Sneeuwhoogte Savognin (1207m - 2700m)

Lees hier het uitgebreide wintersportweer

berg

dal

-

cm

-

cm
geen melding
Laatste update
geen melding
Pistekwaliteit
gesloten
Pistes open
0 van 74 km
Liften open
0 van 12
Sneeuwkwaliteit
geen melding
Dalafdaling
gesloten
Laatste sneeuwval
24-06-2024
Laatste 24 uur
-

Sneeuwhoogte Savognin

Actuele sneeuwhoogte en wintersport informatie van Savognin (skigebied Savognin).

Bekijk ook de webcams, het weer, pistekaart, sneeuwhistorie, reviews en accommodaties van Savognin.

Download de gratis app van Sneeuwhoogte.nl en doe vanuit Savognin een live (foto) update.

Wintersport overzicht 2023-2024

Het wintersportseizoen van 2023-2024 was een seizoen van contrasten. Weinig sneeuw lagerop, veel sneeuw hogerop. Regen vs sneeuw. Een sneeuwarm begin aan de zuidkant, maar enorme dumps aan het einde. De conclusie is misschien wel dat we best gewend raken aan dit soort winters, want ze passen volledig in ons huidig klimaat. Tijd voor een overzicht! 

» Hoe verliep de winter?

reviews Savognin

7.0

20-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Al 40 jaar ben ik in de gelukkige omstandigheid 1x per jaar te kunnen skiën. verschillende skigebieden ontdekt in Zwitserland en af en toe Oostenrijk. Dit jaar ( 2018) voor de 5 x weer terug in het vertrouwde Savognin. Waarom: overzichtelijk, rustig skigebied. Veel blauwe pistes en daardoor heel geschikt voor families. In ‘t verleden vooral gekozen omdat alle afdalingen uiteindelijk op 1 dalafdaling uitkomen ( fijn met kinderen die op een gegeven moment zelf willen skiën) Brede pistes, prachtige omgeving. Apres -ski hebben wij nooit behoeft aan gehad en volgens ons vind je dat ook niet echt. Voor snowboarders zijn de lange sleepliften wellicht vervelend ....maar onze 2 kinderen van 28 en 30 nemen dat voor lief. Ook voor hen geld de rust en overzicht op de pistes als pluspunt. Funpark is echter goed aangelegd. Wandelen en enkele nieuwe sleeroutes zorgen ook voor het nodige vertier. Kortom: heel geschikt voor families en degenen die niet van drukte houden. Niet geschikt voor de kilometervreters.

7.0

06-03-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Afwisselend gebied met mooie pistes. Niet heel groot maar wij gebben er prima geskied. Geschikt voor gezinnen en ook genoeg te doen voor niet skiërs. Goede skiles.

6.7

12-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Afwisselende pistes, maar niet heel groot gebied. Veel sleepliften.
Ondanks de hoogte vaak weinig sneeuw.
Restaurants duur en matige kwaliteit.

6.3

09-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Relatief sneeuwzeker gebied. Niet zo groot. Geschikt voor beginners en ervaren ski-ers/ boarders. Eten, drinken erg duur en weinig variatie rond de pistes. Wij zijn er met ins gezin 5 jaar achtereen geweest maar vorig jaar heeft Zwitserland de koppeling met de euro losgelaten en daarom nu niet meer te betalen. Helaas! Dit jaar gaan we naar de andere kant van de berg in Italie.

6.7

01-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Mooi ruim skigebied één cabinebaan de rest sesselliften en speellieden. Relatief sneeuwzeker.

6.3

10-02-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 6

een mooi prettig skigebied met ruime pistes in een mooie omgeving. slechts de wind een fohn is nogal eens spelbreker : in de eerste week van februari was deze zo sterk waardoor ruim de helft van de pistes werd afgesloten. De temperatuur is door de fohn ook veel te hoog, waardoor de sneeuw slecht wordt en het bovendien al snel mistig is.