Reviews Veysonnaz (1233m - 2700m)

Schrijf review

7.7

02-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Perfect ski gebied. Voor zowel de beginner, de gevorderde als de zeer ervaren skiërs. Zon en sneeuwzeker ook nog eens. Ja het klopt: de liften zijn niet helemaal te vergelijken met de luxe gebieden in Oostenrijk. Who cares. We komen er al jaren met heel veel plezier

4.7

20-01-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 4

Mooi gevarieerd gebied, met kilometers aan pistes. Alleen die liften daar wordt je helemaal dol van. Na een dagje enkel sleepjes ben je er behoorlijk klaar mee. Het gebied is wel lekker old school en super rustig, maar vooral voor de echte skiër en snowboarder

7.0

21-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Super skigebied, helaas nog wel veel sleepliften! Bij veel restaurantjes spreken ze alleen maar frans dat vond ik echt een groot minpunt!

7.7

15-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Fantastisch gebied qua pistes en natuur, extreem rustig nu in maart buitenom vakanties met steeds maar paar man op de piste en soms zelfs helemaal alleen. Wel veel sleepliften nog maar de prachtige natuur en pistes maken alles goed. Après-ski niet echt nu maar misschien wel tijdens vakantie maar who cares als je met een groep vrienden bent. Wel leuke terrassen overal en goed eten. Niet echt voor beginners! Tip, skipas voor alleen dit gebied is al supergroot en is dan maar ca. 250 euro....dagje Verbier kun je altijd bijboeken later.

7.7

07-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Prima ski gebied met veel mogelijkheden en prachtige lange afdalingen. Goed aan te rijden vanuit Nederland: snelweg tot aan Sion en dan naar boven rijden. Appartementen zijn oud maar goed te betalen. Horeca is Zwitsers goed maar prijzig. In Oostenrijk vind je niet zo'n groot gebied en Frankrijk en Italie zijn minder goed bereikbaar. In Veysonnaz kun je binnen 10 uur rijden zijn zonder files in het hoogseizown.

6.7

24-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Goedkope iets wat sleetse bestemming met uitzicht op een dal vol met industrie. In het dorp moet je naar de cabinelift best een sport op zich. Bij Thion boven top speelparadijs voor de 2-5 jarigen. Goed freeriden bij sneeuw veeeel sleepliften en heel weinig stoeltjesliften. Even naar Verbier duurt best lang zo. Liftpassen zijn hier duur netzoals voedsel. Sneeuw maakt alles goed!

9.7

27-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Super! Kom naar thyon 2000 en je komt elk jaar opnieuw! Après ski in de cosmos <3 raclette eten en kilometers maken !

7.0

25-12-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Goed skigebied, alleen de verbinding met verbier duurt lang om te nemen waardoor je niet veel tijd hebt om daar het gebied te gaan verkennen. Heb ook eerder het gevoel dat dit een gebied is voor de iets of wat gevorderde skiërs. Aan de kant van Thyon zijn er vooral sleepliften en minder zetels.

8.0

13-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Eten top! pistes top! Maar weet nog steeds niet waar ik een biertje te veel kan drinken...

9.3

19-06-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Een super skigebied met voor iedereen wat wils. Veel uitdagingen voor gevorderden, maar ook heerlijke pistes voor beginners. Je moet er wel voor het skiën komen, want de après-ski is nog niet zoveel ontwikkeld. Kortom je krijgt hier zeker waar voor je geld

9.3

22-04-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Super gebied! Kom hierheen!!! Aanrader: thyon 2000

9.0

15-04-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Echt super in veysonnaz

7.0

26-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Potentieel heel goed gebied. Groot, varieteit aan pistes, voor iedereen wat. Alleen zijn ze de afgelopen dertig jaar vergeten te investeren in liften. Gevolg: veel sleepliften, slechte aansluitingen, op cruciale plekken lange wachttijden en veel paden die als verbinding. Een goed herontwerp en nieuwe stoeltjesliften zou het geboed veel goed doen.

7.3

22-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Mooi skigebied, lekkere pistes en het was in de carnavalsweek niet heel druk. Geen lange wachttijden etcetera. De grote skipas alleen kopen als je veel ervaring hebt! Als gemiddelde skiër heb je eigenlijk genoeg aan de pas voor het gebied rond veysonnaz (printse). Verwacht geen apres ski, wel een aantal prima restaurants. Op de piste als een ware nederlander brood meegenomen, koffie ewel gekocht (3,50€ voor een bakkie, valt mee). Kortom; heerlijk gebied voor een week skiën met familie

9.0

12-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

G e w e l d i g skigebied Maar helaas is er geen apreski eigenlijk. Maar na een dag op de beste pistes wil je eigenlijk alleen nog maar op de bank uitrusten. elk soort skien is mogelijk hier. genoeg offpiste! verder kan je echt goed genieten van ''the big three'' : Mont Fort, Tortin & Col des Gentianes. let wel op dit zijn lastige pistes. maar voor een gevorderde skier is dit een must! eten en drinken op de piste is weliswaar prijzig, maar wel echt extreem goed!

7.0

04-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Lekker skiën. Voor iedereen. Met de kids in les Collons. Los gaan in verbier. Skiën staat voorop. Eten prima. Apres ski gewoon lekker.

4.3

29-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 2 Restaurants: 4

Echt te veel sleepliften en te vel suffe Zwitsers. Verspil je geld niet hieraan en ga gewoon naar Oostenrijk!

8.7

25-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Top gebied voor iedereen

7.7

15-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Veysonnaz is een top plek om te snowboarden of skiën. Het gebied 4 vallees is goed gevarieerd van blauwe pistes tot goed pittige zwarte pistes. Mooi groot en veilig gebied (geen afgrond oid). Ik kom er al een aantal circa 10 jaar) en dit gebied verveelt me nog steeds niet. Goede liften, sommige wat ouder maar de kwaliteit is goed. Gezellige restaurantjes op de piste en een tipi om wat lekkers te halen. Kortom een geweldige plek om te wintersporten!

6.3

07-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Slechte, verouderde liften maar wel de hoofdprijs betalen. ski gebied an sich best leuk, maar die dalafdaling doen met kinderen en beginners is vrijwel onmogelijk daar het door de steilte niet alleen zwaar is maar ook vaak ijzig. nogmaals, die liften zijn een schande voor de alpen

8.7

30-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heerlijke plek om met de familie heen te gaan. Ski en Snowboard gelegenheid voor beginners en ook voor gevordere. Al met al een super locatie

8.3

21-11-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Veysonnaz ligt in een fantastisch ski- en snowboard gebied voor het hele gezin en voor alle niveau's. Veel en prima liften, zonder wachtrijen in het hoogseizoen. Gemoedelijke sfeer, rustig, geen feestgedruis. Zeer sneeuwzeker.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord