Reviews Champagny en Vanoise (1250m - 3226m)

Schrijf review

7.3

29-01-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Prachtig skigebied voor jong en oud.

8.7

25-01-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Champagny is een leuk dorp met een gemoedelijke sfeer. We hebben met onze groep van 8 een heerlijke week gehad in Chalet Merle. We zaten overal dichtbij en met de lift zit je zo in het skigebied La Plagne. Echt een aanrader!

8.3

24-01-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Champagny en Vanoise is een gezellig, klein dorpje wat aan de andere kant van de berg van La Plagne ligt. Trappen en een lift brengen je vanuit het centrum naar de Telecabine. De Telecabine brengt je naar het Paradiski skigebied. Het dorp heeft 2 supermarkten, een bakker wat restaurantje met afhaalmogelijkheden. Skipas voor La Plagne € 271,- p.p vanaf 3 personen krijg je € 15,- korting. Een lief klein dorpje. Maar wij missen wel de ski in ski out mogelijkheden van bijvoorbeeld Belle Plagne.

8.0

24-01-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Champagny en Vanoise is een gezellig, klein skidorp. Vanuit het centrum kun je met de lift of met de trap naar de telecabine, deze brengt je naar boven naar het skigebied van Paradiski. Het dorp kent veel hoogte verschillen, waardoor iets minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. 2 supermarkten en een bakker. Diverse restaurants en mogelijkheden voor afhaaleten (pizza). Al met al een gezellig dorp maar wij missen de ski in ski out mogelijkheden die je in Belle plagne bijvoorbeeld wel hebt.

10.0

04-01-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kom op mensen, geef eens een review over Paradiski in combinatie met Champagny en Vanoise. Het dorp verdient dit, prachtig gelegen en een zeer goede verbinding met skigebied van La Plagne. Wij komen hier al jaren!

7.3

29-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuk, gezellig ski dorp, geen grote hotel ketens, maar nog authentieke hotels met winkeltjes, restaurants en vriendelijke mensen. Met n shuttle of lopend ben je zo bij de telecabine die je naar het skigebied La Plagne brengt. Prachtige pistes, gezellige restaurants.

7.3

26-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Een rustig dorpje voor gezinnen met kinderen onder de 14 jaar met uitstekende faciliteiten, een paar barretjes en een paar restaurants. Ski gebied is meer dan perfect, voor ieder wat wils. Goede restaurants op de piste en nooit lange wachttijden, kortom voor diegene die wil genieten van een mooie omgeving, schiiterende pisten, lekker eten en niet de adres-ski opzoekt.

8.0

13-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Erg goede en uitgebreide pistes en veel restaurantjes in het dal, maar ook op de top. Ik ga er zeker vaker naartoe!

6.7

11-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Heerlijk skiën op de top, en gezellig dorp in het dal!

7.3

01-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Gezellig knus pittoresk rustig vriendelijk mooi dorp. Groot skigebied veel makkelijke pistes welke voor beginners super zijn. aanrader!

7.0

29-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Er heen gaan voor de sneeuw niet voor het bier

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord