Reviews Livigno (1816m - 2800m)

Schrijf review

10.0

24-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mooie brede pistes, veel offpiste mogelijkheid, super lekker eten voor weinig geld voor in Costaccia <3 , Super hotel: Hotel Amerikan! - Italianen zijn zeer hartelijke mensen!

8.3

12-01-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Mooi gebied. Wel jammer dat het eigenlijk 2 gebiedjes zijn. Anders was het cijfer een 9 geweest.

10.0

11-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mooi skigebied nadeel autotrein

7.0

07-04-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Aanrader voor een skivakantie met Pasen vanwege de hoge ligging. Het gebied is niet heel groot maar toch uitdagend genoeg voor iedereen. Hier en daar wel verouderde accommodatie. De verplaatsing met de skibussen kan ook als nadeel worden aanzien maar dit is echter goed geregeld. Apres ski mogelijkheden in Stalet, Kosmo, Alegra,....

10.0

04-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mooi skigebied, lekker eten, gezelligheid troef

10.0

30-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geen commentaar. Mijn cijfers zeggen alles.

8.3

22-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Prachtig gebied voor jong en oud, we hebben ontzettend genoten en komen zeker terug!!

7.7

15-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Mooi gebied, uitdagende pistes.

7.3

28-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Mooi skigebied. Voor de rest wat minder. Maar best wel goed met kids

10.0

16-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mooi skigebied, was de eerste keer voor ons. Wij komen nog terug! ?⛷☀️❄️???

9.0

16-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Over 2 weken gaan we voor de tweede keer op wintersport naar Livigno. Lekker buiten de vakanties. Daardoor erg rustig op de piste. Mooie brede pistes en niet te moeilijk over het algemeen. Prijsniveau is redelijk vergelijkbaar met Oostenrijk vonden wij. Misschien iets goedkoper. Halve liter bier kost rond de 4 euro. Skipas wel redelijk aan de prijzige kant 240 euro, dacht ik.. verder erg lekker eten en gezellig! De reis er naar toe duurt wel even. Autotrein en tunnel waarvoor je betaald. Ook vignet Zwitserland! (Als je door Zwitserland gaat..) Dus uiteindelijk ben je niet veel goedkoper uit als in Oostenrijk. Toch is het zeker de moeite waard om een keer te gaan!

10.0

14-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Prachtig skigebied...eerste keer voor ons.

8.3

27-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Dit jaar twee keer geweest geweldige sneeuw en veel zon

9.3

22-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Ga al meer dan 30 jaar naar Livigno,min.2 maal per seizoen.
Ben nu ongeduldig aan't
aftellen naar maart om weer te vertrekken.

10.0

09-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij zijn al heel veel jaren in Livigno op vakantie geweest en het is top! Dit jaar gaan we weer en we kunnen niet wachten. De pistes zijn top, overal restaurantjes, het dorp is gezellig en alles is makkelijk te bereiken met de vele bussen.
Livigno is ook in de zomer zeker een aanrader! :)

7.7

06-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Met kerst in Livigno geweest. Mooi dorpje , brede piste, vriendelijke mensen, leuke restaurants en goed skiën.

8.7

29-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Supergebied. Iets moeilijker te bereiken maar ook minder volk daarmee dus heel goed. Leuke en heel betaalbare restaurantjes.

9.3

16-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

dit jaar voor de 12 de keer naar Livigno, voor mij als een 2de thuis!!!

8.3

08-06-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Mooie brede pistes en niet druk. Apres ski is leuk. Niet heel uitbundig. Restaurants zijn top! Wij gaan volgend jaar weer!

9.0

16-04-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

37 jaar geleden hier gestart met Skiën, na vele jaren Zwitserland en Frankrijk nu alweer voor het 4e achter eenvolgend jaar in Livigno. Voorlopig maar hier blijven naar toegaan ! De italiaanse keuken en vriendelijkheid bevallen ons prima

8.3

03-04-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Leuk gebied! elf vonden wij de carossello kant de leukste kant van het gebied. Lekkere restaurantjes en apres ski is ook echt wel leuk . Niet heel uitbundig en groot maar gewoon gezellig. De Italianen zijn erg vriendelijk

7.7

01-04-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk dorp en leuk skigebied overzichtelijk en voor de gemiddelde skiër uitdagend genoeg.

8.7

18-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Hele top een echte aanrader

7.7

23-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Top gebied maar vind je aprés-ski belangrijk moet je in Oostenrijk wezen

9.0

20-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wij hebben genoten van Livigno. Voor aankomst had het net gesneeuwd, de hele week alleen maar zon gehad. Pistes lagen er prima bij. En wat een bijzonder aardig volk hier, wij komen zeker weer terug.

9.3

19-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Binnen 2 weken weer eens een weekje genieten in Livigno.

7.3

17-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Voordat we arriveerde heeft het gesneeuwd, dat is inmiddels 4 dagen geleden, desalniettemin zijn de pistes erg goed bijgehouden. Ruim voldoende sneeuwkanonnen, en ruime pistes. Het is hier niet druk dus voor beginners perfect. Genoeg piste-variatie, waarbij veel van de rode pistes eigelijk iets lastigere blauwe zijn. De bussen zijn gratis en makkelijk te gebruiken.

5.7

09-01-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Leuk en goedkoop gebied maar wel vreselijk veel wachten op de bussen en veel te veel volk erop .... niet leuk als je kids hebt ! De kwaliteit van de pistes was wel echt schitterend

8.0

04-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Wij zijn nog in Livigno, de Italianen hebben hun best gedaan om goed te kunnen skiën. Pistes zijn goed, op dit moment valt er 20 cm sneeuw. Fantastische plek om te skiën met het gezin.

8.3

30-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Net terug uit Livigno. Heel leuk en groot dorp, ook voor de niet-skiërs valt er veel te beleven en bussen zijn voor iedereen gratis. Aan de Mottolino/Teolia kant is de sneeuw heel goed dank zij de sneeuwkanonnen. Prachtig weer gehad. Heel leuke vakantie.

8.0

27-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi skigebied maar het is toch altijd hotsen met de bus en veel stappen. Toch zalig als je in en uit kan skieen. Pistes zijn wel supergeprepareerd. Chapeau met deze weinig sneeuw en kunstsneeuw

8.7

07-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Ik ben er vorig jaar met Pasen voor de eerste keer geweest, ik vond het er zeer goed nauwelijks wachttijden aan de liften. Dit jaar ga ik er opnieuw heen maar nu met de krokus vakantie.

Luc

9.7

10-04-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Komen al dertig jaar naar Livigno, met af en toe Oostenrijk en Frankrijk er tussen ! Maar komeen nog steeds graag terug!!!!

8.3

05-04-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wellicht nu toch iets te laat gegaan. Erg warm, de sneeuw is nat en de pistes worden erg rap minder. Plaatsje is wel gezellig maar tax-free wordt schromelijk overdreven, leuk als je van een lekker luchtje houdt. Eten is top.

8.7

19-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Fijn skigebied, geen lange wachttijden voor de liften. Leuke prijzen voor eten aan de piste maar ook in het dorp. En vooral drank, sigaretten, parfum en benzine/diesel erg goedkoop!

8.0

08-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Vorige week voor het eerst in Livigno geweest! Het is er heerijk skiën én lekker eten voor Italiaanse prijzen. De belastingvrije status van het dorp is wat misleidend. Sommige producten, zoals electronica, zijn soms in Nederland goedkoper te vinden dan daar. Vooral drank is er een stuk goedkoper. Het grootste nadeel van dt skigebied vind ik dat het eigenlijk uit twee kleine gebieden bestaat. Grote tochten gaat daardoor niet echt. Wel wordt door deze splitsing ook de drukte verdeeld. Het gebied is erg rustig, nergens wachten bij de lift. Op de Mottolino zijn de pistes vooral 'snelwegen', Carosello 3000 kent wat moeilijkere afdalingen. Overall: aanrader!

8.7

26-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Livigno,
Mijn tweede thuis!
Zowel winter als zomer,TOP!
Sommige liften wel aan vernieuwing toe.

10.0

08-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Gemakkelijk gebied veel oude liften geef mij maar frankrijk

9.3

05-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

We zijn zeer tevreden over dit mooie skigebied!!

8.0

04-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

hallo livigno liefhebbers, wij zijn nu een keer geweest en vonden het heerlijk. februari komen we weer nu met onze hond. we hebben een app waar hij in mag ,taola geloof ik. hoe ervaren jullie de reis erheen,de pas of de autotrein en dan dat tunneltje. vorig jaar sneeuwde het terug toen moesten we met de trein pas was dicht. ik ben zo wie zo niet zo op die heen en terug reis van de wintersport, we hebben best wel al wat mee smaakt onderweg. ik hoor graag hoe jullie het ervaren?

9.3

18-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig skigebied, ondertussen al 5x geweest.
Aprés ski top, restaurants top, sneeuwzekerheid top!
Enige minpuntje is dat je als absolute beginner niet al te snel naar boven kan.
Verder een van de beste gebieden waar ik al geweest ben.

8.0

13-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Blijven elk jaar terugkomen, sneeuwzeker gebied, fijne hotels, goed en betaalbaar eten en drinken, toppertje!!

8.7

10-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Perfect..!!!! Februari weer.

10.0

09-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij gaan al sinds 1982 naar Livigbo. Dus een lange staat van ervaring ,hebben het ook zien veranderen in de loop der jaren en toch gaan wij nog steeds heel graag naar daar ,nu kunnen wij buiten de schoolvakanties gaan zalig gewoon zalig ,zon, sneeuw terraske's winkel en lekker skieen wat wil ne mens nog meer op een skivakantie

8.3

02-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Al voor de 15e keer... blijft fantastisch gebied. Ondanks dat alles groen was hebben ze de pistes top voor elkaar.. super. Eten in alle smaken en prima en betaalbaar. Bewoners vriendelijk. En vooral super shopping gebied belastingvrij... kortom.. zeker de moeite waard... over paar weken gaan we weer.. Adam

9.0

30-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Erg fijn skigebied. Kom er nu al 9 jaar op rij. Elk jaar erg veel sneeuw, goede liften (veel innovatie daarin) aardig volk, BTW vrij. En goedkope en heerlijke restaurants. Zelf doe ik niet zo veel aan apres ski. Maar wat ik er van moet geloven is dat het er erg leuk uitziet!
Aanrader!!

8.3

26-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heerlijk skigebied, belastingvrij en lekker eten. Top dus we komen volgend jaarwedde terug

8.0

30-05-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Heerlijk skigebied voor het gezin. We komen er nu al 3 jaar en ook volgend jaar keren we terug! Hoewel geen groot gebied, goede liften en geprepareerde pisten. De kant van Carosello doet mn op de gelijknamige lift wat verouderd aan, maar de pisten maken daar weer een hoop goed. Skigebied bestaat uit twee delen, maar heeft prima aansluiting met bus. Dit jaar voor het eerst veel Nederlanders in het gebied, dus niet teveel aanprijzen... Après ski is zeker niet Oostenrijks, dus vooral houden zo!!

8.7

20-04-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super ervaring, van 19 april terug ( gisteren dus). Heel leuk gebied, niet heel groot. Leuke apres ski @ teola, een beetje zoals in Oostenrijk ( ben al 7 keer naar Ischgl geweest, dus weet wel wat apres ski is haha). Het enige minpuntje is dat er heel weinig hutjes op de pistes waren, maar wij gleden de piste af tot beneden en daar waren 1000 en 1 lekkere restaurantjes met prachtige terrasjes in het zonnetje. Wij gaan zeker nog terug!!!!

9.0

10-04-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Gaan er al 7jaar en elk jaar blijven we aftellen tot we er naartoe gaan! Top gebied!!

10.0

20-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Binnen 3 weken zijn we er weer, echt "thuiskomgevoel" altijd de beste herrineringen in Livigno.

8.3

04-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Wij waren daar met de Krokus vakantie. Fantastisch skigebied. Het mooie weer dat we hebben gehad, zal ook wel een gunstige invloed hebben gehad op mijn beoordeling. Wij zaten in hotel Alpen Village (vroeger San Carlo genaamd). Ligt vlak bij de pistes.
Aprés ski deden we meestal in de Stalet.
Ook goed om te parapenten. Prachtige starts en landings (gans het dal = landing).
Voor bi-place paragliding vluchten : http://www.livignoparagliding.com/?lang=nl

8.0

28-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Een week lang in Livigno geweest! Was een geweldige week. Het was de eerste keer in Livigno. We hebben hele mooie dagen gehad, maar ook een paar minder mooie dagen. De pistes waren zeer goed. Helaas niet veel restaurant op de berg. De liften waren erg mooi en je hoeft niet lang te wachten.en je kan overal erg goed eten. Waarschijnlijk volgend jaar weer :)

6.7

23-02-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Simpel skigebied. Eigenlijk twee gebieden doe met elkaar verbonden worden door een gratis buslijn. Voor snowboarders een walhalla; voor serieuze skiërs erg simpel. Bij skilesssen voor de kinderen is er in de ochtend een Italiaanse chaos.

7.0

09-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Leuk skigebied voor een shortski, wij zijn een volledige week geweest en dit is een mooi skigebied maar evenwel met weinig afwisseling qua pistes en op de carosselo zijde verouderde liften. Echt uitdagende pistes hebben we niet gevonden (freeride mogenlijkheden daarentegen zijn SUPER). De Après-ski was beperkt, niet vergelijkbaar met Oostenrijkse après. De restaurants daarintegen zijn dan weer top.

conclusie: leuk skigebied voor de beginnende skier of voor de ervaren skier die houdt van freeride met heerlijke restaurants tegen een heel schappelijke prijs.

10.0

01-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Weet er iemand waar de leukste apres ski bars zijn?

6.7

01-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Mooi gebied in een prachtige omgeving. Wíl je lange tochten zal je af en toe met een bus moeten.

Restaurants hebben lekker eten maar gastvrijheid is een stuk minder. Lachen is daar blijkbaar moeilijk. Dat bederft wel een beetje de sfeer, helaas.

7.0

30-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuk klein skigebied opgedeeld in 2 gebieden. Bussen zorgen voor de verbinding.
Veel oudere liften. Weinig eetgelegenheden op/aan de pistes, is soms dus even zoeken.

Eten is goed en nog redelijk goedkoop. Veel restaurants aan de hoofdstraat.
Après ski valt tegen.

7.3

30-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Voor een week weinig km pistes, je hebt ze snel allemaal gehad. Pistes zelf super.
Après ski valt tegen in de week dat wij er waren.
Eten overall goed.

7.7

28-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Goeie pistes positieve ervaring!


9.3

26-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Gast 2861: hotel galli, restaurant Cenacolo. Via Saroch 569, naast Marco's Pub, is gewoon top! Alvast smakelijk

9.0

26-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Hallo livigno liefhebbers, wij gaan voor het eerst naar deze plaats. We zitten in hotel villaggio san Carlo, heeft iemand hier ervaring mee? Hebben jullie ook tips waar je s'avonds lekker kan eten en wat zijn jullie ervaringen verder met livigno? Ik ben heel benieuwd. Gr s.

7.7

17-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Veel oude liften, duurt lang... Geen apres ski, hoewel er wel enkele leuke tentjes zijn om wat te drinken. 'S avonds kan je in één van de vele tentjes heerlijk eten voor weinig!

10.0

17-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Nog 2 weekjes geduld en dan gaan we !!! Voor de 1e keer naar Livigno maar de verhalen over dit dorp maken me erg nieuwsgierig en als de helft waar is kan het niet tegen vallen. Over 4 weken volgt er meer. ;-)

10.0

03-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super gaaf al 20 jaar echter moeten het niet teveel promoten want het zal er alleen maar drukker worden.

8.7

30-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Super gebied. Bijna te veel sneeuw. Erg leuke en wisselende pistes. Leuk personeel en goeie verbindingen!
Aanrader!

7.7

29-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Sneeuw goed, liften in prima conditie. Gemoedelijk en vooral niet te druk! Echt heel fijn om hier te zijn!

7.3

28-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Gezellig dorp. De week voor kerst (2014) prima pistecondities en prachtig weer. Busverbindingen zijn prima en het merendeel van de liften is prima.

Minpuntjes:
- Weinig pisterestaurants
- Weinig (aansluitende) blauwe pistes
- Grootste deel van de pistes is gevoelig voor wind
- Sommige liften zijn erg verouderd en storingsgevoelig
- Matige informatie voorziening mbt geopende liften en met name pistes

7.7

27-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

met de snowparks en freeriden / helisci mijn perfecte plek in Italie

9.3

25-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Morgen weer voor 10 dagen naar Livigno. Superleuke bestemming, goede pistes, leuk winkelen, lekker eten en super apres-ski. Echt een aanrader!!!!!

8.0

25-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Net terug. Ben voor de eerste keer geweest, en heb een super paar dagen gehad. Het weer was fantastisch, pistes lagen er super bij. Ik vind alleen het ski gebied wat te klein. Ook zijn er enkele gondels aan vernieuwing toe. Toch zou ik zo weer gaan! Dorp is super gezellig! Zeker een aanrader!

10.0

09-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super fijn ski-oord . Komen er al jaren en inderdaad 'thuiskomgevoel'

9.0

07-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super gebied! Al 6 keer geweest

10.0

05-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Zelf ook naar Mota geweest,
Super goed gelegen en goede service.. Direct aan lift.
Mooi zwembad en lekker eten..
Veel plezier!

7.7

28-11-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Nog 3 weken wachten en dan weer naar livigno. Hopen dat er nog wat sneeuw bij valt ;)

10.0

24-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Hartelijk dank voor jullie ervaringen, ik kijk er nu nog meer naar uit. Wij zitten in hotel Mota. Normaal is die goed gelegen denk ik. Groeten Michael

8.0

23-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heerlijk gebied. Wij gaan meestal 1 of 2x per jaar. Relatief rustig vergeleken met Oostenrijk. Fantastische pistes sneeuwzeker. Heel mooi en rijk winkelgebied. Veel Russen . Wij gaan wederom met plezier de komende jaren weer. Nadeel is de lange reis met name het laatste stuk maar dat hebben we er graag voor over. Adam

1.3

18-11-2014
Skigebied: 1 Après-ski: 2 Restaurants: 1

Na meer dan 25 jaar nog altijd THE PLACE TO BE. Vertrek begin jan.

10.0

16-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Denk dat ik in december voor de 12 keer naar Livigno ga en het is er echt thuiskomen.Lekker eten,gezellig en vriendelijke mensen.Door de jaren heen weet je waar het echt goed is om te eten maar je kan er overal goed eten voor een schappelijke prijs.Skigebied is niet echt groot maar voor ieder wat wils.
Je gaat zeker geen spijt hebben van je bezoek en is zelfs leuk in de zomer ook als je sportief bent.

10.0

15-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Nog een eindje wachten tot ik er naar toe kan, ben eens benieuwd. Iemand ervaring met livigno?

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord