Wintersport tips

***La Norma bestaat 50 jaar***

Vier het mee en geniet van de nieuwe 10 persoons-gondel en de nieuwe bergachtbaan (Norma Loops). Een afdaling van 900m tussen de bomen met 10 bochten en 3 volledige 360° spins. La Norma is een topbestemming voor gezinnen en vrienden, gelegen in een prachtige omgeving. Alle aangeboden chalets en appartementen bevinden zich op maximaal 500 meter van het gezellige autovrije centrum. Het skigebied La Norma / Valfréjus (busverbinding) heeft een hoogteverschil van 1.400m en 135km aan piste. Alle faciliteiten aanwezig.

» Lees verder...

zondag 27 november 2022

Win wintersport in Obertauern

Op naar de sneeuw! En daar is meer dan genoeg van in SalzburgerLand. De meest sneeuwzekere wintersport-bestemming van Oostenrijk? In Obertauern, met een gemiddelde sneeuwhoogte van 264 cm, ski je zo vanuit je accommodatie de pistes op, die tussen de 1.740 en 2.313 m hoog liggen. Ook is er voor freeriders bijna altijd een fantastische laag poedersneeuw te vinden. Niet voor niets heet Obertauern dan ook het Mekka voor freeriders! 1 van de 9 wintersportvakanties van 7 nachten halfpension met skipas voor 2 personen in SalzburgerLand winnen? 

» Lees verder en win...

woensdag 23 november 2022

GRATIS Sneeuwhoogte.nl APP

De app van Sneeuwhoogte.nl is onmisbaar voor iedere wintersporter. Je vindt hier de sneeuwhoogte van heel veel skigebieden. Dagelijks wordt er een weerbericht voor de wintersport geschreven. Wintersporters die in de bergen verblijven, kunnen via de app een live update doen over de sneeuwcondities. Verder biedt de app duizenden webcams, pistekaarten, lift- en piste-info, reviews etc..

Mis niets en download gratis » iPhone  » Android

zondag 20 november 2022

Win wintersport in Flachau

Sneeuw! Daar is meer dan genoeg van in Salzburger-Land. Heerlijke afdalingen over fantastisch geprepa-reerde pistes: Flachau biedt voor iedereen de beste wintersport, en misschien nog wel meer dan dat! Een snowpark, 4 skitour-routes, bakken poedersneeuw en hellingen waar nog niemand geweest is. En voor wie niet kan kiezen: de skironde '12 Peaks Trophee' is mogelijk sinds de opening van de Panorama-Link lift, die 3 skigebieden rondom Flachau verbindt. 1 van de 9 wintersportvakanties van 7 nachten halfpension met skipas voor 2 personen in SalzburgerLand winnen?

» Lees verder en win...

woensdag 16 november 2022

Winteropening Ischgl

Beleef op 26 november aanstaande in Ischgl het Top of the Mountain openingsconcert.

Live on stage Mister Dancehall Sean Paul! Ontdek het nu & boek jouw accommodatie voor het event van het jaar!

» Meer info...

maandag 7 november 2022
Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord