Sneeuw in de Alpen en in de Benelux

Winterliefhebbers kunnen het weerbeeld in West-Europa wel smaken. Er valt op vele plaatsen sneeuw (in Duitsland zelfs thundersnow ofwel sneeuw en onweer) en de temperaturen kelderen regionaal tot reocrd lage waardes (helder weer boven een sneeuwdek). In de Alpen was het de afgelopen 72u jackpot aan de noordkant. De hemelsluizen stonden helemaal open en dat leverde alvast prachtige foto's op. Geniet even mee:

 


Bijna een meter verse sneeuw in Mittelberg. @hansterbraak


Dikke pakken verse sneeuw ook in Laax. @LiveUpdates


Ook in Frankrijk is er veel sneeuw bijgevallen (eindelijk). @Romma


Jackpot in de noordwestelijke Alpen. @kachelmannwetter

Sneeuwval trekt weg naar het zuidwesten
De sneeuwradar toont deze ochtend nog sneeuw in centrale en westelijke Alpen. Samen met een lagedrukgebied dat doorschuift naar het zuiden en een stau die langzaamaan afneemt zal de sneeuw in de loop van de dag geëvacueerd worden naar het zuidwesten van de Alpen (sneeuwgrens rond 500-800 m). Concreet betekent dit dat het in de loop van de dag droger wordt. Vanaf het oosten komt er ook ruimte voor opklaringen al zullen die de noordwestelijke Alpen niet bereiken voor zonsondergang. Samen met de stabilisatie wordt de aangevoerde lucht wel (nog) kouder waardoor de temperaturen onderuitgaan. De nulgradengrens ligt (ruim) beneden 1000 meter, behalve aan de westelijke zuidkant waar de föhn de lucht wat opwarmt. Op 2000 m vriest het -5 tot -10°C en door de wind voelt dat nog een pak kouder aan. Volop winterweer dus. Wie buitenkomt kleedt zich best goed aan. De Italiaanse kant van de Alpen krijgt vandaag een mengeling tussen zon en wolkenvelden met hier en daar een sneeuwbui.


De sneeuw trekt vandaag weg naar het westen en zuidwesten. Onder de opklaringen vriest het deze ochtend in de oostelijke Alpen streng. @Wetteronline

Zonnige maar ijzige zaterdag in de Alpen
Zaterdag komt de atmosfeer in de Alpen tot rust dankzij een uitloper van hogedruk. Enkel de oostelijke Alpen (noordkant) hebben dankzij een zwakke stuwing nog te maken met hardnekkige wolkenvelden en motsneeuw(buien). Elders domineren brede zonnige perioden waardoor het optimaal genieten is van de winterse omstandigheden. En winters is het zeker met temperaturen die op 2000 m schommelen tussen -5 en -10°C in de westelijke Alpen e tussen -10•C en -15°C in de oostelijke Alpen. Brr! Tegen de avond verschijnen er vanaf het noordwesten meer hoge wolkenvelden (samenhangend met een warmtefront). 


Zaterdag zorgt een hogedrukrug voor het betere weer. @Wetterzentrale

Sneeuw in de Benelux
Terwijl het in de Alpen morgen (zaterdag) een adempauze is met rustiger en droger weer (meer ruimte voor de zon) krijgt de Benelux te maken met een heuse (jawel!) sneeuwzone. Na een koude en droge start van de dag arriveert er tijdens de namiddag een warmtefront vanaf het westen. Ondanks "warmte" in warmtefront zal dat in eerste instantie vooral sneeuw opleveren. Cumulatief kan er zaterdagnamiddag/avond zo'n 2-5 cm sneeuw vallen (mogelijk nog meer in het zuidwesten). Voor de winterliefhebbers (en jullie zijn met veel op deze site) raad ik wel aan om meteen te genieten van het witte goud in eigen land. Tijdens de nacht op zondag en zondag overdag zal het immers snel zachter worden met een aantal regenbuien waardoor de sneeuw nat zal worden en zal wegsmelten. Profiteren van de korte sneeuwprik op zaterdagavond is dus de boodschap! Zet maar in de agenda om 20u: "sneeuwman maken". 


Een sneeuwzone trekt zaterdag namiddag/avond over de Benelux van west naar oost. @Wetteronline


Het weermodel Harmonie berekent gemiddeld 3-5 cm in Nederland en iets meer in België. @NoodweerBenelux

Lange termijn oogt zachter en wisselvallig
De weerkaarten op de lange termijn spelen precies flipperkast met voortdurend variërende posities van drukgebieden. De algemene tendens ook wel zachter (vanaf zondag-maandag) maar aanhoudend wisselvallig. Onderstaande pluim geldt voor prikpunt noordwestelijke Alpen. Het lijkt zeker (nog) niet abnormaal zacht te worden met een nulgradengrens die schommelt rond 1500 m (850 hPa). Dat betekent waarschijnlijk dat de sneeuwhoeveelheden verder zullen aangevuld worden, volgende week. 


Pluimverwachting noordwest-Alpen. @Meteociel

Voor zover een heel fijne dag nog!

Met vriendelijke groet,Lander Van Tricht weerman Sneeuwhoogte.NL

Twitter: @LanderVanTricht
 

NB. Tot zeker 15 maart geldt een negatief reisadvies voor reizen naar het buitenland. Gezien het negatieve reisadvies hebben wij besloten om vanaf 1 januari om de dag weerberichten te schrijven.

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Arjen B.

De camping in Gaschurn is bijna weg!

Foto bij weerbericht reactie 88419

Arjen B. | 15-01-2021 - 09:06

Michael Gerritsjans

Al die caravans hebben zo'n constructie bovenop de caravan. Maar wil dat zeggen dat deze laag er niet af hoeft? Als dat wel moet, dan heb je echt een serieus probleem...

Michael Gerritsjans | 15-01-2021 - 10:01

Michael Gerritsjans

Ik vind het er wel fantastisch uit zien....wel vervelend als je nu in je badjas naar de douchegelegenheid zou moet moeten haha

Michael Gerritsjans | 15-01-2021 - 10:02

Arjen B.

Denk dat die laag er niet af hoeft. Je kunt wel in je blootje naar het sanitair. Je hoeft maar iets door de knieën te gaan om niet gezien te worden.

Arjen B. | 15-01-2021 - 10:14

Peter N

Ja ook wij hebben onze wintersport vakantie met de caravan naar oosterijk dit jaar af moeten zeggen Arjan wij zouden namelijk voor de eerste keer met de caravan op wintersport vakantie gaan en dan kijken of dat bevalt : maar als ik dat plaatje van die camping zie met die bergen sneeuw , dan houden we het voorlopig nog maar op de zomer vakantie met de caravan 😀😀😀 , 👍 dan blijven we in de winter nog wel een weekje in een hotel of appartement voor de skivakantie. 👉🌨🏔⛷👍

Peter N | 15-01-2021 - 10:52

Arjen B.

Maar sneeuw isoleert goed 😹

Arjen B. | 15-01-2021 - 11:32

Clemens Gjertsen

Wij hebben het rondom en ook bij ons eigen huis twee jaar geleden gezien: als het gewicht te hoog wordt, is er bijna niets bestand tegen het gewicht. Zolang het droge, verse sneeuw is, gaat het meestal wel goed. Maar inzakken van sneeuw en het smelten (door druk begint de onderste laag daar snel mee, dat vereist dan weer) plus regen en nieuwe sneeuw: dat is enorm vernietigend. Hief zijn het bovendien platte daken..,er schuift dus niets vanaf. Dit soort hoeveelheden zijn voor alle toeristen de droomplaatjess maar voor bewoners ze er beangstigend.

Clemens Gjertsen | 15-01-2021 - 12:40

Clemens Gjertsen

Verijst en niet vereist.... spellingcontrole☹

Clemens Gjertsen | 15-01-2021 - 12:41

Marja Skiër

Peter N in de winter met de caravan....koud hoor en als je skiet dan zit je ook met je spullen, veel kleding, schoenen die je wilt drogen (alhoewel dat meestal wel bij een lift in de locker kan). Het lijkt mij nogal onaangenaam en niet erg comfortabel. Na een dagje skiën lekker verwend worden in een goed hotel, de sauna enz is dan toch wel heel veel prettiger! Goede keus denk ik om voor een hotel of appartement te gaan.

Marja Skiër | 15-01-2021 - 12:42

Hek .

Marja, ik heb wel eens een wintercamping bekeken en daar heb je allemaal zeer warme ruimtes om je spullen te drogen. Ook alles voor je schoenen. Sanitair ruimte zeer warm. Ja een hotel is gemakkelijk alleen een camping heeft toch ook wel wat. Niet dat ik ga kamperen in de winter

Hek . | 15-01-2021 - 13:22

Gerda Hensen

Marja, wij zijn luxe paardjes. Geef mij ook maar een comfortabel hotel met alles erop en eraan. Heerlijk.

Gerda Hensen | 15-01-2021 - 13:25

Peter N

Ja we weten wat het hotel of appartement ons te bieden heeft Marja want dat doen we al 25 jaar lang zonder ook maar een jaar te hebben overgeslagen : en ja dat is inderdaad ontzettend luxe 👍 🏨 . En ik denk dat het daar ook wel bij blijft , en dan in de zomer maar weer met de caravan op vakantie. 👍👍

Peter N | 15-01-2021 - 13:30

Peter N

Ik heb trouwens de caravan vakantie al gecanceld we hadden namelijk al voor 6 weken geboekt maar dat kan nu niet doorgaan 😣

Peter N | 15-01-2021 - 13:32

marc van de poel

Met de caravan op wintersport gaan, heb ik geen ervaring mee.
Met een comfortabele camper daarentegen, daar kan ik wel over meepraten.
Heb dat nl jaren gedaan, met vrienden, met broers, met eigen gezin...
Ik vond het destijds de meest ideale vorm van wintersport.
En ook de goedkoopste. (Zonder de camper gerekend, natuurlijk)

marc van de poel | 15-01-2021 - 14:12

Mickey Visser

😂😂😂

Mickey Visser | 15-01-2021 - 16:14

Greet ☀️

@Marja en Gerda: reken mij dan ook aar bij die luxepaardjes 😉😂

Greet ☀️ | 15-01-2021 - 17:50

Frank Austria

Ik ben 65, ski sinds 11 jaar en ga met mijn vrouw sinds 3 jaar met caravan naar wintersport. Met de kerst stond Obertauern gepland en met carnaval Saalbach Hinterglemm. Ik was sceptisch, maar mijn vrouw heeft me overtuigd. Ja, je hebt een goede caravan en dito auto nodig. In de caravan stook je het met gemak 21 graden. Je hebt alles aan boord. Wintersportcampings hebben goed sanitair. Gek genoeg heb je van de kou geen last, omdat je vrijwel nooit van de wind last hebt. Je komt - als je geluk hebt - 's morgens uit je caravan en dan kun je sneeuw scheppen. Nou, dat heb ik lang niet meer meegemaakt in NL. Vanuit een camping kun je ook makkelijk gaan wandelen, het uitzicht is vaak fraai. Ik begrijp het, dat mensen ertegen opzien (deed ik ook aanvankelijk), maar ik hoop dat ik oud genoeg word en fit genoeg blijf om het nog 20 jaar te doen. Als is het maar om in de sneeuw te wandelen. Peter N: je wilt nooit meer anders! Als je toch een caravan hebt . . . gebruik hem dan ook in de winter, zou ik zeggen.

Frank Austria | 15-01-2021 - 20:21

Frank Austria

Als is = Al is (en: IDD, wat een fraaie foto's)

Frank Austria | 15-01-2021 - 20:23

Michael Gerritsjans

Goed verhaal Frank, ik denk ook na over winterkamperen. Welke camping in Saalbach? Ik ben een groot SHLF-liefhebber

Michael Gerritsjans | 16-01-2021 - 15:17

Frank Austria

Michael: de camping in Fieberbrunn. Ligt wel in dal boven SHL. Je moet dus "de berg over". Maar helaas, we kunnen dus niet.

Frank Austria | 16-01-2021 - 16:01

Paul Bongers

Vandaag zouden we naar Ischgl vertrekken voor 4 volle dagen skiën 🎿😁Maar ik hoop dat we zaterdagavond of zondagochtend toch nog een beetje het wintersport gevoel gaan krijgen in ons eigen dorp...😇😊

Paul Bongers | 15-01-2021 - 09:14

Marco Houtman

Nou gaat het morgen eindelijk gebeuren, sneeuw in Noord Holland ??? Mijn kinderen zijn er helemaal zenuwachtig voor 🤪🤪 Het zijn weer prachtige plaatjes die we zien vanuit de Alpen met veel sneeuw, zou toch wat zijn als dat hier een keer zou gebeuren ha ha !!! Het is wel weer heel jammer als je de plaatjes ziet en de huidige omstandigheden dat het seizoen zo verloopt met alle bijbehorende narigheid voor de ski gebieden. Misschien dat ze in April en Mei nog iets kunnen om het iets te verzachten, laten we dat maar hopen

Marco Houtman | 15-01-2021 - 09:23

Koen S

Gargellen blijft afgesloten van de buitenwereld! Ik hoop voor ze dat het niet al te lang gaat duren❄️🌨

Foto bij weerbericht reactie 88422

Koen S | 15-01-2021 - 09:29

Suus Bosma

Och jeetje. Anders vannacht richting Gargellen gegaan. Zo jammer. Tsja het is niet anders. Volgend jaar hopelijk weer veel sneeuw. Vakantie maar een jaartje opgeschoven.
Wel indrukwekkend dit. Zoveel sneeuw. Prachtig. Hoop dat men er verder geen problemen mee krijgt daar.

Suus Bosma | 15-01-2021 - 10:20

Kees Hoeks

Ook de weg naar Stubaier Gletcher afgesloten door lawinegevaar.

Foto bij weerbericht reactie 88437

Kees Hoeks | 15-01-2021 - 11:29

Peter N

Goedemorgen allemaal tjonge wat zijn de sneeuw foto’s weer prachtig mooi deze morgen , en wat een fantastisch sneeuw jaar gaat dit naar alle waarschijnlijkheid toch worden ! En dan is het toch jammer dat er maar zo weinig van geprofiteerd kan worden dit winterseizoen door alle nare omstandigheden , en dan niet alleen voor ons maar ook voor de plaatselijke bevolking en de mensen die met de winterse periode hun brood moeten verdienen pfffff , het zijn zware tijden , maar ik hoop toch dat het misschien eind maart en of april mei er met het hele C gebeuren dan wat beter voorstaat misschien dat dan het leed dan nog een beetje verzacht wordt voor al die mensen 🙏. Ook hoop ik dat er in het weekend in ons landje wat sneeuw gaat vallen lijkt me geweldig , dus effe afwachten maar weer .👉🌨🏔⛷👍

Peter N | 15-01-2021 - 09:56

Joep de Sneeuwman

Het Sneeuw Bal wordt geopend in Nederland, hoezee! Mag ik deze sneeuwdans van u? Veel plezier allemaal, geniet van deze korte maar hopelijk krachtige sneeuwval! ❄️✨🌨

Joep de Sneeuwman | 15-01-2021 - 10:12

Esther ❄️

Gaan we in Brabant ook wat sneeuw krijgen ?

Esther ❄️ | 15-01-2021 - 10:27

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Ja hoor :) 3-4 cm gok ik

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 15-01-2021 - 10:31

Kees Hoeks

Kanniewachten...⛄❄⛄❄

Kees Hoeks | 15-01-2021 - 11:31

Clemens Gjertsen

Dan staan de treinen weer stil😉

Clemens Gjertsen | 15-01-2021 - 12:42

Mickey Visser

YES !! 😃💪

Mickey Visser | 15-01-2021 - 16:13

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Onder de opklaringen in het oosten is het wondermooi:

Foto bij weerbericht reactie 88432

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 15-01-2021 - 10:54

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Nog een:

Foto bij weerbericht reactie 88433

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 15-01-2021 - 10:54

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

-10°C :D

Foto bij weerbericht reactie 88434

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 15-01-2021 - 10:54

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Lech :O 2.1 meter sneeuw via @snowforecast

Foto bij weerbericht reactie 88435

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 15-01-2021 - 10:58

Kees Hoeks

Schitterend!!🤩👌❄⛄

Kees Hoeks | 15-01-2021 - 11:28

Bart Debaere

Wat een sneeuw! Prachtig , hebben toch iets om naar te kijken, nu onze skireis toch niet doorgaat! 👍❄️😀

Bart Debaere | 15-01-2021 - 12:02

Bertil Blaas

Prachtig 👍👌👍

Bertil Blaas | 15-01-2021 - 12:49

Suus Bosma

Machtig

Suus Bosma | 15-01-2021 - 16:26

Sylvia Skifan

Wat mooi al die foto’s. Kunnen we toch een beetje genieten. ☃️

Sylvia Skifan | 15-01-2021 - 17:17

Dennis Dolomieten

Mooiste winter ooit! 🥲

Dennis Dolomieten | 15-01-2021 - 22:48

Gerda Hensen

In één woord MAGNIFIEK! Wat een schitterende foto’s. Dit soort foto’s mogen van mij dagelijks in enorme hoeveelheden voorbij komen. Wat is het toch ontzettend jammer dat we dit jaar daar niet ter plekke van kunnen genieten. En wat vind ik het super zuur voor alle ondernemers die afhankelijk zijn van de wintersport. Als we in de zomer wel kunnen, dan maar met z’n allen naar de Alpenlanden. Wij hebben alvast een reservering voor een wandelvakantie in juni. 🥾🥾

Gerda Hensen | 15-01-2021 - 11:41

Kees Hoeks

Nog een foto vanmorgen van mijn neef uit Fulpmes. De appelboom in zijn tuin.
Een halve meter in het dal in twee dagen zegt ie. Hoe zal het er boven uitzien?😍

Foto bij weerbericht reactie 88442

Kees Hoeks | 15-01-2021 - 12:28

Bertil Blaas

Zo willen we het zien Kees.
Bel je neef maar op, we komen tijdelijk bij hem wonen. 😂😂

Bertil Blaas | 15-01-2021 - 12:51

Kees Hoeks

Appartement is nog vrij.
Kom je wel ophalen Bertil. Kom toch door Limburg vanuit Brabant. 👍

Kees Hoeks | 15-01-2021 - 12:54

Bertil Blaas

Kees, afslag Stein, 2 de rechts. 👍👍Thanks. Bel je neef maar vast, voor duur van 3 mnd. 😂🤣

Bertil Blaas | 15-01-2021 - 14:47

Marjon J

He ja, gezellig, kunnen we nog een Stubai-meet & greet organiseren (met eigen thermosfles Jägerthee mee😉)!

Marjon J | 15-01-2021 - 17:31

Marja Skiër

Eerst nog even langs Belfeld! Wij gaan ook mee😁 A73 1e afslag na Venlo!

Marja Skiër | 15-01-2021 - 17:54

Kees Hoeks

Nemen we Gerda ook nog mee voor de Kaiserschmarren 😋

Kees Hoeks | 15-01-2021 - 20:50

Bertil Blaas

Kees,
Tuurlijk Gerda ook mee. Met vast clubje binnen deze site wordt top gezellig, zowel het skiën als verzorging inwendige mens. 👍👍🍰🍷

Bertil Blaas | 15-01-2021 - 21:03

Jolanda Kales

Ik ga ook mee!

Jolanda Kales | 15-01-2021 - 21:05

Gerda Hensen

Dat wordt een gezellige boel luitjes. Ik ga mn skispullen vast bij elkaar zoeken😘😘

Gerda Hensen | 15-01-2021 - 21:42

Marjon J

Als het een beetje vol wordt in dat appartement, kan ik hier nog wel een hotel (met 44 lege kamers😢) regelen...mét best aardig uitzicht toch?

Foto bij weerbericht reactie 88506

Marjon J | 15-01-2021 - 22:10

Marja Skiër

Lander wat een mooie foto’s weer! Je verwent ons!

Marja Skiër | 15-01-2021 - 12:44

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Sneeuw voor morgen in de Benelux wordt bevestigd:

Foto bij weerbericht reactie 88451

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 15-01-2021 - 13:01

Gerda Hensen

Het aantal cm in NL wordt steeds minder😏😢

Gerda Hensen | 15-01-2021 - 13:22

Koos Beijer

Dat wordt genieten van het witte goud!!!😍🌨😍🌨🌨💪

Koos Beijer | 15-01-2021 - 13:22

Marja Skiër

Het is zoals altijd, sneeuw in Nederland: eerst zien dan geloven!

Marja Skiër | 15-01-2021 - 17:55

Sjaak W

Klopt haha, ik wil het tegenwoordig ook eerst maar zien. Het is hetzelfde met de vorst. Het nu "volgende week" is volgende week ook weer "volgende week" haha

Sjaak W | 15-01-2021 - 19:38

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Foto bij weerbericht reactie 88456

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 15-01-2021 - 13:28

Luc Cap

Top 👍❄️

Foto bij weerbericht reactie 88472

Luc Cap | 15-01-2021 - 16:49

Sigrid Ribbers

👍❄❄

Sigrid Ribbers | 16-01-2021 - 07:58

 LUCKY l LOUK

Bij ons in de 4 Vallées sneeuwt het al 4 dagen achtereen

LUCKY l LOUK | 15-01-2021 - 13:49

 LUCKY l LOUK

Foto bij weerbericht reactie 88460

LUCKY l LOUK | 15-01-2021 - 13:51

 LUCKY l LOUK

Foto bij weerbericht reactie 88461

LUCKY l LOUK | 15-01-2021 - 13:52

marc van de poel

1 meter sneeuw in de Vogezen. Foto van de webcam in Gérardmer.
Normaal gezien had ik daar al enkele keren heengegaan.
Op de foto de werklozen van deze winter : de liftuitbaters en de pisten-bully chauffeurs.
En nog vele anderen..

Foto bij weerbericht reactie 88463

marc van de poel | 15-01-2021 - 14:19

Bertil Blaas

Marc, het is erg zuur hè, dit te zien en wetend dat je daar........
Gelukkig begrijpen we de ernstige redenen——- Volgens seizoen dubbel zo vaak gaan.👍👍 ( hopenlijk)

Bertil Blaas | 15-01-2021 - 14:51

 LUCKY l LOUK

Laag hangende bewolking in het dal

Foto bij weerbericht reactie 88466

LUCKY l LOUK | 15-01-2021 - 15:42

 LUCKY l LOUK

Foto bij weerbericht reactie 88467

LUCKY l LOUK | 15-01-2021 - 15:42

kees asscheman

Zouden voorjaarsvakantie voor 27e keer naar Saas Grund gaan. Nu alvast voor volgend jaar gereserveerd .Genieten van alle prachtige foto's is trouwens ook heel leuk.

kees asscheman | 15-01-2021 - 16:21

Marjon J

Vanmiddag op de toerskies unterwegs, weg van de piste door de verse sneeuw😍❄️👌! Beter wordt het niet, zo tof!

Foto bij weerbericht reactie 88475

Marjon J | 15-01-2021 - 17:33

Marjon J

Foto bij weerbericht reactie 88476

Marjon J | 15-01-2021 - 17:33

Marjon J

Foto bij weerbericht reactie 88477

Marjon J | 15-01-2021 - 17:34

Marja Skiër

Geniet ervan Marjon! Je bent een van de weinigen die dat kunnen dus doe het maar voor ons!

Marja Skiër | 15-01-2021 - 17:42

Bertil Blaas

Ik vind het super. En ja, mooier wordt het niet. Nu in Jan. en dan deze omstandigheden is top in zogezegd het putteke van de winter 👍❄️👍
Ik ruik die berglucht.🌬🌬🌬⛄️

Bertil Blaas | 15-01-2021 - 18:00

Kees Hoeks

Fantastisch. Die verse poeder. Het weer. Alle boomtakken vol met sneeuw. Mooier wordt het inderdaad niet.👌
Waar ben je precies omhoog gelopen Marjon?
Heb moeite deze keer met het herkennen van de bergen. 🙃

Kees Hoeks | 15-01-2021 - 18:54

Marjon J

Haha Kees, is het me in al die tijd toch één keertje gelukt met een voor jou ‘onherkenbare’ plek in het Stubaital 😉. Ik ben gestart van Talstation Mieders en na paar honderd meter links het bos in en via het Wassertal omhoog. Halverwege links afgebogen en verder omhoog richting Waldraster Jöchl, maar ik heb de Gipfel niet helemaal gehaald, iets daaronder via een kruisende langlaufroute weer afgedaald naar Ochsenhutte, en dan afdaling via reguliere piste. Nou, dit is wel voor de kenners haha...

Marjon J | 15-01-2021 - 20:44

Kees Hoeks

Prachtig 👍👍😄

Kees Hoeks | 15-01-2021 - 20:49

Sigrid Ribbers

Genieten...

Sigrid Ribbers | 16-01-2021 - 07:56

Dennis Dolomieten

😍

Dennis Dolomieten | 16-01-2021 - 14:26

Dennis Dolomieten

Prachtig!

Dennis Dolomieten | 16-01-2021 - 22:37

Koos Beijer

Zwitserland is het best een chaos!maar wat een beelden van de sneeuwval in het hele land daar!!!🌨🌨🌨😍🇨🇭🇨🇭

Koos Beijer | 15-01-2021 - 18:54

Koos Beijer

Foto bij weerbericht reactie 88488

Koos Beijer | 15-01-2021 - 20:22

Koos Beijer

😍🌨😍🌨🇨🇭🇨🇭

Koos Beijer | 15-01-2021 - 20:23

Koos Beijer

Foto bij weerbericht reactie 88491

Koos Beijer | 15-01-2021 - 20:24

Bertil Blaas

Ziet er goed uit Koos, zaten we er maar. 👍❄️❄️❄️

Bertil Blaas | 15-01-2021 - 21:06

Koos Beijer

Ja inderdaad Bertil!!!Zo graag er naar toe.....🌨🌨😍🌨😍🌨🚞🚞🇨🇭

Koos Beijer | 15-01-2021 - 21:41

Frank Austria

ALs is = Al is

Frank Austria | 15-01-2021 - 20:22

Dieter Dupon 🇦🇹

Vandaag Kaiserwetter op de Kreischberg.

Foto bij weerbericht reactie 88492

Dieter Dupon 🇦🇹 | 15-01-2021 - 20:34

Dieter Dupon 🇦🇹

Foto bij weerbericht reactie 88493

Dieter Dupon 🇦🇹 | 15-01-2021 - 20:36

Bertil Blaas

Twee top foto’s Dieter. Rijp voor poster- formaat. 👌👌 klasse.

Bertil Blaas | 15-01-2021 - 21:08

Dieter Dupon 🇦🇹

@Bertil Blaas ☺️

Dieter Dupon 🇦🇹 | 15-01-2021 - 21:11

Marianne Siusi

Uit de oude doos: Wintervakantie midden jaren '80. Camping in Lermoos. Dat jaar meters sneeuw, iedere dag een paadje maken en het dak vegen. Speciale wintervoortent en in het toiletgebouw skiberging, droogruimte en alle faciliteiten die je nodig hebt. Prima te doen!

Foto bij weerbericht reactie 88508

Marianne Siusi | 15-01-2021 - 22:57

Sigrid Ribbers

Geweldig om te zien maar niks voor mij.. wel in de zomer..

Sigrid Ribbers | 16-01-2021 - 07:55

Peter N

Goh Marianne wij zouden dit jaar voor de eerste keer het gaan proberen om met de caravan op wintersport ⛷ vakantie te gaan , maar als ik deze foto zie wat ik trouwens heel mooi vind hoor houden we het toch maar bij de zomer vakantie met de caravan. Dan vindt ik het nog geen eens zo erg dat we door alle C omstandigheden dit jaar moesten afzeggen hoor. 👉🌨🌨🌨👍

Peter N | 16-01-2021 - 08:50

Clemens Gjertsen

Leuke foto6, maar voor mij zou dat wel zelfkastijding zijn. En ook voor de prijs hoef je het niet meer te doen want beetje camping loopt ook in de papieren...

Clemens Gjertsen | 16-01-2021 - 09:37

Jack Engelen

Fantastische beelden,, dromen...:)
Ben benieuwd of er vandaag wat cm's komen gaan...

Jack Engelen | 16-01-2021 - 08:28

Koen Van de Pol

Om vier uur gaat het hier helemaal los bij ons ❄️❄️🌨🌨 Jammer dat het morgenochtend weer overgaat in regen.

Koen Van de Pol | 16-01-2021 - 09:12

Koen Van de Pol

En wat een plaatjes weer op de winterbeelden op de belg, we blijven maar dromen.

Koen Van de Pol | 16-01-2021 - 09:14

Clemens Gjertsen

2-5 cm. En het hele land is in rep en roer.

Clemens Gjertsen | 16-01-2021 - 09:31

Sigrid Ribbers

🤣🤣🤣🤗

Sigrid Ribbers | 16-01-2021 - 09:56

Koen Van de Pol

🥳🥳🥳

Koen Van de Pol | 16-01-2021 - 11:38

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Voordat de sneeuw in Nederland komt eerst de slalom heren in Flachau kijken. Wel jammer dat de Lauberhornrennen afgelast is

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 09:25

Peter N

Nou het sneeuwt behoorlijk in oosterijk inderdaad mooie beelden , en er wordt toch op verschillende pistes redelijk veel geskied, tjonge dat kriebelt wel hoor. Nou eerst maar effe de slalom in flachau kijken daarna reuze slalom dames in kranjska gora Slovenië. Blijven we toch nog in winterse sferen. 👉🌨🌨🏔⛷👍

Peter N | 16-01-2021 - 09:34

Anita Wintersportfan

Goedemorgen, wedstrijd Heren slalom Flachau! op eurosport nu!

Anita Wintersportfan | 16-01-2021 - 09:50

Karin Brakenhoff

Mijn zoon woont in Zürich. Zelfs daar viel het met bakken omlaag. Openbaar vervoer had er problemen mee. Jammer dat wij maar een klein laagje gaan krijgen. Ik hou er wel van.

Foto bij weerbericht reactie 88522

Karin Brakenhoff | 16-01-2021 - 09:59

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Sappada in de Dolomieten :D

Foto bij weerbericht reactie 88523

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 16-01-2021 - 10:04

Dennis Dolomieten

Kunnen jullie niet wat regelen dat ik daar toch heen kan! 😍

Dennis Dolomieten | 16-01-2021 - 10:28

Peter N

Heb jij misschien toevallig een klusje of zo iets te doen in die omgeving daar Dennis ??? denk er is over na je weet het maar nooit 😂😂😂👉⛷👍

Peter N | 16-01-2021 - 10:53

Dennis Dolomieten

Ga daar stiekem maar even op werkbezoek Peter! 😂😉

Dennis Dolomieten | 16-01-2021 - 14:28

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Wie zit er te wachten op de sneeuw deze namiddag? :D

Foto bij weerbericht reactie 88524

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 16-01-2021 - 10:10

Greet ☀️

De eerste vlokken vallen momenteel aan de Westkust (B)

Greet ☀️ | 16-01-2021 - 10:21

Gerda Hensen

Kom maar door mer die sneeuwdump😘

Gerda Hensen | 16-01-2021 - 10:25

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Laat de sneeuw maar gauw komen, hoop wel dat het laagje wat dikker wordt 🌨️🌨️🌨️🌨️🛷🛷🛷🛷

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 10:27

Greet ☀️

Uurtje later... alles krijgt stilletjes aan een dun wit dekentje ❄️

Foto bij weerbericht reactie 88536

Greet ☀️ | 16-01-2021 - 11:19

Koos Beijer

Inderdaad,Lander!!!wachtend op de SNEEUW!🌨🌨🌨😍😍☃️

Koos Beijer | 16-01-2021 - 11:37

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Samedan zat alweer op -27°C deze ochtend :D

Foto bij weerbericht reactie 88527

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 16-01-2021 - 10:25

Michel Lommert

1e lockdown opgeheven, zowel voor onze auto als de straat tussen Sankt Gallenkirch & Schruns. De gondels vanuit Sankt Gallenkirch (nog) dicht door lawinegevaar

Nu de 2e auto nog.....

Foto bij weerbericht reactie 88531

Michel Lommert | 16-01-2021 - 10:38

Michel Lommert

Ja poes, en wat nu ?
Ben bang dat de boom in de tuin deze winter niet gaat overleven

Foto bij weerbericht reactie 88532

Michel Lommert | 16-01-2021 - 10:39

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Dat is een mooi pakje sneeuw. Was wel even sneeuw ruimen. Hier zijn we zo klaar met max 5 cm

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 10:42

Peter N

Ik zie of merk nog niks Roland wat het sneeuwen betreft , maar ja ik heb nog een spuitbus met sneeuw op zolder van de kerst over dan spuit ik dat maar op de coniferen in de tuin 😂😂😂🌨🌨👍

Peter N | 16-01-2021 - 10:58

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Geduld Peter zou pas in de loop van de middag komen, en dan nog afhankelijk waar je woont. Begint in Zeeland en trekt dan langzaam aan het land in

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 11:27

Koen Van de Pol

Rond een uurtje of twee (rond Breda) ik ga niet sneeuwschuiven laat het lekker liggen 😂😂

Koen Van de Pol | 16-01-2021 - 11:42

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Ga ook niet ruimen Koen alleen maar genieten

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 11:45

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Sneeuw is onderweg, maar gaat erg langzaam

Foto bij weerbericht reactie 88541

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 11:44

Bertil Blaas

Wat ? Zware sneeuwval in zuid Limburg ? Of heb ik gedroomd.
Sneeuwschuivers door de straat en strooien volop ivm 3 cm ❄️

Geef mij maar Tirol👍🎿👍

Foto bij weerbericht reactie 88543

Bertil Blaas | 16-01-2021 - 11:46

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Was dat maar waar Bertil, zou wel eens willen meemaken wat voor chaos het wordt met 50 cm sneeuw in Nederland

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 11:53

marc van de poel

Dan staat alles stil.
Maar da's ook al niet zo erg, hé.
In het jachtige leven van heden ten dage,,

Hier in 't Noorden van de provincie Antwerpen nog steeds geen vlok gezien.
Straks wandeling doen.
Hopelijk krijg ik de sneeuwbui op mijn kop.

De vooruitzichten om richting Frankrijk deze winter nog een pistje mee te pakken wordt stilaan erg klein.
Ook de maatregelen als je België terug binnen komt worden steeds strenger.
Pffff
Was het maar al volgende winter..

marc van de poel | 16-01-2021 - 12:25

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Marc hoop dat we dan inmiddels van het virus af zijn, dat er niet teveel mutaties zijn geweest waardoor het vaccin niet meer werkt 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 12:36

Marja Skiër

Nog niks hier Bertil. We verwachten ook niks!

Marja Skiër | 16-01-2021 - 12:57

Bertil Blaas

@Marc/ Roland. Vervelende nu is idd teveel nieuwe varianten.
Volgend jaar 2x zo lang gaan als het gaat 😇 Verheug me er al op !!⛷⛷
Deze namiddag is (A) met Kurz in vergadering. Mogelijk uitslag namiddag 😇

Bertil Blaas | 16-01-2021 - 12:58

Bertil Blaas

Marja, nu nog droog.
Maar verwacht dik pak. Blijf positief. Afdwingen die ❄️❄️

Bertil Blaas | 16-01-2021 - 12:59

Greet ☀️

Niet dat iemand jaloers wil maken, maar dit is onze tuin na 2u sneeuwval aan de Westkust (B).

Foto bij weerbericht reactie 88545

Greet ☀️ | 16-01-2021 - 12:23

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Verwacht hier rond 2 uur de eerste blok, dan hopelijk ook gauw wit

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 12:29

Bertil Blaas

Mooi Greet. Gaat uwe achterdeur nog open ? 😂😂

Bertil Blaas | 16-01-2021 - 12:51

Marja Skiër

Greet je hebt mazzel! Hier valt niks. Maar zo’n klein beetje is alleen een beetje troost, weinig plezier mee te beleven vrees ik. De temperaturen lopen weer op, donderdag is het lenteweer! Zo gaat het nu eenmaal!

Marja Skiër | 16-01-2021 - 12:59

Paul Bongers

Geduld, Marja. Komt nog 😇

Paul Bongers | 16-01-2021 - 13:24

Marja Skiër

Denk je Paul? Ik ben vandaag minder optimistisch vrees ik. One of those days.

Marja Skiër | 16-01-2021 - 13:37

Greet ☀️

@Bertil: de achterdeur lukt nog net 😂😂
@Marja: de sneeuw is op komst hoor ❄️❄️

Greet ☀️ | 16-01-2021 - 13:51

Marja Skiër

Ik laat het u weten @ Greet zodra ik de eerste sneeuwvlok ❄️ in zicht krijg!👍

Marja Skiër | 16-01-2021 - 13:58

Esther Sand

In Kijkduin begint het nu te sneeuwen. Staat ook veel wind. Ben benieuwd of de sneeuw op het strand blijft liggen.

Esther Sand | 16-01-2021 - 14:00

Wendy VdB

Hier in Vlaardingen vallen de eerste sneeuwvlokken!

Wendy VdB | 16-01-2021 - 14:06

Dennis Dolomieten

Ik zie sneeuwduinen 😘

Dennis Dolomieten | 16-01-2021 - 14:33

Marjon J

Foto bij weerbericht reactie 88549

Marjon J | 16-01-2021 - 12:39

Bertil Blaas

Marjon, zit je in de Schlick 2000 lift ? Mooi 👍

Bertil Blaas | 16-01-2021 - 12:52

Marco Houtman

Super mooi plaatje genieten 👍👍

Marco Houtman | 16-01-2021 - 12:55

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Wat mis ik dit zeg, gelukkig hebben we de prachtige foto's op deze app

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 13:09

Kees Hoeks

Dat is Kampl. Vanuit dat oogpunt genomen zit Marjon niet in de lift. Is weer aan het wandelen, de bofkont.😄

Kees Hoeks | 16-01-2021 - 13:13

Marjon J

Haha, raad het plaatje😂!?

Foto bij weerbericht reactie 88564

Marjon J | 16-01-2021 - 13:17

Kees Hoeks

Pinnistal. Zijdal van het Stubaital

Kees Hoeks | 16-01-2021 - 13:24

Kees Hoeks

Weet je dat je daar heel leuk kunt rodelen Marjon? Met de Elferlift omhoog kun je aan de voorzijde omlaag, maar veel leuker nog aan de achterzijde. Dan rodel je zo weer het Pinnistal uit. Moet je wel de laatste halve km teruglopen naar de lift. Kun je ook nog aanleggen bij de Issenangeralm. Heb gehoord dat terras daar in het weekend wel open is .

Kees Hoeks | 16-01-2021 - 13:30

Dennis Dolomieten

Wist niet dat het daar zo mooi kon zijn in het stubaital. Bedankt Marjon!

Dennis Dolomieten | 16-01-2021 - 14:34

Marjon J

@Dennis, ze noemen het hier zelf de ‘kleine Dolomiten’, en dat kan ik wel beamen (als 20 jaar ervaringsdeskundige in de Dolo’s😉).
Niet het Pinnistal Kees, ik ben omhoog gewandeld naar Pfurtschell Höfe en van daar verder op de Schneeschuhe richting Kaserstattalm. Prachtig!!

Foto bij weerbericht reactie 88625

Marjon J | 16-01-2021 - 17:50

Marjon J

Ja, het is prachtig rodelen daar Kees!! En ook om te wandelen, naja, waar is het hier niet prachtig?? Dank voor de tip dat het terras van Issenangeralm geopend is, wist ik niet!!

Marjon J | 16-01-2021 - 17:53

Marjon J

Foto bij weerbericht reactie 88627

Marjon J | 16-01-2021 - 17:56

Marjon J

Foto bij weerbericht reactie 88629

Marjon J | 16-01-2021 - 17:58

Dennis Dolomieten

😉 Zo nice😍

Dennis Dolomieten | 16-01-2021 - 22:40

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Lech :O

Foto bij weerbericht reactie 88552

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 16-01-2021 - 12:55

Marja Skiër

O oh oh wat mooi Lander! Lech is dan ook een echt sneeuwgat! Ik zou er wel even in willen duiken, in zo’n donsige sneeuwberg! We dromen maar gewoon verder😉

Marja Skiër | 16-01-2021 - 13:38

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Volgend jaar gaat de site hier helemaal losgaan :"D

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 16-01-2021 - 14:24

Dennis Dolomieten

Heerlijk

Dennis Dolomieten | 16-01-2021 - 14:35

Peter N

Nou in flachau sneeuwt behoorlijk bij de slalom heren. 👉🌨🌨🌨🌨🌨🏔⛷👍

Peter N | 16-01-2021 - 12:56

Willem M Winterkampeerder

Goede middag allemaal.
Ik sta 11 jaar op een camping in het Kleinwalsertal 730 km van af Arnhem geen tunnels en ook geen vingnet. De skibus stop voor de camping die overigens super sanitair heeft met vloerverwarming. Ieder jaar zo n 5 weken skiën. 😜

Willem M Winterkampeerder | 16-01-2021 - 13:01

Peter N

Ja dat klinkt erg mooi Willem maar gaat het dit jaar wel door dan de reis met de caravan naar de camping???

Peter N | 16-01-2021 - 13:05

Willem M Winterkampeerder

De caravan met aanbouw staat daar voor vast. Volgende week een dagje naar Oostenrijk om sneeuw van het dak te halen. Nog nooit gebeurd.

Willem M Winterkampeerder | 16-01-2021 - 13:12

Peter N

Ja dat is mooi Willem maar wij zouden vanuit Holland met de caravan voor 6 weken naar kramsach oosterijk gaan maar dat is helaas gecanceld .

Peter N | 16-01-2021 - 13:22

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Wat een knalplaat :O
Mittelberg:

Foto bij weerbericht reactie 88571

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 16-01-2021 - 13:40

Marja Skiër

Prachtig blauwe lucht! Ik kan de frisheid bijna ruiken!

Marja Skiër | 16-01-2021 - 13:56

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Schitterend

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 13:58

Peter N

Fantastisch het kan niet mooier deze foto heeft alles om de winterkriebels te krijgen.👉🌨🏔👍

Peter N | 16-01-2021 - 15:32

Sjaak W

Foto bij weerbericht reactie 88579

Sjaak W | 16-01-2021 - 14:07

Dennis Dolomieten

🤣

Dennis Dolomieten | 16-01-2021 - 14:37

Sjaak W

Paniek hahaha, et gaat een paar cm sneeuwen hier

Sjaak W | 16-01-2021 - 14:08

Gerda Hensen

Sjaak, eerst zien dan geloven. Ik heb nog steeds geen enkele vlok gezien. 😏

Gerda Hensen | 16-01-2021 - 14:17

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Moet hier (Breukelen) bijna beginnen

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 14:25

Sjaak W

Ik bedoel dat alles qde weg op is voor die paar cm sneeuw 😂😂

Sjaak W | 16-01-2021 - 15:20

christophe

Hier in west-vlaanderen al een paar cm...

Foto bij weerbericht reactie 88583

christophe | 16-01-2021 - 14:24

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Dit zou de actuele sneeuwhoogte zijn:

Foto bij weerbericht reactie 88588

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 16-01-2021 - 14:33

Dennis Dolomieten

Hier begint het nu ook te sneeuwen. Noord Holland

Dennis Dolomieten | 16-01-2021 - 14:40

Mickey Visser

Jaaaaaaa , ein-de-lijk komen er kleine vlokjes naar beneden hier in Brabant ! 😃 om 18.00 gaat de temperatuur naar nul en om 21.00 naar plus 1. Dus even afwachten of het blijft liggen en dan rap naar buiten rond een uur of acht, snel genieten voordat het weer weg is en weer terug naar binnen. Winter in Nederland ... 😂😂

Mickey Visser | 16-01-2021 - 14:41

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Ja eindelijk het is hier ook eindelijk gaan sneeuwen.

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 14:53

Gerda Hensen

Jaaaaa, eindelijk sneeuwt het hier ook. 😁

Gerda Hensen | 16-01-2021 - 14:59

Michael Gerritsjans

Wij hopen nog op april. Is Serfaus een goede locatie voor Pasen?

Michael Gerritsjans | 16-01-2021 - 15:22

Peter N

Ja serfaus is zeker een heel mooi skigebied met veel mooie afdalingen, we zijn er al meerdere malen wezen skiën ⛷. 👉🏔⛷👍

Peter N | 16-01-2021 - 16:06

Peter N

Ja hoor in Almere is het ook gaan sneeuwen ik ga alvast mijn sneeuw schuiver pakken om straks het pad vrij te maken pfffffff 👉🌨🌨🌨🌨😀😀👍

Peter N | 16-01-2021 - 15:35

Peter N

Ja ja kijk eens wat een pak sneeuw op de tuin tafel als ik dat nog maar weg krijg 😂😂😂👉🌨🌨🌨👍

Foto bij weerbericht reactie 88603

Peter N | 16-01-2021 - 15:42

Sigrid Ribbers

🤣🤣hier nog niks...

Sigrid Ribbers | 16-01-2021 - 15:47

Bertil Blaas

Peter veel te zwaar voor 1 persoon 😂

Bertil Blaas | 16-01-2021 - 15:47

Peter N

Ja wordt een hele klus Bertil 😂😂🌨🌨👍

Peter N | 16-01-2021 - 15:49

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Sterkte met ruimen Peter 😂🤣

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 16:36

Dennis Dolomieten

Sterkte idd 😅

Dennis Dolomieten | 16-01-2021 - 22:41

Kees Hoeks

In Fulpmes zijn ze glijbanen aan het uitgraven.
Komt 't kind in mij ook weer boven. Ik wil ook...🤩

Foto bij weerbericht reactie 88602

Kees Hoeks | 16-01-2021 - 15:36

Greet ☀️

Ondertussen ist zowaar gestopt met sneeuwen aan de Westkust. Met dit resultaat! ❄️❤️❄️ Blij met een paar luizige cm’s sneeuw... bij gebrek aan beter

Foto bij weerbericht reactie 88607

Greet ☀️ | 16-01-2021 - 15:53

Bertil Blaas

Ziet er mooi uit Greet. Hier te Stein/ Maasmechelen geen vlok.
Die sneeuw depressie heeft de snelheid van de processie van Echternach.

Bertil Blaas | 16-01-2021 - 16:06

Greet ☀️

Daar straks zag ik dat het op de cyclocross in Mol ook al flink bezig was, t’is op komst 😉

Greet ☀️ | 16-01-2021 - 16:46

Marja Skiër

Net echt @Greet! Het ziet er heerlijk donzig uit, kan je er al induiken? Joehoe, buikschuiver over je gazon... heerlijk! Hier is het inmiddels donker en nog steeds geen vlok gezien. Koud en droog is het!

Marja Skiër | 16-01-2021 - 17:57

Greet ☀️

Hmmmm 3a4cm... niet echt om in te duiken.... maar ik heb wel genoten van de aanblik en het winters gevoel. Gevalletje: als wij niet naar de sneeuw kunnen/mogen komt de sneeuw naar ons (ook al is die morgen weer weggesmolten) ❄️❤️

Greet ☀️ | 16-01-2021 - 18:06

Dennis Dolomieten

Ja bij ons is dat ook wel gevallen. noordwesten

Dennis Dolomieten | 16-01-2021 - 22:43

Koos Beijer

Inderdaad Greet,het gevoel en je aanblik!!!😍🌨blijft toch altijd bijzonder!!!🌨🌨😍☃️

Koos Beijer | 16-01-2021 - 23:53

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Het wordt wat wit, maar of er met de kids kunnen 🛷?????????

Foto bij weerbericht reactie 88609

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 16:05

Bertil Blaas

Je kunt tenminste zeggen: “ wij hebben deze winter sneeuw gehad in Breukelen “ !!!

Bertil Blaas | 16-01-2021 - 16:09

Peter N

Ik hoop dat ik straks de deur nog open krijg 😂😂😂🌨🌨🌨👍

Foto bij weerbericht reactie 88615

Peter N | 16-01-2021 - 16:49

Koen S

Zal moeilijk worden Peter😜

Koen S | 16-01-2021 - 17:07

Bertil Blaas

Afwachten maar.

Wel gezellig daar Peter 👍👍

Bertil Blaas | 16-01-2021 - 17:38

Harrald Kroeze

Sterkte Peter!

Harrald Kroeze | 16-01-2021 - 17:41

Marja Skiër

Goed je best doen @Peter N! Je zult op tijd sneeuw moeten ruimen voor de natuur het doet!

Marja Skiër | 16-01-2021 - 17:59

Patrick Vierwind

Hier aan de Duitse nog geen vlok, en zie het ook niet gebeuren

Patrick Vierwind | 16-01-2021 - 17:06

Clemens Gjertsen

Ze hoeven ook niet alles te hebben.

Clemens Gjertsen | 16-01-2021 - 17:33

Bertil Blaas

In Stein/grens B. zijn daken van huizen al iets wit. Lichte sneeuwval nu

Bertil Blaas | 16-01-2021 - 17:40

Jolanda Kales

Foto bij weerbericht reactie 88619

Jolanda Kales | 16-01-2021 - 17:33

Jolanda Kales

Onze sneeuwpop family!

Jolanda Kales | 16-01-2021 - 17:34

marc van de poel

De Sneeuwpop - Bubbel

marc van de poel | 16-01-2021 - 19:11

Patrick Vierwind

Volgens alle radars zal d’r neerslag moeten vallen al een uur, waarom zit zo’n site daar helemaal naast, weet iemand hoe dat kan ?

Patrick Vierwind | 16-01-2021 - 17:37

Marja Skiër

Patrick, ze zijn allemaal veel te optimistisch! Hier ook geen vlokje aan de lucht

Marja Skiër | 16-01-2021 - 18:00

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

De neerslag sublimeert vooraleer die de grond bereikt :p

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 16-01-2021 - 18:18

Paul Bongers

Hier wel Marja. Komt nog bij jullie

Paul Bongers | 16-01-2021 - 18:37

Patrick Vierwind

Met alle respect voor weerkundige alle sites zitten er compleet naast er valt nu een soort korrelhagel

Patrick Vierwind | 16-01-2021 - 18:46

Marja Skiër

Hier valt nu een soort dikke regen. Hoe noem je dat Lander? Gesublimeerde sneeuw? In lekentaal: het is nat en koud en lijkt niet op sneeuw ❄️! Misschien later in de avond/nacht.

Marja Skiër | 16-01-2021 - 19:37

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

IJsregen Marja, welke locatie?

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 16-01-2021 - 19:38

Paul Bongers

Midden en Noord Limburg

Paul Bongers | 16-01-2021 - 19:40

Patrick Vierwind

Hier inmiddels weer gestopt, twee drie mm is het geworden 😂

Patrick Vierwind | 16-01-2021 - 20:32

Marja Skiër

Belfeld/Venlo

Marja Skiër | 16-01-2021 - 23:33

Els Glorieus

Hier in België mooie wandeling gemaakt in de sneeuw.

Els Glorieus | 16-01-2021 - 18:21

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Kinderen moeten eigenlijk naar bed, maar gaan toch even een wandelingetje maken. Moet toch echt even de sneeuw in

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 19:01

Gerda Hensen

In Velsen hier en daar nog een verdwaalde vlok en dat was het dan.

Foto bij weerbericht reactie 88639

Gerda Hensen | 16-01-2021 - 19:02

Peter N

Nou toch wel mooi Gerda voor Hollandse begrippen 👉🌨😀😂👍

Peter N | 16-01-2021 - 19:29

Marja Skiër

Ach Gerda, je kunt in ieder geval je deur nog open krijgen. Elk nadeel heeft een voordeel😁😘

Marja Skiër | 16-01-2021 - 19:38

cornelia kegge

Deze wachtte ook op wat meer sneeuw!!

Foto bij weerbericht reactie 88641

cornelia kegge | 16-01-2021 - 19:08

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Winters Breukelen

Foto bij weerbericht reactie 88644

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 19:30

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Foto bij weerbericht reactie 88646

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 16-01-2021 - 19:33

Bertil Blaas

Mooi sfeervol. Lijkt wel dorpsplein van Seefeld. 👍👍

Bertil Blaas | 16-01-2021 - 20:44

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Er is een authentieke West-Stau periode op komst. In de Franse Alpen kan zomaar 2-3 meter sneeuw vallen boven 1500-2000 m komende 10 dagen

Foto bij weerbericht reactie 88650

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 16-01-2021 - 19:39

Greet ☀️

Omg, en net nu we niet mogen/kunnen... pffft zal je nooit anders zien 😳🙈

Greet ☀️ | 16-01-2021 - 19:55

Patrick Vierwind

Kan, maar kan ook een halve meter worden

Patrick Vierwind | 16-01-2021 - 20:20

Mickey Visser

2-3 méter ? 😳

🥺😢

Mickey Visser | 16-01-2021 - 20:27

Bertil Blaas

Lander, ik ga terplaatse opmeten hoeveel het geworden is dan.
Essentieel verplaatsing, werk opdracht in dient v. de Meteo.

Bertil Blaas | 16-01-2021 - 20:47

Greet ☀️

Bertil en volgens mij heb je wel een assistente van doen 😂😉

Greet ☀️ | 16-01-2021 - 21:11

cornelia kegge

Zo veel sneeuw opkomst en er niet naar toe kunnen!

cornelia kegge | 16-01-2021 - 19:44

Greet ☀️

Idd.... vreselijk is dat @Cornelia

Greet ☀️ | 16-01-2021 - 19:55

Gerrit Lachaert

Net gelezen dat de provincie Bolzano, met o.a. Alta Badia, Kronplatz, Stelvio, vanaf zondag ‘rode zone’ is, waar de bevolking enkel het huis mag verlaten om naar het werk of de winkel te trekken of om een andere dringende reden. Hier valt het doek over de Dolo’s, vrees ik.

Gerrit Lachaert | 16-01-2021 - 20:38

Marja Skiër

Nou beste mensen, we zien nu ook wat vlokjes spetteren, veel is het niet maar oké, oké, het lijkt op sneeuw 🌨 Jawel!

Marja Skiër | 16-01-2021 - 22:22

Dennis Dolomieten

Bij ons is toch duidelijk meer sneeuw gevallen.

Foto bij weerbericht reactie 88665

Dennis Dolomieten | 16-01-2021 - 22:29

Dennis Dolomieten

Foto bij weerbericht reactie 88666

Dennis Dolomieten | 16-01-2021 - 22:29

Marja Skiër

Foto bij weerbericht reactie 88672

Marja Skiër | 16-01-2021 - 23:36

Marja Skiër

Tja, het is een beetje sneeuwerig maar om dit nu sneeuw te noemen gaat me toch wat ver. Ik kijk morgen wel weer naar de foto’s van Lander of Michael. Of van jullie natuurlijk!

Marja Skiër | 16-01-2021 - 23:37

Dennis Dolomieten

Het ziet er gezellig uit, maar zal nu snel weer weg smelten helaas. 👍

Dennis Dolomieten | 17-01-2021 - 02:13

Koos Beijer

Foto bij weerbericht reactie 88675

Koos Beijer | 17-01-2021 - 00:00

Koos Beijer

Sneeuw viel inderdaad erg tegen!desondanks samen met mn zoontje toch nog een sneeuwpop kunnen maken!🌨🌨😍☃️😍🌨☃️

Koos Beijer | 17-01-2021 - 00:02

Dennis Dolomieten

Knap gedaan Koos! Die moet morgenavond nog wel halen! 😃

Dennis Dolomieten | 17-01-2021 - 02:11

Peter N

Goedemorgen valt er een klein beetje sneeuw zitten we met zijn alle op 250 berichten poeh hé dat is een record??? 👉🌨🌨🌨👍

Peter N | 17-01-2021 - 08:24

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord