Reviews Superdévoluy (1500m - 2500m)

Schrijf review

6.7

29-01-2020
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Leuk en rustig gebied! Leent zich uitstekend voor de beginners en gezinnen. Wij hebben 4 dagen geskied, als je veel langer gaat kan het gebied misschien wat klein zijn, dan ken je het wel na 4 dagen wel. Prijzen zijn erg goed en staan in verhouding tot wat je krijgt!

7.7

19-01-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super pak verse sneeuw

7.3

29-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Mooi skigebied. Vooral geschikt voor de beginnende skiër. Heel geschikt voor gezinnen. Piste blijft ook bij warmer weer lang goed. Wij hebben genoten.

9.3

18-11-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Een heel leuk skigebied voor een leuke prijs

6.3

07-11-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Fijn ski gebied voor ieder wat wils komen er al jaren

7.3

02-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Mooi gebied, we hadden prachtig weer en ook nog 1 dag verse sneeuw.

7.3

22-01-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prima en leuk skigebied voor zowel beginners als ervaren skiërs. Mooie blauwe en brede pistes als pittige rode en zwarte pistes.

6.0

15-01-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Prima skigbied voor beginners, Lekker rustig en de pistes liggen er zeer goed bij. Voor het eerst op wintersport aardige fransen tegengekomen. verder is alles lekker dicht bij elkaar en hoef je niet ver te lopen. Allemaal wel wat verouderd maar dat heft ook de charme retro gevoel. En je bent op vakantie dus heerlijk geen bereik hebben met de buiten wereld. de liften zijn aardig modern en snel. De prijzen zijn het zelfde als in alle andere franse gebieden. Apresski is er niet wel een bar die s'avonds wel aardig en verder moet je naar disco toe als je wilt feesten. Dit hebben we niet gedaan aangezien het elke dag lekker zoning was dus alleen maar op de piste hebben gezeten.

6.0

06-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Mooi skigebied voor beginners met paar uitdagende pistes op de top. Zelfs in drukke nieuwjaarsweek nauwelijks wachttijden bij liften. ‘Dorpje’ niet gezellig en weinig aantrekkelijke horeca.

7.0

26-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Heel mooi skiegebied, soms niet zo goede sneeuw bij de laatste afdaling maar voor de rest een heel gezellig en leuk gebied. Chalet Margot is een aanrader, een heel gezellige chalet met een pad die je tot aan de skilift kan volgen!

6.3

20-03-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Boven op de berg is skiën nog te doen!

7.0

23-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Van 160117 - 200117 weer (5de keer) weer geweest. Via Sunweb. Wij waren vooraf bang dat er te weinig sneeuw zou zijn. Het viel echter goed uit dankzij kunstsneeuw en doordat er op 150117 echte sneeuw viel. Het was dit jaar wel erg koud.
Wij vinden het een leuk gebied met voldoende mogelijkheden om je enkele dagen goed te kunnen vermaken.
De sfeer is er prettig, niet heel erg druk en restaurantje op piste (L'Op Traken) is een aanrader.

6.3

22-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 2 Restaurants: 8

ik kom hier al 5 jaar en ik ben er nog niet op uit gekeeken wan bij voorbeeld voor de wat ervarener skier zijn er bospaadjes die je kan nemen die zitten goed vers topt dus het is leuk om die te gaan zoeken en ze hebben er elke donderdag een vuurwerk show en de kinderen die in de ski en snowboard lessen mee doen kunnen dan met een lampje daar beneden skien dat is altijd super leuk

7.7

20-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Ski gebied is prima wanneer je lekker wilt skiën op prima pistes . Vooral wanneer je ook de kids mee wil nemen op je tochten. Voor idereen is er wel een geschikte afdaling te vinden. Gezelligheid voor en na het skiën kun je zelf ook maken. Als dit geen probleem voor je is, ben je in superdevoluy aan het goede adres.

3.0

15-03-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 1 Restaurants: 1

Leuk skigebied voor als je niet al te veel geld uit wilt geven. Chalets Club Margot is een aanrader om te verblijven. 's Middags kan je zo terug boarden of skiën naar je chalet. Voor ervaren boarders is het een aanrader om toch les te nemen aangezien de leraren de mooie en gave en echte off piste afdalingen weten waar je zelf toch niet zo snel naar toe zou gaan. De après ski stelt niks voor. Alleen bij de Vi Ai Pi bar op de piste is het gezellig maar de prijzen voor consumpties zijn daar absurd hoog. De paar restaurants die in het grote gebouw onderaan de piste zitten zijn niet echt gezellig. Het eten is niet bijzonder en het gebouw is verouderd en doet wat troosteloos aan. Er wordt duidelijk niet geïnvesteerd in vernieuwing om de boel wat gezelliger te maken en dat is jammer aangezien je voor het gebouw heerlijk in de zon kan zitten. Een gezellige après ski tent met een lekker muziekje en ligstoelen zou een prima oppepper zijn en het geheel veel gezelliger maken!

6.3

19-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Voor het eerst in Superdevoluy:

Voor iemand die voor het eerst op de latten staat, eerst een paar dagen winterberg oefenen. Blauwe pistes zijn voor een eerste keer echt wel wat te snel/stijl ben ik bang.

Voor iemand die vaker heeft geskied en de gevorderden, leuk gebied met mooi wat pistes, veel rood en blauw en een klein stukje zwart.

De echt ervaren skiër zal hier, denk ik...., gauw uitgekeken zijn.

Ga je ski's huren, doe dit niet online bij V8 Ski Republic. Amateuristisch en oude spullen. Zit een Intersport en sport 2000 in beide plaatsjes.

Accommodatie, het is goedkoop en dat is te zien. Wij zaten in Super D, met 4 man een 6 persoonskamer is te doen. Alles wat je ziet is klein en goed gebruikt. De lage prijs maakt echter veel goed in dit geval.

Wil je Apres ski? Dan moet je hier niet wezen.

La Joue du Loup is grappig dorpje maar puur toerisme. Devoluy idem echter dan groter.

In de periode dat wij er waren is er niet veel onderhoud geweest aan de pistes echter ook geen sneeuw. Toch nog veel pistes open.

Tip... is het bewolkt pak dan de hoogste piste. Goed te doen voor de beginner, paar spannende stukjes echter adembenemend mooi uitzicht! Ook leuk om van het ene dorp naar het andere te skiën.

Conclusie: Niet duur, leuk voor beginners. Prijs voor miniski was erg interessant.

5.3

12-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 2 Restaurants: 6

Pistes heel fijn, lekker breed blauw, aardige Fransen. Dorp stelt niet veel voor. Leuk familie gebied.

7.7

03-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Heerlijk skigebied. Als alle pistes open zijn voor ieder niveau wat wils. Gaan hier nu al vier jaar met veel plezier naartoe. Prijs is in vergelijking met andere gebieden goedkoop. Gebied is door de ligging wel gevoelig voor de wind en het dorpje heeft niet heel veel sfeer. Wel alles aanwezig wat je nodig hebt voor een heerlijke wintersport!

7.3

31-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

leuk skigebied voor ervaren skiërs en snow borders. ongeveer de helft van de liften waren open. redelijk goede skipistes. Wij hadden een prachtige week!

5.0

11-01-2016
Skigebied: 2 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Er was maar 1 lift en piste open, zelfs daar is nu het laatste beetje sneeuw weggeregend. Niets te beleven

4.7

10-01-2016
Skigebied: 2 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Slechts 1 lift open,met smalle piste afdaling, de andere lift mag je als skier/snowboarden niet in. Snel uitgekeken op de piste. Offpiste kan je helemaal al vergeten.

7.7

08-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Zeer leuk skigebied, zijn hier vorig jaar met nieuwjaar geweest. Helaas lag er weinig sneeuw waardoor er maar enkele pistes open waren. Komen hier zeker nog eens terug om de andere te doen. Hier en daar wel war steile stukken op de piste, ook op de blauwe

8.3

08-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Leuk gebied super aardige Fransen de red cap bar was helemaal leuke mensen we hadden een mooi huisje alleen de piste was wat minder goed vooral heel ijzig maar was te doen laatste dag regen uiteindelijk dag eerder naar huis gegaan eindcijfer 9+

6.3

02-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 8

Pech gehad om geen sneeuw te hebben, kinderen hebben zich toch geamuseerd om de 2 pistes die open waren. Jammer genoeg veel ongelukken gebeurd, gelukkig niet met ons. Pizza restaurant heeft heerlijke maaltijden en er is idd geen apres-ski, die moet je zelf maken! Chalets vallen klein uit voor 6 mensen maar zijn wel verzorgd. Jammer dat er niet veel WiFi te bespeuren valt, zeker als er dan al geen sneeuw ligt!

7.3

18-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Jammer dat het gras hoger staat dan de sneeuw.....

4.7

15-12-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 2 Restaurants: 5

perfect om met het ganse gezin op verlof te gaan voor een correcte prijs.
Chalet

6.0

13-04-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Al jaren ontspannend verlof. Weinig apres ski, goed skigebied.

7.0

07-04-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Mooi gebied voor een paar dagen. Lekker rustig de periode vlak voor de Pasen. Goed onderhouden pistes en een fijn appartement. Lelijk dorp met twee haast wolkenkrabbers maar wel mega functioneel. Als je voor de sfeer komt kun je beter naar Oostenrijk. Als je komt om te skiën kun je hier prima zitten.

4.7

25-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 1 Restaurants: 6

Prima skigebied voor een aantal dagen. Het was erg rustig toen wij er waren en wachten bij de liften was niet nodig. Weinig restaurants en cafe's. Pistes prima geprepareerd.. Zeker de moeite waard om nog voor een mini-ski naar toe te gaan. Verwacht geen gezellige après-ski, maar daavoor moet je sowieso niet naar Frankrijk denk ik.

5.7

23-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Skigebied groot genoeg voor een week. Wie echter op zoek is naar après-ski en de échte feestsfeer, moet hier wegblijven. Wij zaten in een chalet op 10 minuten wandelen van de piste. Zeer verzorgd en groot genoeg. Prijs / kwaliteit is dit zeer goed! Winkels zijn overdreven duur, maar dat is wel typisch in Franse skigebieden natuurlijk.

7.7

08-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Deze week mini ski van 3 dagen met top weer en prima verzorgde pistes. Zwarte piste Etoiles goed geprepareerd en top om deze te nemen! Te weinig openbare toiletten en afvalbakken. Erg rustig. Tot volgend jaar.

6.7

01-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Leuk skigebied, goed Engels sprekende aardige Fransen in app. SuperD van madame vacances, alleen met de bus en bagage haast niet te doen. Dit app. Zit vlak bij de piste en de winkels maar te ver van de busstopplaats.

5.0

28-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 5

Gebied dat achterblijft tov 2 alpes, valto en port de Soleil. Eenvoudig eten, eenvoudige installaties. Slechte preparatie. Toch plezier gehad met de kids. Want voor de kids is het prima.

5.7

27-02-2015
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Prima gebied voor de beginnende skiër maar niet voor de gevorderde skiër. Ook geen geschikt gebied voor jonge kinderen die voor het eerst gaan skiën in de voorjaarsvakantie. Wordt slecht les gegeven en groepen zijn te groot. Tevens wordt er geen les gegeven in het Nederlands. Privé les is een betere optie en meer waard voor je geld. Frankrijk is qua gastvrijheid absoluut niet te vergelijken met Oostenrijk. Het is dat ze aan toerisme verdienen anders zouden ze meteen stoppen. Goede uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd.

8.0

07-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Superleuk Superdevoluy, fantastisch voor de beginner. Hele week gegeten bij de Red Cap Bar, heerlijke diners gehad. Echt top. Vriendelijke Fransen. Wat betreft de apres-ski; de Hollanders die hier voor een mini-ski kwamen bouwden hun eigen feestje in de Red Cap Bar met zelf meegenomen apparatuur en muziek, het is wat je er zelf van maakt. Ik raad het gebied zeker aan.

5.7

02-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Skigebied is okee, nu vooral blauwe pistes open en weinig tot geen rood of zwart. Lange tochten zijn er niet echt. Qua apres ski is het nu te rustig maar was ook geen vakantie. Misschien dan drukker. Als je beginnende skiër bent heb je het hier beter dan als gevorderde. Eten is prima en er is een leuk terras tussen Superdevoluy en La Joue du Loup.

8.0

02-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk ski gebied en aardige Fransen

6.0

09-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 5

Leuk skigebied voor families. Er is voor elk wat wils. De mensen hebben hun uiterste best gedaan om de toeristen de kans te geven om dagelijks de latten te kunnen aanbinden. Op 26/12 lag er nog geen sneeuw, op 27/12 heeft het dan net voldoende gesneeuwd om de 1e pistes te kunnen openen. Elke dag werd er wel een nieuwe piste geopend. Tegen het einde van de week, konden we toch wel een aantal pistes kiezen, en konden we ook tot in La Joue du Loup skiën. De pistes werden elke dag goed geprepareerd, naarmate de dag vorderde, kwamen er wel wat stenen (het is een steenrijk gebied en er lag nog niet zoveel sneeuw) door de sneeuw, maar ook daar werd aan gewerkt. Al bij al mogen we blij zijn dat we konden skiën. De weergoden zijn Superdevoluy niet gunstig dit jaar !! Wat betreft après-ski en restaurants kan ik geen beoordeling geven, want wij zorgden voor de après-ski en het eten in onze eigen chalet !!

8.3

05-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi uitzicht, appartementen dichtgelegen bij de pistes, mooi winkelcentrum, geen drukke plaats, aantal leuke terrassen

3.7

04-01-2015
Skigebied: 3 Après-ski: 3 Restaurants: 5

Mooi natuurgebied, erg aardige mensen, maar... nog nooit zo'n slecht onderhouden skigebied meegemaakt. Overal stenen en ijs. Veel ongelukken dan ook. Pistes werden na de eerste sneeuwval zeer traag geopend zodat alle open pistes overbelast werden. Geen aanrader w.b skigebied

7.0

31-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

franse skileraren, maar hij (5 jaar) doet ze gewoon na! beetje ijzig op sommige plekken maar al lang blij dat we kunnen boarden! gewoon okay pistes.. om 0900 uur kan je er een skipas kopen loket 1 is ook echt als eerste open.. zorgervoor dat je er om 0850 uur staat anders kan het lang duren! eerste lift open half 10 is de middelste. de linker bij de parkeerplaats gaat vaak pas 0945 a 1000 uur open! apresskieen doen we niet hebben een kleine mee..

5.3

30-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 2 Restaurants: 7

Super vakantie! Ideaal om het skiën te leren.jammer dat er alleen Franstalige skileraren zijn(voor de kinderen)

7.0

02-11-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Prima gebied voor de prijs. Apres ski is er gewoon niet. De paar restauants die er zaten zijn lekker en te betalen. Ik vind dit gebied vooral leuk omdat je overal dicht bij de piste slaapt en het heel goedkoop is. Het dorp zelf is lekijk maar ik zit als met mijn rug naar het dorp de bergen in te kijken dus heb er geen last van. Wel zijn niet alle oistes even uitdagend en als je goed kan boarden heb je alles in 3 dagen ruinschoots gezien want het is niet groot. Maar ik heb kinderen en dan heb je minder tijd en dan is het prima. En de kids skischool is ook prima. Lekker dicht bij de appartementen. Doen dus als je wat goedkooer wilt!

7.0

17-03-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Heerlijke vakantie gehad.
Mooie pistes, hadden goede sneeuw en super mooi weer.
Niet druk en dus geen wachtrijen bij de liften.

7.0

03-03-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Geweldige vakantie, heerlijke sneeuw en heerlijk weer. Het skigebied is niet heel groot maar wel erg mooi.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord