Wintersport reviews

Recent toegevoegde reviews

9.0

Wolkenstein (Selva)

18-08-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Mooiste en grootste skigebied ter wereld. Uitzichten en mogelijkheden zijn fantastisch.

9.3

Saalbach

15-08-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Schitterend gebied! Mooi groot, en wordt nu nog groter met de aansluiting Zell am See. Veelzijdig. Iedereen kan dalafdalingen maken in de kleur wat bij zijn niveau past. Zeker voor Oostenrijk veel brede pistes! Genoeg veelzijdige apres ski! Eten kan slecht zijn, maar ook heel goed!

8.3

Ischgl

15-08-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Leuk gebied. Kleven echter wel wat nadelen aan: veel km’s maar heel compact, veel pistes die bij zelfde lift uitkomen. Dalafdalingen erg lastig voor beginners.

7.7

Flachau

12-08-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Met mijn schoonzoon heerlijk geskied in januari, met veel sneeuw en goed verblijf in gasthof Munzen op de piste geweldig genoten. goede piste en voldoende restaurants. volgend jaar weer is al geboekt.

10.0

Gstaad

02-08-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Fantastisch!

3.3

Meransen

30-07-2019
Skigebied: 1 Après-ski: 4 Restaurants: 5

Dramatisch skigebied, pure ijs en kunst sneeuw. Dit is misschien leuk, maar dan alleen voor beginners. Weinig uitdagende en gevarrieerde pistes.

9.0

La Clusaz

30-07-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Ik kom al een paar jaar in la Clusaz. Ik heb ook veel ervaring met skigebieden in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland, maar dit gebied steekt er toch ver bovenuit.

9.3

Gstaad

30-07-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Best of the best

8.3

Saas-Fee

29-07-2019
Skigebied: 6 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Geweldig dorp!! In de winter en in de zomer!! Ben er inmiddels zeker 15 keer geweest. Skigebied is niet groot en uitgebreid. Na twee dagen lekker glijden heb je het wel een beetje gezien. Voor kilometers vreten moet je echt in frankrijk of oostenrijk zijn. Enorm goede sfeer in het dorp, leuke en goede restaurants. Het is er zeker niet goedkoop maar daar staan de zwitsers om bekend. Kom er zeker vaker!!

7.7

Mariapfarr

23-07-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Klein skigebied maar fantastisch skiën. Perfect bijgehouden pistes voor elk wat wils. Goede restaurants en allemaal met bediening. Echte Oostenrijkse sfeer.

10.0

Willingen

07-06-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Willingen is een gezellig en sfeervol dorp met een gezellige winkelstraat met verschillende winkeltjes zoals meerdere konditerei en veel shop gelegenheden. Ook vind je in Willingen een groot subtropisch zwembad met maar liefst 3 grote glijbanen. Ook vind je in Willingen een ijsbaan , een klimhal en je kan er boogschieten of kijken hoe glasblaasers hun werk doen. Het skigebied zelf is zeer divers. Je hebt makkelijke afdalingen maar ook moeilijke en middelmatige het is dus een geeschikt gebied voor skiers. Zelf kwamen we in een winter waar het maar liefst 8 graden boven nul was en een keer zelfs 12 graden. De pistes lagen ervoor alsnog prima bij maar van de piste vond je gras. Dit was een extreme winter maar het is wel goed van Willingen dat Willingen toch nog bijna alle pistes open had laten kunnen gaan echt fantastisch. je hebt er een gondel en een supersnelle stoeltjeslift waar 8 personen in passen en een waar 6 in passen voor de rest zijn het makkelijke sleepliften. conclusie : prachtig skigebied

7.7

Zell am Ziller

06-06-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi groot skigebied, informatie als liften gesloten zijn wegens het weer kan beter. De apresski zit op een mooie plek bij de lift.

7.0

St. Johann in Tirol

14-05-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Een keer in februari ( 2018) en nu de eerste week van maart 2019 geweest. In beide gevallen uitstekend kunnen skien. Pistes zijn goed geprepareerd. Ook bij veel sneeuwval. Leuk ski-gebied voor ouders met kleine kinderen. Jongeren tot 16/17 jaar zullen zich ook nog goed kunnen amuseren. Het gebied is goed te overzien.. Apres-ski is beperkt. Restaurants genoeg keuze en goed (met redelijke prijzen). Al met al een leuk dorp om eens naartoe te gaan (veel plezier :-) ).

9.3

Maria Alm

07-05-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

elk jaar weer thuiskomen!

8.3

Ehrwald

06-05-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Klein skigebied maar erg fijn!!

9.7

Annaberg

05-05-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Al vele jaren naar Oostenrijk geweest.
Maar dit is echt een heerlijk familie ski gebied.
Goede skischool.
Alleen de bus verbindingen zijn wel slecht.
Met de eigen auto dus rijden naar de liften.

6.7

Flachau

04-05-2019
Skigebied: 5 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Als je een beetje kunt skiën heb je het hier na 1 dag helemaal gehad. Enkel eenvoudige en brede pistes. Gelukkig meer gebieden in de omgeving waar je met dezelfde skipas kunt skiën.apresski is wel grappig, maar ook wel erg plat en dag, dag uit hetzelfde. Dit was eens maar nooit meer

10.0

Val Thorens

02-05-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Net weer terug van Val Thorens. Konden de eerste 4 dagen nog helemaal naar Courcheval skieen en off piste vanaf Pointe de Mass naar Plan d"eau...en dat eind April!!!! Waar vind je die sneeuwzekerheid in de Alpen? Nergens. In December weer terug. Kannie wachten... bier is wel weer 1 euro duurder geworden: nu 8 euro voor nog geen halve liter...flink sparen...maar dan heb je ook wat!

7.7

Ehrwald

02-05-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk skigebied.wij komen er al 20 jaar en nog steeds met veel plezier.

8.7

Sölden

26-04-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Onwijs leuk skigebied. Lekkere pistes en een schitterende omgeving. Top week gehad half april. Verder leuke hutten met lekker eten. Huhnersteign en Heidealm zijn aanraders. Kan me alleen wel voorstellen wanneer je niet zo’n fan bent van uitbundige aprés-ski en het daarbij behorende publiek je Sölden in de drukke perioden beter kan vermijden. In april kom ik zeker nog een keer terug!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord