Rustig en vrij zonnig wintersportweer

Nu gisteravond is besloten dat ook de Franse skigebieden moeten sluiten is dit ons laatste weerbericht van seizoen 2019/2020. We bedanken jullie voor de talrijke reacties en wensen iedereen een mooie en gezonde zomer. Tot 1 oktober!

1 april aanstaande zal het seizoensoverzicht worden gepubliceerd.

De Alpen maken zich op voor een fase met droog en vriendelijk weer. Europese hogedrukinvloed houdt neerslag veroorzakende fronten voorlopig op afstand. Aan het eind van de week slaat het weer in de Alpen waarschijnlijk rigoureus om. IJskoude binnenstromende polaire zorgt tegen die tijd mogelijk voor een spectaculaire temperatuurdaling. Dit gaat gepaard met behoorlijk wat sneeuwval in het hele Alpengebied. Ook de zuidzijde. Deze kant krijgt als toetje een actief Genualaag voor zijn kiezen!


Morzine Avoriaz @LiveUpdates


Laatste dag in het mooie Mayrhofen. Zuchtttttt.....
@LiveUpdates


Precies op de wolkengrens in Chatel
@LiveUpdates


Hinterglemm @LiveUpdates

Vrij zonnig
De atmosfeer komt geleidelijk tot rust. Fronten trekken de komende periode met een grote boog ten noorden van de Alpen langs. Binnen de invloedssfeer van Europese hogedruk neemt de zon het heft in handen. Vandaag krijgen de Alpen daar al een zonnig voorproefje van mee. Alleen in de westelijke Italiaanse Alpenboog ( Sestrière / Valle Aosta) en Tessin is de bewolking tijdelijk iets hardnekkiger. Hier valt lokaal zelfs nog wat lichte sneeuw. In de rest van het Alpengebied wisselen zon en onschuldige wolkenvelden elkaar af. De temperatuur op 2000 meter schommelt rond de - 4 graden C. Op 3000 meter is het niet veel kouder. Duidelijke signalen van een opbouwend hogedrukgebied met het ontstaan van een temperatuur inversie. Normaliter daalt de temperatuur op elke 100 meter meer dat je hoger komt. Dat gebeurt nu dus niet.


hogedrukgebied boven Polen zorgt voor fraai Alpenweer. In de Italiaanse westelijke Alpenboog en rond Tessin is de lucht tijdelijk nog vochtiger. Daardoor is het in deze omgeving vandaag meer bewolkt. @KNMI Hirlam

Eind van de week kou inval met veel sneeuw?
Na het weekend verandert er nog maar weinig in het aandachtsgebied. Het Azorenhoog maakt zelfs verbinding met een hogedrukgebied boven Oost Europa. Dit levert voor de Alpen een aantal dagen met perfecte weersomstandigheden op. Eeuwig zonde dat de boel op slot gaat. Aan het eind van de week keert de winter waarschijnlijk terug. Boven Schotland ontstaat rond die tijd een hogedrukgebied. Aan de oostflank stroomt ijskoude Scandinavische diepvrieslucht Europa binnen. Dit betekent voor de noordzijde waarschijnlijk voor het op gang komen van een staufase. En als toetje krijgt de zuidzijde er misschien ook flink van langs. Een zeer actief Genualaag kan aan de zuidzijde wel eens voor een flink sneeuwklapper gaan zorgen. Eeuwig zonde in de huidige "Lock Down" situatie. Wel goed voor de gletscher gebieden. Die kunnen een extra sneeuwdump met de naderende zomer goed gebruiken!


Sneeuwverwachting voor de komende 10 dagen in het westelijke Alpengebied. Maart gaat waarschijnlijk nog even helemaal los! #ECMWF WetterOnline


Sneeuwverwachting voor het oostelijke Alpengebied. Vooral in de Dolomieten wordt erg veel sneeuw verwacht! 1,5 meter?? @ECMWF WetterOnline


Nu gisteravond is besloten dat ook de Franse skigebieden moeten sluiten is dit ons laatste weerbericht van seizoen 2019/2020. We bedanken jullie voor de talrijke reacties en wensen iedereen een mooie en gezonde zomer. Tot 1 oktober!

1 april aanstaande zal het seizoensoverzicht worden gepubliceerd.

Lander zal binnenkort nog een seizoensoverzicht schrijven.

Met vriendelijke groet,Michael van der Poel, weerman Sneeuwhoogte.NL

Twitter: @WeermanMichael

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Luutzen Hoornstra

Jullie bedankt, voor ons geen weekje La Plagne, maar begrijpelijk.

Luutzen Hoornstra | 15-03-2020 - 07:33

Bertil Blaas

Michael, Lander en alle anderen aanwezigen, dank voor de goede, fijne gezellige berichtgeving afgelopen seizoen en wens allen voor de komende mnd een goede gezondheid toe. Fijne zomer.
Tot oktober 2020. Groeten Bertil. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Bertil Blaas | 15-03-2020 - 07:42

Frederik Hertsens

Bedankt voor de weerberichten. Ik lees ze dagelijks. Helaas geen ski vakantie dit jaar.

Frederik Hertsens | 15-03-2020 - 07:48

Sylvia Skifan

Jullie, Lander en Michael, heel hartelijk bedankt voor de uitgebreide en begrijpelijke dagelijkse weersvoorspellingen!!โ„๏ธ Ook alle mede wintersportgenieters, heel erg bedankt voor jullie reacties en fotoโ€™s. Ik wens iedereen een fijne en gezonde zomer toe en we horen elkaar wel weer, rond oktober/november!๐Ÿ˜„
Ik hoop, dat het dan een normale โ€˜ winterperiode wordt, met veel sneeuw en zon voor iedereen. Helaas mochten wij vandaag niet op vakantie gaan, maar dat gaan wij de volgende winter, dubbel en dwars inhalen. Tot de volgende keer!!๐ŸŽฟโ›ท๐Ÿ‚โ˜ƒ๏ธโ„๏ธ

Sylvia Skifan | 15-03-2020 - 07:48

Marcel W

Bedankt mannen en allen voor de mooie fotoโ€™s en updated. tot oktober. Hopelijk is die Corona ellende snel voorbij

Marcel W | 15-03-2020 - 07:54

Patrick Vierwind

Allen bedankt, gister teruggekomen uit Zell am see was nog een leuk weekje ondanks alle gebeurtenissen omtrent het virus. Tot oktober

Patrick Vierwind | 15-03-2020 - 08:06

Kenny Rits

Wat een vreemd einde van een bizar winterseizoen. Genoten in januari in Val Thorens (ondanks regen op de laatste dag) en geen Kaprun einde maart. Bedankt voor alle berichten en updates. Hopelijk is deze Corona shit snel voorbij. Blijf veilig allemaal

Kenny Rits | 15-03-2020 - 08:07

Greet โ˜€๏ธ

Sinds gisteren thuis van een prachtige skiweek, met een vreemd gevoel in een verstild land, en dan vandaag bij het opstaan lezen dat nu ook de Franse Alpen op slot gaan.
We leven heel erg mee voor iedereen die nu niet (meer) kan vertrekken of gedwongen wordt om huiswaarts te keren zonder een deugddoende wintersportweer.
Michael en Lander: een dikke merci voor jullie fijne en duidelijke weerberichten, elke dag weer.
Aan elk van jullie, dankjewel voor alle leuke fotoโ€™s en reacties, geef er een lap op deze (berg-)zomer en alvast tot in oktober, en voor nu: draag zorg voor elkaar en duimen dan het Coronabeest snel en definitief baan ruimt! (Foto: avondzon in La Plagne, vorige week)

Foto bij weerbericht reactie 81359

Greet โ˜€๏ธ | 15-03-2020 - 08:08

Bart Debaere

Ook merci Greet voor de mooie updates deze week! Het was ook op het nippertje jullie skiverlof . Tot later ๐Ÿ‘ en op naar een mooie zomer!

Bart Debaere | 15-03-2020 - 10:41

Greet โ˜€๏ธ

Dankje Bart, zo voelen we het ook aan: op het nippertje. En morgen terug aan het werk maar met een dubbel gevoel...

Greet โ˜€๏ธ | 15-03-2020 - 11:24

Caroline Skifan

Dat wordt afkicken...geen sneeuwhoogte weerbericht bij mijn eerste koffietje. Bedankt voor alle weerberichten, het was een genoegen om ze te lezen. Ook genoten van alle reacties van de trouwe lezers. Voor allemaal: take care!

Caroline Skifan | 15-03-2020 - 08:20

Bert Graafland

Bedankt .tot volgend jaar

Foto bij weerbericht reactie 81361

Bert Graafland | 15-03-2020 - 08:38

Zoals de wind waait Vallen de sneeuwvlokjes

Allemaal super bedankt voor jullie weerberichten. Telkens weer kijken of er al een nieuwe voorspelling was geplaatst, maakte de voorpret voor de vakanties zoveel leuker. Jammer dat eind maart onze vakantie niet meer door kan gaan, maar wel de meest verstandige beslissing. Gelukkig mocht ik in februari al een weekje.
Tot 1 oktober en hopelijk gelijk met een bak aan sneeuw.

Foto bij weerbericht reactie 81362

Zoals de wind waait Vallen de sneeuwvlokjes | 15-03-2020 - 09:02

Joep Gokemeijer

Dank voor weer een seizoen weerbericht! Was weer top! ๐Ÿ‘

Joep Gokemeijer | 15-03-2020 - 09:12

Sofie Verdonck

#flattenthecurve #stayhome en... we will be back! Dat ๐Ÿฆ  overwinnen we!

Sofie Verdonck | 15-03-2020 - 09:15

Klaas ..

Bedankt voor jullie berichten altijd leuk om te lezen en zeer nuttig tot 1 oktober ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Foto bij weerbericht reactie 81365

Klaas .. | 15-03-2020 - 09:16

Eugรจne

Ik sluit mij aan bij bovenstaande berichten. Dank en op naar komend seizoen!!!

Eugรจne | 15-03-2020 - 09:16

Marjon J

Ipv gisteren aan te komen voor een laatste skiweekje, dan maar de uitzichten in โ€˜ons vlakke landโ€™ koesteren. Helaas, maar gelukkig al 2x weekje in de sneeuw mogen genieten. Triest einde zo, vooral voor alle ondernemers en eenieder die hierdoor geraakt wordt. Dank aan de weermannen, voor weer een seizoen lang uitgebreide weerberichten! Met veel plezier maandenlang gevolgd! Tot volgend seizoen en blijf gezond allemaal!

Foto bij weerbericht reactie 81367

Marjon J | 15-03-2020 - 09:19

Jack Engelen

Jeetje wat heftig... wederom bedankt voor alle berichten dit seizoen... terwijl de kinderen in mijn klas om half 10 zelfstandig werken moet ik mij altijd erg inhouden (lukt ook niet) om even de verwachtingen te bekijken.
Jullie ook fijne zomermaanden gewenst en tot ziens!

Jack Engelen | 15-03-2020 - 09:23

Wendy de Moel

Bedankt weermannen en ieder ander voor al jullie updates en mooie berichten. Iedereen fijne zomer en tot de mooie berichten volgend seizoen

Wendy de Moel | 15-03-2020 - 09:30

Xavier Delvael

Hartelijk bedankt voor de dagelijkse weerberichten. Jullie doen dit als geen ander, jullie app is een van de meest gebruikte op mijn smartphone.
Het was toch een heel speciaal wintersport seizoen, met een geweldige sneeuwdump in november, en daarna die hoge temperaturen... om te eindigen met die vroege Corona-sluiting.
Hou jullie gezond allemaal. Tot november!

Xavier Delvael | 15-03-2020 - 09:36

marc van de poel

Het is zo weer oktober, hoor!
Bedankt aan Lander en Michael voor de vele accurate weerberichten en de talloze sfeerfoto's.
En bedankt aan ons allen, gebruikers van deze geweldige site, vaak bijna reporters in spรฉ, voor de ontelbare info, de plaatselijke updates, de duiding, de tips, de vraag - en antwoorden, en vooral de ontelbare mooie beelden die up to date rechtstreeks van onze geliefde bergen kwamen.
Tot oktober.
Marc

marc van de poel | 15-03-2020 - 09:41

Peter N

Goedemorgen allemaal ten eerste wil ik het hele team van sneeuwhoogte.nl en natuurlijk in het bijzonder Michael en Lander ontzettend bedanken voor de uitgebreide weerberichten met daarbij de mooie fotoโ€™s die we dit winterseizoen gelezen en gezien hebben. Ook wil ik mijn mede skifanaten van deze site bedanken voor de berichten en mooie fotoโ€™s van dit afgelopen maar toch ook wel rare en vooral bizarre winterseizoen bedanken we zullen de wintersport vakantie van 2020 niet gauw meer vergeten . Ikzelf heb ook maar drie dagen in februari kunnen skiรซn โ›ท vanwege een val op de piste, en ook ons tweede weekje skiรซn wat we hadden gepland eind maart ging niet door vanwege dat klote Corona virus ๐Ÿฆ  dat ook voor vele andere roet in het eten heeft gegooid helaas het is niet anders. Ik wens iedereen een super zomer toe blijf alsjeblieft ๐Ÿ™ gezond en dan hoop ik iedereen op 1 oktober weer op deze fantastische wintersport โ›ท site aan te treffen groetjes van Peter en Greet. N. ๐Ÿ‘‰๐ŸŒž๐Ÿ”โ›ท๐Ÿ‘

Peter N | 15-03-2020 - 09:43

Bart Debaere

Bedankt Michael, Lander en alle lotgenoten op deze site voor de vele mooie updates en fotoโ€™s. Tot 1 oktober dan maar, voelt heel vreemd aan om zo af te sluiten! ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข

Bart Debaere | 15-03-2020 - 09:46

marc van de poel

Toch nog stiekem een fotootje, van het gebied waar wij normaal in april naartoe zouden gaan.
Vars in de Franse Hautes Alpes.
Tot ziens, allen..

Foto bij weerbericht reactie 81377

marc van de poel | 15-03-2020 - 10:04

Bart Debaere

Tja Marc, tis spijtig hรฉ om zo te moeten eindigen ๐Ÿ˜ข

Bart Debaere | 15-03-2020 - 10:40

marc van de poel

That's Live..

marc van de poel | 15-03-2020 - 10:45

Ruth E.

Heel veel dank voor jullie berichten. Zowel van het team als van alle anderen die vaste bezoeker zijn hier. Ik heb genoten, gelachen en geleerd van jullie.

Foto bij weerbericht reactie 81375

Ruth E. | 15-03-2020 - 10:02

Helmut Verberckmoes

Iedereen van sneeuwhoogte.nl bedankt voor de dagelijkse weerberichten! Zo vreemd om op deze manier het seizoen af te sluiten. Het aftellen naar 1 oktober kan beginnen en er volgend seizoen maar eens dubbel van nemen

Helmut Verberckmoes | 15-03-2020 - 10:03

Carin L.

Voelt toch raar dat het seizoen op deze manier afgesloten wordt. Team Sneeuwhoogte heel erg bedankt voor de altijd duidelijke berichten iedere dag weer. Ik wens iedereen (lezers en weermannen) heel veel gezondheid toe. Tot oktober!!

Carin L. | 15-03-2020 - 10:09

Rob Brasco

Dank voor alle prachtige berichten!!

Normaal gesproken zouden wij deze week naar La plagne zijn gegaan, vorig jaar besloten eerder te gaan en naar een ander gebied , St Anton, ondanks het weer en de naar onze mening zeer slecht onderhouden/ bijgehouden pistes toch een paar dagen kunnen skiรซn.

Zodat wij deze winter nog wel op skiโ€™s hebben kunnen staan.

Voor die skivakantie gangers die het hele jaar hebben moeten wachten om nu nog op de welverdiende skivakantie te kunnen gaan zijn de huidige afsluitingen een zware domper!! Ik voel met hen mee.

Ook voor de ondernemers die elk jaar weer voor ons klaar staan zodat wij gebruik kunnen maken van de door hen geboden faciliteiten is dit seizoen er รฉรฉn om snel te vergeten.

Tot volgend jaar!!

Rob Brasco | 15-03-2020 - 10:14

Willem De Reus

Dank voor jullie inzet en geweldige berichten . Wens iedereen veel gezondheid toe.

Willem De Reus | 15-03-2020 - 10:17

Koos Beijer

Ontzettend bedankt Michael!Lander!en alle vrienden/volgers van Sneeuwhoogte voor de erg duidelijke berichten/overzichten/reacties!!!het was een gezonde verslaving om alles te lezen en te delen!vooral met elkaar!!โ„๐Ÿ˜dat maakt sneeuwhoogte wel uniek!!!โ„โคdat het zo moet eindigen,is heel erg triest!gelukkig hebben de meeste onder ons genoten van al het moois wat de Alpen te bieden heb met uitzichten, vermaak en SNEEUW!!!๐Ÿ˜โ„โ„ik wens een ieder al het goede toe!!!En met goede gezondheid weer vanaf 1 Oktober!โ„โ„๐Ÿ˜๐Ÿ›ท๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿšž๐Ÿšžโ„โ„๐Ÿ˜๐Ÿ›ท๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿšž

Koos Beijer | 15-03-2020 - 10:19

Koos Beijer

Foto bij weerbericht reactie 81382

Koos Beijer | 15-03-2020 - 10:24

Koos Beijer

Foto bij weerbericht reactie 81385

Koos Beijer | 15-03-2020 - 10:28

Bart Debaere

Nog eentje om het af te leren, Koos! Bedankt ook voor je mooie fotoโ€™s ๐Ÿ‘๐Ÿš†๐Ÿš

Bart Debaere | 15-03-2020 - 10:38

Peter N

Wat een schitterende mooie foto met die trein in de sneeuw koos dat is toch nog effe genieten van een mooi plaatje op de laatste skidag . ๐Ÿ‘

Peter N | 15-03-2020 - 10:48

Dennis Lightning

Blijft prachtig ๐Ÿ‘Œ

Dennis Lightning | 15-03-2020 - 10:55

Bertil Blaas

Koos, jij maakt mijne zondag weer een stuk beter ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Blijft mooi.
Ook jij dank voor je bijdragen. Tot volgend winter seizoen.

Bertil Blaas | 15-03-2020 - 11:17

Greet โ˜€๏ธ

Koos, mocht je het nog niet hebben dan moet een Instagram account aanmaken om al die mooie treinfotoโ€™s te blijven delen met ons. Ik ben fan ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿšž๐Ÿ˜

Greet โ˜€๏ธ | 15-03-2020 - 11:30

Roland /Kleimarl

Wat zijn de foto's weer schitterend Koos. Echt genieten. En ja,sls je Instagram hebt wil ik je ook graag volgen

Roland /Kleimarl | 15-03-2020 - 11:42

Greet โ˜€๏ธ

Zou toch een leuk idee zijn om elkaar te volgen op Instagram? ๐Ÿ˜ Bergsport-pret het jaar door

Greet โ˜€๏ธ | 15-03-2020 - 12:12

Jolanda Kales

Goed idee!! Ik ga dit echt missen!!!

Jolanda Kales | 15-03-2020 - 15:06

Luc  Cap

Knappe foto ๐Ÿ‘

Luc Cap | 15-03-2020 - 17:20

Koos Beijer

Dank voor de fijne en mooie reacties!En ik heb nog geen instagram,facebook of twitter๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‚beetje ouderwets,he!๐Ÿ˜‚maar wie weet komt het nog!โ„โ„๐Ÿ˜โ„โ„๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿšž๐Ÿšž๐Ÿ›ท๐Ÿ›ทโ„๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜

Koos Beijer | 15-03-2020 - 21:51

Rene Zj

Mooie foto zeg!

Rene Zj | 17-03-2020 - 19:04

Koos Beijer

Dank je,Rene!twas ook echt een droom daar,voor mij!!!๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿšž๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐ŸŒจโ„โ„

Koos Beijer | 18-03-2020 - 18:59

Pascalle Klein

Prachtig!!

Pascalle Klein | 20-03-2020 - 18:12

Koos Beijer

Dank je wel,Pascalle!โ„โ„๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿšž๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ›ท๐Ÿ›ทโ„๐ŸŒจ๐Ÿšž

Koos Beijer | 21-03-2020 - 20:21

Paul Bongers

Tja wat moet ik daar nog aan toevoegen. Bedankt, Michael en Lander ( en overige medewerkers van sneeuwhoogte.nl) maar ook bedankt aan iedereen die hier vanaf 1 oktober 2019 zijn reacties heeft gegeven. Zonder reacties is er een stuk minder te beleven! Dus, ALLEN bedankt, en op naar een mooie virus vrije zomer. En voor je het weet vallen de bladeren weer en kunnen we ons opmaken voor nieuw wintersport seizoen! En dat wordt er eentje........๐ŸŒจ๐ŸŒž๐ŸŒจ๐ŸŒž๐ŸŒจโ„โ„โ„!!!

Paul Bongers | 15-03-2020 - 10:25

Ceriel Vermolen Sรถldenโค๏ธ

Bedankt voor de updates mannen!! Erg jammer voor iedereen om zo het seizoen te moeten beรซindigen!! Graag tot volgend jaar allemaal โ›ทโ›ท

Ceriel Vermolen Sรถldenโค๏ธ | 15-03-2020 - 10:28

Rita

Hartelijk dank medewerkers sneeuwhoogte.nl voor alle dagelijkse info van het, helaas te vroeg gesloten, afgelopen wintersport seizoen!
Tot 1 oktober 2020!!

Rita | 15-03-2020 - 10:35

Sjaak W

Helaas en onverwachts een einde aan een stukje wat toch in het dagelijkse "programma" gebakken zit..
Ondanks dit toch bijna een half jaar kunnen genieten van jullie berichten en bij deze weer dank daarvoor..
Allen een goede gezondheid en zomervakantie;voor we het weten is het weer 1 oktober ๐Ÿ˜ƒ

Sjaak W | 15-03-2020 - 10:36

Arjanne van Duijn

Michael, Lander & het verdere team (waaronder sommige vaste gasten๐Ÿ˜‰). Bedankt voor alle heerlijke berichten! Tot oktober!

Arjanne van Duijn | 15-03-2020 - 10:44

kees asscheman

Hartelijk dank voor dit dagelijks stukje vreugde. Ik heb er van genoten.

kees asscheman | 15-03-2020 - 10:45

Matthijs Rook

Hoi Michael en Lander, ik dank jullie voor de goede en accurate weer berichten die jullie dagelijks voor ons schrijven. Met veel plezier en interesse lees ik deze het hele wintersport seizoen. Ook de rest van het team die deze top site mogelijk maakt super bedankt. Het is spijtig dat het seizoen zo moet eindigen, maar laten we hopen dat we allemaal gezond blijven zodat we volgend seizoen weer volgas van de pistes kunnen skiรซn.

Matthijs Rook | 15-03-2020 - 10:50

Annemarie Peters

Jeetje wat een zuur en abrupt einde van het seizoen! We konden er op wachten, maar toch is het het voor alle betrokkenen in alle landen wel een drama. Dat onze laatste skidagen niet doorgaan, daar komt een ieder wel weer overheen. We gaan er allemaal vanuit dat het komende seizoen gewoon weer een topwinter gaat worden!!
Bedankt en aftellen naar oktober!!

Annemarie Peters | 15-03-2020 - 10:51

Danny Janssen

Michael en Lander en alle overige medewerkers van sneeuwhoogte.nl:
Hartelijk dank weer voor de dagelijkse updates op deze mooie site!
Ook de rest van de lezers dank voor de updates, geweldige foto's, tips en verhalen.
Blijf allemaal gezond en tot in het najaar !

Danny Janssen | 15-03-2020 - 10:54

Frits Wagener

Weermannen, veel dank voor de altijd voortreffelijke weerberichten. Het zal even afkicken worden om de dag niet meer met deze app te beginnen.
Tot oktober!

Frits Wagener | 15-03-2020 - 10:55

Dieter Dupon

Bedankt weermannen! Ein paradies braucht keine palmen. ๐Ÿ˜‰

Dieter Dupon | 15-03-2020 - 11:01

Dennis Lightning

Wat een prachtige vooruitzichten eind volgende week qua weer dan, zou het leuk vinden als jullie dan nog een weerbericht schrijven. Wij zouden volgend weekend naar Oostenrijk gaan en dan met deze weersvoorspellingen had geniaal geweest koude lucht met veel sneeuw de laatste week van Maart. Blijf evengoed het Alpenweer volgen blijft mijn passie ook in de zomer. Michael en Lander Dank voor jullie fijne en positieve berichtgeving!!

Dennis Lightning | 15-03-2020 - 11:01

Ben Verkolf

Bedankt voor alle berichten, elk jaar weer genieten van jullie mooie overzichten.โ›ท

Ben Verkolf | 15-03-2020 - 11:02

Anita Wintersportfan

Bedankt voor alle met zorg uitgevoerde weerberichten! Het zal even wennen zijn s morgens niet meer de app te openen voor ook de reacties en mooie foto's!
Tot volgend seizoen! En het beste voor iedereen!

Anita Wintersportfan | 15-03-2020 - 11:12

MR

Bedankt voor dit seizoen weermannen, de berichten hebben bijgedragen aan het goede voor gevoel โ›ท๐ŸŽฟ Na een week Kaltenbach met kerst en vorige week Mayrhofen, niet kunnen inzien dat het seizoen zo snel abrupt zal eindigen. Vervelend voor iedereen die de vakantie nog in het verschiet had, maar de keuzes zijn begrijpelijk. Tot volgend seizoen :)

MR | 15-03-2020 - 11:17

Gerda Hensen

Weet iemand een goede afkickkliniek? Dit wordt cold turkey afkicken ๐Ÿ˜ฌ.
Michael, Lander en team Sneeuwhoogte, mijn warme dank voor de fantastische berichtgeving, gelardeerd met schitterende fotoโ€™s.
Verder dank aan alle vaste forum lezers voor jullie waardevolle, informatieve reacties, updates en medeleven voor een ieder die dat op een bepaald moment nodig had. Uiteraard verheug ik mij op de zomer. Maar eerlijke gezegd kan ik niet wachten tot mijn volgende skivakantie. Dit jaar jammer genoeg maar รฉรฉn volle dag geskied. Dat gezegd hebbende wens ik iedereen een mooie, gezond zomer met veel fantastische momenten en graag tot het najaar. ๐Ÿค—

Gerda Hensen | 15-03-2020 - 11:17

Edith Roelen

Dank team Sneeuwhoogte.nl. Wat een raar seizoen hebben we gehad. Een goede zomer en tot volgend jaar. #flattenthecurve #stayhome

Edith Roelen | 15-03-2020 - 11:23

Marja  Skiรซr

Beste Michael, Lander en alle sneeuwhoogte vrienden,
Bedankt voor de mooie weerberichten, het met elkaar meeleven, de voorpret en de updates. Ook de Corona perikelen en alles wat we hebben gedeeld. Wij zijn ook weer veilig en gezond thuis, we hebben te doen met alle hardwerkende mensen in alle wintersportlanden die nu hun broodwinning hebben moeten sluiten en verliezen kunnen leiden. Hopelijk een gezonder seizoen vanaf oktober weer. Wij wensen iedereen een gezonde zomer toe en tot ziens in oktober allemaal!

Marja Skiรซr | 15-03-2020 - 11:28

Philippe Achten

Team van sneeuwhoogte,

Bedankt voor de vele sneeuwupdates en hopelijk gaat het in oktober terug verder. Tot dan.

Philippe Achten | 15-03-2020 - 11:35

Wendy VdB

Ik heb het hele seizoen met heel veel plezier de weerberichten, de enthousiaste reacties en mooie fotoโ€™s van jullie gevolgd! Wij hebben twee prachtige kerstweken met sneeuw en zon gehad, wat een geluk! Ontzettend jammer dat het winterseizoen zo ineens eindigt voor degenen die nog zouden gaan skiรซn. En vooral ook voor iedereen die in de getroffen skigebieden wonen en die er voor zorgen dat wij er ieder jaar heerlijk kunnen (apres)skiรซn. Ik lees net dat in Oostenrijk alles dicht gaat en iedereen thuis moet blijven.

Michael, Lander en sneeuwhoogte team, dank voor jullie dagelijkse weerupdate, het was genieten! Zal wel even wennen zijn vanaf morgen om niet met jullie bericht de dag te starten.

Ik wens iedereen sterkte met het Corona-gebeuren en een hele fijne zomer. Wij hopen dan weer van de ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡นโ›ฐโ›ฐโ›ฐte mogen genieten. Tot oktober!

Wendy VdB | 15-03-2020 - 11:37

Bert P.

Lander en Michael, bedankt voor alle deskundige weerberichten en het plaatsen van prachtige fotoโ€™s!
Een goede zomer gewenst en tot oktober.

Bert P. | 15-03-2020 - 11:41

Rob Van Elen

Mannen Bedankt voor jullie zeer deskundige berichten.
Altijd de berichten waar ik op vertrouw.
Helaas een iets ander einde van het seizoen maar bedenk maar zo voor ons die misschien nog moesten gaan is het jammer voor de Alpenlanden een zeer groot drama.

Rob Van Elen | 15-03-2020 - 11:46

Franzl Austria

Ik zou nog met mijn zoon in Les Menuires / Val Thorens gaan skiรซn (Pasen). Helaas gaat het niet door, maar begrijpelijk dat het niet meer kan.
Zoals ik reeds eerder heb gezegd: sympathieke site.
Ook ik heb genoten van het enthousiasme van de sneeuwliefhebbers. Gek genoeg ben ik de enige in mijn vriendenkring en familie die van de bergen en de sneeuw houdt. Het doet mij daarom deugd dat er zovelen zijn, wier hart aan het skiรซn is verpand.
We hebben al weer voor de kerst en carnaval'21 een wintersportcamping geboekt: Zillertal en SHL. In beide gebieden nog niet geweest. En inderdaad: we kijken er naar uit. Groet aan allen!Franzl Austria | 15-03-2020 - 11:49

Roland /Kleimarl

Wat een abrupt einde van het wintersport seizoen, echt bizar dit. Hoop dat het virus gauw uit de wereld verdwijnt. Michael, Lander het sneeuwhoogteteam en natuurlijke alle trouwe volgers op deze geweldige app bedankt voor de mooie weerberichten en alle updstes en foto's. Echt geweldig om te volgen, en top voor de voorpret. Wens iedereen een prachtige en zonnige zomer, in alle gezondheid. En heel graag weer tot 1 oktober. Groet Roland, Linda en de kids

Roland /Kleimarl | 15-03-2020 - 11:50

Roland /Kleimarl

Foto bij weerbericht reactie 81419

Roland /Kleimarl | 15-03-2020 - 12:01

Roland /Kleimarl

Foto bij weerbericht reactie 81420

Roland /Kleimarl | 15-03-2020 - 12:01

Roland /Kleimarl

Foto bij weerbericht reactie 81421

Roland /Kleimarl | 15-03-2020 - 12:02

Roland /Kleimarl

Kon het niet laten om toch nog wat foto's te plaatsen

Roland /Kleimarl | 15-03-2020 - 12:03

Greet โ˜€๏ธ

Groot gelijk @Roland ๐Ÿ’ช

Greet โ˜€๏ธ | 15-03-2020 - 13:06

Bart Debaere

Het blijven mooie herinneringen, Roland ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ

Bart Debaere | 15-03-2020 - 14:41

Bertil Blaas

Roland ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œblijft mooi hoor !! Bedankt. Tot oktober in de hoop dat huidige ellende ten einde is.
(Kon het ook niet latenโ€”โ€˜t ochtend licht)

Foto bij weerbericht reactie 81448

Bertil Blaas | 15-03-2020 - 14:55

Roland /Kleimarl

Bertil ook genoten van je foto's. En alle info die we van je kregen. Tot 1 oktober

Roland /Kleimarl | 15-03-2020 - 15:28

Thijmen van Doesum

Bedankt weer mannen! Jammer dat het zo moest eindigen, maar ook zeer begrijpelijk...
Tot volgend seizoen en een fijne zomer!

Thijmen van Doesum | 15-03-2020 - 12:06

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Tnx voor alle positieve en enthousiaste reacties. Heel onwerkelijk allemaal. Helaas de harde waarheid. Blijf allemaal gezond. Zien jullie graag in oktober weer terug๐Ÿ˜€๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 15-03-2020 - 12:13

Jolanda Kales

Bedankt voor alle berichten en vooral de dagelijkse voorpret!! Eigenlijk wil ik niet dat jullie stoppen, maar door gaan heeft helaas weinig zin...

Jolanda Kales | 15-03-2020 - 15:08

Kitty Bongers-Romeijn

Dank voor jullie fijne berichten en de reacties daarop volgend iedere keer weer leuk om dat fijne gevoel van" sneeuw ,bergen ,ervaringen" te lezen op naar OKTOBER...Goede zomer allen!๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ

Kitty Bongers-Romeijn | 15-03-2020 - 12:22

Els Glorieus

Lander en Michael bedankt voor de dagelijkse, interessante weerberichten. Skiรซrs, jullie ook bedankt voor de vele updates, fotoโ€™s.
Draag zorg voor elkaar. En hopelijk wordt het vlug warm weerke zodat de virus uitsterft.

Els Glorieus | 15-03-2020 - 12:34

Patrick Vierwind

Vanaf dinsdag in Oostenrijk geen Nederlander erin of eruit

Patrick Vierwind | 15-03-2020 - 12:39

Arjen B.

Ik sluit af met een van de mooiste foto's van mijn vakantie. Iedereen bedankt, vooral de weermannen!

Foto bij weerbericht reactie 81430

Arjen B. | 15-03-2020 - 13:09

Roland /Kleimarl

Wat heerlijk om hier je eerste sporen te kunnen zetten.

Roland /Kleimarl | 15-03-2020 - 14:21

Peter N

Een schitterende foto Arjan alleen jammer van de drukte op de piste ๐Ÿ‘‰โ›ท๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘

Peter N | 15-03-2020 - 14:47

Bertil Blaas

Hij is klasse ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Bertil Blaas | 15-03-2020 - 15:03

Arjen B.

Dank. Hopelijk volgens jaar nieuwe kansen!

Arjen B. | 15-03-2020 - 18:19

Skifan Tilburg

Wat een eer om bij t laatste weerbericht mโ€™n foto van Mayrhofen erin te hebben staan ๐Ÿ˜œ

Thanks voor de dagelijkse berichten! Tot in het najaar!

Skifan Tilburg | 15-03-2020 - 13:09

Xavier Delvael

T'is dan ook een foto van de mooiste piste van Mayrhofen hรฉ! Die moet toch wel speciaal zijn als er niemand anders bij is...

Xavier Delvael | 15-03-2020 - 20:31

remco feith

Bedankt mannen. Was weer erg leuk om te lezen allemaal. Tot oktober.

Foto bij weerbericht reactie 81432

remco feith | 15-03-2020 - 13:10

Katrien DG

Ik kan me alleen maar aansluiten bij alle bovenstaande reacties. Ik ga mezelf nog wat pijnigen en de webcams van Hochoetz bekijken om te zien hoe geweldig die skivakantie nog zijn geweest. Marja, als je een afkickkliniek vindt, laat maar weten๐Ÿ˜„. Het gaat veel te lang duren voor het weer oktober is. ๐Ÿ˜ข Tot dan fantastische mede-wintersportliefhebbers!

Katrien DG | 15-03-2020 - 13:28

Michel van Vilsteren

Bedankt sneeuwhoogte team!
Tot volgend seizoen!

Michel van Vilsteren | 15-03-2020 - 13:51

Roy Beers

Mannen, bedankt voor alle wintersportberichten. En de wintersportliefhebbers bedankt voor de reacties en foto's. Tot 1 oktober.

Roy Beers | 15-03-2020 - 13:59

Marlies de Bruijn

Dank jullie wel voor de dagelijkse berichten, ik lees ze altijd met veel plezier!

Foto bij weerbericht reactie 81436

Marlies de Bruijn | 15-03-2020 - 14:05

Peter N

Wat een mooie en ook aparte foto Marlies top ๐Ÿ‘‰โ„๏ธ๐Ÿ‘

Peter N | 15-03-2020 - 14:50

Arjen B.

Mooie diepblauwe lucht

Arjen B. | 15-03-2020 - 18:20

Gery H

De allerlaatste foto uit La Plagne Soleil na een fantastische laatste skidag, gisteren. Zelfs toen wisten we nog niet dat het de laatste dag van het seizoen zou zijn. Michael en Lander: bedankt!

Foto bij weerbericht reactie 81437

Gery H | 15-03-2020 - 14:12

Wim Danhof

Ook ik wil Sneeuwhoogte.nl bedanken. Ook dit platform mist - neem ik aan - advertentie-inkomsten nu het seizoen een stukje korter duurt. Op naar een volgend seizoen zonder deze pech

Wim Danhof | 15-03-2020 - 14:14

Renรฉ Middel

Zo zou je nog 5 dagen naar Ischgl reizen en zo hangt het sluiten van je bedrijfjes boven je hoofd. Hoe kan het verkeren. Ook met dit soort dingen wordt meegeleefd. Letsel, annuleringen, slechte ervaringen mogen en krijgen steun. Het wordt lastig de komende weken zonder sneeuwhoogte.nl. WeerMannen en lezers, thx voor alle info en tot volgend jaar.

Renรฉ Middel | 15-03-2020 - 14:19

P O

Bedankt voor de weerberichten!
2 sneeuwrijke weken gehad dit seizoen.
Wat een domper hoe het eindigd.

P O | 15-03-2020 - 14:19

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Wat een fijne reacties! Vreemd om nu zo te eindigen maar het is helaas niet anders. Binnenkort publiceren we nog een jaaroverzicht en vanaf 1 oktober zijn we er weer dagelijks :) bedankt ๐Ÿ™ ook voor alle reacties, updates, complimenten, de goede sfeer ... het was weer een eer om voor jullie (en dat zijn er elk jaar meer) te mogen schrijven! ๐Ÿ˜Ž

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 15-03-2020 - 14:48

Peter N

Top Lander bedankt man en tot 1 oktober ( ik lees nog wel effe jou jaaroverzicht hoor ) ๐Ÿ‘‰๐Ÿ”โ›ท๐Ÿ‘

Peter N | 15-03-2020 - 14:53

Arjen B.

๐Ÿ‘

Arjen B. | 15-03-2020 - 18:21

Bart Debaere

Bedankt Lander voor je prachtige updates ook! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Bart Debaere | 15-03-2020 - 19:00

Sjaak W

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘heren, nogmaals bedankt

Sjaak W | 15-03-2020 - 22:55

Leon Heijmans

Hoeveel mensen lezen(bijna) dagelijks jullie weerberichten?

Leon Heijmans | 16-03-2020 - 13:21

cornelia  kegge

Michael en Lander, bedankt voor alle weerberichten en tot ziens in oktober.
Hopelijk in betere tijden.

cornelia kegge | 15-03-2020 - 14:53

Ingrid Laurijssen

Wat zal ik jullie ontzettend gaan missen maar helaas het is niet anders..
Heel veel dank en heb ook dit seizoen weer super genoten van al de geweldige weerberichten etc. Tot in oktober en ben voorzichtig !!! Groetjes Ingrid

Ingrid Laurijssen | 15-03-2020 - 15:06

Martijn Sonnenberg

Bedankt voor alle mooie berichten. Aan alle lezers: bescherm jezelf door voldoende rust, slaap, gezonde voeding en vitamine C en vooral: Weinig sociale contacten! Hopelijk voor allen een gezonde terugkeer op dit forum in oktober!

Martijn Sonnenberg | 15-03-2020 - 15:18

Hje de Jong

Lege pistes in Plagne soleil

Foto bij weerbericht reactie 81454

Hje de Jong | 15-03-2020 - 15:19

Steph Priem

Deze morgen nog vlug getrokken voor mijn vertrek uit het Lechtal maar o zo irrationeel, ook de weg terug quasi geen tegenverkeer, aan de Grensland tunnel Fรผssen niks verkeer, wel 2 agenten die controle deden maar Duitser voor mij en ikzelf (B) moeten gewoon doorrijden. Ook onderweg geen verkeer zodat ik na 7 1/2 hr rijden thuis was. Oost, west thuis best zou gepast moeten zijn maar... Toch Lander & Michael bedankt en alle enthousiaste skiรซrs tot volgend seizoen.

Foto bij weerbericht reactie 81456

Steph Priem | 15-03-2020 - 16:04

Bertil Blaas

Goed gedaan Steph.
Je hebt nog zalige week gehad. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ en ook gelukkig thuis te zijn, gezien de Ernst van ......
Tot oktober hou je goed.

Bertil Blaas | 15-03-2020 - 20:59

P v L

Helaas niet skiรซn dit seizoen, hopen maar dat het volgend jaar weer mogelijk is. Het is zoals het is.

P v L | 15-03-2020 - 16:09

Koen Van de Pol

Tot oktober โ„๏ธโ›ท๐ŸŽฟ

Koen Van de Pol | 15-03-2020 - 16:09

Michel  Lommert

Wat een bizarre dag....

foto van de lunch bij Valisera Husli om 13 uur 30
foto van de drukste piste van Silvretta Montafon, blauw 40

Zorg goed voor elkaar en blijf vooral gezond, dan zien en lezen wij weer de nieuwste updates en actualiteiten vanuit de gehele alpen in Oktober.

Michel Lommert
Sankt Gallenkirch

Foto bij weerbericht reactie 81459

Michel Lommert | 15-03-2020 - 16:45

Mike P

Nog wat foto's van dit seizoen in kleinarl ๐Ÿคฉ

Foto bij weerbericht reactie 81460

Mike P | 15-03-2020 - 16:45

Mike P

Foto bij weerbericht reactie 81461

Mike P | 15-03-2020 - 16:46

Mike P

Foto bij weerbericht reactie 81464

Mike P | 15-03-2020 - 16:50

Mike P

Foto bij weerbericht reactie 81465

Mike P | 15-03-2020 - 16:50

Roland /Kleimarl

Mooie en herkenbare foto's uit Kleinarl

Roland /Kleimarl | 15-03-2020 - 17:25

Mike P

Heel het team van sneeuwhoogte erg bedankt voor de goede en leuke weerberichten โ„๐Ÿ’ช

Mike P | 15-03-2020 - 18:42

Michel  Lommert

ging niet helemaal goed...

Foto bij weerbericht reactie 81462

Michel Lommert | 15-03-2020 - 16:46

Frank Droski

Bedankt voor de mooie berichtgeving en tot het volgende skiseizoen โ›ท๏ธโ˜ƒ๏ธ

Frank Droski | 15-03-2020 - 16:52

Seb Verhoef

Bedankt beide heren voor de prachtige weerberichten dagelijks! Tot 1 okt

Seb Verhoef | 15-03-2020 - 16:59

Marjan B.

Foto bij weerbericht reactie 81468

Marjan B. | 15-03-2020 - 16:59

Marjan B.

Morgen gaan grenzen in Duitsland dicht

Marjan B. | 15-03-2020 - 17:01

Sjaak Ski-Amade .

Weermannen.
Bedankt voor nauwkeurige en duidelijke weerberichten in heel bijzonder seizoen 2019-2020.

Sjaak Ski-Amade . | 15-03-2020 - 16:59

Luc  Cap

Bedankt weermannen ! Zag elke dag uit naar jullie weerbericht!
Ben blij dat mijn skiverlof in Jan zo mooi was en triest voor zij die nu niet kunnen skiรซn.
Tot volgend seizoen!

Luc Cap | 15-03-2020 - 17:22

Dennis Sival

Ja inderdaad weermannen. Super werk verzet. Hopelijk gaan jullie de hele zomer door om ons een beetje warm te houden! En kochten jullie een sneeuwhoogte reis organiseren ga ik graag mee

Dennis Sival | 15-03-2020 - 17:40

Harry Verduin

net terug van portes du soleil. ik wens iedereen een hele mooie lente en zomer, en goede gezondheid !! Dank je wel Michael en Lander, het is jammer dat het zo is gelopen, hopelijk levert het jullie geen problemen op. Gelukkig was voor jullie het seizoen toch al goed gevorderd.

Harry Verduin | 15-03-2020 - 17:54

Henk Jongkind

Bedankt iedereen voor de uitstekende berichtgeving en vele reacties. Een abrupt einde van het skiseizoen.
Blijf allen gezond en tot oktober.

Henk Jongkind | 15-03-2020 - 18:07

Erik T

Foto bij weerbericht reactie 81481

Erik T | 15-03-2020 - 18:56

Peter Andalo

Iedereen die dit jaar een bijdrage heeft geleverd aan de berichte etc. en vooral natuurlijk onze weermannen hartelijk dank vooral jullie bijdragen/Posts/fotoโ€™s en commentaren. Ik er van genoten!

Peter Andalo | 15-03-2020 - 19:15

Anja Bekkers

Bedankt voor jullie inzet het afgelopen seizoen. Fijne zomerโ˜€๏ธ

Anja Bekkers | 15-03-2020 - 19:20

Erik van Oort

Bedankt voor jullie berichten! Top! ๐Ÿ‘Œ...tot 1 oktober ๐Ÿ˜

Erik van Oort | 15-03-2020 - 19:54

Sigrid Ribbers

Jullie bedankt..
En tot 1 oktober...

Sigrid Ribbers | 15-03-2020 - 20:00

P03SKAT1 le meow

Iedereen bedankt voor de leuke reacties bij de skigebieden!

Fijne zomer en tot oktober!๐Ÿ˜ธ๐ŸŽฟ๐ŸŒž

P03SKAT1 le meow | 15-03-2020 - 20:35

P03SKAT1 le meow

En ik hoop natuurlijk ook dat er snel een medicijn komt voor het corona-virus

P03SKAT1 le meow | 15-03-2020 - 20:38

Cindy Gerards

Thanks iedereen. Wat zal ik die updates 's morgens missen ( en de rest van de dag๐Ÿ˜)
Iedereen sterkte de komende tijd en tot de volgende sneeuw!

Cindy Gerards | 15-03-2020 - 21:35

Roel

Bedankt voor jullie berichten.
Tot 1 oktober

Roel | 15-03-2020 - 22:54

Christine van Oort

Bedankt mannen en iedereen voor alle berichten, updates en fotoโ€™s! ๐Ÿ‘๐Ÿป

Christine van Oort | 15-03-2020 - 23:23

Harrald Kroeze

Bedankt voor de dagelijkse berichten en tot in oktober!

Harrald Kroeze | 16-03-2020 - 06:24

Willem De Reus

Wat saai deze morgen.....

Willem De Reus | 16-03-2020 - 07:37

Hennie Visser

Heel hartelijk bedankt voor de dagelijkse berichten.
wij zijn in januari en februari geweest dus nog fijne weken gehad.
Maar sneu voor mensen die nu nog wilde gaan.
Maar hopen volgend jaar beter.
tot oktober dan zijn we er weer dagelijks bij

Hennie Visser | 16-03-2020 - 08:42

Bas Spanjers

Mannen bedankt. Het zal even afkicken worden. We hadden dit jaar nog een keer willen gaan. Italiรซ was het doel maar dat werd 2 weken geleden bijgesteld naar Oostenrijk. Vorige week werd alles in Oostenrijk gesloten dus verlegde we onze zinnen naar Frankrijk. Daar hebben we nog nooit geskied dus dat was ook geen straf om het daar te gaan ontdekken. Maar goed, vanochtend de skies maar definitief opgeruimd want nu is het wel duidelijk dat we zullen moeten wachten tot December. Nu kijkende vanochtend op de webcams van diverse skigebieden ziet het fantastisch uit. Helaas ๐Ÿ˜ข

Bas Spanjers | 16-03-2020 - 10:14

Remco H

Woensdag had ik nog 1x dit seizoen naar Bad Kleinkirchheim willen gaan, helaas!
Bedankt voor alle berichten. Tot 1oktober.

Remco H | 16-03-2020 - 10:39

Sebastiaan Assink

Dank weermannen voor jullie inspanningen en mooie weerberichten en afgelopen maanden. We spreken elkaar weer in het najaar.

Sebastiaan Assink | 16-03-2020 - 10:50

Dennis Lightning

Vandaag bij ons ook eerste ziekte geval. Man kwam uit Oostenrijk Kirchberg. ๐Ÿค”

Dennis Lightning | 16-03-2020 - 12:16

Frans Jansen

Weermannen nogmaals bedankt voor jullie uitstekende voorspellingen. Gelukkig een weekje met het gezin kunnen skien in St. Johann in Tirol. Nu zou ik met vrienden in Gerlos hebben gezeten (voor de kenners bij Rambo). Helaas pindakaas!! Volgend jaar nieuwe kansen. Iedereen een fijn voorjaar en een zonnige zomervakantie toegewenst.

Frans Jansen | 16-03-2020 - 12:18

Luc Vander Schelden

Niet te geloven...
toch vreemd dat Livigno die als eerste tijdelijk (??) dicht ging weken geleden..pas op 23/3 beslist of ze terug opengaan voor de Paasvakantie...zo laat ons hotel ons weten...
Wij hebben daar geboekt en wachten dus op uitsluitsel...
Een ding is nu al zeker ... ik vertrek zeker niet... maar ben er zogoed als zeker van dat ze daar ook de boel definitief gaan dicht gooien...

Luc Vander Schelden | 16-03-2020 - 12:30

Dennis Lightning

Opmerkelijk Luc , hoop dat het goed afgehandeld wordt voor jullie.

Dennis Lightning | 16-03-2020 - 13:37

Bertil Blaas

Luc succes.
Nu grenzen rond Duitsland ten dele ook dicht zijn zal het moeilijk reizen worden.
Heden ochtend mijn specialist was helaas niet zo positief.
โ€œEr zijn nu meerdere Coronaโ€™s actief, je kunt een variant 2x krijgen, of het in zomer afzwakt is nog afwachten EN in herfst/winter leeft deze zaak wederom OP. U hoeft voorlopig zeker niet te boekenโ€.
Zo dat is dat. Zeer onprettig.

Bertil Blaas | 16-03-2020 - 13:45

Gerrit Lachaert

Er circuleert veel te veel fake news. Dit bericht lijkt me ook daartoe te behoren.

Gerrit Lachaert | 16-03-2020 - 13:53

Peter Roemie

Zag op de webcam van Neustift (camera 2) toch nog een skiรซr naar beneden komen...

Peter Roemie | 16-03-2020 - 13:41

Peter Roemie

Marco, veel plezier ermee!

Peter Roemie | 16-03-2020 - 17:21

Dennis Lightning

Marco ik wil niet vervelend zijn , maar dit gaat nog maanden duren of langer het grootste gedeelte van de bevolking zal het virus krijgen. We moeten er voor zorgen dat de verspreiding van het virus langzaam gaat anders raken onze ziekenhuizen overbelast. We moeten elkaar helpen.

Dennis Lightning | 16-03-2020 - 21:52

Sjaak Ski-Amade .

@ Marco Haus enzian. Pardon??

Sjaak Ski-Amade . | 16-03-2020 - 22:36

Sjaak Ski-Amade .

@Marco. Fijn dat je reactie weg is. Maar je liet wel even je ware aard zien zeg! Nou, doei hรจ, mocht ik ooit nog eens in de buurt willen zijn, reken dan niet op mij.

Sjaak Ski-Amade . | 16-03-2020 - 23:23

Marco Haus enzian ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ”

@sjaak zie idd dat mn reacties weg zijn.. ๐Ÿ‘ lekker weg blijven uit Oostenrijk..

Marco Haus enzian ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ” | 17-03-2020 - 00:03

Sjaak Ski-Amade .

@Marco. Helaas is het zo dat Oostenrijk net zo zwaar getroffen zal worden als de rest van Europa. Daar doet het verblijf van Nederlanders in dat land niets bij of af.
Ik wens je veel succes in het toerisme-vak en blijf gezond!

Sjaak Ski-Amade . | 17-03-2020 - 06:48

Marco Haus enzian ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ”

@Sjaak. Natuurlijk zal Oostenrijk het corona virus besmetten bij een groot deel van de bevolking. Zei alleen dat de nederlamdse regering het eerst niet serieus nam met het besmetting gevaar. Bedoel het sluiten van scholen en horeca om te zorgen dat niet veel mensen bij elkaar komen. En gewoon niet hamsteren. Zo zorg je dat 100 mensen in een supermarkt gaan lopen om Zo veel mogelijke etenswaren binnen te halen. Hier in Oostenrijk is helemaal geen sprake van lege vakken in de supermarkt. Alles is genoeg te krijgen. Maar goed wens je natuurlijk alle gezondheid en denk idd dat we 1.5 maand ons beetje in moeten houden zodat het virus besmettingen af kunnen vlakken zodat de ziekenhuizen het allemaal aan kunnen..

Marco Haus enzian ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ” | 17-03-2020 - 09:33

Dennis Lightning

Marco, als we elkaar helpen komen we er weer sterker uit!

Dennis Lightning | 17-03-2020 - 11:44

Bertil Blaas

Dag Dennis
Je bent ook nog aanwezig.
In toespraak van Rutte bleek mij dat deze ellende wel een poosje voort gaat, liet de woorden van 1 jaar vallen. Is voor ons allen niet te hopen.
Want over 6-7 mnd is het alweer okt/nov. ๐Ÿ˜‡Gr.

Bertil Blaas | 17-03-2020 - 12:52

Dennis Lightning

Klopt Bertil, heb idd ook die toespraak gezien. Hoop echt dat we er eerder van af zijn maar dat lijkt dus niet zo te zijn volgens de deskundigen. ๐Ÿ˜‡
Zitten pas aan het begin.

Dennis Lightning | 17-03-2020 - 13:57

Marco Haus enzian ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ”

Bertil@ waarom zou het een jaar duren. Als china waar het virus vandaan komt gister nog maar 3 nieuwe gevallen van besmetting. Snap Dat het volgende week nog niet voorbij is en de weken er na ook nog niet.. mensen moeten nu gewoon even de instructies opvolgen en niet denken het zal mij toch niet over komen dat ik besmet raak. Idd met zn alle kunnen we dit virus klein maken ๐Ÿ™๐Ÿ’ช

Marco Haus enzian ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ” | 17-03-2020 - 13:59

Bertil Blaas

Dag Marco,
Wat je schrijft is wat van te zeggen, MAAR: is eigenlijk heel verhaal, maar probeer bondig te zijn:
1. in China is dictatoriaal provincie dood gelegd. ( EU niet, ieder doet wat)
2. Gevolg beleid China, is: Chinezen hebben buiten die provincie, GEEN imum systeem er tegen opgebouwd ( probeert men in EU wel te bereiken)
3. Virologen beweren in EU virus veel heftiger (I,E) als in China. Bovendien in de miljoenen provincie in China vielen in een dag nooit zoveel doden als in Italiรซ.
4. Voorts beweren deskundigen, dat mogelijk in zomer iets van hevigheid afneemt ( maar niet weg) om met naderende herfst/ winter ten volle op te leven.
5. Er is niet 1 Corona actief, maar ook fam van hem, en een mens kan een variant 2 x krijgen.
6. Dit alles samen zorgt ervoor dat toevallig Rutte maar ook per toeval gister mijn specialist dit mogelijk tot voorjaar 21 door kan kuren ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
Hou, mij te goede, ook wij zitten er zeer mee, vreselijk. Wij hopen samen met jullie dat 1 oktober de viruslucht gereinigd is. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Groeten en groeten aan het mooie Oostenrijk. !

Bertil Blaas | 17-03-2020 - 18:38

Dennis Lightning

Kan het niet beter uitleggen dan jou Bertil. ๐Ÿ‘

Dennis Lightning | 17-03-2020 - 19:43

Dennis Lightning

En totale lockdown legt gehele economie plat wat ook weer negatieve gevolgen heeft.

Dennis Lightning | 17-03-2020 - 19:45

Bertil Blaas

Ja Dennis, klopt.
En dan ben ik nog punt 7 vergeten.
Wel erg essentieel, het duurt nog mogelijk 1 tot anderhalf jaar eer er vaccin ontwikkeld is tegen deze ellende.

( uit nieuws zojuist bleek mij dat (B) alles gaat doen zoveel mogelijk in te dammen. En NL wil het trachten gecontroleerd groot deel bevolking te laten ziek worden om collectieve immuunsysteem te kweken)
Belgiรซ en Italiรซ volgen dus systeem China.
Vandaar dat Rutte aan zeker 1 jaar komt, als het niet langer is zei hij.
Hopen dat toch snel over is. ๐Ÿ‘โ›ท๐Ÿ‘

Bertil Blaas | 17-03-2020 - 20:08

Gerda Hensen

Zucht, en ik maar denken dat ik volgend jaar weer kan skiรซn. Maar met dit scenario kan het dus heel anders uitpakken. Het is allemaal heel onwerkelijk en surrealistisch. Naast skiรซn ben ik ook een groot liefhebber van tennis. Speel normaliter ca 3 tot 4 keer per week. Ik hoop toch oprecht dat ik met een paar maanden weer een balletje kan slaan. Staat natuurlijk los van het economische drama en persoonlijke dramaโ€™s waar veel bedrijven en mensen mee geconfronteerd worden. Het is ontzettend wennen om niet je gewone leven te kunnen leiden.

Gerda Hensen | 18-03-2020 - 09:51

Bertil Blaas

Dag Gerda.
Helemaal met je eens.!!
Hoorde zojuist dat Tirol. ernstig opzoek is naar aller hande medisch personeel.
En de quarantaine is ook al in Otztal nu. Nu zijn alle buitenlanders weg en bereid zich in alle hevigheid verder zo blijkt. Oei oei.

Bertil Blaas | 18-03-2020 - 10:30

Gerda Hensen

in NL zie je dat mensen die vroeger in de zorg zaten zich massaal melden om te helpen. Saamhorigheid neemt toe, maar hoe zal het gaan als dit heel lang gaat duren. Ik hoop dat Oostenrijk en de andere landen ook veel hulp krijgen vanuit de samenleving.
En Marco, sterkte; het zal niet makkelijk voor je zijn dat je business zo stil komt te liggen.

Gerda Hensen | 18-03-2020 - 11:20

Marco Haus enzian ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ”

Idd Gerda.. maar goed gezondheid gaat boven alles. Gelukkig in salburgerland weinig besmettingen en dat willen we zo houden... heb er vertrouwen in dat alles goed komt .... zo Lang de piek er maar uit wordt gehaald.. ๐Ÿ™

Marco Haus enzian ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ” | 18-03-2020 - 12:56

Bertil Blaas

19/03/20 bericht van 07 u Volledig Tirol in quarantaine. Enkel uit huis voor
boodschap in eigen dorp.

Bertil Blaas | 19-03-2020 - 07:40

Bart Debaere

Een geluk dat we weg zijn, Bertil. Zitten hier nu ook in soort van lockdown, maar we zijn tenminste thuis. ๐Ÿ‘‹

Bart Debaere | 19-03-2020 - 09:36

Arjen Peetoom

Beste mannen van sneeuwhoogte.nl enorm bedankt voor de spannende updates die ook ik dagelijks volg. Dit jaar zijn wij niet gaan skiรซn maar volgend jaar is het plan Klรถsterle/Sonnenkopf. Tot 1 oktober !

Arjen Peetoom | 16-03-2020 - 14:27

Berend-Jan Ros

Thanks voor alles weer. Raar seizoen. Tot de opening in November! Kan niet wachten

Berend-Jan Ros | 16-03-2020 - 14:45

Jeron Ven

Hartelijk bedankt voor het afgelopen seizoen! Ik heb het weer dagelijks met veel Plezier gekeken! Tot volgend seizoen!!!

Jeron Ven | 16-03-2020 - 19:36

Martijn Thesing

Dank mannen. Tot 1 oktober. De skiโ€™s gaan in de wax.

Martijn Thesing | 16-03-2020 - 20:03

Anita Douven

Dank voor jullie mooie dagelijkse updates. Het hele seizoen leuk om te lezen. We hebben geluk gehad en heerlijk in januari geskied. Jammer voor iedereen die niet meer kan gaan. Tot november.

Anita Douven | 16-03-2020 - 21:10

Snow Scooter

Heren van sneeuwhoogte.nl dank voor jullie berichtgeving. Altijd een leuk moment van de dag om de update te lezen. Een sneu einde van het seizoen maar vol goede moed op naar het nieuwe ski seizoen.

Snow Scooter | 17-03-2020 - 09:33

Robert Jaspers Focks

Bedankt voor alles en tot oktober als ( hopenlijk) de voorpret weer kan beginnen ! Ik had nog net geluk in de tweede krokusweek....

Robert Jaspers Focks | 18-03-2020 - 15:53

Hans Harrie

Bedankt, tot volgend seizoen

Hans Harrie | 20-03-2020 - 08:55

Sjaak W

Pfff, wat een weer zeg. Het lijkt de komende week die we zouden pakken wel diep winter in Flachau..
Ff anders dan met kerst

Sjaak W | 21-03-2020 - 13:33

Peter N

Ja Sjaak wij zouden ook volgende week zondag nog een weekje gaan skiรซn โ›ท in hoogfรผgen en de vooruitzichten zijn werkelijk fantastisch , en ja dan is het dubbel zo zuur maar helaas het is niet anders : we zitten nu met een veel groter probleem waarvan het einde helaas nog lang niet in zicht is wat een drama wat er nu wereld wijd gebeurd met dat vreselijke Corona virus๐Ÿฆ  het een bizar drama. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข

Peter N | 21-03-2020 - 16:37

Bertil Blaas

Dag Peter,
Hoe gaat het jullie persoonlijk ?
En drama ? Ben bevreesd dat wij allen overal dus, geen idee hebben ( kan ook niet, deze generaties hebben dit nooit meegemaakt) wat ons op alle gebied te wachten staat. Mogelijk dit lopend jaar en mss volgend jaar ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡. Sterkte allen.

Bertil Blaas | 21-03-2020 - 20:28

Peter N

Hallo Bertil met ons gaat het goed hoor en de blessures zijn aardig aan het genezen , en ik en wij allemaal hopen dat deze ellende gauw voorbij is zodat we weer het normale leventje op kunnen pakken maar dat zal nog wel effe duren ben ik bang voor . Op naar volgend jaar en hopen op betere tijden.

Peter N | 21-03-2020 - 21:04

Sjaak W

Zekers Peter, en klopt, dit is vele malen erger dan een week niet op vakantie.

Sjaak W | 21-03-2020 - 23:17

Anita Wintersportfan

Beste mensen, ik zat te twijfelen of ik dit bericht zou plaatsen maar gezien de ernst doe ik het toch. Wij kwamen uit Flachau en zijn bij thuiskomst in zelfisolatie gegaan. Gewoon voor de zekerheid, we hebben ook kwetsbare familieleden. Het is lastig om elkaar nu niet te zien en naar elkaar toe te gaan. Maar het moet even.

Foto bij weerbericht reactie 81555

Anita Wintersportfan | 22-03-2020 - 09:46

Anita Wintersportfan

Ze pluizen daar in Oostenrijk dus behoorlijk uit waar besmettingen kwamen. Zal ook wel nog verschijnen van andere gebieden .
Zorg goed voor jezelf en waar kan voor andere, al is het op afstand.

En niet naar het strand...๐Ÿ˜‰ helaas

Foto bij weerbericht reactie 81556

Anita Wintersportfan | 22-03-2020 - 09:48

Greet โ˜€๏ธ

#blijfinjekot zoals ze bij ons zeggen in Belgiรซ.

Greet โ˜€๏ธ | 22-03-2020 - 14:04

Koen Van de Pol

Ik kijk dagelijks nog steeds op de webcam.....ligt nog voldoende sneeuw maar niemand op de pistes blijf ik wel erg vreemd vinden.....

Koen Van de Pol | 24-03-2020 - 19:01

Peter N

Ja dat gevoel heb ik ook hoor Koen ik kijk ook af en toe naar de sneeuw beelden op de webcams , maar laten we hopen dat ze maar gauw dat klote virus ๐Ÿฆ  dit jaar de wereld uit kunnen krijgen : ? Dan kunnen we daarna weer aan onze geliefde wintersport hobby denken.

Peter N | 24-03-2020 - 19:21

Dennis Lightning

Hoi Peter,

Wat een hunkering krijg ik nu naar de sneeuw. Alles ok met jullie?
Het is trouwens bok koud in de Alpen nu met een koude noordoostelijke wind wordt polaire lucht om het hogedrukgebied aangevoerd. Gelukkig kunnen we nog naar de webcams kijken. Doe voorzichtig en hopelijk staan we komende winter weer op de latten.

Dennis Lightning | 24-03-2020 - 20:34

Peter N

Dat klopt Dennis die hunkering heb ik ook hoor naar de sneeuw en ja met ons gaat goed. Ik Hoop dat dit drama jaar gauw voorbij is en dat iedereen gezond blijft en is gebleven .En ja dan de volgende wintersport weer op de lange latten Dennis . ๐Ÿ‘‰๐Ÿ”โ›ท๐Ÿ‘

Peter N | 24-03-2020 - 22:19

Marco Haus enzian ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ”

Van mij mag het sneeuwen in Salzburgerland ๐ŸŒจโ„๐Ÿ”๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น nog een weekje of 2...

Marco Haus enzian ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ” | 25-03-2020 - 21:15

Greet โ˜€๏ธ

Ik ben dus niet de enige die dit mist... dagelijkse sneeuwpraatjes en de vele updates en verhalen. Maar lieve mensen #blijfinjekot en dan kunnen we straks misschien gewoon weer de draad oppakken ๐Ÿ’ช

Greet โ˜€๏ธ | 25-03-2020 - 07:56

Gerda Hensen

Nee, niet de enige. Ook ik blijf met regelmatig dit forum volgen. Wat zou het toch fantastisch zijn als je nu in de frisse buitenlucht met 1,5 afstand de piste af zou kunnen suizen. Ach, we hebben recht op onze dromen. En Greet, ik blijf zoveel mogelijk in huis maar moet toch af en toe boodschappen halen voor ons en mโ€™n moeder van 87. Zojuist wat oefeningen gedaan om een beetje in shape te blijven. Moet volgend winterseizoen immers weer kunnen knallen๐Ÿ˜˜

Gerda Hensen | 25-03-2020 - 09:57

Bertil Blaas

Dag Greet/Koen/ Peter/Dennis,
Hier ook nog alles goed. En wij delen volledig met het geen jullie schreven.
Weet je wat, we blijven gewoon beelden kijken en af en toe reageren.
Bovendien we hebben bijna allen, een dagelijkse gang van opstand-ontbijt- middagbrood - avondeten. Oh ja even met sjaal om het hoofd de supermarkt in/uit. ( supermarkt dagelijks uitje) In de avond kijken naar tv nieuws met nieuwe records tav de actuele dag cijfers. Waanzin.
Kom op, Op naar nieuw zalig fris, ziekvrij โ›ทโ›ทseizoen. โ˜•๏ธ๐Ÿฐโ˜•๏ธSterkte allen en blijf vooral gezond.!!

Bertil Blaas | 25-03-2020 - 09:57

Bertil Blaas

Oh Gerda, telepathie ? Zelfde tijdstip. Anders had ik ook โ€œ Gerdaโ€ genoemd. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Bertil Blaas | 25-03-2020 - 09:59

Peter N

Klopt hoor Greet Gerda en Bertil ik heb dat ook hoor effe op de site kijken of er nog een reactie te lezen is : nou dan zitten we toch een beetje op de zelfde golflengte allemaal ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ en ja ook ik ben al een beetje verslaafd geraakt aan deze leuke site en vooral nu we allemaal wat meer tijd hebben nu we hoofdzakelijk binnen moeten blijven kijk je toch effe meer op je mobiel of er nog wat geschreven is , en van mij mag dat zo blijven hoor. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Peter N | 25-03-2020 - 10:56

Bertil Blaas

Hier nog een bericht van vorige week uit Paznauntal Ischgl.
Heel Chique stadje. Ook de gemeinde en zijn hoteliers.
Inmiddels loopt er een strafzaak tegen deze gemeente en een hotel.
Ten laste legging: verzwegen Corona besmettingen in laatste wk Februari 2020. Is uitgekomen, en zo we weten heeft het draconische besmettingen tot gevolg gekregen aldaar aanvang maart, toen wij er waren. Daarna volgde de rest van Tirol. Vernam voorts dat Bundesland Tirol voor komende winter met flinke terug gang toerisme rekend. ( als het al toegestaan is)
( daar komen wij nooit meer, en waren net op tijd weg.)

Bertil Blaas | 25-03-2020 - 11:57

Dennis Lightning

Bertil, toch te laconiek gedacht daar dus.
Met grote gevolgen dus. En goed om te horen dat het met jullie goed gaat ondanks alle beperkingen. En ik blijf net als jullie ook steeds spieken of er nog reacties zijn. Hou je taai. ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐ŸŒจ

Dennis Lightning | 25-03-2020 - 13:07

Gerda Hensen

Bertil, jullie waren idd op tijd weg en gelukkig de dans ontsprongen.
Vermoedelijk is Corona door heel veel mensen behoorlijk onderschat. Zo wil Trump met Pasen dat de economie weer business as usual wordt. Dat terwijl in New York het besmettingen regent.

Gerda Hensen | 25-03-2020 - 13:13

Peter N

Ja maar wat Trump wil Gerda dat gaat natuurlijk nooit lukken en doet hij dat wel dan speelt hij met mensenlevens en dan is de ramp niet te overzien want ook in Amerika groeit het Corona virus ๐Ÿฆ  zeer snel, ik denk dat hij nog wel wordt terug gefloten hoor.

Peter N | 25-03-2020 - 18:55

Bertil Blaas

Dag Dennis,

Waarschijnlijk verbleef die besmette Noor, waar ik toen al over berichtte in een hotel daar. Ook eind feb. was een officieel bericht van Corona in je Hotel en Gemeente Ischgl qua โ‚ฌโ‚ฌ dodelijk. Maar gezond telde blijkbaar niet daar.
Gezien de huidige situatie in de EU en Mondiaal, ben ik eens benieuwd hoe verder met zโ€™n allen. Ook benieuwd wanneer grens Belgiรซ weer open gaat. Wij wonen 800 m van grens en hebben verschillende belangen in B.
Ben benieuwd wanneer Oostenrijkse grens open gaat voor ons laaglanders ?
Dennis en fam hou jullie ook goed in deze vreselijke tijd.!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘tot later

Bertil Blaas | 25-03-2020 - 21:01

Dennis Lightning

Bertil,

Er zijn veel mensen in Oostenrijk besmet geraakt met name in de aprรจs ski bars blijkt nu later. Door die Noor idd die jij toen al noemde. Deze vreselijke toestand gaat nog wel even duren. Hoop dat de ziekenhuizen het aan kunnen. Met de maatregelen hier zou het moeten lukken mits de mensen zich er goed aan houden. ๐Ÿ™
Jullie ook sterkte! En fijn om nog wat vaste mensen van hier te spreken. Iedereen wens ik alle gezondheid toe.

Dennis Lightning | 25-03-2020 - 22:40

Willem De Reus

Leuk om weer een paar nieuwe berichten te lezen van โ€˜de trouwe bezoekersโ€™ van deze App. Hier in Duitsland bij ons nog alles ok. Blijf allemaal gezond en thuis!! Hopen ook op volgend seizoen maar...???

Willem De Reus | 25-03-2020 - 17:36

Peter N

Hallo Willem leuk dat het goed gaat daar bij jullie vraagje is er in Duitsland al een totale lockdown of ook een lichte lockdown zoals hier in Nederland?????

Peter N | 25-03-2020 - 18:58

Willem De Reus

Kunt het vergelijken met NL. Alleen in Bayern en Baden Wurtenberg, zuiden, is het strenger. Komt omdat hier iedere โ€˜provincie โ€˜ (Bundesland ) zijn eigen regering heeft. Proberen het met elkaar af te stemmen maar lukt niet altijd. Wij wonen in NRW en daar kan ik gewoon naar mijn werk en mag wandelen en zo. Dus vergelijkbaar met NL.

Willem De Reus | 25-03-2020 - 22:17

Anita Wintersportfan

Hallo allemaal, Ik had even een vraagje voornamelijk aan Bertil omdat hij het bericht plaatste over de aansprakelijkheid van het gebied waar hij was: denk jij/jullie dat wat Corona betreft de Italiaanse wintersportgebieden ook niet te lang zijn doorgegaan? Daar kwamen toch ook veel besmette Nederlanders vandaan?
Is het allemaal onderschat of had het met geld te maken?

Anita Wintersportfan | 25-03-2020 - 22:31

Peter N

Nou hoorde ik dat in ischgl in een hele bekende aprรฉskibar de eigenaar of de barman het virus ook al had en gewoon de bar open hield en dan met honderd mensen op en in elkaar dan is het snel raak voor iedereen.

Peter N | 25-03-2020 - 23:15

Bertil Blaas

Dag Anita,
Heb nog contact met mensen aldaar in PAznaun en luister nog Radio Tirol.
Wat Peter zegt klopt.
Gebleken is dat 1 barman in de Kitzloch bar werkelijk heel Ischgl heeft besmet. De Besmette personen zitten daarna in volgepropte gondels enz enz.
En ja wettelijke aansprakelijkheid ! Gemeente heeft ook mond gehouden.
Strafvervolging vanuit Innsbruck. En ja de โ‚ฌโ‚ฌโ‚ฌโ‚ฌ tuurlijk.
Nu is schade enorm niet alleen Mondiaal, maar lees ook dat Tirol tav toeristensector in zeer slecht blaadje staat genoteerd.
Tav Italiรซ, wat je vroeg, daar heb ik gene weet van.

Geef deze info ook even: aantal besmette BARS, begin maart:
Gerlos: Apres skihut Seppiโ€™s
Aschau/Kaltenbach: berg restaurant Marendalm
Zell am Ziller: zellerstuben Hilibar
Mayrhofen: Scotland Yard, Hotel Strass arenaclub , steakhouse club, Bruck โ€˜n stadl, bar happy end.

Bericht Belgisch Viroloog van Ranst gisteravond: verwacht pas in september/okt enige normalisering leven, en dat normale leven kan hervat worden pas over 1 jaar. Dus volgend voorjaar ivm nieuw vaccin.
Daarna grote kans Op Corona 2.0 en begint het opnieuw.
Ik heb te doen met die gene, die groen licht gaat geven om weer vrij te bewegen en dat grensblokkades vervallen. Wat een verantwoordelijkheid.

Anita en nog alle aanwezigen hier sterkte, oppassen en blijf gezond ๐Ÿ‘

Bertil Blaas | 26-03-2020 - 12:12

Gerda Hensen

Poeh, Bertil, dat is een heftig bericht. Als ras-optimist hoop ik dat ze snel medicatie en vaccinatie vinden. Om deze manier van leven wereldwijd nog een jaar vol te houden, is wel heel veel gevraagd van de mensheid. We wachten het maar af.

Gerda Hensen | 26-03-2020 - 14:06

Anita Wintersportfan

Dank je wel Bertil voor je reactie/uitleg.
Voor jou en ook alle andere sterkte met alles en blijf gezond!

Anita Wintersportfan | 26-03-2020 - 14:07

Sylvia Skifan

Goedemorgen allemaal, hier op het eiland Goeree-Overflakkee is het ook ernstig met de besmettingen. Hier geven ze de schuld aan de kerk i.v.m. De 13e maart. Toen was het biddag en zijn veel oudere mensen naar de kerk gegaan. Vandaar dat hier in het verzorgingstehuis 10 doden en 13 besmettingen zijn en er nog 15 op uitslag wachten van de test. Hoop dat het snel voorbij gaat. Iedereen veel sterkte blijf gezond en zorg goed voor elkaar. Leuk in ieder geval, dat er nog wat berichtjes worden uitgewisseld. ๐Ÿค—

Sylvia Skifan | 26-03-2020 - 10:09

Gerda van de Sande

Goedemorgen allemaal. Ook ik kijk bijna dagelijks op deze app en naar de winterbeelden. Trieste boel zeg. Wintersport gebieden zien er prachtig uit maar o zo stil. Wat vreselijk voor de mensen die hier afhankelijk van zijn. Wie had dit ooit gedacht dat wij zo iets zouden mee maken. De onzekerheid en ja wanneer stopt dit. Voor velen is de wintersport in het water gevallen. Met de hoop dat we vd zomer op vakantie kunnen Hopelijk krijgen we het ๐Ÿฆ  onder controle en kan iedereen weer aan het werk. Kunnen de hotels en horeca weer op volle toeren gaan draaien. Ik hoop het zo. Fijn om bijna dagelijks nog op deze site jullie berichten te lezen. Laten we met zijn allen maar hopen dat dit snel voorbij mag zijn. En dat we volgend jaar weer op de latten kunnen. Sterkte allemaal

Gerda van de Sande | 26-03-2020 - 11:30

Marja  Skiรซr

Hier zijn we ook nog gezond gelukkig. Wel geschrokken. Wij kwamen op 14 maart terug uit Obergurgl. In die week werd het al zienderogen moeilijker, Nederhutte mocht geen apresski meer organiseren en de berichten werden steeds alarmerender. Toen we hoorden dat die zondag het gebied zou sluiten kregen wij het ook op ons heupen. We waren blij dat we weer thuis waren. En nu staat de wereld op zijn kop. Alles staat in het teken van het virus ๐Ÿฆ . We hopen dat we er weer overheen komen met ons allen. Het zal nog wel maanden duren vrees ik. Wij wachten eigenlijk op het moment dat het ons treft (heel naar!) want mijn echtgenoot is arts en zit midden in het schootsveld. Afwachten maar.
Iedereen veel geluk en gezondheid gewenst!

Marja Skiรซr | 26-03-2020 - 13:20

Bertil Blaas

Dag Marja, goed te lezen dat het jullie goed gaat.
Uiteraard beiden goede gezondheid gewenst, en wens je echtgenoot alle sterkte met zijn werk. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Bertil Blaas | 26-03-2020 - 14:54

Gerda Hensen

Toch gaaf om te zien dat ik niet de enige ben, die regelmatig even een blik werpt op het forum. Afkicken is lastig gebleken๐Ÿ˜˜.
Goh Marja, dat zijn hele drukke tijden voor je man. Ik heb afgelopen winter al heel wat afgeduimd voor verschillende mensen. Maar nu ga ik duimen voor je man en alle mensen in de gezondheidszorg die zo ontzettend hard moeten werken๐Ÿคž๐Ÿคž๐Ÿคž. Ik hoop toch zo dat ze gezond blijven nu ze dagelijks met virus-patiรซnten werken.
Hoe sneu het ook is, dat velen niet van de wintersport hebben kunnen genieten, uiteindelijk is onze gezondheid toch het belangrijkste. Er zijn en zullen nog veel meer vakanties geannuleerd worden; daar is allemaal mee te leven en zijn uiteindelijk luxe problemen. Veel lastiger is dat je niet meer je gewone leven kunt leven met alle activiteiten en sociale contacten die daarbij horen. Hoe beter we ons aan de spelregels houden, hoe sneller we (hopelijk) dit achter ons kunnen laten.

Gerda Hensen | 26-03-2020 - 14:02

Sneeuwhoogte.nl

1 april aanstaande zal Lander het seizoensoverzicht publiceren (en dat is geen grap).

Sneeuwhoogte.nl | 26-03-2020 - 14:06

Peter Roemie

Op 1 april??? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Peter Roemie | 26-03-2020 - 17:21

Peter N

Okรฉ dat is mooi sneeuwhoogte 1 april dat is wel een grappige datum maar ik ben reuze benieuwd dus we gaan zeker kijken. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Peter N | 26-03-2020 - 17:42

Dennis Lightning

Leuk ! Ik kijk ernaar uit๐Ÿ‘

Dennis Lightning | 26-03-2020 - 22:34

Bart Debaere

Top, wel een grappige datum! ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Bart Debaere | 27-03-2020 - 10:21

Bertil Blaas

Lander, Gezellig, kunnen we heerlijk weerverslag lezen.
Kijk er naar uit. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Bertil Blaas | 27-03-2020 - 20:56

Greet โ˜€๏ธ

Ik tel af!!

Greet โ˜€๏ธ | 28-03-2020 - 14:29

Gerda Hensen

Ik ook Greet, maar wel naar het einde van de coronavirus. En vervolgens tel ik af naar mn volgende wintersport in januari 2021๐Ÿ˜˜

Gerda Hensen | 28-03-2020 - 15:00

Katrien DG

Ik ook ben een van die sneeuwfanaten die het niet kunnen laten om hier toch nog af en toe een blik op te werpen. Ben ook de webcams van Hochoetz/Kuhtai geregeld aan het bekijken en inderdaad, de voorspellen zagen er fantastisch uit voor ons weekje in de Paasvakantie. Wij hebben inmiddeld onze vakantie omgeboekt naar volgend jaar, zelfde periode. Hopelijk krijgen we dit virus snel de wereld uit en kunnen we over een paar maanden ons gewone leven weer opnemen. ร‰n volgend jaar met onze dierbare familieleden weer samen gezellig op wintersportvakantie! Hou jullie goed iedereen. En ook ik kijk uit naar de update van 1 april :-)

Katrien DG | 27-03-2020 - 09:10

Bertil Blaas

Tirol:
Klooster in Landeck waar ongeveer 45 zusters verblijven, zijn allen besmet.
Oorzaak: klooster werd intern gereinigd, door toevallig dezelfde interieur-verzorgster die ook besmet Hotel te Ischgl reinigde. Wat een pech voor de zusters die al min of meer afgezonderd leven. ๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž

Bertil Blaas | 27-03-2020 - 21:11

Gerda Hensen

Dat is idd wel heel sneu. Wat รฉรฉn persoon teweeg kan brengen๐Ÿ˜

Gerda Hensen | 27-03-2020 - 22:35

Sigrid Ribbers

Goedemorgen allemaal..

Ik was toch nieuwsgierig.. 234 reactie's.. en tot mijn vreugde zie ik dat het hier vol staat met nieuwe reactie's..

Het is idd bedroevend om alle berichtgeving omtrent het Corona virus te lezen... wat is wel waar wat niet.

Zelf net 2 weken in quarantaine gewrrst ivm stedentrip naar Malaga..
Heen niks aan de hand en we waren blij dat we de 15 e maart nog terug konden.

Gelukkig allemaal nog gezond en maandag mogen we alle 5 weer werken..

Ik hoop toch echt dat dit snel gedaan is.. het blijft zo vreemd die lege mooi besneeuwde pistes..

Mensen pas goed op jullie en jullie naasten en blijf gezond.โฃ๐Ÿ‘

Sigrid Ribbers | 28-03-2020 - 07:29

Gerda Hensen

Hallo Sigrid, fijn dat jullie gezond zijn. En idd een paar vaste bezoekers kunnen SH voor dit seizoen nog niet loslaten. Daar ben ik er eentje van. Ik ben helemaal geen frequente social media fanaat. Dit is het enige forum waar ik iets mee doe. Heerlijk positieve reacties, leuke info en meelevende mensen. Hartverwarmend.

Gerda Hensen | 28-03-2020 - 10:27

Koos Beijer

Hoi Gerda,ik sluit me aan bij jou woorden!!!kijk ook elke dag nog en ben ook geen socialfanaat,alleen sneeuwhoogte!het was ook hartverwarmend dit seizoen met elkaars belevenissen en foto's van de Alpen!!!โ„โ„๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ›ท๐Ÿšž๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜โ„๐ŸŒจ

Koos Beijer | 28-03-2020 - 11:37

Greet โ˜€๏ธ

Kom op @koos: maak een instagram aan dan kunnen we blijven genieten van je ๐Ÿšž fotoโ€™s ๐Ÿ˜

Greet โ˜€๏ธ | 28-03-2020 - 14:24

Gerda Hensen

Ik heb geen Instagram๐Ÿ˜ฌ

Gerda Hensen | 28-03-2020 - 14:42

Greet โ˜€๏ธ

Gewoon doen @Gerda, wedden dat ook jij zat mooie fotoโ€™s kan posten ๐Ÿ“ธ

Greet โ˜€๏ธ | 28-03-2020 - 16:28

Koos Beijer

Haha,Greet!ik zal binnenkort eens kijken hoe het werkt!heb verder gelukkig niks sociaals!๐Ÿ˜‚geen facebook,twitter of wat dan ook.Ben nu al een tijdje bezig met het fotoboek van de Droomdagen die ik had,eind december vorig jaar!๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜๐ŸŒจโ„๐ŸŒจโ„๐Ÿšž๐Ÿšž๐Ÿšžโ„๐ŸŒจโ˜€๏ธ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜

Koos Beijer | 28-03-2020 - 20:39

Greet โ˜€๏ธ

Ik ben benieuwd Koos!

Greet โ˜€๏ธ | 28-03-2020 - 20:59

Gerda Hensen

Nee hoor Greet, voor mij geen Instagram. Voel geen behoefte om alles te delen met de rest van de wereld (behalve op SH dan ๐Ÿ˜˜).

Gerda Hensen | 28-03-2020 - 22:08

Sigrid Ribbers

Hallo Gerda.. dat kan ik alleen maar beamen.. het is ook een raar eind... kan er ook maar moeilijk aan wennen..Als je dan die lege schitterende pistes ziet helemaal..

Lieve allemaal.. ga zo door ik kom ook gewoon nog ff buurtenโค๐Ÿค—

Sigrid Ribbers | 29-03-2020 - 17:24

Paul Bongers

10 weken geleden 6 dagen Ischgl, 5 weken geleden 8 dagen Montafon en dan ziet de wereld er ineens een stuk anders uit. Mensen hou jullie taai en blijf gezond #1.5 meter afstand.

Paul Bongers | 28-03-2020 - 13:46

Peter N

Ja ik kan het ook niet laten hoor ik kijk ook altijd nog effe op site of er nog nieuwe berichtjes zijn en inderdaad er valt nog genoeg te lezen en de webcams bekijk ik ook nog steeds en ja daar heb ik nog altijd plezier in. En dat te bedenken dat we morgen in de auto ๐Ÿš™ zouden stappen voor nog een weekje skiรซn โ›ท in hoogfรผgen: en ook de WEER vooruitzichten voor aankomende week zijn wederom fantastisch ๐Ÿ˜ป ja dan is het toch wel een beetje zuur : maar ja het is helaas niet anders. Nou voor iedereen een goed en gezond weekend, en wat mij betreft blijf maar lekker berichtjes schrijven โœ๏ธ dan hebben we nog steeds wat te lezen op de site . ๐Ÿ”โ›ท๐Ÿ‘

Peter N | 28-03-2020 - 14:15

Greet โ˜€๏ธ

Vandaag 3weken geleden vertrokken naar La Plagne, we hadden een zalige week met de Coronadreigning, als het zwaard van Damocles boven ons hoofd. En nu 2 weken terug thuis in een compleet andere wereld, waarin we elke dag weer afwachten wat er nu weer staat te gebeuren... ik hoop en duim oprecht dat elk van jullie in goede gezondheid mogen zijn en blijven! #blijfinjekot

Greet โ˜€๏ธ | 28-03-2020 - 14:29

Peter N

Ja dat doen we zeker Greet en het is toch niet te geloven wat een verschil van werelden is dit. Wie had dit 4 maanden geleden kunnen bedenken hoe we er nu voorstaan het is gewoon te bizar voor woorden .

Peter N | 28-03-2020 - 15:00

Greet โ˜€๏ธ

Inderdaad, ik mag niet teveel over nadenken of ik word gek... een neef van me heeft dat smerig beestje te pakken met alles er op en er aan, en dan komt het ineens wel heel dichtbij...

Greet โ˜€๏ธ | 28-03-2020 - 16:29

Dennis Lightning

Greet een virus is geen beestje maar een klein stukje genetisch materiaal omhuld door eiwitten wat ons afweersysteem op hol doet slaan.

Dennis Lightning | 28-03-2020 - 23:38

Greet โ˜€๏ธ

Weet ik hoor, maar voor mij is dit virus als een beestje dat je hele immuunsysteem opvreet ๐Ÿฆ 

Greet โ˜€๏ธ | 29-03-2020 - 07:20

Bertil Blaas

Dennis, vakkundig om schreven van jouw ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Gr.

Bertil Blaas | 29-03-2020 - 09:15

Dennis Lightning

Dan is het goed Greet ๐Ÿ˜‰
Heel vervelend van je neef trouwens, hoop dat hij er snel weer bovenop krabbelt.

Dennis Lightning | 29-03-2020 - 11:07

Sigrid Ribbers

๐Ÿ˜“Greet dat is niet fijn. Sterkte.. en blijf gezond!

Sigrid Ribbers | 29-03-2020 - 17:25

Gerda Hensen

Koos, deze is speciaal voor jou.

Foto bij weerbericht reactie 81609

Gerda Hensen | 28-03-2020 - 15:23

Koos Beijer

Haha,Gerda!!!jammer dat het geen Zwitser is!!!๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜dit is een Franse!๐Ÿ˜‚ik zal maar geen foto's plaatsen van mijn zwitserse modeltreinenverzameling en baan hier op sneeuwhoogte!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญโ„โ„๐ŸŒจ๐ŸŒจ๐Ÿ›ท๐Ÿšž๐Ÿšž๐ŸŒจโ„๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜

Koos Beijer | 28-03-2020 - 20:35

Bertil Blaas

Gerda mooi.
Loc. Op een Fleischmann rails. ๐Ÿ‘

Bertil Blaas | 29-03-2020 - 09:17

Gerda Hensen

Koos, Bertil, jullie zijn kenners. Ik zelf heb geen flauw idee. Deze was van mn schoonvader. Hij staat in onze kamer als dierbare herinnering aan hem. Hij was een verzamelaar.

Gerda Hensen | 29-03-2020 - 10:50

Dennis Lightning

Wat leuk Gerda!

Dennis Lightning | 29-03-2020 - 11:21

Koos Beijer

Mooie herrinering,Gerda!!!๐Ÿ‘๐Ÿ˜

Koos Beijer | 29-03-2020 - 11:36

Sigrid Ribbers

๐Ÿ’–๐Ÿค—

Sigrid Ribbers | 29-03-2020 - 17:26

Bart Debaere

Hallo allemaal, ik ben blij dat ik ook niet te enige ben die af en toe nog eens naar alle reacties kijk. Het kost enorm veel moeite om โ€˜af te kickenโ€™! Hou jullie allemaal goed en gezond. Tot later ๐Ÿ‘‹

Bart Debaere | 28-03-2020 - 17:07

Carla de Reus

Ook ik kijk iedere dag even op SH ondanks dat ik zelden iets plaats. Ben meer een lezer en geniet daar enorm van. Wij zouden over 2 wkn naar Serfaus gaan maar helaas...
Ik vind het heerlijk om te zien dat het op SH gewoon doorgaat met berichten๐Ÿ™„๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Blijf dat vooral doen!

Carla de Reus | 28-03-2020 - 18:52

Dennis Lightning

Het is toch fijn om nog te horen hoe het met onze sneeuwvrienden gaat. Hoop dat iedereen zich nog wat kan vermaken in deze barre tijd.

Dennis Lightning | 28-03-2020 - 20:45

Bart Debaere

Dennis, op deze manier kunnen we wel wat klusjes doen in huis en hopen we dat we deze zomer wel op reis kunnen gaan.

Bart Debaere | 29-03-2020 - 10:39

Dennis Lightning

Bart, ik hoop ook dat we deze zomer op vakantie kunnen gaan en anders wordt het thuis klussen. Ikzelf heb gelukkig genoeg hobby's zoals tuinieren en lekker culinair koken zoals sommige misschien nog weten. Mijn pas gezaaide plantjes schieten alweer de grond uit. De treintjes van Koos zijn ook leuk. Ik ben trouwens ook nog aan het werk. Heb ook een cruciaal beroep zoals ze noemen. Zit in de groentenzaden veredeling/productie.

Dennis Lightning | 29-03-2020 - 11:15

Dennis Lightning

Foto bij weerbericht reactie 81636

Dennis Lightning | 29-03-2020 - 11:17

Gerda Hensen

Tomaten Dennis?

Gerda Hensen | 29-03-2020 - 11:28

Dennis Lightning

Gerda, ja dit zijn de tomaten 5 soorten.

Dennis Lightning | 29-03-2020 - 11:39

Bart Debaere

Dennis, je hebt geluk dat je nog kan werken. Ikzelf ben technisch werkloos, daar ik opvoeder ben in een privรฉschool. Hopelijk duurt die ganse corona situatie niet te lang en kan ik weer vlug aan het werk. Het is inderdaad wel leuk dat we de treintjes van Koos kunnen bewonderen! Tot later en hou je goed!

Bart Debaere | 29-03-2020 - 12:27

Sigrid Ribbers

Hahaha jij zegt het ik had er ook al aan gedacht. En net toevallig gezegd dat het dan een opruim en klus zomer word. Soms ook nodig maar gedwongen is nooit leuk๐Ÿ˜ฌ
We hopen er het beste van๐Ÿ‘

Sigrid Ribbers | 29-03-2020 - 17:27

Bertil Blaas

Goede zondagochtend
Speciaal voor onze Koos: paar Archief beelden.

Foto bij weerbericht reactie 81623

Bertil Blaas | 29-03-2020 - 09:56

Bertil Blaas

Foto bij weerbericht reactie 81624

Bertil Blaas | 29-03-2020 - 09:57

Bertil Blaas

Foto bij weerbericht reactie 81625

Bertil Blaas | 29-03-2020 - 09:58

Gerda Hensen

Niet alleen Koos wordt hier blij van. Schitterende fotoโ€™s Bertil.

Gerda Hensen | 29-03-2020 - 10:53

Koos Beijer

Dank je,Bertil!!!jullie zoeken gewoon treintjes op voor mij!๐Ÿ˜๐Ÿšž๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‘

Koos Beijer | 29-03-2020 - 11:38

Koos Beijer

Gornergrat,Ospizio Bernina en het beroemde landwasser,Bertil!!!word ik blij van Bertil!!๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ”๐Ÿšž๐Ÿšž๐Ÿ‘๐Ÿ˜

Koos Beijer | 29-03-2020 - 11:52

Bertil Blaas

Koos graag gedaan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Bertil Blaas | 29-03-2020 - 12:11

Sigrid Ribbers

Wouw

Sigrid Ribbers | 29-03-2020 - 17:28

Tobias Bijkerk

3 weeks ago

Tobias Bijkerk | 29-03-2020 - 10:33

Tobias Bijkerk

Foto bij weerbericht reactie 81627

Tobias Bijkerk | 29-03-2020 - 10:35

Gerda Hensen

Ik zou heel wat overhebben om van die piste af te kunnen suizenโ›ท

Gerda Hensen | 29-03-2020 - 10:54

Peter N

Ja Bertil en koos dat zijn mooie fotoโ€™s van die treinen ๐Ÿšž door de Alpen. Zo heeft het programma Rail Away ook van die mooie afleveringen met treinen in de winterperiode , dat is iets wat bij ons ook nog op de agenda ๐Ÿ“… staat een mooie winterse treinreis door de besneeuwde bergen ๐Ÿ” nou nog uitzoeken wat de mooiste reis is ??? Iemand toevallig suggesties:

Peter N | 29-03-2020 - 10:36

Gerda Hensen

Ik heb geen ervaring Peter, maar wel op TV een mooie treinreis gezien in Canada; een trein met panoramadak. Maar ook in Noorwegen schijnt een mooie route te zijn. Leuk klusje in deze dagen om te zoeken op internet.

Gerda Hensen | 29-03-2020 - 10:57

Koos Beijer

Peter!de glacier express en de bernina express zijn altijd mooi!Glacier express met als hoogtepunt,de Oberalppass.En de Bernina met als hoogtepunt Ospizio Bernina!Zwitserland is voor mij het hoogtepunt!!!๐Ÿšž๐ŸŒจโ„๐ŸŒจ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿšžโ„

Koos Beijer | 29-03-2020 - 11:46

Greet โ˜€๏ธ

Ik wou net herzelfde zeggen @Koos, staat ook nog op mโ€™n verlanglijstje voor ooit eens een winter. Maar, eerlijk waar in de zomer is die ook meer dan de moeite waard! ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ

Greet โ˜€๏ธ | 29-03-2020 - 11:54

Koos Beijer

Haha,Greet!ik weet dat je hou van het Engadin,he!In de zomer is Graubunden ook geweldig met de Bernina!!!๐Ÿšž๐Ÿ˜โ˜€๏ธ๐Ÿ”,maar met sneeuw blijft het ook altijd zo bijzonder!!!๐ŸŒจ๐Ÿšžโ„๐ŸŒจ๐Ÿšž๐Ÿ˜๐Ÿ›ท๐Ÿ›ท๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ

Koos Beijer | 29-03-2020 - 12:00

Bart Debaere

Hallo Peter, wij hebben de trein nog genomen naar La mer des glaces in Chamonix. Ook zeer de moeite. Het enige spijtige is dat de gletsjer wel ferm aan het krimpen is. ๐Ÿ‘‹

Bart Debaere | 29-03-2020 - 12:30

Peter N

Ja die trein reis waar jij het over heb Bart door Frankrijk heen naar ik meen Chamonix was laatst op Rail Away prachtig en die eindigde hoog in de bergen met uitkijk over de op een na grootste gletsjer van Europa geloof ik. Dat was ook een prachtige rit.

Peter N | 29-03-2020 - 13:50

Marja  Skiรซr

Van Interlaken naar Domodossola ismooi maar wat denk je van Wengen naar Kleine Scheidegg en dan door naar en door de Eigernaar de Jungfraujoch.

Marja Skiรซr | 29-03-2020 - 11:30

Koos Beijer

Is ook schitterend Marja!๐Ÿ‘๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿšž๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ”

Koos Beijer | 29-03-2020 - 11:49

Greet โ˜€๏ธ

Inderdaad ook zeer de moeite

Greet โ˜€๏ธ | 29-03-2020 - 11:54

Bertil Blaas

Idd Marja is ook prachtig.
Wat een reactie opleving na treinfotoโ€™s
Nog een laatste Koos.

Foto bij weerbericht reactie 81654

Bertil Blaas | 29-03-2020 - 13:11

Marjon J

Vooruit dan, dan zal ik ook mijn duit in het โ€˜treinโ€™zakje doen. Leuk dat het zo toch een beetje levendig blijft hier, in deze rare tijden๐Ÿค”

Foto bij weerbericht reactie 81652

Marjon J | 29-03-2020 - 13:10

Marjon J

Foto bij weerbericht reactie 81653

Marjon J | 29-03-2020 - 13:10

Koos Beijer

Haha!!goed bezig,Marjon!schitterende foto's van wengen en brienz!!!๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿšž๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Koos Beijer | 29-03-2020 - 14:43

Marjon J

Nog รฉรฉntje voor Koos dan๐Ÿ˜‰!
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿšž๐Ÿš‚

Foto bij weerbericht reactie 81655

Marjon J | 29-03-2020 - 13:14

Marjon J

Foto bij weerbericht reactie 81657

Marjon J | 29-03-2020 - 13:19

Marjon J

Foto bij weerbericht reactie 81658

Marjon J | 29-03-2020 - 13:24

Koos Beijer

Geweldig Marjon!!!bekende plaatjesโ˜บ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿšž๐Ÿšž๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜

Koos Beijer | 29-03-2020 - 14:45

Marco K.

Foto bij weerbericht reactie 81659

Marco K. | 29-03-2020 - 13:29

Peter N

Het maakt wel wat los zo een treinreisje leuk hoor en er is keus genoeg zo te lezen we gaan maar effe googele.๐Ÿ‘‰๐Ÿšž๐Ÿšž๐Ÿšž๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Peter N | 29-03-2020 - 13:52

Koos Beijer

Ja,inderdaad Peter!gezellig zo en genieten van zwitserland!het mooiste treinenland voor mij,maar dat was al bekend!๐Ÿ˜‚zeker in de sneeuwperiode!โ„๐ŸŒจ๐Ÿšž๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญโ„๐ŸŒจ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ”

Koos Beijer | 29-03-2020 - 14:48

Peter N

Ja koos dat klopt jij heb wel wat met treinen ๐Ÿšž leuke hobby man vasthouden zou ik zeggen , ik zelf heb ook al heel wat km in de rails gereden maar ja bij is dat mijn werk ๐Ÿšƒ vandaar ook wel de in interesse die heb voor voor treinen . ๐Ÿ‘‰๐Ÿšž๐Ÿ‘

Peter N | 29-03-2020 - 16:34

Dennis Lightning

Zijn er ook model trams Peter?๐Ÿ˜‰

Dennis Lightning | 29-03-2020 - 21:12

Peter Roemie

Nou, hier dan ook eentje uit de oude doos. Niet in de bergen, maar gewoon in NL, tussen Halfweg en Amsterdam. De Arend...

Foto bij weerbericht reactie 81666

Peter Roemie | 29-03-2020 - 17:06

Sylvia Skifan

Wat leuk, dat รฉรฉn treinfoto, zoveel reacties kan losmaken. In deze vervelende tijd, dan toch een leuk onderwerp om over te praten. Ga zo door!! Ik lees het met plezier en ondertussen vliegt de tijd ook een beetje sneller voorbij. hopelijk wordt het sneller beter met dat Coronavirus en kan het gewone leven voor iedereen weer gaan beginnen. Zorg goed voor jullie zelf en jullie geliefden en blijf gezond.

Sylvia Skifan | 29-03-2020 - 17:49

Dennis Lightning

Hahaha de treintjes van Koos, wat maakt het een hoop los hier. Erg grappig om te zien.

Dennis Lightning | 29-03-2020 - 21:11

Koos Beijer

Dit is wel heel bijzonder hoor,Dennis!!!haha!๐Ÿšž๐ŸŒจโ„๐ŸŒจโ„๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜

Koos Beijer | 29-03-2020 - 23:23

Peter N

Hallo Dennis jij vroeg om een model tram nou hier komt hij dan de Amsterdamse combino tram . ๐Ÿ‘‰๐Ÿšƒ๐Ÿ‘

Foto bij weerbericht reactie 81676

Peter N | 29-03-2020 - 22:46

Dennis Lightning

Geweldig Peter! ๐Ÿ‘Š๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘

Dennis Lightning | 30-03-2020 - 00:10

Peter N

En op deze drie Asser met bijwagen ben ik begonnen en dat was nog werken hoor๐Ÿ˜‚.

Foto bij weerbericht reactie 81684

Peter N | 30-03-2020 - 09:46

Dennis Lightning

Lijn 9 , die heb ik nog vaak gepakt naar de Meer. Ik ben namelijk ook Ajax fan.

Dennis Lightning | 30-03-2020 - 09:51

Dennis Lightning

Zat daar vaak in betondorp in het praathuis biertjes te drinken voor de wedstrijd.

Dennis Lightning | 30-03-2020 - 09:52

Dennis Lightning

Zal dan vast wel een keer bij je in de tram gezeten hebben! ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘

Dennis Lightning | 30-03-2020 - 09:53

Peter N

Dat zou zo maar kunnen Dennis ik heb ook heel wat voetbal diensten gereden naar Ajax in de meer en dat was altijd feest ik zou daar wel een boek over kunnen schrijven โœ๏ธ over al die belevenissen van toen , jammer dat lijn 9 na 115 jaar te hebben gereden is opgeheven .

Peter N | 30-03-2020 - 10:37

Dennis Lightning

Idd Peter, jammer dat die mooie tijd over is. Maar het was altijd feest daar.๐Ÿ‘

Dennis Lightning | 30-03-2020 - 15:01

Koos Beijer

Ik sluit af met de favoriet van Greet!!!๐Ÿ˜๐Ÿšž๐Ÿ˜๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ

Koos Beijer | 29-03-2020 - 23:29

Koos Beijer

Foto bij weerbericht reactie 81679

Koos Beijer | 29-03-2020 - 23:32

Greet โ˜€๏ธ

Oooo Dankje Koos, hier heb je de treinkaart terug ๐Ÿ˜

Foto bij weerbericht reactie 81681

Greet โ˜€๏ธ | 30-03-2020 - 07:19

Koos Beijer

Jaaa!!!dat is de kaart in de treintjes!!gaaf,he!๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐ŸŒจโ„๐Ÿšž๐Ÿšž๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜

Koos Beijer | 30-03-2020 - 07:43

Gerda Hensen

Is idd een mooie foto Koos ๐Ÿ‘

Gerda Hensen | 30-03-2020 - 11:16

Koos Beijer

Dank je,Gerda!๐Ÿ‘dat was nog vrij recent,23 december om precies te zijn!smiddags in de schitterende witte wereld,en savonds op dezelfde dag met de trein weer naar het groene en platte nederland!!!๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜๐ŸŒจ๐ŸŒจโ„๐Ÿšž

Koos Beijer | 30-03-2020 - 15:48

Hje de Jong

Alweer of pas, het is een beetje dubbel, 2 weken geleden de wintersport in La Plagne moeten afbreken. Maar we zijn gelukkig allebei gezond weer thuis, dat is el het allerbelangrijkste. Nieuwsgierig als ik ben, dacht kijk eens even op SH. Wat een berichten nog ondanks dat alle ski gebieden gesloten zijn! Zo leuk om te lezen.

Hje de Jong | 30-03-2020 - 09:35

Peter Roemie

Back to business: Het sneeuwt weer in Oostenrijk, in ieder geval in veel plaatsen. En morgen ook, hoorde ik. We hebben er niet veel aan, maar het levert toch wel weer heerlijk winterse plaatjes op! โ„โ„๐Ÿ˜โ„โ„

Peter Roemie | 30-03-2020 - 11:24

Bertil Blaas

Peter idd.
Tav business. Ik heb jouw afgelopen seizoen hier gemist.
Vorig seizoen was je ook leuk aanwezig als reacties van fotoโ€™s. o.a..
Groeten.

Bertil Blaas | 30-03-2020 - 12:36

Peter Roemie

Dag Bertil
Ja, klopt. Ik heb van รฉรฉn van de beheersers van deze site te horen gekregen dat ik destijds te veel reageerde. En dan ook nog alleen maar zinloze reacties, met name op foto's. Zelf ski ik niet meer, en kan dus ook geen actuele info geven over de skigebieden. Er kwamen klachten, werd mij meegedeeld. Vandaar dat ik nog maar 1 of 2 keer mocht reageren. Afgelopen dagen is er ook nog wat van mij verwijderd, toen de heisa over corona begon. Dus ik sta nog steeds op een zwarte lijst of iets dergelijks.
Vandaar Bertil, maar ik volg alles, en ik sta permanent ingelogd om de foto's en berichten en de webcams te zien.

Peter Roemie | 30-03-2020 - 14:19

Dennis Lightning

Peter, ik denk niet dat je op de zwarte lijst hoor. De redactie kijkt gewoon naar de reacties die relevant zijn of niet te overdreven of te veel zijn. Er zijn bij mij ook wel eens reacties of foto's verwijderd. Ze willen hier de goede sfeer bewaren, in het verleden ging dat wel eens mis hier en daar hebben ze van geleerd. ๐Ÿ˜‰

Dennis Lightning | 30-03-2020 - 15:06

Koos Beijer

Ik denk dat je het goed gezegd heb,Dennis!๐Ÿ‘๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿšž๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐ŸŒจโ„๐Ÿ˜

Koos Beijer | 30-03-2020 - 15:45

Bertil Blaas

Dag Peter,
Dank voor je uitgebreide antwoord.
Ik persoonlijk vond je aanwezigheid gezellig.
Echter het geen Dennis en Koos schrijven denk ik ook.
Overigens ook bij mij in verleden jaren is wel eens iets weg gehaald.
Geen punt Peter, jij bent toch ook een gewaardeerd Lid van de site !
Mij viel het al het hele seizoen op dat je weg was.
Zelf houd ik aan; af en toe een foto en relevante info geven van dat moment.
Groeten Bertil ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Bertil Blaas | 31-03-2020 - 19:27

Gerda van de Sande

Wat een berichten op sh. Heerlijk om al die berichten lezen. Mooie fotoโ€™s worden er geplaatst. Ga zo door. Ook ik kijk uit naar 1 april.

Foto bij weerbericht reactie 81691

Gerda van de Sande | 30-03-2020 - 11:25

Gerda van de Sande

Mont blanc

Gerda van de Sande | 30-03-2020 - 11:25

Peter N

Ik weet we hebben er weinig aan maar ik kijk toch nog steeds effe op de webcam van sneeuwhoogte.nl want de weersvooruitzichten in de Alpen voor deze aankomende week zouden wederom super mooi zijn en dat te bedenken dat de winter volgens de kalender dan al voorbij is en zitten we nu al in de lente en dan zijn de omstandigheden in de Alpen gewoon nog super mooi met nog steeds genoeg sneeuw .๐Ÿ‘‰๐Ÿ”๐Ÿ‘

Peter N | 30-03-2020 - 14:06

Bertil Blaas

Ja Peter, ongelooflijk wat een perfecte omstandigheden er nog zijn met toch winters weer en zalige maart/april zon.
Dag gaan we het komende winter beleven. Misschien wel iets extraโ€™s ??
Afwachten. Eerst effe door de โ€œ huidige tijd โ€œ. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Bertil Blaas | 30-03-2020 - 17:06

Koen Van de Pol

Ik had nu nog wel ff een paar dagen willen gaan, volgend seizoen maar in halen. Gelukkig hebben we de webcams โ„๏ธ

Koen Van de Pol | 30-03-2020 - 18:05

Koen Van de Pol

Misschien maar een kwis opstarten? Waar is dit?

Foto bij weerbericht reactie 81702

Koen Van de Pol | 30-03-2020 - 18:08

Koen Van de Pol

En deze? Niet zo moeilijk toch?

Foto bij weerbericht reactie 81703

Koen Van de Pol | 30-03-2020 - 18:11

Koen Van de Pol

Deze was rond 1 april twee jaar geleden, waar is dit?

Foto bij weerbericht reactie 81704

Koen Van de Pol | 30-03-2020 - 18:13

Peter N

Schitterende foto Koen met die licht gevende bergen op de achtergrond ik zou niet weten waar dit is dus ik geef het op pfff๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”.

Peter N | 30-03-2020 - 19:01

Koen Van de Pol

Val Thorens in de paasvakantie met fantastische sneeuw en zon, wat wil je nog meer ๐Ÿ˜Ž

Koen Van de Pol | 30-03-2020 - 20:11

Bertil Blaas

Koen het is mooi.
Maar geen idee. Globale grote gok.
Foto 1 en 2 (A) Nr 3. (F) ? Als het al juist is, maar plaatsen ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡?

Bertil Blaas | 30-03-2020 - 20:15

Gerda Hensen

Leuk initiatief Koen ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Gerda Hensen | 30-03-2020 - 20:34

Koen Van de Pol

La Plagne foto 1, Zell am See foto 2 en foto 3 Val Thorens.....

Koen Van de Pol | 31-03-2020 - 12:36

Dennis Sival

Wat zou ik graag nog een paar daagjes op de latten willen staan zegโ˜น๏ธ.

Dennis Sival | 30-03-2020 - 21:41

Sjaak W

Zeker weten...๐Ÿ‘

Sjaak W | 30-03-2020 - 21:52

Dennis Lightning

Winterweer komt ten einde in de Alpen na laatste koude golfje met sneeuw. Volgend weekend stijgen de temperaturen naar 20 tot 25 gr in de dalen met vollop zonneschijn.

Dennis Lightning | 31-03-2020 - 10:15

Koos Beijer

Heb het ook gelezen,Dennis!Gisteren nog wat sneeuw gevallen!Winter is voorbij๐Ÿ˜”โ„๐Ÿ˜โ„๐ŸŒจ๐ŸŒจโ„๐Ÿšž๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ›ท๐Ÿ›ท๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜

Koos Beijer | 31-03-2020 - 12:29

Dennis Lightning

Ja Koos op naar de volgende mooie winter! โ˜๏ธ๐ŸŒจโ˜๏ธ๐ŸŒž๐ŸŒžโ›ทโ›ท๐Ÿ„โ€โ™‚๏ธ๐Ÿง—โ€โ™€๏ธ

Dennis Lightning | 31-03-2020 - 13:40

Koos Beijer

Zo is het Dennis!๐Ÿ‘gelukkig hebben de meeste onderons genoten van de Alpen en de sneeuw!!!โ„๐ŸŒจโ„โ˜€๏ธ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ”

Koos Beijer | 31-03-2020 - 14:38

Koen Van de Pol

Dit is nu Kaprun.....stond ik nu maar op de latten โ„๏ธ

Foto bij weerbericht reactie 81715

Koen Van de Pol | 31-03-2020 - 12:39

Gerda Hensen

Nou, maar wat graag. Laten we maar gezond blijven zodat we volgend jaar weer van de wintersport kunnen genieten.

Gerda Hensen | 31-03-2020 - 14:49

Peter N

Ik ken er nog een Koen .๐Ÿ‘‰๐Ÿ”โ›ท๐Ÿ‘

Peter N | 31-03-2020 - 22:52

Kenny Rits

Ik had geboekt voor deze week. Ach, volgend jaar weer.

Kenny Rits | 02-04-2020 - 15:43

Erna Op debeeck

Kan het ook niet laten om regelmatig te komen kijken.
Eentje van begin februari

Foto bij weerbericht reactie 81719

Erna Op debeeck | 31-03-2020 - 18:04

Erna Op debeeck

Eentje van eind januari

Foto bij weerbericht reactie 81720

Erna Op debeeck | 31-03-2020 - 18:05

Koen Van de Pol

Avoriaz ๐Ÿ’ช

Koen Van de Pol | 31-03-2020 - 20:49

Marco Haus enzian ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ”

Eentje van vandaag....

Foto bij weerbericht reactie 81721

Marco Haus enzian ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ” | 31-03-2020 - 19:01

Bertil Blaas

Hij is mooi Marco !! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Bertil Blaas | 31-03-2020 - 19:34

Marco Haus enzian ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ”

Helaas alleen wandelen met de hond. Nu het nog kan... zell em see is al afgesloten...

Marco Haus enzian ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ” | 31-03-2020 - 19:36

Dennis Lightning

Dank Marco voor je live foto vanuit het mooie Oostenrijk!

Dennis Lightning | 31-03-2020 - 20:26

Koos Beijer

Vandaag het jaaroverzicht van dit bijzondere seizoen!๐ŸŒจโ„๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜๐Ÿ›ท๐Ÿ›ท๐Ÿ˜๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ

Koos Beijer | 01-04-2020 - 07:57

Greet โ˜€๏ธ

Ik wacht ook vol ongeduld ๐Ÿ˜

Greet โ˜€๏ธ | 01-04-2020 - 08:27

Dennis Lightning

1 April grap?

Dennis Lightning | 01-04-2020 - 09:20

Bertil Blaas

Dennis denk het niet. Het is bij sluiting SH op 15/3 al aangekondigd.
Dus zal echt zijn.

Bertil Blaas | 01-04-2020 - 09:38

Dennis Lightning

Nee hij komt wat later op de dag dus. ๐Ÿ‘

Dennis Lightning | 01-04-2020 - 14:14

Marja  Skiรซr

Vooruit dan beste mrnsen, nog รฉรฉn laatste blik in het verrukkelijke Oetztal! En dan wachten we in dankbaarheid en vol spanning op het seizoensoverzicht van Lander en sluiten we dit ski-seizoen gezamenlijk af met goede voornemens voor het volgende! Met grote dank aan iedereen, sneeuwvrienden, SH team en natuurlijk aan Lander en Michael! Hou jullie goed, wees lief en zorgzaam voor elkaar en blijf vooral gezond! Tot oktober ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Foto bij weerbericht reactie 81732

Marja Skiรซr | 01-04-2020 - 09:34

Xavier Delvael

Dag Lander,

Ik ga niet naar buiten voor je het beloofde seizoensoverzicht hebt gepost. ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜Ž

Xavier Delvael | 01-04-2020 - 09:38

Sneeuwhoogte.nl

Lander is er druk mee! Het komt rond 15.30u online.

Sneeuwhoogte.nl | 01-04-2020 - 10:33

Peter N

Vol verwachting klopt ons hart Lander ๐Ÿ’“: tjeรฉ waar heb ik dat meer gehoord ???๐Ÿ‘‰๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘

Peter N | 01-04-2020 - 10:40

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord