Reviews Pradollano (2100m - 3282m)

Schrijf review

8.0

27-02-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Een geweldig gebied met 90% kans op mooi weer. Alleen de weekenden zijn heel druk met plaatselijke bewoners. Prijzen zijn ook nog ouderwets.

7.7

25-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Heerlijk gebied!
De sneeuw kwaliteit is super als de vorstgrens rond de 2000mtr blijft, daarboven wordt het wel snel minder. De mensen zijn vriendelijk en de prijzen ook op de piste zijn prima.
Het weer is heel vaak stralende zon dat is wel erg fijn??⛷

6.7

08-01-2019
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 7

De sneeuwdikte klopt echt niet. Alle sneeuw wordt eigenlijk opgespoten Dat er na 3 weken zon nog steeds 150 cm ligt is een sprookje. Leuk klein gebied waar je als serieuze skiër echt in 3 dagen klaar bent. Tapas, eten en de enkele bar zijn prima. Eten, wijn, tapas zijn heel veel beter dan de Oostenrijkse varkensschnitzels. Gezellige mensen. Dorp Pradollano is niet echt hoogwaardig qua architectuur. De meeste hotels smoezelig en de kamers hebben modernisering nodig.

8.0

25-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijke piste. Bijna altijd zonnig. Bijzonder uitzicht op de middenlandse zee. Prima weg vanaf Granada naar Monachil Praollano wij komen zeker terug.

7.0

09-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Begin februari 3 dagen in de Sierra Nevada geskied. Lekker rustig, het beste is om het weekend te vermijden, zeker nu er momenteel maar 25 km poste open is. Ondanks deze beperking is het daar prima met vaak mooi weer erbij. Wel jammer dat niet het hele gebied open was, want dat ziet er heel aantrekkelijk uit. Mooie combi om een stuk kust met skivakantie te kunnen combineren

7.3

30-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

€45 voor één dag gebruik van alle skiliften is wel een hoop geld. Je ski's met stokken en schoenen heb je voor €20. Parkeren (ondergronds) voor €15 is redelijk. Het gebied is groot, mensen verdelen zich snel, en nu, de derde keer, heb ik ook de meest afgelegen pistes weten te bereiken. Super mooi weer. Kom zeker terug.

7.3

28-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Geweldig skigebied. We zijn een week voor de Kerst gearriveerd. Bijna geen mensen op de piste. Na de Kerst is het enorm druk geworden. Veel zon de hele dag door. We hebben helaas Marokko niet zien liggen ivm vele wolken boven de zee. Zeker een aanrader. Wij komen zeker weer terug.

7.3

12-02-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8



Uitstekende ervaringen in dit fijne familie vriendelijke ski gebied. Het is overzichtelijk en de naam Sol y Nieve verraad al dit de plaats is waar de zon veel schijnt in de winter. Het is een uurtje rijden van de kust en Malaga. Granada is werkelijk op 20 minuten rijden en het gevoel van strand en sneeuw is heel bijzonder

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord