Reviews Breuil-Cervinia (2003m - 3800m)

Schrijf review

7.7

21-02-2020
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Op de piste heerlijk gegeten. Maar vooral omdat het skiën niet super was. Italiaans deel is veel oude trage liften. En best veel lange paden. Zermatt is veel moderner maar kun je niet iedere dag heen vanwege de wind. Is er dan ook veel drukker.

8.3

13-04-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Geweldige sneeuw en heerlijk skigebied van 2 landen

9.0

25-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Super skigebied, sneeuw zeker, zalig eten op de piste en goeie apres ski op de piste en in Het dorp. Geen Oostenrijkse taferelen, maar zeer internationaal gezelschap en goede dj’s.

9.3

01-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Cervinia is een verborgen parel,absoluut sneeuwzeker ,vriendelijke mensen die Italianen inapril komen we voor de7de keer apres ski is totaal anders als Oostenrijk gewoon biertje op terrras met specialiteiten meer moet dat niet zijn?

7.3

10-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Een heel mooi skigebied , zeker indien men de oversteek maakt naar Zermatt

7.3

18-04-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Het is vaak een gokje met het weer. Maar als de wind niet te hard waait (zoals deze week) en het niet mistig is (zoals dese week) is het errug top hier in Breuil Cervinia

7.0

12-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Super mooi gebied met leuke tocht mogelijkheden.

8.7

12-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Cervinia is een schitterend skigebied hier kan je racen ,freeriden en rustig skieen en vooral genieten van de prachtige bergen om u heen .In april komen we voor de 6 de keer .we logeren steeds in hotel Les rochers.

8.7

11-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Wat een top skigebied. Wij komen hier al jaren. Spijtig te moeten lezen dat mensen beledigd zijn dat ze een dure internationale pas kopen en door de weersomstandigheden niet alle liften kunnen gebruiken. Ik wil alleen maar zeggen: de keuze is aan jezelf. Veiligheid staat voorop! Het skigebied ligt ook erg hoog waardoor je ook meer last hebt van de weersomstandigheden . Wij blijven hier zeker terugkomen bij hotel Mignon of les neiges d'antan! G&J

6.0

07-01-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 8

5 dagen wezen skiën in dit dorp, geloof zeker dat het een mooi gebied is. Alleen is het nu 2 dagen prima weer in het gebied. Alles blijft gesloten, terwijl ik zeker weet dat het gewoon open zou kunnen, mits ze iets meer inspanning verrichten.

7.0

03-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Vanuit het centraal gelegen hotel Lo Stambecco is dit een ideaal skigebied. Brede pistes en nauwelijks wachttijden bij de liften.

8.0

14-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijke lange skipistes. Fijne stoeltjesliften met kappen erg aangenaam wanneer het maar blijft sneeuwen! Vriendelijke mensen. TOP ?

8.0

08-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heel mooi skigebied! Wij waren er 2 februari en hadden toen super mooi weer. Wat is het dan genieten daar! Wat een mooie omgeving en de sneeuw was ook geweldig. Ook waren en maar een paar liften dicht. Verder mooie brede pistes en voor elk wat wils. Mooie restaurants en ruime keuze wat eten betreft. Pas wel op dat je met een Italiaanse skipas niet in Zwitserland terecht komt daar werkt de pas namelijk niet. Wij komen hier zeker nog eens teug. Apres-ski weten we niet, geen ervaring mee. Wel gezellig dorp Breuil Cervina. Er schreven sommige mensen dat het een saai dorp was. Nou dan hebben die niet goed gekeken! Het deed ons denken aan de sfeer in Zwitserland en Oostenrijk.

8.7

07-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super mooi ski gebied!!

9.0

02-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Prachtig skigebied!

8.0

28-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Fantastisch ski gebied , lekker brede pistes , overzichtelijk en leuke restaurants boven met oa lekkere jaren 60 muziek en zeer vriendelijk personeel !

8.0

25-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij zijn hier nu drie dagen. Fantastisch skiën maar weinig uitdaging voor wie van zwarte afdalingen houdt. Sneeuw is prima geprepareerd en bijna alle liften zijn open.

9.3

18-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Fantastisch skigebied. Veel blauw en rood. Geen wachtrijen bij de lift.Sneeuw en de pistes liggen er goed bij.Op 2 na zijn alle liften zijn open. Vandaag nauwelijks wind.

6.3

16-01-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Ik zie net dat er meer liften en pistes open zijn. Het valt ons ook op ja dat er steeds veel liften dicht zijn. Win gaan naar Aosta over 2 weken maar twijfelen of we zo'n rit wel gaan maken naar Breuil Cervinia als er zoveel pistes en liften dicht zijn.

5.0

16-01-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 5

Ik hou nu al sinds d seizoensopening in Breuil-Cervinia de gegevens over dit skigebied op deze site bij.
Wat mij opvalt is, dat ze aangeven dat ze 52 liften hebben en 360km pists.
Toch zijn er ieder dag maar 8 liften en 52km pistes open.
Weet iemand waarom er zoveel liften en pistes gesloten zijn.
Dat is namelijk ook op heldere dagen zonder sneeuwval of harde wind.
Ik vind dit erg vreemd......
Mogelijk dat iemand op deze site hier een verklaring voor heeft.

4.3

12-01-2016
Skigebied: 3 Après-ski: 2 Restaurants: 8

Dit bericht schrijf ik vanuit Cervinia. Hoewel wij hebben betaald voor een internationale pas voor zes dagen (a EUR 300), hebben wij de afgelopen drie dagen op precies twee pistes kunnen skiën. De wind, de sneeuw, dat zijn de redenen die worden aangevoerd waarom vrijwel alle pistes dicht zijn, maar het is op de lagere pistes vrijwel windstil, met prachtige verse sneeuw, en toch blijven alle pistes dicht. Het is een grote teleurstelling en wekt stellig de indruk dat men gewoon niet voldoende capaciteit heeft om de de pistes te prepareren. Mensen laten betalen voor een 6daagse skipas gaat ze wel goed af. Ik ben hier vaker geweest, en als alles open is dan is het het mooiste skigebied denkbaar, maar ik kom hier niet meer terug. Dit risico neem ik niet nog een keer. Dit is niet het weer, maar ondercapaciteit. Teleurstellend.

8.3

31-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Schitterend skigebied, Matterhorn een unieke ervaring.

8.3

24-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Geweldige week gehad om te skien zeker voor de beginners, het gebied is prachtig en lekker wwijts zaten in Hotel Lo Stambeco midden op de piste, het is tergelijkertijd een station om naar alle kanten weg te skien. Zeer aan te bevelen, kamers en eten is goed. Het dorp is goed voorzien maar mist de sfeer van Oostenrijk.

6.7

08-04-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Een sneeuwzekere maar lelijk skidorp.geen mooie winkels maar wel mooie zonneterrassen.

7.3

01-04-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Geweldig skigebied

8.0

12-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Geweldige week gehad in Breuil. 7 dagen zon en super sneeuw. Advies: Neem een internationale skipas, zowel de Italiaanse als de Zwitserse kant is TOP. Het prijsverschil is het meer dan waard. Tenzij je echt beginner bent , dan heb je genoeg aan de Italiaanse kant. Vanuit Breuil is het heel goed doen als dagtocht naar bijv. Gornergrat, Rifgelberg en Riffelalm en omgeving. Rothorn niet gedaan maar zou best kunnen. Let goed op sluitingstijden van liften.

9.0

01-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super gebied waarin je tot en met mei echt heel goed kunt skiën. Toen wij in mei kwamen was de sneeuw nog super op 100 km open pistes!!

7.0

19-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Prachtig gebied, vriendelijke
mensen, niet druk maar voor de gevorderde skiërs is hier weinig uitdaging

7.3

04-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Prachtig ski-gebied, echter regelmatig harde wind waardoor de pistes redelijk 'ijzig' worden. De omgeving is indrukwekkend, geen apres ski zoals in Oostenrijk, maar wel degelijk gezellig.

8.0

28-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Fantastisch gebied met typische Italiaanse sfeer en gastvrijheid. Verbleven in appartementen-complex 'Circus' in Cielo Alto. 's Ochtends snowboards onderbinden en naar het dorp afdalen. Klein stukje lopen naar de hoofd-gondel naar Plan Maison en van daaruit ligt de wereld aan je 'ski's/board'… De pistes zijn breed en overzichtelijk, niet druk en zelfs onder 'slechte' omstandigheden (kerst 2014) in zeer goede conditie. Weinig wachttijd bij de liften (aan Italiaanse kant). De prijzen zijn vergelijkbaar of lager dan de goedkopere Franse gebieden en zeker beter betaalbaar dan Zwitserland (Oostenrijk heb ik geen ervaring mee). De locals zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en gastvrij! Kortom, een heerlijke - typisch Italiaans genieten - vakantie gehad. Ik ga hier zeker vaker terugkomen, de 200 km extra rijden t.o.v. Oostenrijk zijn het meer dan waard!!

8.3

26-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Prachtig gebied.we gingen elk jaar naar Frankrijk maar wat is Frankrijk duur !!! Hier prachtige pistes en erg brede pistes. Restaurants zijn uitstekend goed eten en lekkere wijnen en dit alles nog betaalbaar.

6.3

26-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Groot gebied, aansluiting op Zermatt wel vaak gesloten. Goede restaurants. Sfeer in dorp saai, eigenlijk is er niet veel te doen. Weekend druk met mensen uit Milaan en Turijn. Moeilijk bereikbaar, zeker vanuit Nederland.

7.7

08-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Samen met Zermatt, een prachtig skidomein en zéér sneeuwzeker.

8.3

15-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

In april 2014 naar dit gebied geweest, vond het prachtig. Ideaal voor in deze periode te gaan door hoge ligging en er was prachtig weer. Komen hier zeker nog eens terug.

7.3

19-12-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Breuil-Cervinia is samen met Zermatt één van de mooiste skigebieden ter wereld, zeker qua natuurpracht en sneeuwzeker. Waar vindt je nog in één gebied zeven tophoogten van boven de 3000m?Elke skiër vindt hier z'n gading, van freerider tot boulevardskiër. Apres-ski toestanden zoals in Oostenrijk vindt je hier niet maar er enkele nightbars voor de fuifbeesten. Een aanrader voor de "echte" skiër.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord