Reviews Marilleva (1400m - 2483m)

Schrijf review

9.3

19-02-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Mooie pistes heerlijk in de zon en lekker eten. Vriendelijke Italiaanse mensen.

7.0

02-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Goede accomodatie en inderdaad direct aan de piste. Heerlijk. Eten op z’n Italiaans gewoon lekker. Aanrader is wel de skipas voor Dolomiti di Brenta te nemen. Daarmee krijg je toegang tot een enorm mooi gebied mooi op elkaar aangesloten en divers. Oneindig mooi!!

5.3

28-01-2018
Skigebied: 4 Après-ski: 7 Restaurants: 5

Geen gebied voor ervaren wintersporters, je hebt het hele gebied gezien.in een halve dag. De après-ski is gezellig maar er gaat niks boven Oostenrijk. Voor ons geen Italië meer.

7.7

15-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Wij gaan al jaren naar sporthotel Rosatti in Dimaro en dat doen we met kinderen en kleinkinderen. We skiën dan in Folgarida Marileva Madonna di Campiglio en Pinzolo.Sneeuwzeker en heel veel zon.Wij hoeven nergens anders meer heen ,het is een flink stuk rijden maar dan heb je ook wat.

7.7

15-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Geweldig skigebied gaan er al 15 jaar heen met kinderen en kleinkinderen. De zon schijnt er heerlijk en het is er altijd sneeuw zeker.Maken dagtochten van Folgarida naar Madonna di Campglio en naar pinzolo.Apres skiën hoeven wij niet daar zorgen ze wel voor in ons geweldige sporthotel van Rosatti in Dimaro.

5.0

28-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 1 Restaurants: 7

Italie was eenmalig. Het is te ver rijden voor een week. Maar voor 10dgn is het ook nog te ver voor mij. Dat moet je gewoon vliegen. Het ski-ghebied is divers. Je kan met de pas van Marilleva ook naar Folgarida,, en dat is samen een mooi gebied. Zelfs dat afgelopen kerst niet alles open was. De pistes lagen er perfect bij. Je kan vanuit Marilleva ook naar Madonna di Campiglio. Dat deel ligt lekker in de zon, maar is duur op de piste en erg druk. Maar Val di Brenta is boven prachtig. Dus je kan een mooie tocht maken zonder dat je elke afdaling 2 keer ziet. En dat is zeker een week vol te houden. Over après-ski ga ik het niet hebben, dat is er niet. En kunnen ze ook niet die Italianen, lekker eten daarentegen wel. Accomodaties zijngoedkoper in Italie verder een lekkere vakantie gehad, maar volgend jaar weer Oostenrijk.

7.3

13-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Dag 1 Dun Dun Dun! Ze zeggen dat de italianen de koning in de Alpen zijn! De dolimiti daar niet mee uitgezonderd. Het weer de afgelopen dagen was goed (rond het vriespunt) en droog... te droog, geen neerslag en dus ook geen sneeuw. Vandaag de 1e dag op de latten en ik vreesde dat ik om 16uur alweer in de ski-shop zou staan om de groeven, die het italiaanse marmer in mn latten had getrokken te laten vullen. Bij aankomst boven stapte we uit de gondel Onze italiaanse vrienden hadden veel werk verricht! De sneeuwkanonnen draaien overuren en de pistes liggen er heerlijk bij. Op naar dag "due!"

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord