Reviews Flaine (1600m - 2500m)

Schrijf review

8.0

26-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij zijn een week in Maart geweest , Het was werkelijk heerlijk mooie pistes en lekker rustig zelfs de Cascade(14km) was goed te doen 2x apreski van Sunweb was leuk en gezellig en de uitzichten zijn echt adembenemend vooral bovenin naar de Mont Blanc.Echt een aanrader Flaine wij gaan zeker weer terug volgend jaar

7.0

24-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Wat n mooi ski gebied. Nu waren de condities ook ideaal, veel sneeuw en alleen maar zon. Prachtige lange pistes en goede verbindingen. De cascade is mooi, maar er zijn zeker andere hele mooie pistes zoals de pacoty bij morillon. Als je wilt touren dan kan dat heel goed en s middags nog even de mooie hoge pistes in flaine!
Aanrader voor lunch la reposette in samoens vercland!

6.7

16-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Prachtig gebied waar waar je bij goed weer mooie tochten kunt maken.
Helaas staat er in flaine wel vaak wind waardoor de liften snel gesloten worden.
Dan kan het voorkomen dat je vast zit in het dal en het gebied gewoon dichtgaat.
Dus bij goed weer vaak volop sneeuw door de ideale ligging, helaas ook kans op harde wind door diezelfde ligging maar zeker een bezoek waard.

8.7

02-02-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Zo mooi en goed skiën hier! Erg geschikt voor lange dagtochten. Geen gebruik gemaakt van apres ski.

7.3

01-02-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Erg mooi skiën! Echt een aanrader als je van natuur en lange pistes houdt. Veel mooie rode pistes, genoeg uitdaging, ook (net) naast de pistes. Beste lunchplekjes: restaurantje aan de dahu (reserveren!) en bij flaine Jules de Pente.

6.7

31-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Skigebied is super; mooie lange afdalingen niet druk. Prachtige uitzichten bij mooi weer. Ook wat dagen met veel sneeuwval en bewolking, nog steeds prachtig kunnen skiën. Apres ski en restaurants kan ik niet beoordelen, niet geweest. Flaine; een aanrader als je vooral voor skiën komt!

7.7

25-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wat een geweldig mooi skigebied. Heerlijke lange afdalingen. Genoeg restaurantjes op de piste. Niet druk, geen lange wacht tijden voor de liften. En de pistes worden naar mijn idee wel goed geprepareerd ze zijn de hele nacht bezig met zeker meer als 8 pistenbully’s. Werkelijk de hele nacht. Wat wil je nog meer. Voor ons als Oostenrijk gangers een aangename ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.

7.7

21-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Tja, helaas zijn er nog steeds heel veel Nederlanders die denken dat ski-pistes net zo glad behoren te zijn dan de asfaltwegen. Zeker als je kijkt naar verschillende Reviews over 'niet onderhouden pistes'.
Welkom in de echte ski-wereld waar de pistes niet allemaal glad-'geasfalteerd' worden maar je moet kunnen omgaan/skien met buckels/moguls.
Een mooier en uitgebreider skie-gebied kan je je echt niet wensen. Veel verschillende mogelijkheden. Voor ieder wat wils, zelfs voor de -altijd Oostenrijk-skier- die eigenlijk nog steeds niet weet hoe je echt moet skien. Meer kwaliteit qua kunnen skien op de pistes dan in Oostenrijk, meer buckels en dus minder race-gekken.
Kortom, een groot feest in Flaine.

8.3

15-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Voor het eerst een week naar Flaine geweest (buiten de vakantieperiode). We wisten niet wat we ervan moesten verwachten, gezien de wisselende reviews. Wat een heerlijke lange pistes! Verse sneeuw, uitgebreid gebied en op sommige pistes was bijna niemand anders te bekennen. Blauwe pistes zijn door de hevige sneeuwval best pittig, wat het juist leuk maakt. Niet hoeven wachten bij de liften, goede verbindingen van liften/bus. Après ski is er niet echt aanwezig, maar wat anderen hier al eerder hebben beschreven; je moet er zelf iets leuks van maken. In het gebied genoeg keuze uit supermarkten, restaurantjes of op de piste een biertje in de zon (wel aan de prijzige kant). Al met al een prachtige vakantie voor wie echt wilt skiën!

6.7

11-01-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Voor de apres-ski moet je hier niet zijn. Verder prima pistes en prima geprepareerd. Enkel stuk piste vrij ijzig, maar over algemeen prima. Voor echte beginners niet heel veel mogelijkheden. Sommige blauwe pistes zijn daarvoor nog te moeilijk. Restaurants aan de pistes zijn er niet veel en redelijk duur. Kwaliteit was wel erg goed.

8.0

31-12-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Veel skigebieden de afgelopen jaren bezocht. Nu Flaine! Pistes en liften lang niet allemaal open ondanks voldoende sneeuw en mooi weer. Slecht bijgehouden pistes. Zelfs zaterdag niet goed geprepareerd en druk op de wisseldag. Toeren niet uitdagend en plaatsen niet te bereiken. Men kan nog veel leren van La plagne valthorens les deux alpes en porte du soleil! Jammer want de natuur is er wel prachtig!!

10.0

31-12-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Weer thuis van een week wintersport in Flaine! Mooi gebied maar jammer dat veel liften en pistes dicht waren ondanks voldoende sneeuw! Veel open blauwe pistes niet of nauwelijks dagelijks geprepareerd. Beetje jammer! Wij komen al jaren in Frankrijk. Flaine kan nog veel leren van La Plagne, les trois vallees, vooral, les arcs! Daar worden de pistes wel perfect bijgehouden. Zelfs de zaterdag, wisseldag, normaal rustig en mooie pistes, viel ons tegen.

7.0

27-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Goed voor nieuweling
, blauw pistes zijn eigelijk rood. Ook leuk voor niet skiërs

6.0

15-04-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Wat een azijn pissers in de vorige twee reviews. Ooit van internet gehoord? Google bied uitkomst! Het is kleinschalig en er zijn niet veel restaurants maar wat er is is goed. Ben er twee jaar achter elkaar geweest en een top vakantie gehad. Ken valthorens port du soliel oostenrijk en zwitserland maar maar je moet er ook zelf wat van maken. Alles wat jullie als negatief ervaren staat op verschillende sites en benoemd in deze app. Ga er dan niet naartoe zou ik zeggen..... kan het ook niet tegen vallen en hebben wij meer ruimte op de piste. ?

3.3

13-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 1 Restaurants: 1

Geen restaurants aanwezig ,een enkele op de piste, het dorp lijkt wel oostblok ,geen terugkeer waardig

5.7

13-03-2018
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Als je Avoriaz of Val Thorens gewend bent, valt het hier een beetje tegen. Maar natuurlijk hebben we het even goed leuk gehad.

8.3

09-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Reactie op vorige review. Als je zou willen kan je overal komen zonder een sleeplift te nemen. Je kunt alle liften zien op de grandmassif app

10.0

07-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij gaan zaterdag een weekje naar flaine zou graag willen weten of er veel sleepjes liften aanwezig zijn en of ge deze wa kunt vermijden?

7.0

02-02-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Gister was het weer zoals het hier ook kan zijn. Veel losse sneeuw maar bovenop was het zicht slecht. Het was weer overleven, maar na een vierhonderd m naar beneden kon er weer geskied worden. Prachtig sneeu.

8.3

01-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 10

Super skigebied , super residentie les terrasses d'helios. Top Top Top.

7.7

31-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Op enkele kleine stukjes na geweldige pistes. Beetje hard maar zelfs voor een bejaarde prima te doen. Ook met de nederlanders was rekening gehouden de skibus stopt om de 100 m en je kan overal instappen en aan de piste er weer uit. Prima geregeld. Frans de Vreeze.

7.7

28-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Prachtig skigebied. Best ’n aantal leuke bar-café’s. Heerlijk geskied.

7.3

19-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Mooi ski gebied voor alle skiërs. Leuke restaurants op de piste. Bus verbinding terug naar chalet erg goed. Top vakantie gehad.

7.7

15-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Prachtig skigebied . Voor iedereen geschikt en vriendelijke mensen.
Ja, het apres-ski gebeuren is daar nu eenmaal niet zo veel,maar daar kun je zelf wat aan doen.
Een prima plek om te skieen.

6.7

14-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Prachtig gebied voor een (kleine) week. Brede pistes (op de cascade na), goed onderhouden waardoor, zeker 's ochtends, perfecte condities en wij hebben (buiten vakantieseizoen) bij geen enkele lift hoeven wachten. Vond het een aanrader, kom er nog eens terug als de kinderen groot genoeg zijn. Voor apres-ski hoef je het niet te doen overigens, dat is goed en lang zoeken...

7.0

02-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Veel variatie. Mis Oostenrijkse après ski wel. Bereikbaarheid ivm etages redelijk onhandig.

8.7

18-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Zeker voor herhaling vatbaar! Leuk gevarieerd gebied met leuke afdalingen! Voldoende leuke en goede eetgelegenheden in het dorp en op de piste. Top vakantie gehad!! ??

7.7

09-03-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Reageer op vorige review. Hoe kun je Flaine een 5 geven voor het skigebied met de kerst. Het was één van de weinige skigebieden waar überhaupt geskied kon worden. Het skigebied is in één woord: FANTASTISCH.

6.0

02-03-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Waren er tijdens Kerstvakantie. Toen waren weinig pistes en liften open. Zelfs nu - vele meters sneeuw verder - is niet alles open. Dat is al het gehele seizoen. Er wordt dus meer gebied beloofd dan ze waarmaken. Is dat elk jaar zo?

8.7

01-03-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Geweldig skigebied en een leuk marktje op maandag. Ook heerlijke restaurants maar weinig adres ski. Leuk voor kinderen en vanwege hoge ligging altijd sneeuw?

6.0

27-02-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Compact gebied, weinig mogelijkheden om lange tochten te maken (iedere dag Cascade is ook saai, daarbij ijzig, papsneeuw en veel stenen op de laatste kilometers (om 12.00 uur).
Ik ben geen € 7.70 voor een cola op de piste tegen gekomen. Maximaal € 5,00, hetgeen ook prijzig is.
Wachttijden voor de lift waren in de eerste week krokusvakantie goed te doen. Met uitzondering van Platiere, was de wachttijd max 5 minuten. De wachttijd bij Platiere kun je omzeilen door de Expresslane te kiezen.
Kwaliteit van de sneeuw was minder. In de middag pap en in de ochtend ijzig.

5.0

23-02-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Klein gebied met teveel mensen dus veel wachten bij de liften en drukke pistes. Restaurants zijn goed maar echt veel te duur. Supermarkten ook redelijk overprised. Volgend jaar weer naar Italië waar 1200 km pistes zijn, top restaurantjes op de pistes die echt de helft kosten van hier. Vind het niet erg om wat geld uit te geven maar dit was mij zelfs te gek.

7.3

24-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Wij zijn hier nu voor de vierde keer en het gebied is gewoon top!,Restaurants en barretjes erg duur,een grote Cola kost momenteel €7,70 op de piste.Wij weten dit maar blijft gewoon belachelijk,gelukkig is het skiëen bij ons de hoofdzaak.

8.0

22-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

De Cascade is dit weekend open gesteld. Afdaling naar Sixt dus open.

6.3

22-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Prachtige pistes en gebied alleen weinig tot geen après-ski

7.0

03-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Flaine is ons inziens een Supergebied waar je veilig en geoorloofd naast de pistes heerlijk kan spelen ( mits er genoeg sneeuw ligt) hele afwisselende bergen, gewoon een afwisselend mooi gebied.
Daarnaast zijn de werkende mensen hier relaxed en mag er veel, je voelt je snel thuis.

6.3

01-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Veel zon en witte stroken op de groene nerg maar die pistes zijn wel top!

6.7

25-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Ondanks dat er weinig sneeuw ligt is het toch goed skiën. De pistes die open zijn, zijn goed. Ook niet erg druk mept de kerst.

5.7

30-04-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Leuk skigebied voor de beginner als de gevorderde. Als je geluk hebt met de hoeveelheid sneeuw is ski in en out prachtig! Relatief gezellig dorp met de nodige winkels. Après ski mogelijk in de the White bar. Maar meer ook niet. Wel op z'n Frans hoge prijzen. Leuk voor gezinnen, groepen of met z'n tweetjes. Wij een pracht appartement d'Helios. Zwembad, sauna en hammam. Zeker een aanrader voor als het dooit en/of slecht weer is!

6.3

05-04-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Skigebied was goed apres ski was wel heel flauw

5.3

31-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 5

Leuk skigebied, jammer dat er veel wind is en daarom veel liften dicht. Absurd hoge prijzen op de piste. 7 euro voor een frietje, 4,5 euri voor een klein biertje. Hierdoor is het skigebied een stuk minder aantrekkelijk voor een gezin, lunchen op de piste is voor een gezin niet te betalen! Volgende keer naar een betaalbaar skigebied!

7.7

10-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Super mooi skigebied. Erg snowboard vriendelijk en voor de verandering ook eens aardige Fransen. Lekker veel sneeuw, goed eten en als je even goed zoekt behoorlijk gezellige apresski! Dikke zes plus!

5.3

08-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 5

Flaine bezoek je om te skieen apres ski is hier niet appartement aan de piste

6.7

06-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Heerlijke vakantie gehad. Alleen jammer dat er weinig te doen is na het skiën.

8.0

29-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Leuke wintersport bestemming, je bent snel in het centrum en je kan alle kanten op en dat maakt het super leuk. D'r is (bijna) geen après-ski, en dit is wel jammer voor de wat jongeren onder de skiërs. Veder is het een top gebied. Fantastische sneeuw.

7.0

11-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Le Grand Massif - waar Flaine deel van uitmaakt - kan een wintersportsprookje zijn met veel sneeuw (door de ligging) en gevarieerde pistes. Meerdere dorpjes met hun eigen karakter. Op papier allemaal verbonden, maar de verbindingsliften kunnen druk zijn, hebben beperkte capaciteit en zijn soms stokoud. Bij harde wind - regelmatig het geval hier - liggen veel van deze oude liften er uit. Liftpas desondanks niet goedkoop. Krakend en vaak pauzerend brengen de 2-zitters je naar een ander gebied. Goed eten en over het algemeen goede vriendelijke bediening maken het weer voor een deel goed. Verwacht geen Oostenrijkse efficiency á la Ischgl. Als je meegaat met de Franse slag, is het hier prima vertoeven.

7.0

07-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Schitterend ski gebied. Apres ski is er wel, maar je moet wel even goed zoeken. Wel om 18.00 uur afgelopen omdat de piste daarna leeg moet zijn. Top vakantie gehad! Minpuntje was de prijs van het eten en drinken.

5.7

03-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 2 Restaurants: 6

Flaine is een mooi skigebied. Goed voor beginners en gevorderden. Op de piste gelegenheid tot het nuttigen van drankjes wat best wel aan de prijs is. Er rijdt een skibox heen en weer van flaine naar het hoger gelegen gebied . Ook voor de grotere afstanden erg mooi gebied. Van flaine naar morillon is goed te doen

6.0

30-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Leuk gebied, veel opties, na een week nog steeds nieuwe pistes kunnen vinden. Qua funparks is het even zoeken maar als je t eenmaal gevonden hebt valt er zeker wat te springen ;) Verder is er als je naar Samoens gaat een schans met een airbag en een hele chille fransman die het onderhoudt, echt aan te raden dat ff te checken.

7.0

29-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Mooi,groot en goed toegankelijk ski gebied. In Flaine goede restaurants.

6.3

27-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Super ski gebied, voor beginner en gevorderde skiërs. Veel mooie en lange blauwe en rode pistes en sommige zwarte pistes zoals de onyx/styx zijn een redelijke uitdaging. Ook veel mogelijkheden voor off-piste. In het dorp is weinig te beleven, de restaurantje zijn leuk en als je een menu neemt is het redelijk betaalbaar. Tentjes op de piste in Flaine zijn duur (8 euro voor een frietje), bij sommige tentjes (in samoëns bijv, onderaan de rode marmottes) mag je je eigen brood op het terras eten als je een drankje bestelt. Dat is wel een uitkomst.
De flying dutchman (apres ski bar) is helaas gesloten dus dan blijft er weinig over. Wel een aantal terrasjes om aan het eind van de middag een biertje in de zon te drinken.

7.0

25-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Reactie op vorige gast. De opmerking weinig rode en zwarte pistes snap ik niet. Vandaag waren er alleen in Flaine 14 rode en 4 zwarte pistes open.

6.0

22-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Mooi gebied, prima sneeuw, niet zo heel veel rode en/of zwarte pistes. Voor ski of snowboard kun je je hart op. Jammer van de vele hoogbouw appartementen die angstvallig klein zijn (sommigen dan)

7.3

22-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Goede, veelzijdige pistes in een mooi gebied. Ook goede offpiste mogelijkheden. Het centrale pleintje is erg gezellig, hoger in het dorp is weinig.

5.7

18-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 6

Dorp is saai, weinig belevenis, skigebied is perfect, prijzen op de pistes redelijk aan de prix.

5.7

18-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 1 Restaurants: 7

Top gebied. Vooral er nu giga veel sneeuw ligt! Een paradijs

7.3

13-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuk gebied, veelzijdige pistes. Wij hadden geluk met een bak aan sneeuw! Dorpje is leuk voor de nodige boodschappen. Spar is duur! Ga naar de Sherpa in Flaine Forum! De White Pub is een gezellige bar! Maar echte après ski heb je hier niet..

6.0

12-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 2 Restaurants: 8

Skigebied top, veel sneeuw, restaurant le Chimet super! Après ski bestaat niet, maar is bekend, dus dat weet je als je hier gaat skiën. Aanrader voor skiërs, niet voor après skiërs.

7.0

20-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Oprit moment is de kwaliteit van de pistes die open zijn redelijk. Al wel veel kale plekken bij Flaine dorp. Veel pistes in liften gesloten, gewoonweg omdat de hoeveelheid sneeuw niet toereikend is. We genieten van de mooie lange afdalingen. Ben wel bang dit met de huidige vooruitzichten er deze week steeds meer pistes zullen moeten sluiten. We gaan het zien

7.0

28-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Mooi gebied. Flaine zelf niet heel bijzonder. Goede bus verbinding in het dorp die in 15 minuten van boven naar beneden brengt. Après ski niet aanwezig, maar restaurants zijn goed ook op de piste. Liften wel wat verouderd maar goed te doen. Een skigebied om zeker nog eens te doen. Kiezen dan misschien voor een ander dorp. En hopen op wat beter weer. Al hebben wij heel wat verse sneeuw gehad wat veel waard is en de kinderen hebben daar geen last van gehad ☺

7.3

26-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Wij zitten er nu. Zou skipas kopen bij aankomst. Overige gebieden liggen lager en zijn dan wellicht nog papperiger. Vandaag hopelijk geen mist en knallen. Gr Ralph en Ed

8.0

25-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Antwoord op vraag van gast 4723. De enige skipas voor 6 dagen waarin Flaine zit is de skipas Grand Massif en kost 231 Euro

10.0

25-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

wij hebben een vraagje :
wij gaan de eerste week van de paasvakantie naar Flaine moeten wij de skipas grand massief nemen ( is dit beter daar aan te kopen of te bestellen via ski-france.com) of kan je alleen in Flain ook skien. wij zijn wel goede skiers doen dit al 18 jaar. en heb je een idee hoeveel een skipas voor 6 dagen daar kost.

6.0

25-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 4

Prima skigebied,alleen de restaurants erg duur.Beter de prijzen naar beneden en de terrassen zitten vol!.Apres ski bij de Flying Dutchman.

7.3

01-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Prachtig gebied met goede restaurants. Heerlijk geskied en gegeten. Apres ski aan ons niet besteed, maar een borrel drinken kan overal. Hossende Nederlanders kunnen we missen! Liftmateriaal aan de oude kant, maar in rustige periodes voldoet dit. We komen graag nog een keer terug.

7.0

28-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Mooi ski gebied. Goede verbindingen en wachten bij de liften is ons 100% meegevallen. Dat in de krokusvakantie.

4.3

26-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 1 Restaurants: 4

Super ski gebied!! We
genieten enorm. Mooie pistes , goede verbindingen.

5.7

03-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Top dag vandaag gehad, veel diepsneeuw naast de pistes en met het zonneke... Perfect

6.7

30-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Fijn overzichtelijk skigebied. Wat oude liften. Goed geprepareerde pistes.

6.3

20-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Heel veel sneeuw gevallen. Pistes zijn ok, soms wel ijzige onderlaag. Bomen wit, mooi hoor. Restaurants duur, prijs/kwaliteit niet zo goed. Dus vaak een stokbrood mee de piste op en dan is het te doen.

6.7

14-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

14 januari 2014, frans de Vreeze, aankomst afgelopen zaterdag. Was veel groen te zien, maar zondagmorgen 11 cm en zondagavond ongeveer totaal 30 cm nieuwe sneeuw. Alles was in winterse omstandigheden. Vandaag, woensdag 14 jan. Wederom een pak sneeuw. Deze week kan wat skiën betreft niet meer stuk.

7.0

02-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Na zo'n 25 jaar door de Alpen gezworven te hebben nu al weer wat jaren blijven "plakken" in Flaine. Het kan mijn oplopende leeftijd zijn, luiheid in zoeken en reizen of toch het skigebied. Ik denk zelf natuurlijk het laatste ;-)

7.0

27-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Knap werk om met weinig sneeuw nog zo'n 12 pistes open te houden. Wel veel stenen. Na 2 dagen alles wel gezien, zouden alle pistes open zijn, dan ben je met een weekje wel klaar. Lelijk dorp, niet zo gezellig. Wel ontzettend aardige Fransen.

8.0

27-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Restaurants erg duur, mooi ski gebied ondanks weinig sneeuw. We zitten normaal in Les Gets, waar erg weinig sneeuw ligt.. Voor t eerst in Flaine en we vonden het allemaal top! Mooie pistes en af en toe wat stenen. Wel goed aangegeven met grote doeken. De après-ski in het dorp valt erg mee.

7.7

24-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Mooi skigebied Ondanks de slechte sneeuw toch Behoorlijk goede pistes. Maar weinig sneeuw betekent stenen dus voorzichtig! Restaurant la Chimes een bezoek waardig. Goed betaalbaar en steengillen. Fondue en raclette per persoon mogelijk. Kom er elk jaar terug en ben nog nooit teleurgesteld?

10.0

09-02-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij komen hier vaker, ideaal met kinderen. Voldoet aan al onze wensen. Genoeg mogelijkheden tot goed eten in restaurants, je moet die plekjes echter wel weten te vinden... Restaurant Le Michet vonden wij altijd het beste.
Het recentelijk geopende restaurant in het complex is kwalitatief ook erg goed. Apres ski natuurlijk niet zoals in Oostenrijk maar bij de White Pub en The Flying Dutchmen kan het errug gezellig worden :-)

4.0

25-01-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 1 Restaurants: 1

Prachtig skigebieden mooie piste,s voor ieder wat wils!! Mooie ruime appartementen.
Maar neem zelf je. Boodschappen mee het is niet te betalen

7.3

24-12-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk gebied voor zowel beginners als de wat meer ervaren skieers

7.3

23-09-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Zeer mooi gebied, er was extreem veel sneeuw gevallen vorig jaar en het was daardoor echt een geweldig of piste gebied. Wel hadden wij een ski pas voor le grand massif maar het hele gebied ging pas de laatste dag helemaal open op 21 december. En het snowpark opent pas eind december.

7.0

17-04-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

We hebben 1 week in april in de residence d'eos. Goed hotel maar na het skieen iedere avond onmogelijk om op je balkon te zitten. veel geluidsoverlast van de bouwwerkzaamheden naast deze residence van 7 uur 's morgens tot 19.00 uur 's avonds. Dit verwacht je niet in je vakantie. Hier betaal je niet voor. Trouwens zo goedkoop is het niet. De skiliften stoppen om 16.30 en daarna wil je je terugtrekken in je appartament en nog verder genieten op je balkon. Dit was dus niet mogelijk. We hebbe bij de receptie geklaagd maar ze konden niets aan doen. Lekker makkelijk. Dit vinden we niet klantvriendelijk. Dus niet aan te raden om hier de volgende 2 jaar te logeren want ze zijn hotels aan het bouwen naast deze residence. Dus mensen opgelet als je hier naar toe wil. Veel geluidsoverlast naast deze residence van 5 sterren.

6.7

12-02-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Een heel mooi gebied om te skieen voor ieder wat wils. Maar niet voor het randgebeuren daar is veel te verbeteren.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord