Reviews Samnaun (1846m - 2900m)

Schrijf review

8.0

06-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

2de jaar op rij in Samnaun in eerste week van januari. Zeer sneeuwzeker. Super skigebied. Leuk dorp. Gratis skibussen ook voor niet-skiers.

8.3

29-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Het is heerlijk skiën in Samnaun, de zonkant zuid, is echt TOP tov Ischgl!!
De restaurants zij relatief duur, maar je krijgt eten van de bovenste plank.
Tanken is erg goedkoop, maar ook de parfum als je het een beetje uitzoekt.
Wachttijden bij de lift zijn nihil, het is er vrij rustig,je staat snel in het skigebied.

8.0

28-11-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wie beoordeelt een wintersportgelegenheid nu op de prijzen van parfums? Geen enkele sporter gebruikt zo'n milieuverziekend middel. Samnaun is er vooral om veel en lang te skiën. Daarvoor kun je er eindeloos terecht. Nederlanders pikken schijnbaar ongemerkt een paar broodjes mee van het ontbijtbuffet en hebben nauwelijks last van hoge prijzen in de middagpauze. Benzine is goedkoop in Samnaun. Lekker meegenomen! Dure zaken koop je thuis, daar valt het mee in vergelijking met Zwitserland. Daar gaat het om de sneeuwzekerheid, skimogelijkheden, ongekende liftcapaciteit en prettige sfeer.

8.0

27-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super ski gebied met state of the art infrastructuur ! Wij komen hier al meer dan 25 jaar maar het zijn en blijven Zwitsers en de gelijkschakeling van hun Zwitserse frank aan de euro vorig jaar maakte de apres ski niet meer zo een "happy hour" . Vorig jaar 25 euro kwijt voor 4 drankjes (ok 3 grote bieren en 1 grote frisdrank) .

Wij komen terug voor het gebied maar logeren vanaf nu aan de Oostenrijkse zijde dat scheelt in prijs per consumptie.

Een Belgische insteek

7.7

11-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Eén leuke après ski tent aan de dalafdaling die eindigt in Samnaun Dorf. Horeca prijzen waren pittig, taxfree shoppen kan interessant zijn en alleen de benzine was echt goedkoop. Gebied is super, veel variatie je moet wel geoefende skiër zijn.

7.0

15-04-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Komen al 14 jaar in dit gebied, maar ben het niet eens met het feit dat Samnaun relatief goedkoop wordt gevonden, voor een lunch voor 2 personen waren we deze winter €50 kwijt terwijl je op de berg voor minder dan de helft het zelfde krijgt, en je moet in de winkels goed de Hollandse prijzen weten, vooral parfum kan in Nederland stukken goedkoper zijn. Verder een fijn gebied met uitstekende liften en weinig wachttijden

7.3

02-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Met bovenstaande beoordelingen (gast 3874 1683 geheel eens. Maar uh? Laat de collega Nederlander maar lekker ergens anders naar toe gaan hebben wij meer ruimte ;-). Wat mij ook opvalt is dat hier veel minder snowboarders zijn. Verder super hier!

8.0

22-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super gebied waar ik al jaren kom maar met nieuwe koers van de franc is het zichzelf uit de markt aan het prijzen !

8.0

22-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 4 Restaurants: 10

Onbegrijpelijk dat er zo weinig Nederlanders naar Samnaun gaan. Wij zijn in alle 200+ km gebieden in Europa geweest en dit is ons favoriete gebied en plaats. Samnaun is belasting vrij en verrassend voordelig. Benzine kost nu 0,98 cent en alcohol, horloges, parfums enz zijn belasting vrij.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord