Wintersport reviews

Recent toegevoegde reviews

7.7

Grimentz

24-04-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Prachtig skidorp en heerlijk overnacht in Chalet La Vertu

9.7

Ischgl

22-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Ischgl zelfs eind april top zelfs dal afdaling nog open 10 plus

10.0

Ischgl

22-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Nog weekje en dan lekker naar sluitingconcert

10.0

Alpbach

17-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig skigebied, heerlijk eten, veel sneeuw en mooie pistes. GEWELDIG!!!

9.0

Lech

17-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Top skigebied mooie lange afdalingen vooral in Zürs perfect voor lange tochten. Restaurants zijn prijzig maarja dan moet je ook niet naar Lech komen. Rustige après-ski in lech en als je een dagje wil feesten kan je altijd naar St. Anton skiën. Het gebied is goed verbonden met alle andere gebiedenn

8.3

Serfaus

16-04-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Prachtige midweek goede pistes.

9.3

Fiss

16-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Eten in de restaurants is prima en je krijgt het snel. Wij zijn nog nooit bij de après- ski geweest maar het zag er goed uit
Het skigebied heeft mooie pistes en er zijn genoeg gondels en stoeltjes enz. Helemaal toppie!!!!!!👍👍⛷🏂🎿

3.7

Les Orres

15-04-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 2 Restaurants: 2

Les Orres 1800 is een klein skidorp ideaal voor families. We hebben daar een erg leuke vakantie gehad mede door de organisatie en de uitzonderlijk goede sneeuwcondities. De weg ernaartoe route de Napoleon N85 moet je er wel bijnemen en hopen dat de weg sneeuwvrij ligt.

8.7

Ischgl

15-04-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Ischgl is gewoon top kom zeker terug

6.0

Flaine

15-04-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Wat een azijn pissers in de vorige twee reviews. Ooit van internet gehoord? Google bied uitkomst! Het is kleinschalig en er zijn niet veel restaurants maar wat er is is goed. Ben er twee jaar achter elkaar geweest en een top vakantie gehad. Ken valthorens port du soliel oostenrijk en zwitserland maar maar je moet er ook zelf wat van maken. Alles wat jullie als negatief ervaren staat op verschillende sites en benoemd in deze app. Ga er dan niet naartoe zou ik zeggen..... kan het ook niet tegen vallen en hebben wij meer ruimte op de piste. 🤣

9.7

Ischgl

13-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Eerste week van april geweest, terwijl ik altijd in maart ga. Het was iets rustiger dan normaal, wat eigenlijk veel prettiger was. Maar wat was het het weer top! Heerlijk weer en meer dan goede pistes. Apres ski zoals gewoonlijk zeer uitbundig, maar dit keer niet overvol👍. Kortom...... volgend jaar april zien ze me weer in Ischgl.

9.3

Ischgl

13-04-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Met Pasen geweest met kees bas en corne .t was in een woord fantastisch

10.0

Zell am See

12-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heel gezellig we komen al 25 jaar en vinden het nogsteeds geweldig de gezelligheid vriendelijkheid en hopen dat we nog lang kunnen terug komen

9.0

Wolkenstein (Selva)

11-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Zo extreem goed gebied.

10.0

Livigno

11-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mooi skigebied nadeel autotrein

6.0

Bonneval-sur-arc

10-04-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Begin Februari 2018, Heel leuke free-ride ervaring ( snowboard).Op de pistes zeer rustig, je kan hier zonder iemand tegen te komen 800 meter naar beneden gaan. Uitstekend, ik heb alle mogelijke varianten in 50 cm verse sneeuw die je van de berg kon gaan uitgeprobeerd. Leukste , van 2600 m je eigen weg naar 1800 m via achterliggende vallei. Ook links liftje omhoog, ligt een kom , zoals skate ramp wel 150m lang en 35m hoog . En ook boven op de 3000 m kan je tussen de pistes in de diepsneeuw. Deze ligt hier wel harder, daar de ijzige wint over de sneeuw waait . Top dag gehad. De Couloirs heb ik niet gedaan. Daarna nog 1dag Termignon gedaan en 1dag La Norma , ook zeer rustig en veel diepsneeuw om je uit te leven. Knappe vallei met veel sneeuw.

7.0

Saint Sorlin d'Arves

10-04-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Leuk skigebied. Handige skibus die de hele dag in het dorp pendelt. Genoeg groene en blauwe pistes voor beginners. Enig nadeel is dat de verzamelplaats voor de skischool vanaf de piste alleen te bereiken is via enkele pannenkoeklift waardoor rondom begin en eind van lestijden de wachttijd in laagseizoen oploopt tot 20 minuten omdat de klasjes ook naar boven moeten. Beau Soleil heeft een snelle en vriendelijke bediening.

10.0

Ischgl

09-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super mooi daar

7.3

Val Cenis Vanoise

09-04-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Leuk dorpje, heerlijk skigebied voor ieder wat wils. Residence les Balcons super goed bevallen. Volgend jaar weer

3.0

Winterberg

08-04-2018
Skigebied: 4 Après-ski: 3 Restaurants: 2

Veel te druk. Veel Nederlanders die niet kunnen skiën, waardoor zeer gevaarlijke situaties ontstaan op de piste. Personeel onvriendelijk. Eettentjes bij de pistes veel te duur.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord