Sneeuwhoogte Belalp

dorp sneeuwhoogte berg sneeuwhoogte dal meting
Belalp 0 cm 0 cm (24-05) meer
Blatten 0 cm 0 cm (24-05) meer
Naters 0 cm 0 cm (24-05) meer

Winteroverzicht 2018-2019

1 mei 2019
Het wintersportseizoen zit er voor de Sneeuwhoogte.nl weerberichten helemaal op. We sluiten vandaag de winterberichten van 2018-2019 af met ons winter-overzicht! Oktober 2019 zal er razendsnel zijn en dan zijn we weer elke dag terug met het Alpenweer! Het was weer een eer om voor jullie te mogen schrijven in deze toch wel sneeuwrijke winter.

» Hoe uitzonderlijk was de winter?

reviews skigebied Belalp

7.7

Blatten

15-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super intiem gebied met goed kwaliteit pistes en erg sneeuwzeker

7.7

Blatten

07-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Lekker gebied niet druk dus veel ski km voor je geld @ gast 4308 ga maar in file voor de lift van Oostenrijk staan met een cappuccino voor €3,75 en schreeuwende zatte landgenoten

7.7

Blatten

02-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Na 11 jaar nog steeds prachtig skigebied, afgelopen week geweest. Helaas weinig zon maar ja, wintersport hè! Pistes lagen er perfect bij, maar bij 11 jaar Blatten - Belalp zal het blijven, vrees ik...Alles schrikbarend duur geworden, 4x cappuccino voor 20 euro, sorry, dat is te gek. Ook supermarktje in dorp bij het belachelijke af, nee, helaas, volgend jaar geen Zwitserland meer voor ons ondanks het fantastische land dat het is en zal blijven!

7.7

Belalp

09-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Ik heb met veel belangstelling de reviews gelezen en ik snap de meningen. Ikzelf ben er al vanaf 1976 met ons eigen chalet in Blatten, dus kijk er wat anders tegenaan. Voor feesten moet je er niet zijn, maar wij en onze gasten was er altijd genoeg te apres-skiën , maar dan wel in en rondom de chalets. Maar met name met jonge gezinnen is Blatten-Belalp optimaal. Gratis van huis gehaald met de skibus voor de deur en ' s avonds weer thuisgebracht. Wat wil een mens nog meer. En 60 km. Skigebied met zeer steile stukken is ook een grote uitdaging. Oostenrijks of Frans glooiend afdalen is ook lekker, maar dit is veel pittiger. Over de restaurants: ga naar rest. Massa en je eet een grandioos Wallisser menu.

7.7

Belalp

15-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Wat je noemt 'een Geheimtip'. Verrassend mooi gebied dat hoog ligt en sneeuwzeker is. Klein maar wel gevarieerd met ook mooie pistes voor gevorderen. De afdaling vanaf de Hohstock 3100 m naar Blatten 1400 m is geweldig. Rustige pistes met prachtige vergezichten. Authentieke en gemoedelijke sfeer. Geen trendy gedoe maar sportieve sfeer. Prijspeil voor accomodatie ligt vrij laag, eten en drank is wel prijzig zoals in heel Zwiterland dankzij de hoge koers de laatste jaren van de Frank.

8.0

Belalp

01-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Prachtig skigebied en erg hoog geleden. Wij komen er al jaren. Klein maar gevarieerd met leuke pistes voor beginners en ver-gevorderden. Ski-school is erg goed en centraal gelegen. Er zijn niet zoveel liften maar elke lift heeft meerdere afdalingen. Zelfs op drukke dagen tijdens de carnavalsvakantie ben je daarom soms toch alleen op de piste. Een verademing... De afdaling van de Hohstock tunnel-piste (zwart) van 3.100 m naar 2.300 is fenomenaal en behoort wat mij betreft tot de allermooiste pistes van de Alpen. Charmante typisch Zwitserse huisjes, boerderijen en kapelletjes rondom de Belalp en het uitzicht op de Aletschgletscher maken de ambiance erg sfeervol. Er zijn verschillende restaurants. Het prachtige Hotel Belalp (uitzicht op gletscher) met klassieke Zwitserse keuken, trendy Hamilton Lodge (bij de skischool, voornamelijk Nederlandse gasten) en onze favoriet: Rico's Iglu. Barretje met leuke sfeer en mooi terras en lekkere hamburgers van de grill voor SFr. 10,-. De andere restaurants zijn vrij basic en vooral het grote Sparrhorn restaurant kan wel een flinke update gebruiken. Apres-ski op de Belalp is uiterst beperkt, daar moet je niet voor gaan.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord