Reviews Saint François Longchamp (1500m - 2403m)

Schrijf review

7.7

28-03-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Skigebied fantastisch, restaurant duur op de piste.

7.7

25-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 6

Gister fantastisch weer in Saint Franco’s lonchamp, vandaag iets meer bewolking en wat papperige sneeuw onderin bij het dorp.

8.0

23-02-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij hebben het super gehad in Saint François Longchamp we verbleven in les chalets la madeleine chalet nummer c 03 werkelijk top gelegen aan de piste ski in ski out is hier echt werkelijkheid. Verder hadden wij het met het weer ook perfect getroffen volgend jaar gaan wij op zeker weer mits we het zelfde chalet kunnen huren.

10.0

12-02-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij gaan over 4 weken voor de 7e keer voor iedereen wat wils qua skigebied chalets de Madeleine aan de piste Alain tot 9 maart

10.0

06-02-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Na 7 jaar in St. Francois-L te hebben geskiëd, dachten we gaan is naar een ander gebied ; Wat een spijt, wat hebben we vaak aan jullie gedacht, als we weer met onze ski's liepen te sjouwen! Volgend jaar weten we al waar we naar toe gaan ;Saint Francois Longchamp!

10.0

03-02-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Hoi Alain, we zijn alweer aan het inpakken komen er weer aan! Tot over twee weejes!

8.3

03-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Leuk skigebied voor alle type wintersporters. Mooie afdalingen, voor ieder wat wils. Lekker eten, oa bij La Godille. Super après-ski in de Winter Lounge met Alain (naast de blauwe Le Marquis piste), een echt feestje voor alle Nederlanders!!

7.0

03-02-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 5

Wat een leuke middag bij Alain ket de winterlounge! Jammer dat we vanavond al weer gaan! Volgend jaar komen we zeker weer

7.3

14-01-2019
Skigebied: 6 Après-ski: 10 Restaurants: 6

Vet leuke tent op de Marquis piste! Van een Brabander en Nederlandse snacks! Je hoort de muziek al in de stoeltjeslift

6.3

28-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Restaurants op de piste zijn erg prijzig.
Gezelligste apresski voor NL’ers vind je op de Marquis afdaling. Klein hutje naast restaurant, maar goede prijzen. Deze week rustig, maar schijnbaar vanaf januari the place voor studenten en anderen voor goede apresski.

Gebied voor ons nu prima. (Met kids) maar wil je echt dagelijks nieuwe tochten maken, dan te klein. Bij te weinig sneeuw zijn de funparks ook dicht.)
Valmorel (bij altispace lift) restaurantjes met goede prijzen voor plate du jour.

7.0

26-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Genoeg sneeuw, mooi weer, niet te koud. Kortom genieten van skigebied met wel heel veel blauwe pistes. Voor de gevorderde skiër is het zoeken naar uitdagingen.

7.7

19-11-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Een heerlijk gebied. Mooie uitzichten.
Leuke stopplaatsen. Goed onderhouden pistes.

7.3

30-10-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Heerlijk gebied

7.3

01-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Voor de 3x in Saint Francois Longchamp een fijn ski gebied met brede pistes. Ons appartement lag direct aan de piste ideaal. De drankjes zijn best wel prijzig. De restaurants en apres ski hebben we geen gebruik van gemaakt vandaar een cijfer 6. Een fijn ski gebied om naar terug te gaan.

4.3

10-01-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 1 Restaurants: 5

Leuk gebied voor beginners. Voor gevorderden ook nog te doen. Leuke lange afdalingen.

7.3

05-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Met 2 volwassenen en 3 kids in dit gebied gaan skiën. Wat een leuk gebied! Zeker als je ook Valmorel erbij hebt. Jammer dat er geen kappen op de stoeltjesliften zitten, want het was soms echt koud. Weinig leuke tentjes op de piste en behoorlijk aan de prijs. Voordeel dat het appartement aan de piste lag, dus daar gingen we regelmatig lunchen.

5.7

31-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 1 Restaurants: 6

Mooi gebied wij hebben het goed naar ons zin gehad, veel verse sneeuw.

8.0

30-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Topweek met veel en mooie sneeuw. Eerste keer in dit gebied, maar zeker een aanrader!

8.0

30-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super vakantie gehad. Perfecte ski-condities en leuke plaats. Geen Westendorp qua apres ski, maar echt wel wat te beleven!!

7.7

28-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 4 Restaurants: 9

Vannacht weer een halve meter sneeuw erbij. Geweldig gebied, perfecte sneeuw. Goede vakantie

10.0

17-04-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ik was in st francoise longchamp van 24 mrt tot 1 april. Ik kom al voor de 10e keer in dat gebied. Het blijft een mooi gebied en ik blijf daar
komen. Ondertussen ken ik de mensen daar en ik vind het in één woord TOP!!!!

7.3

05-04-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 6

Geweldig gebied, met mooie brede niet al te lastige afdalingen, met hier en daar een pittige uitdaging. Ook après ski top want dat is er niet. Heerlijk rustig. Volgend jaar zeker weer

7.0

01-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

We zijn nu hier voor het 8e jaar en het verveelt nog steeds niet. Wanneer je een Grand Domaine pas koopt kun je naar de mooie skigebieden van Valmorel. Apres ski is hier nauwelijks, maar met mooi weer kun je wel gezellig op een terrasje gaan zitten. Veel blauwe pistes , dus goed voor beginners en kinderen.

7.0

18-11-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

we zijn al 7 jaar naar saint francois geweest en elk jaar is het weer een geweldig gebied. geweldige pistes, veel faciliteiten en leuke restaurants. een nadeel is dat er 1 apres ski bar is en die is tijdens de kerst erg rustig. maar voor de rest helemaal geweldig. we gaan aankomende winter weer

7.0

23-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Mooi en uitgebreid gebeid.
Voor ieder wat wils. Voor de beginnende skiër echt een weelde. Ga zeker een keer terug.

7.0

22-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Ski gebied is geweldig!
Veel blauwe, lange en brede pistes. Dus fijn voor de beginnende skiër maar zeker ook voor de ervaren skiër die van links naar rechts wil "carven". Door de vele en uitgestrekte mogelijkheden is het nooit echt druk op de piste. Ervaring uit twee jaar, eerste keer eind januari en 2e keer begin maart.
Apres ski
Is minder, maar daar komen we toch niet voor ;-) .
Restaurants zijn normaal voor zo'n gebied ook op de piste. Tip voor een goede lunch of avond eten: Probeer iets te vinden dat niet aan de piste ligt, maar bijvoorbeeld iets verder in een dorpje dat grenst aan het skigebied!

5.0

21-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 1 Restaurants: 6

Heerlijk skiën. Veel groene en blauwe pistes. Met een aantal uitdagende rode en zwarte pistes. Veel off piste mogelijkheden. Ouderwetse liften. Prima bij mooi weer. Anders koud zonder kappen etc. Eten & drinken op de piste erg duur.

8.0

21-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Fantastisch gebied voor beginners maar ook voor gevorderden leuke pistes. Voor het tweede jaar hier geweest. Volgend jaar komen we zeker weer terug.

8.3

20-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super gebied! Veel pistes en goede sneeuw. Al voor het 5e jaar hier en het is nog steeds geweldig!

7.0

21-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Super skigebied met mooie, lange pistes. Erg geschikt voor kinderen door veel brede en glooiende parcours. Voldoende zwart en ook uitdagende rode pistes voor meer uitdaging. We komen hier al een paar jaar achter elkaar en er is altijd sneeuw en ook veel zon. Dorpje heeft alles wat je nodig hebt, maar qua bars en adres ski is het behelpen.

Chalets de la Madeleine liggen pal aan de piste. Mooie grote ruime woningen en van alle gemakken voorzien. Ski in en ski out is perfect!

10.0

23-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het is een leuk afwisselend gebied.

6.3

03-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Mooi gebied. Mooie brede pistes. In maart hier geweest en heerlijk rustig. Wij gaan hier echt heen voor de wintersport. Voor apres-ski hoeft u hier niet heen.

7.3

19-10-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Geweldig skigebied! Mooie brede pistes, geen wachtrijen bij de lift. Wij zijn hier nu 4 keer geweest.
Wij komen om te skiën, niet voor de après ski. Na het skiën een drankje.

7.3

29-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Net terug uit François longchamp. Was heerlijk. Mooi gebied, gaan zeker terug. Prijzen vielen mee. Neem een yeti card en drink heel voordelig. Tussen 21 en 22 uur happyhour, halve liter bier voor 2 euro!! Anders normaal glas 2 euro. Pistes erg mooi en breed. Steek zeker over naar valmorel, ook erg mooi. Verbleven in collages gaullois, ook goed.

6.7

26-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Mooi skigebied, brede pistes en goed geprepareerd. Er is 1 Après-ski bar, wij vonden dit niet veel voorstellen. De restaurants zijn redelijk tot goed. De prijzen in de restaurants en barretjes zowel op de piste en in het dal zijn wat aan de hoge kant. De Fransen spreken Engels en doen moeite voor je. Als je niet teveel Nederlanders wilt tegen komen op je wintersport vakantie, hoef je hier niet heen te gaan.

7.3

06-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Super mooi skigebied...zelfs in de Voorjaarsvakantie heel veel ruimte op de prachtige brede pistes. Je was er bijna alleen! Dat is in Oostenrijk wel anders. En dat gehos van de après ski daar komen wij niet voor! Heerlijke vakantie gehad!

5.7

03-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 5

Pistes super mooi eten en drinken te duur bier halve liter 8,50!! Cola 4,50 triest. Oostenrijk is de helft van de prijs

7.0

01-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Heerlijk skigebied...après ski voor ons niet belangrijk. .restaurants ook niet...zijn er wel in Saint François

7.7

27-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Super skigebied en fijn appartement. Met skiën voor elk wat wils: eerste keer op de latten, of uit de mottenballen en jonge goede skiër vol avontuur. En de spanning om ook nog naar een ander skigebied te kunnen daar over de berg. Gezellig en lekker gegeten vlakbij. Apres ski niet belangrijk voor ons: vast verderop mogelijk.

5.7

26-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 2 Restaurants: 6

Week geweest of en on piste geweldig mooi chalet

6.3

17-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Geweldig skigebied mooie en goed geprepareerde pistes.
Alleen Saint Francois Longchamps is niet echt bijzonders, restaurant moet je van te voren reserveren anders geen plek. Zijn ook geen winkeltjes buiten een bakker, supermarktje en een skishop.
"s avonds dus een beetje dooie boel maar het skien overdag maakt alles goed.

7.0

14-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Mooi gebied, we hadden helaas erg weinig sneeuw! Veel pistes dicht maar de pistes die open waren, waren genieten

7.0

09-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Heerlijk skigebied

7.0

08-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Heerlijke week geskied. Zeker ook mooie lange afdalingen, voor iedereen wat.

9.3

31-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super mooi skigebied!

8.0

30-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Hebben een fantastische vakantie gehad,hele mooie brede pistes,volgend jaar weer Frankrijk voor ons .

5.3

29-01-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 5

Geen fijn ski gebied, geen gezelligheid zoals in Oostenrijk!

8.0

21-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Even voor de gast hiervoor ""geen lange afdalingen"" totaal niet mee eens je kunt heerlijk lange afdalingen maken van splitspunt Valmorel tot St Francois hele lange afdalingen. Hoe luxe bijna allemaal stoeltjes liften hoe gedateerd is dit. 2/3pannekoeksleepliftjes. Snap je reactie echt niet. Kom hier al 9jaar!!!!!

5.7

21-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Voor beginners is het een leuk gebied. Het zijn geen lange pistes en goed te doen. De liften zijn gedateerd.

7.3

19-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Super ski gebied. Mooie Lange pistes en breed . De route naar Valmorel echt een aanrader.wel jammer dat re weinig horeca gelegenheden op de pistes!

7.0

19-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Mooi overzichtelijk skigebied. Erg rustig op de pistes. Heerlijk

6.7

07-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Fijn skigebied . Ook voor minder ervaren skiërs .

7.0

03-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Heerlijk skiën !!!

7.7

28-11-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Erg mooi gebied, ruim voldoende kilometers en goed diversiteit in moeilijkheidsgraden. Verder naar boven vooral veel rode pistes. Vind vooral de afdaling Col du Mottet erg gaaf, die zich op 2403 meter hoog bevind.

8.7

16-02-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Perfect ligging, alles te krijgen en voor herhaling vatbaar

8.7

08-11-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Het was er fantastisch, 2013 a saint francois longchamp. zeker nog eens over doen!!!!!!!!!!!!!!!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord