Reviews Davos (1560m - 2800m)

Schrijf review

7.7

02-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Het is er altijd lekker rustig, hetgeen het grootste pluspunt is. De skigebieden zijn niet aaneengesloten, wel rijdt er een gratis bus tussen de verschillende gebieden. De Jakobshorn heeft de wat eenvoudigere pistes, met eenvoudige dalafdalingen over bospaadjes. Parsenn is groter met ook een paar pittigere pistes. Favoriet is de rode 24, die zich door prachtig niemandsland naar de Schifferlift (die meer dan 5 km lang is) slingert. Veel pisterestaurants, bij sommigen kun je helaas alleen met cash betalen. Je kan afdalen tot in Klosters en nog n boel dalafdalingen naar treinstations. De dalafdaling naar Davos is een zwarte piste maar laat dat je niet afschrikken, rood met veel blauwe stukken zou een betere rating zijn. Davos zelf is niet heel pittoresk maar biedt genoeg vertier en goede restaurants, die je allemaal wel heel ver tevoren moet boeken als je in de avond ergens wil eten (zeker n week voor je vertrekt!). De treinreis naar Davos (2,5 uur vanaf vliegveld Zürich) is één vd mooiste die je ooit zal maken. Oh en Zwitserland is duur, heel erg duur, maar dat wisten jullie vast al!

8.0

13-01-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Mooi gebied echter niet aaneengesloten. Lijkt heel groot maar is een gebied die uit meerdere gebieden bestaat. Enkel met auto of bus. Niet mogelijk om van het ene gebied nar het andere te skiën.

8.7

20-06-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Kom al 18 jaar in Davos. We genieten van de geweldige pistes in de winter. Ook in de zomer is het super. Heel veel activiteiten zijn dan gratis! Nooit superdruk. In augustus gaan we weer, verlang er nu al naar.

8.0

27-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Top gebied. Lekker lange pistes, geen wachttijden aan de liften, alles strak geprepareerd

8.0

27-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Lekker gebiedje!

7.3

27-01-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Nou, nou, nou wat een stad geweldig! Maar nu komt het kantelpunt in verhaal!!.. stoelriemen vast, restaurants op de berg toch erg duur en soms wordt er ook wel patsergedrag vertoont door het personeel. Zelfde geld voor nachtclubs 20 frank pp entree bier 7 frank toch best duur voor een gematigde Nederlands. Sneeuw en pistes zijn wel top btw.

9.0

06-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Davos vonden wij geweldig. veel te doen, geweldige ski gebieden, goede condities van pistes , super gegeten in verschillende restaurants, gaan 100% zeker terug.

6.0

30-11-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 7

nooit meer! een complete stad met alle voorzieningen waar skieen op de tweede plaats komt....veel oude stoel en sleepliften, nodig aan vervanging toe. Ook niet super sneeuwzeker, ligt slechts op 1500 meter. Ga voor hetzelfde budget liever naar Zermatt/Sankt Moritz/Valthorens/plagne.

8.7

25-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Geweldige sneeuw. Met pasen nu cover bands op de piste. Beegees, Robbie Williams, Joe Cocker, Bob Marley etcetera swingen op de skischoenen!!

8.0

23-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Waanzinnig lekker skiën. Mooie ruime pistes en helemaal niet druk.

8.0

27-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi gebied!! Veel te doen alleen jammer van het weinige sneeuw. Eten is best prijzig maar dan krijg je ook iets. Vele soorten pistes voor beginnelingen en voor de ervaren skiers . Een groot gebied met veel pistes en sleebanen

8.7

23-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Onwijs mooie, rustige en vooral goed onderhouden pistes! Het eten is vrij duur maar wel erg lekker. Genieten!

7.7

19-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Gezellig en mooi gebied met veel activiteiten voor jong en oud wij zijn dik te vrede

8.0

16-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wat een prachtig gebied is Davos Klosters toch! Altijd zijn de pistes in goede condities. Gelukkig valt er vandaag nog 24 cm sneeuw, zodat nog goed komt voor de kerst heerlijk! Ook zijn de restaurants hier om te smullen alleen wel een beetje prijzig.

8.3

16-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wat is Davos Klosters toch een mooie plek!! Goede sneeuw kwaliteit, altijd mooie en brede pistes. Gelukkig valt er vandaag ook veel sneeuw! :)

9.3

19-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

We gaan de week voor kerst weer! Muziek festival in die week. Meer dan 30 keer geweest in Davos en de pistes zijn altijd perfect.

8.7

22-10-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super skigebied, niet druk en brede pistes. Vrij duur maar neem gewoon wat minder

7.7

12-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prima ski gebied. Mooie tochten te maken. Sneeuw en weer zijn prima de komende dagen.

7.3

28-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Wat een fantastisch skigebied! Elke dag een andere berg geskied deze week en nergens hoeven wachten. Lunch is peperduur (13 Euro voor een goulash soep, 20 voor een burger) maar dat mocht de pret niet drukken.

8.0

05-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Extreem duur! Liftpas €77, schnitzel friet €42, etc

8.0

19-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Deze week WEF (World Economic Forum) in Davos: sommige pistes bijna voor jezelf

9.7

25-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het is hier geweldig zou nu nergens anders kerst willen vieren

6.0

25-12-2014
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 5

Erg duur op de berg. Maar wel erg gezellig. Pistes worden beter en er ligt nu een verse laag sneeuw in tegenstelling tot de vorige dagen.

8.0

19-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Net aan gekomen ziet er mooi uit hoop dat het een leuke week word

8.3

10-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Het is hier top

8.0

10-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Het is niet te druk en heel gezellig

9.3

08-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Het is geweldig ik ben er al 10 keer geweeest

8.0

05-02-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Toppie

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord