Wintersport reviews

Recent toegevoegde reviews

6.7

Gerlos

13-10-2019
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Waardeloos dorpje,weinig bijzondere pistes en heel veel irritante Nederlanders die denken dat ze alles kunne doen als ze van huis zijn met een drankje op

9.0

Gerlos

12-10-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Ik kom al jaren lang in Gerlos en ik vind het er heel gezellig en goede skipistes

10.0

Samoëns

12-10-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig skiegebied en super lekker eten en chocomelk

9.7

Tux - Hintertux

06-10-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Beste skigebied in jaren!

8.3

Hochgurgl

05-10-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Echt een superleuk gebied om mee te pakken in combinatie met Sölden. Als ervaren skiër kun je hier prima uit de voeten. Mooie pistes maar niet altijd even lang. En op sommige punten komen er op de een of andere manier veel skiërs samen waardoor t een beetje ophoopt. De dagen dat wij er waren waren echt genieten. Wel ff goed zoeken naar een leuk klein restaurantje om te eten.

8.3

Hinterthal

05-10-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Erg leuk skigebied, veel pistes en heel kindvriendelijk. Er is alleen één piste die heel erg in de zon ligt, en deze piste ligt helaas midden in het skigebied. Voor de rest perfecte pistes.

8.3

Colfosco

04-10-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

In februari voor de derde keer naar Colfosco na eerder gelogeerd te hebben in Selva, Ortisei, San Christina, Canazei en Campitello. Colfosco ligt heerlijk centraal. Van daaruit kun je heel gemakkelijk alle kanten op.

9.0

Kaprun

02-10-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Een Super gebied, lekker af te wisselen met Zell Am See. In het begin en einde van seizoen lekekr naar de gletcher en in het midden van het seizoen gaan wij graag naar Zell am See. We missen alleen hier en daar nog een leuke apresski tent aan/ op de berg.

6.7

Colfosco

01-10-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Colfosco is gelegen tussen 2 grotere skidorpen Corvara en Val Gardena. de pistes in Colfosco zijn niet al te druk en bieden pistes voor iedereen. Omdat het een doorgangsdorp is voor de Sella ronde kan het behoorlijk druk worden zo'n uur voordat de liften sluiten. Als startbasis voor langere dagtochten ligt het bijna optimaal. Je kunt het hele Alta Badia gebied in maar ook via Val Gardena heb je een geweldig skigebied ter beschikking. De Sella ronde zelf spreekt me niet zo aan, veel drukte. Ski juist buiten de pistes van de Sella Ronde. De uitzichten zijn spectaculair en de mogelijkheden bijna onbegrensd. Voor oons is Colfosco het vast adres voor de wintersport geworden. Onze groep bestaat uit beginnelingen maar ook fanatieke zwarte piste racers. Hier is oor ieder wat wils. Ook de hutten zijn geweldig. We kunnen bijna altijd buiten zitten. Prachtgebied en fijn dorp. Weinig of geen apres ski maar dat vinden wij geen probleem.

9.3

Werfenweng

06-09-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Wij gaan al 30 keer naar werfenweng vinden het top daar eerst bij hochhausel fam huber gelogeerd en dan bij zaglau bij sepp en katharina direct aan de piste het is daar zeeer fijn om te verblijven ik noem da mijne 2 de thuis zowel zomer als winter is het daar leuk en een uitstap naar Salzburg is ongeveer 50 km moetje gedaan hebben en ook ne uitstap naar Karinthië is te doen voor 1 dag velden en klagenfurt is ook ne leuke uitstap kort gezegd een top verblijf

6.7

Mühlbach am Hochkönig

01-09-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Waren hier van 26/1-2/2-2019. Fantastisch gebied zowel om te skiën als sneeuwschoenwandelen. Er lag ook super super veel sneeuw. Een rustig gebied, geen wachttijden voor de liften en de gratis skibus brengt je zowat overal. En vooral geen après-ski. Feesten doen we thuis wel.

9.0

Wolkenstein (Selva)

18-08-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Mooiste en grootste skigebied ter wereld. Uitzichten en mogelijkheden zijn fantastisch.

9.3

Saalbach

15-08-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Schitterend gebied! Mooi groot, en wordt nu nog groter met de aansluiting Zell am See. Veelzijdig. Iedereen kan dalafdalingen maken in de kleur wat bij zijn niveau past. Zeker voor Oostenrijk veel brede pistes! Genoeg veelzijdige apres ski! Eten kan slecht zijn, maar ook heel goed!

8.3

Ischgl

15-08-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Leuk gebied. Kleven echter wel wat nadelen aan: veel km’s maar heel compact, veel pistes die bij zelfde lift uitkomen. Dalafdalingen erg lastig voor beginners.

7.7

Flachau

12-08-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Met mijn schoonzoon heerlijk geskied in januari, met veel sneeuw en goed verblijf in gasthof Munzen op de piste geweldig genoten. goede piste en voldoende restaurants. volgend jaar weer is al geboekt.

10.0

Gstaad

02-08-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Fantastisch!

3.3

Meransen

30-07-2019
Skigebied: 1 Après-ski: 4 Restaurants: 5

Dramatisch skigebied, pure ijs en kunst sneeuw. Dit is misschien leuk, maar dan alleen voor beginners. Weinig uitdagende en gevarrieerde pistes.

9.0

La Clusaz

30-07-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Ik kom al een paar jaar in la Clusaz. Ik heb ook veel ervaring met skigebieden in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland, maar dit gebied steekt er toch ver bovenuit.

9.3

Gstaad

30-07-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Best of the best

8.3

Saas-Fee

29-07-2019
Skigebied: 6 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Geweldig dorp!! In de winter en in de zomer!! Ben er inmiddels zeker 15 keer geweest. Skigebied is niet groot en uitgebreid. Na twee dagen lekker glijden heb je het wel een beetje gezien. Voor kilometers vreten moet je echt in frankrijk of oostenrijk zijn. Enorm goede sfeer in het dorp, leuke en goede restaurants. Het is er zeker niet goedkoop maar daar staan de zwitsers om bekend. Kom er zeker vaker!!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord