Sneeuwhoogte Champoluc-Frachey (1579m - 2727m)

Lees hier het uitgebreide wintersportweer

berg

dal

130

cm

25

cm
20-02-2019 | 18:07
Laatste update
20-02-2019 | 18:07
Pistekwaliteit
goed
Pistes open
27 van 27 km
Liften open
10 van 10
Sneeuwkwaliteit
goede grip
Dalafdaling
open
Laatste sneeuwval
12-02-2019
Laatste 24 uur
-
Langlaufen
18 km goed

Sneeuwhoogte Monterosa Ski

sneeuwhoogte berg sneeuwhoogte dal meting
Alagna Valsesia 150 cm 30 cm 20-02
Antagnod 130 cm 25 cm 20-02
Brusson 130 cm 25 cm 20-02
Champoluc-Frachey 130 cm 25 cm 20-02
Champorcher 125 cm 45 cm 20-02
Gressoney-La-Trinité 125 cm 25 cm 20-02
Gressoney-Saint-Jean 125 cm 25 cm 20-02

Sneeuw voor noordoostelijke Alpengebied

21 februari 2019
Tussen een hogedrukgebied boven noord Zweden en een depressie nabij noordwest Rusland stroomt koude en vochtige lucht richting het noordoosten van Oostenrijk. In de avond gaat het hier boven ongeveer 800 à 1200 meter sneeuwen. De rest van het Alpengebied ligt onverminderd onder hogedruk invloed. Hier blijft het dan ook droog en vrij zonnig

» Krijgen we nog sneeuw binnenkort?

Een winterdroom in Gastein

Wat is beter dan een wintervakantie in een skigebied? Een vakantie in vier skigebieden! Gastein maakt het mogelijk! Wintersportfans kunnen zich hier uitleven op een totaal van 200 kilometer piste. Elk skigebied heeft zijn eigen charme - je zal je hier zeker niet vervelen! Start daarom comfortabel aan het begin van het dal in Dorfgastein in het skigebied Dorfgastein-Großarl. Het gaat verder over Bad Hofgastein en Bad Gastein, die het skigebied Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel met elkaar verbinden.

» Lees verder...

reviews Champoluc-Frachey

7.7

09-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prachtig gebied met uitdagende afdalingen.

7.3

07-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Het Monte Rosa ski gebied is fantastisch. Mooie lange afdalingen.

7.0

02-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 1 Restaurants: 10

Sick gebied! Geen feesten of apres ski, maar wat een paradijs qua skiën

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord