Sneeuwhoogte Alagna Valsesia (1212m - 2971m)

berg

dal

180

cm

15

cm
21-01-2017 - 10:47
Laatste update
21-01-2017 | 10:47
Pistekwaliteit
zeer goed
Pistes open
13 van 13 km
Liften open
3 van 4
Sneeuwkwaliteit
goede grip
Dalafdaling
open
Laatste sneeuwval
14-01-2017
Laatste 24 uur
-

Op wintersport naar Alagna Valsesia?

Bekijk hier de sneeuwhoogte van Alagna Valsesia (Monterosa Ski). Deze sneeuwhoogte wordt dagelijks door het skigebied bijgewerkt.

Populair zijn ook de webcams, het weer de sneeuwhistorie, de pistekaart, de reviews en de accommodaties van Alagna Valsesia.


Eersteklas pistes met poedersneeuw

Beginners, gevorderden, off piste skiërs en snow- boarders kunnen zich helemaal uitleven in de Duitse skigebieden. Net begonnen of een opfriscursus nodig? In Pfronten geniet je van eersteklas skipret in drie ski- gebieden met pistes voor elk niveau. De kleintjes leren de pizzapunt in een speciale kinderskischool en gaan in no-time voor blauw. Skiënde volwassenen kiezen rood of zwart en ’s avonds ski je op de tot 21:00 uur verlichte piste.

» Lees verder...

Het zonnige weer duurt voort

21 januari 2017
Tussen een uitgestrekt hogedrukgebied ten noorden van de Alpen en lagedrukgebieden boven de Middellandse Zee wordt met een zuidoostelijke wind zeer droge en tamelijk koude lucht richting de Alpen aangevoerd. In deze stabiele situatie komt voorlopig nog maar weinig verandering. Alleen de zuidwestelijke Alpen maken vanaf zondag kans op wat sneeuw

» Sneeuw voor de zuidwestelijke Alpen?

wintersport reviews Alagna Valsesia

8.7

Gast-7380 26-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Prachtig mooi gebied. Lekker rustig. Mooie en genoeg uitdagende pistes. Veel off piste mogelijkheden. Alagna is een klein dorpje met authentieke sfeer. Prima!

9.3

Gast-7200 21-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Fantastisch onbekend gebied.
Wat een aan rader.
Alleen Italianen en een verdwaalde Scandinaviër

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord