Wintersport reviews

Recent toegevoegde reviews

7.3

Berwang

21-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Geweldige week gehad in Berwang mooi ski gebied voor de relaxste skier niet druk goed geprepareerde piste

9.7

Zell am See

21-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Wij komen zaterdag aan zo zin in ,volgens mij word het alleen heel koud

7.0

Savognin

20-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Al 40 jaar ben ik in de gelukkige omstandigheid 1x per jaar te kunnen skiën. verschillende skigebieden ontdekt in Zwitserland en af en toe Oostenrijk. Dit jaar ( 2018) voor de 5 x weer terug in het vertrouwde Savognin. Waarom: overzichtelijk, rustig skigebied. Veel blauwe pistes en daardoor heel geschikt voor families. In ‘t verleden vooral gekozen omdat alle afdalingen uiteindelijk op 1 dalafdaling uitkomen ( fijn met kinderen die op een gegeven moment zelf willen skiën) Brede pistes, prachtige omgeving. Apres -ski hebben wij nooit behoeft aan gehad en volgens ons vind je dat ook niet echt. Voor snowboarders zijn de lange sleepliften wellicht vervelend ....maar onze 2 kinderen van 28 en 30 nemen dat voor lief. Ook voor hen geld de rust en overzicht op de pistes als pluspunt. Funpark is echter goed aangelegd. Wandelen en enkele nieuwe sleeroutes zorgen ook voor het nodige vertier. Kortom: heel geschikt voor families en degenen die niet van drukte houden. Niet geschikt voor de kilometervreters.

9.0

Scheffau

20-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Rond uit geweldig!! Nog een paar nachtjes slapen en dan gaan we voor de 8ste keer heen. Ik kan niet meer wachten! Pistes zijn geweldig en lekker breed. Soms worden ze 's middags wat minder als het een beetje te warm is maar dat valt mee!
Echt een aanrader!!!👍❤

9.3

Ischgl

20-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Alles is er top. Leuke pistes, groot gebied, goede liftcapaciteit, goed eten en après zolang je kan of wil ;)!

6.3

Laax

20-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Gevarieerde mooie en leuke sportieve pistes! Topervaring qua afdelingen. Liftinfrastructuur heeft te kleine capaciteit in het weekend bij mooi weer.

10.0

Gaschurn

20-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super vakantie gehad. Geen lallende en ander hollandse etterbakkn.

9.7

Fiss

20-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

kom hier nu 3 jaar en vind het fantastich vrijdag kom ik weer

8.3

Riezlern

20-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

mooi ski gebied gaan er al 8 jaar heen, kennen t al helemaal uit ons hoofd. echt een aanrader om er heen te gaan

10.0

Nassfeld

20-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super

8.3

Bormio

20-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Omdat na jaren oostenrijk mijn vaste hotels daar vol zaten, ok ik had te laat geboekt, ben ik per toeval in bormio terechtgekomen.
Wat een reis de eerste keer best wel lang.
Ga altijd vrijdagavond tussen 20.00 uur en 21.00 uur rijden, valt de drukte mee.
Volgende ochtend om 09.00 uur aangekomen in livigno.
Eerst even goedkoop drank in kopen en daarna nog bijna uur naar bormio.
Perfecte ligging, nooit echt druk, heerlijk eten alles top.

Eerste keer was in 2007.
Dit jaar weer krokusweek.
Is nu de 8e keer, verheugen ons erop.

R

6.3

Neukirchen

20-02-2018
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Te klein in het hoog seizoen. Wel leuk voor kinderen

7.0

Wolkenstein (Selva)

20-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Skigebied heel mooi, bewegwijzering niet overal even goed, blauwe pistes vaak moeten steppen als snowboarder. Veel funparks/border cross, leuk! (Heb het nu over het hele skigebied rondom Sella Ronda). Après ski niet zoals Oostenrijk, wel gezellige tentjes in Selva, en in buurdorp St. christina onderaan de piste (en dan met de skibus terug is goed te doen). Restaurants wisselend van kwaliteit en prijs. Voor mij toch weer Oostenrijk volgend jaar.

8.3

Neukirchen

20-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Perfect gebied voor wintersport met het gezin. In december 2017 nieuwe gondel geopend. Hierdoor zijn de wachttijden bij de liften zeer kort.

8.0

Pfunds

19-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Mooie uitvalsbasis voor Samnaun Ischgl Fiss Nauders. Max 20 min rijden naar elk gebied. Mijn favoriete plek om jaarlijks een aantal keren met vrienden of familie te verblijven .

7.3

Alleghe

19-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Ideaal voor een jong gezin. Pistes zijn prima, uitzichten vaak genoeg adembenemend. En, nauwelijks een Nederlander te bekennen🤗😁

9.7

Westendorf

19-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Super week gehad! Pistes lagen er goed bij. Het was wel een beetje koud maar dat mocht de pret niet drukken.

9.0

Gerlos

19-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Zondag aangekomen. Vandaag eerst dag weer op de latten gestaan. Toppertje weer in Gerlos met super mooi weer.

9.3

Gerlos

19-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

20 jaar geleden ben ik hier geweest. Wij vonden het hier geweldig. En nu is het nog mooier. Op de pistes zijn genoeg eet gelegenheden. Het is wel wat duurder dan wat wij gewent zijn. Maar goed te doen. We hebben het plan getrokken om volgend jaar hier weer naar toe te gaan. Groetjes Arno Spee

5.7

Fieberbrunn

19-02-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 5

Voor het eerst geweest afgelopen week. Viel een beetje tegen. Skigebied was wel ok. De mooie pistes liggen wel aan de saalbach leogang en hinterglemm kant. Verbinding duurt even. Gebiedje fieberbrunn stelt niet veel voor met korte gondels en korte afdalingen. Een dag de auto gepakt naar leogang voor schitterende afdalingen. Skipas fieberbrunn is helaas niet meer geldig in het hele pillerseetal. De tirol all star card is dat wel. Bediening in de Almen was steeds bedroevend. Te weinig personeel leek het en het personeel wat er was was niet echt vrolijk zeg maar. Totaal niet gewend in Oostenrijk!! Dorpje fieberbrunn is een beetje raar en bestaat uit twee kernen ofzo. Wij zaten bij de kerk. Weinig leuke restaurantjes. En de restaurantjes waar we kwamen werd ons gehaast en onvriendelijk verteld dat we hadden moeten reserveren. Apres ski is er niet. Om 1700 pakt iedereen de skibus. Biwak is zwaar gehypt en stelt weinig voor. Volgens jaar in een ander plaatsje op zoek naar de Oostenrijkse gemutlichkeit.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord