor is toppie 👍 nooit geweten dat het daar vanaf zou stammen 😂😂 maar wel grappig weer wat geleerd. 🌞🌞👉⛷👍 ( Kaiserwetter)

Peter N | 07-02-2020 - 19:28

Jan Moens

Valmeinier baadt in de winterzon.

Foto bij weerbericht reactie 76488

Jan Moens | 07-02-2020 - 11:24

Jan Moens

Valmeinier baadt in de winterzon.

Foto bij weerbericht reactie 76489

Jan Moens | 07-02-2020 - 11:24

Erwin van Leeuwen

Hochzillertal, minder druk dan gisteren. Prima pistes.

Foto bij weerbericht reactie 76491

Erwin van Leeuwen | 07-02-2020 - 11:27

Peter N

Dan zijn alle pistes weer open in het zillertal Erwin en dan blijven de mensen op hun eigen plek . 👍

Peter N | 07-02-2020 - 11:32

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Verbinding Zell / Gerlos was gisteren dicht idd. Zie foto boven in weerbericht 😇

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 07-02-2020 - 11:52

Bertil Blaas

Erwin, eindelijk files opgelost.
Ik zou voor uiterst linkerstrook gaan, en rechtdoor graag ⛷⛷⛷
Veel plezier.👍

Bertil Blaas | 07-02-2020 - 11:56

Roland /Kleinarl

Geweldige omstandigheden. Geniet ervan

Roland /Kleinarl | 07-02-2020 - 12:32

Skifan Tilburg

Heerlijke piste, niet zo druk inderdaad. Gisteren iets te druk maar dan verbaas ik me erover dat er iemand klaagt. Zet je er over heen en heb geduld.

Skifan Tilburg | 07-02-2020 - 13:31

Henk Jongkind

Een mooie piste om even lekker te carven. De verbindingslift naar Hochfügen nog nemen en dan weer terug. Dat is ook een hele mooie piste. Deze ook geskied ?

Henk Jongkind | 07-02-2020 - 19:23

Peter N

Eind maart gaan wij naar hoogfügen Erwin laat je nog wel wat sneeuw liggen voor ons. 😂😂😂👉🌨🏔⛷👍

Peter N | 07-02-2020 - 19:30

Bert Zijlstra

Bovenaan de lauzierre bij saint francois longchamp/valmorel. Helaas alweer de laatste dag.

Foto bij weerbericht reactie 76507

Bert Zijlstra | 07-02-2020 - 12:44

Rob Brasco

Het is enorm afzien hier in St Anton..

Foto bij weerbericht reactie 76514

Rob Brasco | 07-02-2020 - 14:25

Steph Priem

Rob, t'is altijd afzien in Stanton.

Steph Priem | 07-02-2020 - 19:41

Rob Brasco

🤣😂

Rob Brasco | 07-02-2020 - 20:51

Dries Van Tongerloo

Wat is uw voorspelling voor Kronplatz volgende week?

Dries Van Tongerloo | 07-02-2020 - 15:12

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Zeer wisselvallig en vrij veel wind. Kronplatz ligt geografisch gezien wel iets meer beschut.😇

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 07-02-2020 - 16:32

Gijs Winter

Vandaag topdag. Toertochtje Zell am Ziller naar Hochkrimmel en weer terug. Gelukkig niet druk en tot 15.00 uur mooie pisten.

Foto bij weerbericht reactie 76521

Gijs Winter | 07-02-2020 - 16:33

Fleur Kr.

Heerlijk, kan niet wachten tot wij weer mogen. Veel plezier nog!

Fleur Kr. | 07-02-2020 - 20:42

Gijs Winter

Meer bij Hochkrimml

Foto bij weerbericht reactie 76523

Gijs Winter | 07-02-2020 - 16:38

Gijs Winter

Gerlos

Foto bij weerbericht reactie 76525

Gijs Winter | 07-02-2020 - 16:39

Gijs Winter

Luxe!

Foto bij weerbericht reactie 76526

Gijs Winter | 07-02-2020 - 16:40

Gijs Winter

Mag niet ontbreken. Koffiepauze!

Foto bij weerbericht reactie 76527

Gijs Winter | 07-02-2020 - 16:40

Bertil Blaas

Gijs, heel mooie foto’s en goed genoten 👍👍

Bertil Blaas | 07-02-2020 - 18:30

Caren

Mooi he Gijs, dan toch maar geen Italie vlgd jaar! Hopelijk de ellende vanbegin deze week snel vergeten...

Caren | 07-02-2020 - 16:57

Gijs Winter

Pisten en gebied is top vandaag. Maar ik mis wel de prachtige rotsformaties!

Gijs Winter | 07-02-2020 - 17:00

Greet ☀️

Een stralende laatste dag en dikke cijfers bij elkaar geskied. We hebben met volle teugen genoten van deze week, qua weer van alles wat, zelfs na de 13e keer kon Valmeinier en Valloire ons weer bekoren en verrassen met nieuwe pistes en liften. Tot volgend jaar maar weer (maar eerst in maart nog eens naar La Plagne 😉)

Foto bij weerbericht reactie 76530

Greet ☀️ | 07-02-2020 - 17:45

Bertil Blaas

Dat is heel goed Greet. Gelijk heb je.
Enne, is het vandaag Sans Crème Fouettee?
Smakelijk hoor. En dank voor je mooie opnames. 👍👌

Bertil Blaas | 07-02-2020 - 18:36

Greet ☀️

Nope, ik ben geen crème fraiche liefhebber. En de foto’s delen doe ik met plezier hoor, ik geniet ook altijd van de anderen hun opnames 🤩

Greet ☀️ | 07-02-2020 - 18:50

Steph Priem

Greet, genieten zou ik zeggen. Begin april naar Valloire om seizoen af te sluiten 👍

Steph Priem | 07-02-2020 - 19:39

Greet ☀️

Ooo top! Zeker zes de oversteek maken naar Valmeinier om de Sandoniere uit te testen. 2 mooie pittige rode pistes liggen daar te wachten. De nieuwe Montissot lift is ook een hele verbetering, Alvast veel plezier Steph

Greet ☀️ | 07-02-2020 - 20:48

Richard Ski

Zo de auto is ingepakt vanavond vertrekken naar Rauris. Hopelijk wordt jet nog iets kouder zodat er geen regen maar sneeuw valt.

Richard Ski | 07-02-2020 - 18:17

Marco Haus enzian 🇦🇹🏔

Rauris is top 👌. Woon er namelijk ...❄🌨🏔☀️

Marco Haus enzian 🇦🇹🏔 | 07-02-2020 - 18:43

Marja  Skiër

Kan je op de koffie gaan!

Marja Skiër | 07-02-2020 - 19:54

Richard Ski

dan kan je mij vast wat leuke todo en must do dingen jn rauris vertellen.

Richard Ski | 07-02-2020 - 20:48

Marco Haus enzian 🇦🇹🏔

Altijd.. van de mooiste rodelen tot aan de mooiste offpiste routes. Weet niet wat je wilt weten.

Marco Haus enzian 🇦🇹🏔 | 07-02-2020 - 21:04

Richard Ski

ik loop van de week wel langs 😀 marco. morgen eerst met de arreslee. om 15.00 bij de kerk in rauris zijn. heb je website gevonden en super tof welke uitdaging je bent aangegaan. ik had nog.een mooi klushuis gezien in rauris watt kriebelt. we spreken elkaar snel

Richard Ski | 07-02-2020 - 21:20

Marco Haus enzian 🇦🇹🏔

Alvast een goede reis en koffie staat altijd klaar ... of een enzian obsler 🤗

Marco Haus enzian 🇦🇹🏔 | 07-02-2020 - 21:23

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Ski Amadé

Foto bij weerbericht reactie 76539

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 07-02-2020 - 18:50

Marjon J

Hier zit een fantastisch weekje er ook weer op!

Foto bij weerbericht reactie 76541

Marjon J | 07-02-2020 - 18:54

Marjon J

Weer afkicken voor een jaartje🤣☀️⛷🏔

Foto bij weerbericht reactie 76542

Marjon J | 07-02-2020 - 18:56

Peter N

Ja een weekje is eigenlijk veel te kort Marjon dat vliegt zo voorbij. Nou dan maar nagenieten van deze site 👉⛷🏔

Peter N | 07-02-2020 - 19:35

Marja  Skiër

Met een Aperol Spritz komt die afsluiting wel goed vandaag🍹

Marja Skiër | 07-02-2020 - 19:55

Marjon J

Zekers! Veel beter wordt het niet...bij ondergaande zon op de Dolomieten toppen, met een 🍹🍸😍😍 nagenieten👌

Marjon J | 07-02-2020 - 20:07

Marianne  Siusi

Seiser Alm, joepie! Nog een dikke maand voor mij :)

Marianne Siusi | 07-02-2020 - 23:42

Ries P

Voor Nassfeld staat er een 25 cm t/m donderdag,terwijl andere sites helemaal niets voorspellen. Dit gebeurt regelmatig. Ik ga er dan ook maar van uit dat er niets valt.

Ries P | 07-02-2020 - 21:10

Peter N

💯

Peter N | 07-02-2020 - 21:16

Wim V

Het was een topdag. Van half negen tot half zes aan de bak. Daarmee de verloren uurtjes van deze week ivm de liftslyitingen weer deels gecompenseerd.

Foto bij weerbericht reactie 76562

Wim V | 07-02-2020 - 22:02

Gert Dunnen den

Zou het handig zijn om bij iedere reactie de bestemming of verblijfplaats te benoemen.
Gert uit Altenmarkt/Zauchensee

Veel sneeuw en prachtig weer.

Gert Dunnen den | 08-02-2020 - 08:24

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord