Reviews La Villa (1433m - 2800m)

Schrijf review

8.7

03-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Fantastisch skigebied, leuke afdalingen, heerlijk eten op de piste en dorp. Fijne sfeer voor een geweldige wintersport.

10.0

04-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ideaal startpunt voor een weekje skiën. De blauwe pistes in Alta Badia zijn geweldige "opwarmers" om daarna (indien gewenst) uit te wijken naar meer uitdagende pistes in het Sella Ronda gebied. Ronduit schitterend skigebied!!

7.7

21-05-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Fantastisch skigebied! Heerlijke pistes met knusse berghutten. Echt genieten hier. Géén ski-in ski-out, maar wel een enorm groot gebied met perfect geprepareerde pistes. En niet te vergeten de unieke schoonheid van de Dolomieten......

7.7

03-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Fantastisch hoe zij met de sneeuwmachines een volledig skigebied optimaal kunnen prepareren! Geweldige week gehad!

8.7

29-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Heerlijk gebied met veel skimogelijkheden.

6.7

28-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Hier op de piste staan is een en al beleving, je kunt hier vlot een dag voorruit. Pistes zijn uitstekend verzorgd en mocht er geen sneeuw genoeg zijn dan is er altijd nog het sneeuwkanon. Met het eten moet je het treffen, dat kan heel goed maar ook aan de prijs zijn of slecht. Voor apre ski zoals in Oostenrijk moet je hier niet zijn. Maar er zijn genoeg gelegenheden, waar je gezellig iets kunt drinken.

7.7

22-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Een super mooi en uitgebreid skigebied, met heel veel mogelijkheden. Voor iedereen toegankelijk

7.0

24-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Een prachtig ski gebied waar we nu voor het tweede jaar komen. Er zijn veel mogelijkheden om een hele dag onder de pannen te zijn. Wij komen hier vast nog een volgende keer!

7.7

27-03-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Wij zijn vorige week voor het 12e jaar in la villa geweest.
Zaten wederom in dolomit. B&b fantastisch bed en breakfast hotel met zeer goed a la carte restaurant la tor.
Goede prijs kwaliteit wat trouwens voor het gehele gebied geldt.
Ski gebied is waanzinnig met vele mogelijkheden.
Eigenaresse van het hotel Inge is een topgastvrouw heeft ons ook een dag meegenomen met een helicopter naar cinque torre een droom om te beleven op de ski's.
Alom een top vakantie gehad en alweer voor volgend jaar geboekt.
Ciao Wim & Esther

7.3

23-12-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Wij brengen onze wintersportvakantie al vele jaren door in La Villa, een prima startpunt voor skigebied Alta Badia en de aanliggende skigebieden. Hierdoor kan je eenvoudig gebruik maken van de 2 routes rond het Sella Ronda massief, zeer de moeite waard. Wij verblijven zelf altijd in Garni Miriam een gemoedelijk en netjes pension met een prima ontbijjt en service. Vanuit de skiruimte daal je zo af naar de gondel en bij voldoende sneeuw ski je aan het eind van de dag tot bijna voor de deur. Kortom echt een aanrader

7.0

30-11-2012
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Mijn zoon en ik gaan al weer 4 jaar naar het gebied van de dolomieten, meestal ergens tussen sinterklaas en voor kerst. Wij overnachten dan in hotel La Flu in La Villa.
Voordeel je wordt voor de deur opgepikt door de skibus, op de hotel, huur ski's en skipas voor het hele gebied 4 dagen hebben, 3 dagen betalen.
Het skigebied is vrijwel leeg met alle liften in werking. Als fanatieke skieers vertrekken wij om 8 uur uit het hotel en skien de hele dag door. Per dag worden afstanden tot wel 60 km afgelegd op mooie lange, goed geprepareerde pisten met als hoogste punt de Marmolada op 3000 meter.
Nooit geen wachttijden stukken waar je volledig alleen bent op de pistes in 1 woord geweldig.
We hebben 1 keer de sellaronde gedaan, vonden we echter niet zo leuk, je zit veel in de liften terwijl er een mega groot skigebied aan je neus voorbij glijd. Mijn zoon en ik kunnen het gebied alleen maar aanraden, de prijs kwaliteit verhouding is vele malen beter als in Oostenrijk en Frankrijk en de mensen zijn er beduidend vriendelijker.
Deze ervaring geldt ook voor de dorpen Colfosco en Corvara welke drie dorpen onderling met de liften goed verbonden zijn.
Ben je een goede skiër en ski je veel, kies dan voor de dolomiet superskipas, mindere skier zijn beter en goedkoper af met de lokale skipas, waarmee je als een heel groot skigebied met zeer veel eenvoudige pistes krijgt.
Het skigebied is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord