Sneeuw in het noordoosten

Het is genieten om nu een weerbericht te schrijven voor de Alpen. De winter is volop toegeslagen en blijft voorlopig aanwezig. Elke dag valt er wel ergens sneeuw. We hebben al saaiere periodes gekend! De Alpen bereiden zich optimaal voor op het wintersportseizoen. Maar ook de Pyreneeën de Vogezen/Sauerland doen vrolijk mee. In de Ardennen gaat het wat op en neer. Met 600 meter hoogte ligt dit op de grens. Laag- en Midden-Benelux lijken tegen volgend weekend ook opnieuw kouder weer te krijgen. 


Forse sneeuwval in Mittelberg. (@hansterbraak)


IJzig koude condities in de Alpen melden de volgers via de LiveUpdates. 

Sneeuw voor het noordoosten
Het patroon van de isobaren rond de drukgebieden bepaalt de wind en de wind bepaalt vervolgens de locaties van stuwing en föhn. Vandaag zien we dat tussen een hogedrukgebied ter hoogte van Spanje - Zuid-Frankrijk en 2 lagedrukgebieden over Denemarken - Oost-Europa de wind west-noordwest gericht is op de Alpen. De westelijke Alpen blijven vandaag wel meer gespaard dankzij de gunstige invloed van de hogedruk, maar in de noordoostelijke Alpen gaat het opnieuw hard sneeuwen, en waaien! De zuidkant ligt vandaag in zijn geheel beschut voor het mindere weer met daar veel zon, maar ook een harde en koude noordenwind. 


Zonnig weer aan de zuidkant, sneeuw in het noord(oosten)en. @Wetteronline

Deze ochtend sneeuwt het al in gebieden langsheen de noordkant ten oosten van het Berner Oberland. Deze neerslag zal vandaag gestaag intenser worden, zeker ook door de extra stuwing van een warmtefront dat deze namiddag zijn opwachting maakt. Tot en met vanavond kan in de noordoostelijke Alpen vlot 15-30 cm naar beneden dwarrelen. Aan de centrale noordkant is dat eerder 5-10 cm. Elders blijft het (overwegend) droog. De sneeuwgrens ligt initeel rond 200-400 meter, maar stijgt tegen de avond tot 800-1000 meter (instromen zachtere lucht op hoogte). De wind is vandaag ook een factor om in de gaten te gouden. Deze waait matig tot vrij krachtig door en in de bergen (zeker oosten en op de bergkammen) staat soms zelfs een stormachtige wind met rukwinden tot > 80 km/u. Dit zal ongetwijfeld opnieuw tot liftsluitingen leiden. Door de wind zal de sneeuw sterk verwaaien en stijgt het lawinegevaar.


Een warmtefront zorgt deze namiddag, vannacht en morgen voor hogere temperaturen. @Wetterzentrale

Morgen korte adempauze
Morgen liggen de Alpen tussen de neerslagzones in en krijgt het gebergte een tijdelijke adempauze. De dag begint droog met opklaringen en wolkenvelden. In de noordoostelijke Alpen zijn nog wat sneeuwvlokken mogelijk. Vervolgens krijgt de zon tijdens de voormiddag/middag enkele uren de tijd om te schijnen. De nulgradengrens gaat wel de hoogte in, tot gemiddeld 1600-2000 meter (achterzijde warmtefront). De wind kiest voor het zuidwesten en blijft wel stevig doorwaaien. De weersverbetering is echter van korte duur. Na de middag nadert alweer een nieuwe neerslagzone vanaf het westen. De bewolking zal dan snel toenemen in de Franse Alpen en in de loop van de namiddag zet de neerslag dan ook in met een sneeuwgrens rond 1600 meter. In de lagere gebieden kan het onvermijdelijk dus tijdelijk ook wat regenen. Tegen de avond breidt de neerslag zich uit langsheen de hele noordkant en stroomt er opnieuw koudere lucht binnen. De sneeuwgrens daalt dan snel tot zo'n 1000 meter. De zuidkant ligt opnieuw wetterbegunstigt met de hele dag droog weer en behoorlijk zonnige perioden, al zijn er dichtbij de hoofdkam ook wel overschietende buien mogelijk. 


Woensdagvoormiddag is het droog, na de middag gaat het vanaf het westen opnieuw sneeuwen. @Wetteronline

Tendens blijft winters en sneeuwrijk
Donderdag - vrijdag stroomt er opnieuw erg koude lucht naar de Alpen. Vooral op donderdag valt daarbij ook neerslag (buien) langsheen de hele noordkant. De sneeuwgrens ligt opnieuw helemaal beneden met cumulatief langsheen de hele noordkant een 10-20 cm die zeker mogelijk is. Cruciaal aandachtspunt blijft wel de wind die vrij krachtig (tot stormachtig in de bergen) blijft waaien. Vrijdag wordt een betere dag met de passage van een tussenhoog. Dat ziet er een fantastische dag uit met zeer koude temperaturen en zon. Een eerste blik op het weekend toont dan opnieuw neerslag voor de hele noordkant. Zaterdag kan de sneeuwgrens weer even stijgen tot 1400-1800 meter in het westen (warmtefront) maar 's avonds en op zondag zakt de sneeuwgrens opnieuw onder 1000 meter. Opnieuw lijkt het aan de zuidkant wel droger te blijven met meer zon. 


Zondag kan er dichter bij huis ook weer sneeuw liggen. En kijk eens naar Duitsland. Dit land wordt bijna volledig bedekt met sneeuw! @Wetteronline


Ook dikke pakken sneeuw in de Pyreneeën komende dagen. @Snowforecast

 

De sneeuwgrens gaat dus mooi op en neer, maar ligt algemeen wel vrij laag. Dat is typisch voor het grensgebied waarin de Alpen nu vertoeven. Ik zie voorlopig geen indicaties voor een significante verzachting dus alle signalen staan op groen. Op naar nog meer winter met nog meer sneeuw!

Graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet,Lander Van Tricht, weerman Sneeuwhoogte.NL

Twitter: @LanderVanTricht

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Kees Hoeks

@Marjon J, Neustift ligt er weer heerlijk bij vanmorgen. 🤗⛄

Foto bij weerbericht reactie 95178

Kees Hoeks | 30-11-2021 - 08:56

Marjon J

Ja Kees, het sneeuwt hier inmiddels stevig door. Ligt zeker zo’n 40 cm al in het dal, en dat eind november. Vandaag moet ik het doen met dit uitzicht van achter de laptop 💻. Morgen hopelijk tijd om te skiën. Overigens (voor de Stubai insiders), komend weekend opent Schlick 2000 ook weer.

Foto bij weerbericht reactie 95237

Marjon J | 30-11-2021 - 14:59

Bertil Blaas

Ook geen slecht uitzicht.
Enne werk niet te hard vandaag hè? Hahahaha👍☕️

Bertil Blaas | 30-11-2021 - 15:08

Kees Hoeks

Ik zag het vandaag op de webcam van Schlick dat ze liften aan het testen waren.
Heel stiekem stikjaloers....⛷⛄

Kees Hoeks | 30-11-2021 - 15:28

Dennis Dolomieten

Nice 👌

Dennis Dolomieten | 30-11-2021 - 17:20

Annet S

Ongelooflijk al zo wit! Wat heerlijk! Gelukkig zijn er momenten dat je er van kan genieten. Wij genieten hier van de regen de hele dag😟 Zag dat er gondels hingen bij de Schlick inderdaad😃 het gaat wel erg kriebelen op deze manier met de witte bergen! Geniet er maar van!

Annet S | 30-11-2021 - 19:04

Kees Hoeks

Ja Lander je zult toch Alpenweerman zijn nu, en deze geweldige berichten mogen schrijven. 👍⛄❄

Kees Hoeks | 30-11-2021 - 09:12

Luc Cap

Heerlijk toch deze sneeuwbom !❄️❄️

Luc Cap | 30-11-2021 - 09:17

Bjorn Lovink

Nu maar hopen dat Oostenrijk open gaat 13december en niet de lockdown verlengt gaat worden.

Bjorn Lovink | 30-11-2021 - 09:25

Gast

Ik zie de eerste voorzichtige lichtpuntjes. Het aantal nieuwe besmettingen daalt en sinds een paar dagen worden meer mensen genezen dan besmet verklaart. Het aantal actief besmette personen (althans in Tirol) gaat naar beneden. Hopelijk blijft de trend (lijkt me logisch nu de effecten van de lockdown gaan beginnnen spelen) en komen we binnen een week of 2 op een niveau die aanvaardbaar genoeg is om wat te versoepelen. Ik denk wel dat er na de lockdown nog steeds (en wellicht terecht) beperkende maatregelen gaan genomen worden (bvb G2. + verplicht sluitingsuur tussen 22 en 23u), maar dat zullen de meeste horecazaken (op de nightclubs na dan) er zeer graag bijnemen. Duimen maar!

Gast-95188 | 30-11-2021 - 09:46

Luc Cap

Ja Bjorn daar hoop ik ook op. En ook de vele hotels en ondernemers in de skigebieden. Want 2 jaar zonder inkomsten zou voor velen moordend zijn. Zal ook meespelen hoop ik bij de Overheid daar 👍

Luc Cap | 30-11-2021 - 10:25

Bjorn Lovink

Idd hoop ik het voor iedereen. Wil graag 15december paar dagen snowboarden. Hopelijk kan dit door gaan. Nog niks geboekt, wacht echt tot last minute daarvoor.

Bjorn Lovink | 30-11-2021 - 11:06

Henk Jongkind

Dit hebben we toch ook wel eens anders meegemaakt. Ik vind dit toch veel leuker om te lezen. Zijn toch geweldig mooie beelden.

Henk Jongkind | 30-11-2021 - 09:39

Henrick Jansen

Zo dat zijn stevige vooruitzichten.....de winter is zich aan het settelen.

Ik hoop echt, dat alle liefhebbers hier ook werkelijk van kunnen genieten straks. Ben er 1 van 🙈🤞🙈.

Voorschotje t weekend in eigen land Lander???

Fijne dag allemaal.

Henrick Jansen | 30-11-2021 - 09:42

Gast

Heerlijk! nog 11 dagen! Val Thorens!

Gast-95184 | 30-11-2021 - 09:44

Gijs van der Plas

Ja hahah wat vreemd. Mn naam staat er ook niet bij...

Gijs van der Plas | 30-11-2021 - 10:06

Ate N

Heerlijke berichten en foto's, nu duimen dat we allemaal van onze geliefde sport kunnen genieten deze winter🌨🤞

Ate N | 30-11-2021 - 09:53

Paul Bongers

Gast 95187 gaat wel heel graag naar Val Thorens 😁
Kan iemand helpen? Op rijksoverheid website staat bij reisadvies Frankrijk dat per 15 december 65 plussers een booster moeten hebben gehad om het coronabewijs te behouden en op de Franse overheid site die gisteren benoemd werd, staat dat alle 18 plussers die Janssen hebben gehad een booster moeten hebben om het land in te mogen. Iemand die de juiste regel weet? Daan Sneeuw wellicht?

Paul Bongers | 30-11-2021 - 09:54

Sarah J

Vanaf 15 december hebben zowel de 65 plussers als de Janssen gevaccineerden een booster nodig om Frankrijk in te komen....

Sarah J | 30-11-2021 - 10:16

Paul Bongers

Dank je Sarah, maar wel balen. Eerst zeggen ze in Frankrijk geen Oostenrijk taferelen ( vanaf 3 januari Jansen niet welkom) en nu doen ze hetzelfde maar dan nog eerder......🤔

Paul Bongers | 30-11-2021 - 10:26

marc van de poel

Ik lees ook bij verschillende bronnen verschillende maatregelen.
Redelijk hallucinant.

marc van de poel | 30-11-2021 - 10:50

marc van de poel

de officiële site van de Franse overheidwww.gouvernement.fr/info-coronavirus

marc van de poel | 30-11-2021 - 10:52

Joost van Rooij

Ik vind het onduidelijk. De Engelse site van de officiële Franse website geeft naar mijn idee een andere uitleg dan de Franse tekst. Maar ik kan me ook vergissen, mijn Frans is niet goed genoeg.

Joost van Rooij | 30-11-2021 - 12:24

Paul Bongers

Duitse vertaling van Officieel franse site zegt niets over 15 dec Janssen etc en Engelse vertaling wel......Mijn Frans is niet goed genoeg helaas.... Help?

Foto bij weerbericht reactie 95213

Paul Bongers | 30-11-2021 - 12:32

Paul Bongers

Foto bij weerbericht reactie 95214

Paul Bongers | 30-11-2021 - 12:32

Paul Bongers

Da's toevallig Joost. Ik zag hetzelfde

Paul Bongers | 30-11-2021 - 12:33

Joost van Rooij

En een link naar de site van het consulaat van Frankrijk in Nederland amsterdam.consulfrance.org/Covid-19-Reizen-naar-Frankrijk

Joost van Rooij | 30-11-2021 - 12:37

Joost van Rooij

Kortom, een uitdaging. Wij gaan 1 januari naar Les Menuires. Vijf van gezien ons hebben Janssen. Ik zelf heb Pfizer, dus ik mag zelf wel gaan😂

Joost van Rooij | 30-11-2021 - 12:39

Paul Bongers

Dus fr is nog " erger " dan A wat betreft Janssen vaccin.......

Paul Bongers | 30-11-2021 - 12:51

Paul Bongers

Dan wordt het dus Italië of Duitsland eerste week van januari

Paul Bongers | 30-11-2021 - 12:52

Bertil Blaas

Wat ik al vaker geschreven heb.
Voor wat, waar en wanneer het blijft Adhoc vertrek.

Morgen te (A) vergadering. Handel en Gastro eisen duidelijkheid tav LD wat de uitslag ook is. Ben eens benieuwd.

Bertil Blaas | 30-11-2021 - 13:15

Daan Sneeuw

Het land mag je altijd wel in met de auto. Ben vorig jaar in de meest zware lockdown twee keer op en neer geweest en nooit een controle gezien. Had trouwens mijn papieren en pcr wel op orde.

Daan Sneeuw | 30-11-2021 - 18:23

Luc Cap

Juist mail gekregen. Krijg net op tijd mijn booster. 16 Dec 👍🤪

Luc Cap | 30-11-2021 - 10:27

Dries Livigno

Heb je J&J gekregen? Of wanneer heb je je 2e prik gehad?

Dries Livigno | 30-11-2021 - 12:46

Luc Cap

2e prik gekregen op 12 Feb ‘21.
Pfizer.
Nu Boosterprik van Moderna.
Nu duimen voor de Oostenrijkse Overheid 👍

Luc Cap | 30-11-2021 - 13:10

Katrien DG

Wij hopen ook zo erg dat we kunnen gaan op 2 januari naar Oostenrijk. Mijn man (J&J) krijgt zijn booster morgen!!! Belgische overheid is in gang geschoten na de Oostenrijkse verstrening en vele ongeruste telefoontjes naar Belgische administraties. Nu maar hopen dat wij tegen eind februari ook onze boosterprik krijgen om Frankrijk binnen te gaan. Ik kijk er zo naar uit met deze geweldige sneeuw en voorspellingen. Corona heeft helaas enkel een goede invloed op het weer.

Katrien DG | 30-11-2021 - 13:52

Anton D’isere

Hier in Val d’Isere zeer goede sneeuw! 🤩 Genieten!

Anton D’isere | 30-11-2021 - 10:47

Patrick Vierwind

Lech krijgt steeds meer sneeuw te pakken , januari die kant op

Patrick Vierwind | 30-11-2021 - 10:54

Lynn Tkl

Goedemorgen

Helaas gaan wij maar voor de 2x op rij de webcams bekijken van Obertauern ipv zelf erheen..

Ligt er mooi bij! Jammer dat we er zelf niet heen kunnen in feb..
Foto is van de webcam via sneeuwhoogte

Foto bij weerbericht reactie 95202

Lynn Tkl | 30-11-2021 - 11:08

marc van de poel

Wij trekken naar Les Sybelles met nieuwjaar.
Sommige sites geven wel erg véél sneeuw, de eerstvolgende week..

Foto bij weerbericht reactie 95203

marc van de poel | 30-11-2021 - 11:19

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

West-Stau gebied, zou zomaar kunnen :)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 30-11-2021 - 11:21

marc van de poel

Als je de verschillende weer sites afstruint, vallen er vaak flinke verschillen te noteren.
Sneeuwhoogte lijk mij zeer vaak een soort compromis.
Is dus gewoonlijk accurater.

marc van de poel | 30-11-2021 - 11:29

Xavier Delvael

Goeie conclusie!

Xavier Delvael | 30-11-2021 - 12:31

marc van de poel

in Bonneval sur Arc is het al diep winters

Foto bij weerbericht reactie 95205

marc van de poel | 30-11-2021 - 11:27

ALBERTO DOLOMIETEN SUPER SKI 2021

Dinsdag vertrekken we voor een hele vroege wintersport naar Corvara in Alta Badia, DOLOMIETEN. Ik ben heel benieuwd, ideaal is de sneeuw met 75 cm, hoeveel liften ze open gooien? Vreemd genoeg andere jaren zo vroeg in het seizoen was vaak maar 50 % van de liften open ondanks meer dan genoeg sneeuw. Weet iemand hier iets van of ervaringen?

ALBERTO DOLOMIETEN SUPER SKI 2021 | 30-11-2021 - 11:35

Dennis Dolomieten

Ik ben zelf nog nooit zo vroeg geweest Alberto. Ik heb hier wel link voor je met de actuele openingen van het gebied. www.dolomitisuperski.com/en/Open-lifts

Dennis Dolomieten | 30-11-2021 - 12:01

Steph Priem

Alberto, spijtig genoeg hangen veel grote skigebieden af van seizoenarbeiders die veelal van buiten Italië moeten komen, dus zeker vroeg op het seizoen is de kans klein dat alles open is, maar meestal zijn de belangrijkste wel open.

Steph Priem | 30-11-2021 - 12:46

Peter N

Hallo Alberto jullie gaan naar het skigebied Alta badia lees ik n naar het plaatsje Covara gaan jullie daar in een hotel of appartement ik ben effe nieuwsgierig wij willen in maart naar Alta badia maar hebben nog geen locatie geboekt wel al een mooie tip gehad van Dennis dollemieten voor het hotel lagusei in het plaatsje Arabba dat ziet er ook mooi uit , maar misschien heb jij nog een goeie tip voor een hotel in covara : ben ook benieuwd naar jou ervaring .🏔🌨⛷👍

Peter N | 30-11-2021 - 15:34

Peter Huygens

Hoi. Wij zijn 2 jaar geleden op 7 december in Alta Badia gaan skiën. Ideaal!!!! Veel sneeuw toen, veel liften open, tot en met de marmolada gletsjer. Alleen lagazuoi en in val Gardena het seceda gebied waren nog dicht. Sella ronde prima. Geen wachttijden, echt alles perfect! We zaten in appartement Lis, aan de voet van de Boë lift in corvara. Ik kom al 30 jaar in Alta badia.

Peter Huygens | 30-11-2021 - 21:47

Peter N

Oké dat klinkt ook goed Peter bedankt voor de tip 👍

Peter N | 01-12-2021 - 09:17

Bert De Cabooter

Om te watertanden, hopelijk blijft het niet bij watertanden .. 😉

Bert De Cabooter | 30-11-2021 - 12:29

Bianca B

Zó jaloers op de beelden en zoveel zin om te gaan😟....maar het is nog geen februari

Bianca B | 30-11-2021 - 12:30

R J

Wow, wat een topbericht weer.
De vroege winters lijken steeds beter te worden. De eerste laag kan er maar liggen!
Snel boosteren voor hen die er aan toe zijn… de nieuwe uitdaging van tegenwoordig.
Zou overigens een mooie combideal kunnen zijn: slijpen, waxen en boosteren.

R J | 30-11-2021 - 12:34

Luc Cap

Ray mooi verwoord haha 😂

Luc Cap | 30-11-2021 - 13:08

Katrien DG

Dat gaan wij dus ook proberen, slijpen, wax eraf halen (die hangt er ondertussen al 2 jaar op...) en boosteren. Of misschien eerst maar eens boosteren, als dat lukt.

Katrien DG | 30-11-2021 - 13:54

Lien Les Aravis

La Clusaz vanmorgen. 50cm poeder 🤩

Foto bij weerbericht reactie 95218

Lien Les Aravis | 30-11-2021 - 12:38

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️

Andermaal een weerbericht en foto's om van te watertanden.

Roland Ski fan 🚡🏔️⛷️ | 30-11-2021 - 12:49

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Adempauze in Les Menuires vandaag met wat zon :)

Foto bij weerbericht reactie 95233

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 30-11-2021 - 14:13

Rolf Diepeveen

Vraagje voor de weermannen; in het UTC kaartje met de sneeuwval t/m 5 december staan wat vlekken wit/donker met zeer veel sneeuwval. Zijn dat de hoge delen van de Alpen zoals in Zwitserland de Matterhorn/Dom/Mischabel en het Jungfrau massief?

Rolf Diepeveen | 30-11-2021 - 14:16

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Klopt! Dit zijn de meest gunstige stau-massieven (de hoogste + meest blootgestelde -> minst inner-Alpien)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 30-11-2021 - 14:26

Rolf Diepeveen

Dank je Lander! Wij zitten net aan de inner-Alpien kant van het Jungrau massief, dan is het altijd spannend bij deze Stau of we wat meekrijgen.

Rolf Diepeveen | 30-11-2021 - 14:39

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Meestal wel wat sneeuw, maar niet de grote hoeveelheden. Pluspunt is dan wel dat bij een verzachting het inner-Alpien altijd nog veel langer koud blijft met een lagere sneeuwgrens. Daarom ligt er meestal altijd wel genoeg sneeuw :)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 30-11-2021 - 15:16

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

De noord-oostelijke Alpen liggen vol onder de sneeuwsignalen. Aan de zuidkant is het droog en zonnig. Een groot contrast!

Foto bij weerbericht reactie 95239

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 30-11-2021 - 15:15

Dennis Dolomieten

👍🌨🌨🌨

Dennis Dolomieten | 30-11-2021 - 17:26

Rick Leferink

We gaan naar Flaine, klopt t dat ze daar bij west en noord stau op de eerste rij zitten?

Rick Leferink | 01-12-2021 - 00:30

Hek .

Weer mooi berichten.
Eerst alle Corona maatregelen maar eens afwachten. Geboekt voor eind jan. En wil nog een paar dagen naar het Sauerland.
Maar wij nemen geen risico….

Hek . | 30-11-2021 - 15:20

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Het sneeuwt momenteel stevig door en de wind waait ook fors. Blizzard condities in Oostenrijk!

Foto bij weerbericht reactie 95244

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 30-11-2021 - 15:59

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Schröcken:

Foto bij weerbericht reactie 95245

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 30-11-2021 - 16:00

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Genieten in Valloire deze ochtend:

Foto bij weerbericht reactie 95246

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 30-11-2021 - 16:03

Dennis Dolomieten

Fluweel wit 😍

Dennis Dolomieten | 30-11-2021 - 17:24

Marja Skiër

En ik zit hier op de bank, drenzende regen buiten, en zit te zwijmelen bij al die mooie plaatjes en berichten! Ik krijg er geen genoeg van!

Marja Skiër | 30-11-2021 - 17:24

Bertil Blaas

Marja, voel het met je mee. 🌨☃️🌨☃️

Bertil Blaas | 30-11-2021 - 17:28

Dennis Dolomieten

Nu nog een dikke zuidstau 5 januari 😉

Dennis Dolomieten | 30-11-2021 - 17:25

Bertil Blaas

Voor jullie een mooie wens ! Hopenlijk.
Volgens lange termijn verwachtingen zo richting medio dec. hetgeen ik las bij wetterprognose/ vorhersage.de. blijft het mogelijk een N/W danwel N glijbaan.
Maar dat kan weer een “ Dennis-Genua dep.” uitlokken hè 🌨🌨🌨

Bertil Blaas | 30-11-2021 - 17:34

Dennis Dolomieten

Juist een Dennis-Genua dep. klinkt mij goed in de oren. Is nu ook al niet slecht uitgekomen toch.

Dennis Dolomieten | 30-11-2021 - 18:11

Bertil Blaas

👍👍

Bertil Blaas | 30-11-2021 - 18:34

Dries Livigno

Ik duim met je mee Dennis. Dit komt zeker in orde 🇮🇹☃️🤞🤞🤞

Dries Livigno | 30-11-2021 - 20:07

Dennis Dolomieten

Zeker Dries, wanneer ga jij weer trouwens naar het mooie koude Livigno?

Dennis Dolomieten | 30-11-2021 - 22:08

Dries Livigno

Een weekje later als u, vanaf 15/01

Dries Livigno | 01-12-2021 - 13:12

Dennis Dolomieten

👍

Dennis Dolomieten | 01-12-2021 - 21:30

Daan Sneeuw

Kreeg vanmorgen alweer een mooie foto van Saint Sorlin d’Arves binnen. En dan te bedenken dat dit nog maar het begin is. @Paul Bongers: in Frankrijk zelf wachten ze op dit moment ook op nadere berichtgeving. Nog niet bekend hoe ze dit gaan controleren bij de liften, als ze dat al gaan doen. Ik heb zelf ook Janssen, dus ben ook de sjaak. Maar ga er in het ergste geval vanuit dat ik daar moet testen. Tja, ik ga sowieso met kerst en oud en nieuw naar Saint Sorlin d’Arves. Ik kan me niet voorstellen dat ik daar dan 15 keer door de teststraat moet 🤦‍♂️

Foto bij weerbericht reactie 95254

Daan Sneeuw | 30-11-2021 - 17:58

Paul Bongers

Dank je wel, Daan.
Ik zag op een andere site dat ze idd in Frankrijk zelf ook niet weten wat nu exact de bedoeling is. Als je iets hoort, lees Ik het graag hier. We wachten maar af.....

Paul Bongers | 30-11-2021 - 19:20

Steph Priem

Hoogtijd dat dit Europees wordt geregeld, wat een soep en wij zijn de (speel) balletjes 🤯.

Steph Priem | 30-11-2021 - 20:07

Dennis Dolomieten

Obertauren al veel sneeuw gevallen. Lekker wegdromen van de prachtige webcambeelden.

Foto bij weerbericht reactie 95264

Dennis Dolomieten | 30-11-2021 - 22:12

Bert P.

Een schitterende foto 👍

Bert P. | 30-11-2021 - 23:19

Dennis Dolomieten

Foto bij weerbericht reactie 95265

Dennis Dolomieten | 30-11-2021 - 22:21

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord