Sneeuwhoogte Klínovec

dorp sneeuwhoogte berg sneeuwhoogte dal meting
Klínovec 0 cm 0 cm (03-07) meer

Winteroverzicht 2019-2020

1 april 2020
Het wintersportseizoen is dit jaar een stuk vroeger geëindigd dan normaal, op 15 maart om precies te zijn. In deze blog maken we een terugblik op het winter-sportseizoen van 2019-2020 zonder echte winter. We onthouden vooral het enorm sneeuwrijke begin aan de zuidkant van de Alpen en de meermaals record zachte temperaturen met regen. De meeste weken verliepen echter vlekkeloos en ideaal. Benieuwd naar meer? 

» Turbulent wintersportseizoen

reviews skigebied Klínovec

5.7

Klínovec

22-01-2020
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Kleinschalig skigebied met wat leuke afdalingen. Helaas gaf de app aan dat er 60 cm sneeuw op de berg ligt. Dat is alleen opgespoten sneeuw en misschien 5 cm verse sneeuw. Dat viel tegen, was vrij ijzig en na de middag hobbelig. Sochtends is nu de beste tijd om te skiën.
3 restaurants waar er maar 1 van een hond mee naar binnen mocht. Voor sommigen niet belangrijk, voor anderen weer wel. Er is geen noemenswaardige après-ski.

7.0

Klínovec

19-12-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Klinovec is een mooi en groot skigebied voor Tsjechische begrippen. Het is een van de modernste gebieden, met veel liften en mooie pistes. de restaurants en apres-ski waren prima. het enige wat ik miste is een mooi gezellig dorp in het dal. Dit heeft klinovec niet. Maar op een half uurtje rijden ligt een Karlovy Vary, een redelijk grote stad die het bezoeken zeker waard is.
Ik zou hier terugkomen

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord