Wintersport reviews

Recent toegevoegde reviews

8.0

Val Thorens

27-03-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 6

Dit jaar voor het eerst naar Val Thorens geweest, ik ben zelf een student dus aan geld geen overvloed. Maar man wat heb ik genoten hier, wat een geweldig skigebied en dat in combinatie met een zonnetje je wilt niks meer. Apre-ski was perfect en je kon de hele dag feesten, af en toe wat duur maar wie niet rijk is moet slim zijn 😉. Ook restaurants erg duur maar als je erop lette zaten er mooie betaalbare tentjes tussen. Al met al erg genoten en volgend jaar gewoon weer met me maten ⛷🏂🌞

9.0

Westendorf

25-03-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Zeer mooi en uitgestrekt skigebied met perfect geprepareerde lange afdalingen. Ben er nu 5 keer in totaal geweest en kom er zeker nog eens terug!

10.0

Zell am See

20-03-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Alles is top

8.0

Sexten (Sesto)

19-03-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Een mooi skigebied dat we in de loop van de jaren hebben zien moderniseren en uitbreiden. Het weer, de uitzichten en de vele gezellige hutten met lekker eten zijn de aanraders.

7.3

Königsleiten

18-03-2020
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij vonden het een rommelig skigebied, na een week was het ons nog steeds niet helemaal duidelijk hoe en waar de pistes lopen. Alle pistes lopen door elkaar heen, er is geen enkele blauwe piste waar ook niet een stuk rood in zit. De blauwe pistes richting het dal zijn alleen bergweggetjes en niet echte pistes. Geen geschikt gebied voor degene die veel blauwe pistes wil. De verbinding naar Gerlos hebben we niet eens geprobeerd, de pistes daar naar toe zijn pittig (zeker als de sneeuwkwaliteit 's middags minder wordt door de warmte). Het aansluitende (Hoch)Krimml is meer geschikt voor beginners en wat overzichtelijker. De verbinding hier naar toe en terug is ook niet echt geschikt voor beginners. Het was er wel redelijk rustig, de langste wachttijd bij een lift was 5 minuten.

6.7

La Plagne

16-03-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 4

Geweldig hier .zijn geweest in belle plagne .voor de 3e keer .wat een piestes hier .kan oosterijk nog een puntje aan zuigen..

10.0

Westendorf

16-03-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Jammer dat alles nu ten einde is. Volgend jaar maar weer.

8.7

Valmorel

15-03-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Geweldig gebied. Leuk, authentiek dorp met genoeg goede restaurants en voorzieningen. Het skigebied is leuk, gevarieerd and voldoende opties om je een week te vermaken.

9.0

Leogang

15-03-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Haus Ferdinand Leogang met 14 Personen, heerlijk huis, super schoon lekker ruim. 4 minuten van de lift. Supergoed skigebied.

10.0

La Rosière

15-03-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

SUPER met zon

7.0

Seefeld

14-03-2020
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Erg leuk dorp en skigebied als je een paar dagen weg wilt. Vlakbij Innsbruck. Meerdere goede hotels, leuk centrum met terrasjes en restaurants. Skibus brengt je in 5 minuten naar het gebied Roßhütte. Genoeg uitdaging voor de gevorderde skiërs maar ook pistes voor degenen met minder ervaring.

6.0

Val Cenis Vanoise

14-03-2020
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Leuk gebied voor de familie met een erg overzichtelijk aanbod aan pistes. Voor de gevorderde wintersport biedt Val Cenis waarschijnlijk te weinig uitdaging.

Wel is het gebied toe aan een upgrade, relatief veel oude twee/vier persoons liften en pannekoekjes.

Twee jaar geleden is de Moulin geplaatst wat al een hele verbetering is!

8.7

Sölden

14-03-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

We hebben het hier heel fijn, zijn net op tijd voor een short ski van do-zo. Rustig op piste en in restaurants. Prachtig weer, heel goede sneeuw. We letten goed op en gaan geen volle tenten in. Iedereen doet ‘normaal’ en er wordt niet gehamsterd. Wij vinden onszelf bofferds dat we dit nog kunnen doen voor we in NL gaan thuiswerken/binnenblijven.

7.3

St. Margarethen im Lungau

14-03-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Heerlijk, rustig skigebied! Mooie lange afdaling! Zelfs in voorjaarsvakantie, regio midden 2020 nauwelijks/geen rijen bij de liften .beperkte, maar voor ons ( gezin) voldoendeapres-ski

9.0

Fiss

14-03-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Heel mooi skigebied in de zon. De wachtrijen zijn in het hoogseizoen wel erg lang beneden maar dat hoort erbij. Goeie apré ski en mooie restaurants.

10.0

Kirchberg

13-03-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heel mooi gebied, top après ski . Alle tenten stampvol kan niet gek genoeg. Geen corona gezien. Alleen wolter was niet fit. Dat was een klein smetje op deze fantastische dag!

10.0

Fieberbrunn

13-03-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

De toekomst brengt het volgende: bergbanen sluiten na zondag 15 maart. Alle onderkomens moeten leeg. Nieuwe vakantiegangers komen niet. Dit is het einde van seizoen 19/20.
Heel bizar.
Mutti rijdt een week eerder met een kennis mee. Nog niet getroffen door het coronavirus.

9.0

Haus im Ennstal

13-03-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Weer fijne voorjaarsvakantie gehad, dit jaar wel drukker omdat alles en iedereen tegelijk vakantie had.

5.7

Kirchberg

13-03-2020
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Helaas is de sneeuw slecht😂 vandaag weinig zicht erg rustig op de pistes

8.0

Kaprun

13-03-2020
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Leuke week gehad in Kaprun. Al jaren naar Ischgl geweest, maar dit komt ook aardig in de buurt!
Helaas was de dalafdaling (vanaf 12.00 uur) zeer papperig, gezien de temparatuur. Iedereen dus op de gletsjer, dus superdruk. Apres ski is meer dan de moeite waard.
Vandaag (vanochtend) vroeg vertrokken en gezien de Corona precies op tijd.
Misschien komend jaar wel weer

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord