Wintersport reviews

Recent toegevoegde reviews

8.7

Davos

20-06-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Kom al 18 jaar in Davos. We genieten van de geweldige pistes in de winter. Ook in de zomer is het super. Heel veel activiteiten zijn dan gratis! Nooit superdruk. In augustus gaan we weer, verlang er nu al naar.

9.0

La Tzoumaz

02-06-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Mooi dorp geweldig skigebied mooi uitzicht en lekkere restaurants wel wat aan de prijzige kant en apres ski matig vergeleken met Oostenrijk maar alsnog geweldig ga volgend jaar voor de 7e keer terugkeren

8.7

Maria Alm

27-05-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Leuk gebied we komen er graag en het is een gezellig dorp

9.7

Ischgl

22-05-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Elk jaar kom ik hier zeker 2x. Pak tussendoor nog wel eens een andere plaats voor de afwisseling, maar Ischgl blijft veruit mijn favoriet. Het skigebied, de apres ski (en nachtleven) , zijn fantastisch!! Wel de kindervakanties ontlopen, want dan staan er rijen, zeker in het dorp zelf, voor de liften.

7.7

La Villa

21-05-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Fantastisch skigebied! Heerlijke pistes met knusse berghutten. Echt genieten hier. Géén ski-in ski-out, maar wel een enorm groot gebied met perfect geprepareerde pistes. En niet te vergeten de unieke schoonheid van de Dolomieten......

8.7

Westendorf

20-05-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

weer thuis van 6maanden rbeid vericht in gerrysinn ik heb veel goed gevoelens Hollanders gezien en genoten van de sfeer top op naar december weer .tot later manfred

6.0

Winterberg

17-05-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 4

Skigebied is me niet tegengevallen, best wel groot en prima snelle liften. Restaurants wel duur en vaak propvol. Als je geluk hebt met het weer is het echt heerlijk vertoeven. Maar indien je tijd en geld hebt om gewoon naar de Alpen te gaan dan zou ik het wel weten haha

8.3

Reith im Alpbachtal

13-05-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Prima uitgebreid skigebied met voor oud en jong , beginner en geoefende skiër veel mogelijk en nog niet duur . Dus een aanrader !!

8.0

Kaprun

09-05-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Erg fijn skigebied en altijd sneeuwzeker. Vanaf dit jaar (2018) en het jaar daarop 2 nieuwe liften die vanuit het dorp rechtstreeks naar de gletsjer gaan. Ook staat een verbinden van de maïskogel en Zell am See op de planning dus het wordt er alleen maar beter.

10.0

Montgenèvre

09-05-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Dit jaar voor het eerst naar Frankrijk geweest Montgenevre. Veel sneeuw en vooral belangrijk goede sneeuw. Wij zijn daar 10 tm 17maart geweest, nog geen groene plekken te zien. Minpunten waren de pinautomaten deden het heel de week niet en geen benzinepomp, 8km dichtbijzijnde. Al met al volgend jaar weer!

10.0

Ischgl

06-05-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

“Relax, if you can”, 3 keer in Ischgl geweest dit seizoen, sinds 1984 komen wij hier, super cool ski gebied en echt thuis komen. Ons advies is om met een Local Ski leraar te gaan skiën, dan pas ontdek je de beste pistes en routes. Komende zomer gaan wij 5 dagen wandelen in dit prachtige gebied. December weer skiën. 🔝✅👍❤️

8.3

Val Thorens

03-05-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Ik snap dat gezeur over restaurantprijzen niet zo. Het doorsnee restaurant in het dorp levert goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Er zijn ook voldoende pizzeria’s die lager on prijs zitten en een prima maaltijd neerzetten. Vergeet ook vooral de Skifood niet; aan de piste en een fantastische burger en een frietje voor een schamele 10€, ook de sandwich thon-mayo is legendarisch.

5.7

Tignes

02-05-2018
Skigebied: 3 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Dit is echt een aanfluiting! We hebben een skipas voor de hele week maar vandaag op woensdag gaat bijna alles dicht inclusief treintje naar de gletsjer! Jammer, dit maakt mijn beoordeling echt negatief!

7.7

Grimentz

24-04-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Prachtig skidorp en heerlijk overnacht in Chalet La Vertu

9.7

Ischgl

22-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Ischgl zelfs eind april top zelfs dal afdaling nog open 10 plus

10.0

Ischgl

22-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Nog weekje en dan lekker naar sluitingconcert

10.0

Alpbach

17-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig skigebied, heerlijk eten, veel sneeuw en mooie pistes. GEWELDIG!!!

9.0

Lech

17-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Top skigebied mooie lange afdalingen vooral in Zürs perfect voor lange tochten. Restaurants zijn prijzig maarja dan moet je ook niet naar Lech komen. Rustige après-ski in lech en als je een dagje wil feesten kan je altijd naar St. Anton skiën. Het gebied is goed verbonden met alle andere gebiedenn

8.3

Serfaus

16-04-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Prachtige midweek goede pistes.

9.3

Fiss

16-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Eten in de restaurants is prima en je krijgt het snel. Wij zijn nog nooit bij de après- ski geweest maar het zag er goed uit
Het skigebied heeft mooie pistes en er zijn genoeg gondels en stoeltjes enz. Helemaal toppie!!!!!!👍👍⛷🏂🎿

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord