Sneeuwhoogte Warth - Schröcken

dorp sneeuwhoogte berg sneeuwhoogte dal meting
Schröcken 140 cm 55 cm vandaag meer
Warth 140 cm 55 cm vandaag meer

Details skigebied Warth - Schröcken

Piste blauw: 131km Piste rood: 123km Piste zwart: 51km Piste totaal: 305km
Sleepliften 28 Stoeltjesliften 46 Gondels 13 Bergtreinen 0
Maximale hoogte: 2.050m Minimale hoogte: 1.500m Seizoensstart: Geen melding Seizoenseinde: Geen melding

Meer en meer wolkenvelden

23 maart 2023
Zacht en droog vandaag met een mengeling van hoge en middelhoge wolkenvelden en tussendoor ook wat zon. De wolken kunnen de hogere bergtoppen soms helemaal sluieren. Het blijft vrij zacht met een nulgradengrens tussen 2800 en 3200 m. Op 2000 m wordt het een graad of 7-8. De wind zal geleidelijk ook beginnen aan te spannen. Allemaal voorbodes op een nakende weersomslag. 

» Weekend sneeuw?

Op de piste of in de vrije natuur?

Een perfecte uitrusting is een voorwaarde voor een geslaagde skidag. In de vrije natuur of op de piste je passie beleven, die beslissing is niet altijd gemakkelijk. Bij INTERSPORT Rent kan je op grond van de weers-omstandigheden of de toestand van de piste je uitrusting van de Premium- en Superiorklasse gratis omruilen. Reserveer daarom voordat je op wintersport gaat je ski- of snowboard-uitrusting en krijg online korting. Het is snel, makkelijk en biedt veel voordelen.

»
Lees verder...

reviews skigebied Warth - Schröcken

8.0

Warth

18-03-2023
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Na 12 jaar nog steeds een leuk skigebiet

8.3

Warth

10-03-2023
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Warth ligt aan de rand van het enorme skigebied Warth/Schröcken, Lech, Zürs, Stuben tot Sankt Anton.. Warth is rustig maar daardoor ook nog betaalbaar. Er is après ski (bv. bij Steffis Alp) maar dat is niet waarvoor je naar Warth gaat. De hotels zijn prima. Beste plek is nabij de lift Steffisalp die ook diect naast het gelijknamige hotel ligt. Als je van rust en toch mooi skiën houdt is Warth een aanrader.

7.3

Warth

04-01-2023
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Een leuk Dorp met een prima opstap het skigebied in. Als je met de auto komt is het beter om naar de Salober-jet lift of de Jägeralp-Express te rijden Daar is meer parkeerruimte. In Warth is dit zeer beperkt. Het skigebied is prachtig met de mogelijkheid door te steken naar Lech of zelfs StAnton. Houdt er wel rekening mee dat de terugweg van StAnton naar Lech niet altijd kan. De Madloch lift is pas open met voldoende sneeuw. Als deze dicht zit is het met de bus. En dat is pfff even “invechten”. Niet veel bus en veel mens. Voor de liefhebbers van Après-ski is Warth niet echt the place to be. Dan is StAnton echt veel leuker. Mocht je vanbuiten komen met de bus. ( lijn 110) houdt dan rekening met wachttijden. Bussen zijn overvol in de vakantieperiode en de vertrektijden zijn meer suggesties. Verder een leuk en groot skigebied.

8.3

Schröcken

12-02-2023
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Heerlijk ski gebied. Super sneeuw

8.3

Schröcken

14-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super weer en goede sneeuw condities

7.3

Schröcken

20-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Super gebied super pisten heerlijk genieten

aanbevolen accommodaties in Warth - Schröcken

Appartements Lechblick

Vrij uitzicht en moderne architectuur. Appartementen voor 2-8 personen. Moderne inrichting, internet en sat.TV. Door de grote ramen ben je 1 met de natuur. Elk appartement heeft een veranda, woonkamer en carport. Broodjesservice. Op 6 min. lopen van restaurants en supermarkt. Skibus.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord