Reviews La Joue du Loup (1450m - 2510m)

Schrijf review

7.3

03-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

wij komen hier regelmatig. De laatste 2 keer zonder kinderen het blijft een fijn plekje. skieen al meer dan 40 jaar dus daar is dit een perfect gebied voor.
Geen schreeuwerig gedoe gewoon gezellig en knus.
Lammes

6.7

14-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Een echte budget topper! Voor de apres ski moet je niet komen. De pistes zijn erg breed en off piste zijn er ook mogelijkheden

7.3

19-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

4de maal La Joue Du Loup.
Het is en blijft een toppertje! Ideaal voor het familieskiën.
Pistes wordt top geprepareerd .. geen wachtrijen aan liften.
Genoeg variatie.
De Après-ski moet je wel zelf maken.

7.7

30-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Supergaaf gebied voor gezinnen, leuk sfeervol dorp met eigenlijk alle benodigde voorzieningen

5.7

08-03-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Prima voor beginners

6.0

08-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Prima gebied voor beginners, mis af en toe een lach bij de medewerkers

7.7

03-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Mooi skigebied het is duur maar de pistes zijn niet goed geboelied voor de rest is het mooi

6.0

21-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Mooi gebied, zeker voor beginnende skiërs, hoewel de pistes niet heel best geprepareerd worden. Ongeveer de helft van de pistes was nu open, dan is het voor een paar dagen goed te doen. Ga je langer? Dan zou ik dit gebied niet aanbevelen.

5.7

03-04-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Heel leuk om met gezin te gaan. Veel pistes die te doen zijn voor minder ervaren skiërs.

4.3

25-02-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 2 Restaurants: 6

Een van de slechtste ski ervaringen tot nu toe!

De pistes zijn niet geweldig en worden niet naar behoren geprepareerd. Als je Oostenrijk gewoon bent om te skiën slaagt dit erg tegen.

Op zich is het een erg gezellig dorpje, maar de mensen zijn er over het algemeen erg onvriendelijk. Wij gingen elke middag in het zelfde restaurantje eten, Le Cocon des Neiges, en we werden er telkens als vuil behandeld. Een van de laatste dagen werden we zelfs uitgescholden door de ober omdat we niet met zijn allen zouden eten, en sommigen gewoon een drankje wouden.

We werden verder ook weggejaagd in een café, na dat we met zijn vijven iets hadden gedronken en gegeten. 1 van ons bestelde nog een koffie, en de ober vertelde ons dat enkel de mensen die nog iets bij bestelde mochten blijven zitten, zelfs na al enkele consumpties.

Het ergste van al was de après ski in de Yeti bar. Elke dag werd er wel iemand geviseerd door de buitenwipper die er niet meer in mocht van hem. Elke dag haalde hij er wel de politie bij omdat hij zijn gezag wou laten blijken. Het plezier is er wel af als je vrienden niet meer mee binnen mogen. Ook de laatste dag is er strenge pascontrole gedaan en werd iedereen gefouilleerd. Gewoon om een kleine bar binnen te mogen. Hij werd ook zeer snel erg agressief.

Ook onze accommodatie liet te wensen over. Résidence la Crête du Berger. Een nachtmerrie. De kamers waren vuil, niet in orden en dringend aan vervanging toe. Het personeel was alles behalve vriendelijk, ze spreken geen woord engels en zullen niets doen om je te helpen. Ze hebben daarboven op van meer dan 40 kamers de waarborg willen inhouden (100 eurp p.p.) vanwege geluidsoverlast door 1 van de kamers. Hier is zelf de politie bijgehaald.

Kortom adviseer ik u om niet naar dit skigebied op reis te gaan als u zich wilt amuseren.

8.0

14-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Topbestemming!!! Ideaal voor gezinnen - leuke, aangename sfeer in een charmant dorp met vriendelijke locals!!! 9/10

6.0

16-01-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Redelijk gebied, als alles open is, maar 2e week van 2016 waren eigenlijk maar 2 pistes open: 1 in La Joue Du Loup en 1 in Superdevoluy en de lift Le Jas 1500 was alleen open voor voetgangers. Iets meer prepareren en een groter gebied was was makkelijk toegankelijk om te skiën. Iedereen wel vriendelijk dus voor later in het seizoen wss prima gebied.

6.3

08-04-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Mooi en goed onderhouden. Zeker voor de beginnende skiër aan te bevelen

6.0

16-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Leuk skigebied voor families, Le mur is super zwarte met goeie sneeuw

7.3

11-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Het was een mooi gebied met goeie overzichtelijke pistes maar er waren wel stukken mwaar je als snowboarder vaart moest houden.

7.3

27-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Het skigebied is prima, ondanks dat het in het zonnige zuiden van Frankrijk ligt, lag er ruim genoeg sneeuw. Veel mensen schrijven dat er geen Après-ski aanwezig is, maar toen ik er was, werd er aan het einde van de middag flink gefeest bij Vi Aï Pi, een restaurant/ bar die La Joue du Loup en Superdelouvy verbinden. Hier was een DJ goede muziek, werd gedanst en waren de flessen rosé niet aan te slepen. Om 12 uur s'nachts werd het ook gezellig in de Yeti bar, een echte studenten bar. Dus naar mijn mening was Après-ski aanwezig en heel leuk! Restaurants zijn voornamelijk pizzeria's en snackbars, maar wel betaalbaar. Kortom, als je voor weinig geld een leuke skivakantie wil, dan is La Joue du Loup een goede keuze! (Wij waren er in de krokusvakantie)

6.7

26-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Ondanks de lange heenreis een mooi gebied. Prima pistes en mooi weer nu! Heerlijk.. Wel hopen dat de terugreis sneller verloopt...

7.0

02-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Net terug van een week in dit gebied. Het aanbod van pistes is prima voor een week. Voor de beginnende wintersporter zijn er weinig echt vlakke hellingen, maar wanneer er een bocht gemaakt kan worden zijn de blauwe pistes goed te doen. Helaas was het snowpark dicht deze week, maar de blauwe pistes bevatten ook leuke heuveltjes om jumps op uit te voeren! Helaas wel veel stenen op de piste, maar door de nieuwe sneeuw waarschijnlijk niet meer zichtbaar. Er is helaas niet veel apres ski, maar voor jongeren is de yeti bar wel heel leuk om heen te gaan.

4.7

27-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 1 Restaurants: 6

Prima gebied om te skiën. Apreski is niet te becijferen omdat het er vrijwel niet is. Uitgaan is er wel, vanaf 12 uur wordt het leuk in twee kroegen maar dan wordt er eigenlijk geen Apreski muziek gedraaid. Restaurants zijn goed te doen maar daar blijft het bij. Kortom; prima voor een budgetgebied alhoewel ik sommige dingen weer aan de (hele) dure kant vind!

5.0

30-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 1 Restaurants: 7

Leuk skigebied als alle pistes open zijn. Voor de gevorderde wintersporter is het niet optimaal.
Après-ski is er niet echt behalve wat niet heel erg gezellige restaurants en terrasjes. Après-skiën mag het niet heten.

7.0

13-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Fijne pistes! mooie pistes.
De cracks hebben al gauw weer wat te zeggen als je heel grote gebieden gewend bent, maar wij 65 plussers die nog behoorlijk onze weg gaan op de pistes vinden het hier heerlijk.
Geen lange wachttijden, mooie natuur en de prijzen zijn laag als je iets boekt inclusief de skipassen.
Nu gaan we twee keer per jaar, want waar kun je nog met z'n tweeën terecht voor soms nog geen €400,00 en daarvoor heb je een 6 persoons appartement en dan met skipassen voor de hele week.
Daar heb ik wel wat schoonmaak kwartiertjes voor over.

7.7

24-03-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Voor de vaak voordelige aanbiedingen buiten het seizoen mag je voor de spotprijs niet klagen.
De appartementen zijn niet altijd goed schoon (dus even zelf stofzuigen of wat schoonmaken.
verder een mooi en perfect gebied als je van ontspannen skiën houd en kiest voor niet te lange wachttijden.

Geertje

6.7

11-01-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

leuk gebied....fijne piestes,rustig en prijsvriendelijk.

7.7

10-02-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 10

klein gebied met wel erg veel blauwe eenvoudige pistes. Die verbonden zijn met lange paden die vooral voor boarders vervelend zijn. Geschikt voor de beginnende wintersporter voor gevorderde te weinig uitdaging.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord