Reviews Prapoutel

Schrijf review

8.0

20-02-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heerlijk overzichtelijk maar relatief onbekend skigebied met mooie groene pistes door het bos tot een vallei met zwarte buckelpiste. Nauwelijks wachttijden en prima onderhoud van de pistes. Aantal leuke lunchtentjes verspreid over het gebied, leuke apres ski mag je zelf voor zorgen. Desgewenst zijn er ski/snowboard lessen van Nederlandse organisatie.. Meer dan leuke gezinsbestemming voor redelijke prijs!

6.3

20-02-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Leuk en afwisselend skigebied. Wel vooral fijn als je geen probleem hebt met rode pistes. De blauwe en groene pistes die er zijn zijn wat drukker dan de moeilijkere pistes. Een leuk snowpark voor diegenen die van sprongetjes maken houden. De restaurants zijn niet bijzonder sfeervol.

8.7

13-01-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Top skigebied voor de ver, ver, vergevorderde skiër/boarder maar ook voor beginners. Er zijn veel free ride mogelijkheden, eigenlijk alles wat je ziet kan je af! Verder skiën naar het huisje in combinatie met Nederlandse skiles maakt het compleet! Nooit meer naar huis!

3.3

16-01-2019
Skigebied: 4 Après-ski: 2 Restaurants: 4

Terug in de tijd voor prijzen anno nu. Skipassen om je arm, sleepliftjes aan bijna doorgesleten touwtjes. Afgebladderde verf op lelijke jaren ‘70 Oostblok gebouwen. 2Persoons appartementen die door SIRIUS worden verhuurd voor 6(!) personen. En dan met droge ogen beweren dat dit normaal is (misschien wel in Frankrijk). Incompleet, klein, kaal en met versleten spullen. Bespaar jezelf de frustratie en ga naar een echt skigebied. Oostenrijk, here we come!

7.3

27-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Uitstekend gebied met alle mogelijke afdalingen.Goede huurmogelijkheden,zeker i
Les Granges.Appartementen met een authentieke uitstraling op de piste.

7.0

20-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Erg leuk gebied.
Prijs/kwaliteit 10+
Geboekt via sneeuwfun met Nederlandse skileraren.

8.0

25-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Een super leuk skigebied voor het hele gezin, maar ook voor ver gevorderde skiërs en boarders.
Wij vinden Prapoutel geweldig, niet duur en overzichtelijk. Alles lekker dicht bij elkaar en behalve de eerste lift in het hoogseizoen geen grote wachttijden. Voor de Nederlanders 1 leuke kroeg, 1 is dan ook gewoon genoeg. Paar winkeltjes, paar restaurantjes, leuk sleeën, Nederlandse skileraren mogelijk (kijk bij Sneeuwfun!!!) tevens een erg goedkope reisorganisatie met aardige mensen.
Leuk funpark als je naar andere dorpje skiet.

Wij hebben dit jaar veel gezinnen meegenomen, iedereen enthousiast.
Het is niet een bruisend dorp met veel kroegen en lawaai.
Geen zwembad in het dorp, wel een thermen.....maar vrij prijzig.

Wij gaan zeker weer.....

8.7

13-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Overal offpiste mogelijkheden!! Heerlijk gebied voor de gevorderde skiër en ook genoeg opties voor blauw en groene pistes!

7.7

07-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Zoals al door meerdere aangegeven, een gevarieerd gebied met zowel lichtgroene als pikzwarte pistes met genoeg kilometers. Ideaal voor kleinere kinderen enerzijds en voor de snelle pappas anderzijds. Overzichtelijk gebied en je komt makkelijk weer jn het ski in ski out centrum van Prapoutel uit voor de skilessem en 's middags even een boterhammetje in het appartement. Alleen de sneeuwzekerheid is wat minder al dat we van franse mega resorts gewend zijn. Prijzen van de horeca zijn wel flink voor drankjes...

8.0

26-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Heerlijk ski gebied zeker voor de beginner. Heerlijk brede blauwe en groene piste

6.7

14-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Super gebied. Van heerlijk toeren met de kinderen over 11 km groene en blauwe pistes tot pikzwarte killer pistes.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord