Sneeuwhoogte Sestrière (2035m - 2800m)

berg

dal

-

cm

-

cm
geen melding
Laatste update
geen melding
Pistekwaliteit
gesloten
Pistes open
0 van 320 km
Liften open
0 van 70
Sneeuwkwaliteit
geen melding
Dalafdaling
gesloten
Laatste sneeuwval
02-05-2018
Laatste 24 uur
-

Sneeuwhoogte Via Lattea (I)

sneeuwhoogte berg sneeuwhoogte dal meting
Sauze d’Oulx 0 cm 0 cm 17-07
Sestrière 0 cm 0 cm 17-07

Terugblik seizoen 2017-2018

Nu het winterseizoen is afgelopen is het tijd voor terugblik op de afgelopen winter in de Alpen. Een winter die voor enorm veel sneeuw zorgde over de hele Alpenboog. Na enkele mindere jaren spreken verschillende skigebieden van de beste winter van de 21e eeuw. Een overzicht met enkele significante gebeurtenissen is aan de orde!

» Enorm veel sneeuw dit jaar

aanbevolen accommodaties in Sestrière

Hotel Banchetta

Zoekt u naar een gemoedelijk familiehotel op een rustige locatie in het schitterende skigebied van La Via Lattea? Hotel Banchetta kunt u, bij voldoende sneeuw, op de ski's bereiken via een eenvoudig pad. Bij het hotel wacht het zonneterras of wat dacht u van heerlijk ontspannen in de sauna of de whirlpool?

reviews Sestrière

7.7

09-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Hier geweest in de krokus vakantie en nog niet lang wachten bij de liften.
Fijne sneeuw en op de piste prima lunchen.
Pizzeria's in Sestriere uitstekend en niet duur.
2 kleine supermarkten waar ze bijna alles hebben. oke iets duurder dan normaal.
Geweldig en gevarieerd skigebied met ook leuke zwarte pistes

7.0

01-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Prachtig skigebied! Tussen de bomen skieen met veel verse sneeuw! Maar waarom er zoveel liften gesloten zijn is de vraag. Je kan ‘maar’ 249 km skieen ipv 320. Geen idee waarom dat is

8.0

13-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Top gebied! Heerlijk geluncht. Goede service bij skiverhuur. Gaan we nog een keer doen!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord