Reviews La Tzoumaz (1500m - 2400m)

Schrijf review

9.0

02-06-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Mooi dorp geweldig skigebied mooi uitzicht en lekkere restaurants wel wat aan de prijzige kant en apres ski matig vergeleken met Oostenrijk maar alsnog geweldig ga volgend jaar voor de 7e keer terugkeren

10.0

27-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Beste skidorp ooit kan niet beter alleen een heel klein Beetje prijzig maar dat mag de pret niet bederven

7.3

27-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Gebied met lekker veel uitdaging. Beter dan veel in Oostenrijk. Piste nu wat zwak maat tzoumaz goed genoeg en ook de hoger pistes top. Moet voor ski routes wel goed kunnen snowboarden en soms wat lopen maar als gezegd de off piste mogelijkheden super goed. Route terug naar la tzoumaz is uit de tijd maar is te doen

7.3

26-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Route naar Verbier goed, terugweg sucks

9.7

12-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Beste skidorp ooit mooie piste fijne restaurants apre ski is wel matig mooie huisjes wel wat prijzig geweldig uitzicht

6.7

19-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Afgelopen nacht is in la Tzoumaz 1cm sneeuw gevallen. En nu hangt er sneeuw in de lucht

8.0

08-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Tien jaar geleden heb ik een huis gebouwd in La Tzoumaz en dat was een gouden greep. Een relatief klein skidorp middenin een groot skigebied met een zeer goede lift- en skiverbinding met Verbier e.v. Het grote voordeel van het skigebied is, dat het hoog ligt, bijzonder groot is, afwisselend en zeer veel offpiste-mogelijkheden heeft. Met name het skigebied bij La Tzoumaz heeft vanwege haar ligging, uitstekende sneeuwcondities en is daardoor zeer geschikt voor veilige offpiste afdalingen. Vanwege mijn ski-ervaring van ruim 40 jaar in alle Alpenlanden en vele skigebieden, geef ik dit skigebied dan ook een zeer hoog cijfer.

7.0

06-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Soms ga ik naar een ander gebied, en telkens heb ik spijt. Met name voor de off piste liefhebbers is dit een absoluut topgebied. Beter nog dan Verbier zelf, want daar is het vaak tobben met al die op het zuiden gelegen pistes. Hier blijft de sneeuw lekker lang goed. Ook nog met de nodige freeride mogelijkheden, zoals de heerlijke terugkeer vanuit Verbier, de Vallon d'Arbi. Maar altijd is het geweldig toeven op de hellingen nabij de Nord of als er een laagje nieuwe poudreuse ligt is het stuk bij de Sud geweldig. Maar je komt hier om te skiën, niet om te feesten. Hoewel het best gezellig kan zijn, is de après ski zeker niet de sterkste kant van La Tzoumaz. Dus dat drukt de totaalcore van dit gebied nogal. Maar voor mensen zoals ik (en die zijn er meer, hoop ik) is dit absoluut een 10!

7.0

06-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Soms ga ik naar een ander gebied, en telkens heb ik spijt. Met name voor de off piste liefhebbers is dit een absoluut topgebied. Beter nog dan Verbier zelf, want daar is het vaak tobben met al die op het zuiden gelegen pistes. Hier blijft de sneeuw lekker lang goed. Ook nog met de nodige freeride mogelijkheden, zoals de heerlijke terugkeer vanuit Verbier, de Vallon d'Arbi. Maar altijd is het geweldig toeven op de hellingen nabij de Nord of als er een laagje nieuwe poudreuse ligt is het stuk bij de Sud geweldig. Maar je komt hier om te skiën, niet om te feesten. Hoewel het best gezellig kan zijn, is de après ski zeker niet de sterkste kant van La Tzoumaz. Dus dat drukt de totaalcore van dit gebied nogal. Maar voor mensen zoals ik (en die zijn er meer, hoop ik) is dit absoluut een 10!

4.7

29-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 4

Skigebied te vergelijken met de V&D: net niet. Te veel middelmaat en verouderde liften; leuk voor 1 keer maar niet om terug te keren.

5.7

22-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 1 Restaurants: 6

Skigebied is top, Oostenrijkske après ski zal je hier niet vinden. En aan de prijzige kant, zeker de skipassen (355chf / 6dgn)

7.7

23-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Fantastisch skigebied! Vooral offpiste. Minder geschikt voor snowboarders. Apresski is zeer beperkt.

9.0

07-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Geweldig skigebied en lekkere restaurants

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord