Sneeuwhistorie La Salle les Alpes (1389 m - 2800 m)

Seizoen:
Toon historie

Sneeuwhistorie La Salle les Alpes

Bekijk hier de sneeuwhistorie van La Salle les Alpes (Serre Chevalier) over de afgelopen 13 jaar.

Check ook de sneeuwhoogte, het weer, de pistekaart, de webcams, hotels en reviews van La Salle les Alpes.

Download de gratis app van Sneeuwhoogte.nl en doe vanuit La Salle les Alpes een live (foto) update.

Sneeuwbuien vanaf het noordwesten

27 maart 2023
Tussen hogedruk boven West-Europa en lagedruk boven Oost-Europa staat er vandaag een harde tot stormachtige NW-wind. Die stuwt koude en vochtige lucht tegen west- en noordkant met stevige sneeuwbuien en een sneeuwgrens die verder onder 1000 m zakt. Ten zuiden van de hoofdkam blijft het droog met veel ruimte voor de zon. Een groot contrast dus!

» Blijft het winter?

Grenzeloze sneeuwpret

De Zillertaler Superskipass is van begin december tot half april geldig op alle van de in totaal 544 kilometer perfect geprepareerde pistes en 180 liften in de 4 grote skigebieden Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch, Zillertal Arena, Mayrhofner Bergbahnen - Mountopolis en Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000. Geniet van pure vrijheid! Met de Zillertaler Superskipass kun je gratis gebruik-maken van alle skibussen en het meeste openbaar vervoer in het dal. Je all-in-one-ticket voor grenzeloze pistepret. 

» Lees verder...

aanbevolen accommodaties in La Salle les Alpes

Odalys Aquisana

Lekker rustig gelegen aan de rand van de stad La Salle Les Alpes vind je de nieuwe appartementen van Aquisana. Met de spullen in de shuttlebus naar de skilift en de sneeuwpret kan beginnen! Hier vind je veel rode en zwarte pistes, genoeg uitdaging dus voor de geoefende skiër of snowboarder. Natuurlijk heeft het skigebied Serre Chevalier ook blauwe en groene pistes. Deze vind je wat hoger gelegen in het gebied. Buiten koud gekregen? Duik dan in het verwarmde binnenbad!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord