Wintersport reviews

Recent toegevoegde reviews

8.0

Gaschurn

Gast-9000 17-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Erg mooi gebied zowel voor beginners als gevorderden.

8.0

Madonna di Campiglio

Gast-8999 16-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Zeer fijne pistes. Lekker weer, volop zonneschijn. In een woord Gewekdig!

9.0

Hinterglemm

Gast-8998 16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Super hier! Goede pistes, gezellige après/ski en top restaurant! Als je trek hebt in een lekkere hamburger raad ik je de maisalm in Saalbach aan!

9.0

Hinterglemm

Gast-8995 16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Toppie skiën en tophotel alpine palace wolf eten in hotel

7.7

Lech

Gast-8994 16-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Lech is Lech, gaat hier om rust, kwaliteit, altijd meer sneeuw dan elders en geen lallende Nederlanders wel moet er wat gebeuren aan sommige wat verouderde skiliften.

7.7

Valfréjus

Gast-8993 16-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Prima gebied wel stijl brede pistes niet geschikt voor nieuwelingen. Prima restaurants vooral de pizzeria lekkere tagliatelle voor weinig geld. Gezellige cafeetjes en sauna . Als je geen. Koninklijke eisen stelt is het een prima gebied .

9.7

Lech

Gast-8991 16-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Laat Lech lekker Lech zijn. Wij komen er al jaren. Heerlijk rustige stijlvolle adres ski. Leuke mensen, geen geschreeuw. Heerlijk rustig. Eten is overal TOP 👌🏼

7.7

Axamer Lizum

Gast-8990 16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 6

Altijd gezellig zeker voor gezinnen En Grote groepen

7.7

Lech

Gast-8989 16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

@gast-8976; ik kom al enkele jaren in Lech, maar je reactie vind ik eerlijk gezegd een beetje overdreven. Je argumenten ontbreken, dus wie A zegt moet ook B zeggen. Komop met je argumenten en als je die niet kunt bedenken moet je je afvragen waarom je een review geeft!!!

8.0

Lech

Gast-8988 16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

@8976; lekker overdreven reactie. Kom dan ook met argumenten!

9.0

Winterberg

Gast-8987 16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Vandaag top condities op de piste... zalig weertje... naast de piste en resto en bar ook vriendelijk personeel

7.0

Kaprun

Gast-8986 16-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Kaprun zelf is erg gezellig. Alleen moet ik wel zeggen dat het skigebied in kaprun zelf erg klein is. Van boven naar beneden 7 km, en er zijn twee liften. Wel zijn de pistes erg breed, en in deze tijd van het jaar is het lekker rustig, dus je hebt alle ruimte. Je kan vanuit kaprun de bus pakken naar de gletser, zo'n 10 min en naar Zell am see, zo'n 15 a 20 min. Als je echt tochten wilt maken, dan kan je beter naar een ander gebied gaan. Ook zijn de skiliften niet heel nieuw, vergeleken met Saalbach zijn ze wat verouderd, en dus niet verwarmd zoals de nieuwe liften. Maar goed, we mogen niet klagen! Al met al een knus gebied! (Zeker een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen)

7.3

St. Anton am Arlberg

Gast-8985 16-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Met de nieuwe flexenbahn is het een waanzinnig groot skigebied geworden. Voor iedereen wat wils, voldoende blauwe en rode pistes en afgewisseld wat zwarte voor de gevorderde wintersporter. Een walhalla voor de offpiste cracks... verder wel een prijzig dorp maar dat weet je zodra je een hotel gaat boeken. Wel een echt dorp met een winkelstraat. Leuk om een keer te zijn geweest!

7.3

Valfréjus

Gast-8984 16-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Het is er nu geweldig! Perfect omstandigheden en goed geprepareerde piste's!!

8.0

San Cassiano

Gast-8983 16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Top in Alta Badia. Laat iedereen maar lekker in Oostenrijk blijven. Alles is hier ok.

7.0

Les Deux Alpes

Emma 16-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Mooi gebied en verse lading sneeuw! Het is erg fris hier dus als je je tas nog moet inpakken: neem lekker thermokleding mee, dikke truien en vooral een sjaal-colletje of zo'n bivakmuts en dunne handschoenen voor onder je dikke handschoenen is wel chill met de ijzige wind. Maar met deze kleding is het prima te doen als je niet te veel stil zit. Mooie pistes en veel variatie. Momenteel heb je de pistes bijna voor jezelf alleen dus dat is ook fantastisch dat het zo rustig is. Zoals de recensies hier onder: gondels en liften inderdaad erg oud en traag, je bent zo minstens 25 minuten in een gondel om naar boven te komen (slomere liften dus dan in andere franse skigebieden). Het is een duur skigebied dus dan verwacht je wel wat qua innovatie.. Apres ski en restaurants heb ik nog niet echt gedaan dus zodra ik daar meer tips over heb schrijf ik wel even een nieuwe recensie!

8.7

Bramberg

Gast-8981 16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Bramberg is een ideaal ski gebied voor gezinnen. Naast het ski gebied is de rodelbaan een enorme aanrader! Verder is het tevens een mooie uitvalsbasis naar Pass Turm (5 minuten rijden) en Krimml (25 minuten rijden). Wij komen hier al een aantal jaar en zullen ook blijven komen.

7.0

Les Arcs

Gast-8980 16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Zalige pistes. Goed geprepareerd. Super gebied. Elk jaar opnieuw worden een aantal
zaken vernieuwd. We komen hier al 6 jaar en we komen zeker terug.

7.0

Valtournenche

Gast-8979 16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Prachtig ski gebied. Het is gewoon stil op de piste. Wel heel koud, ook door de wind. Vandaag konden de oversteek maken naar Breuil, heel indrukwekkend.

8.0

Gaschurn

Gast-8978 16-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super skigebied. Zeer goede bewegwijzering van de pistes.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord