Reviews La Plagne (1950m - 3250m)

Schrijf review

7.7

14-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Super gebied. Groot, gevarieerd en je kan alle kanten op.

7.3

06-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Wat een heerlijk uitgestrekt gebied waarbij je als snowboarder goed terecht kan. De verschillende pistes aan allerlei kanten van de berg geven het gevoel van een uitgestrekt gebied. De top ligt niet super hoog maar geeft een panorama view over alle omliggende bergen. Daarnaast is de optie er ook nog (als je genoeg plezier hebt beleefd) om naar Les Arcs te gaan. Na 3 dagen ben ik hier helaas niet aantoe gekomen.

6.7

28-02-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Mooi groot skigebied. Eten en drinken aannde piste belachelijk duur Alleen jammer vanaf de

8.0

07-02-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi groot skigebied met voor elk wat wils. Met zo veel sneeuw kun je alle kanten op, leuke snowparken en funslopes. Top hier.

8.0

16-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heerlijk gebied om met een gezin naar toe te gaan. Zowel met de allerkleinsten als met oudere kinderen. Veel gevarieerde pistes. Voldoende uitdaging. Sneeuwzeker. Vrijwel geen wachtrijen bij de liften. Goede restaurants.

7.0

14-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Eindelijk hier ook sneeuw. Gister en vandaag.

7.0

01-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Genieten hier in la plagne, minder sneeuw dan vermeld staat, maar meeste pistes zijn prima te doen. Top tijd!

7.3

30-12-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Ondanks de geringe sneeuwval en het stralende zonnetje liggen de pistes er prima bij. Voor wat betreft het de vermelding dat het ijzig is vindt ik het reuze meevallen.

7.7

27-12-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Geweldig gebied. Veel afwisseling, gezelligheid en niet echt duur als je het vergelijkt met andere gebieden. En niet overdreven veel Nederlanders, ook wel fijn. Je kunt hier een week skiën en iedere dag een andere tocht maken. Download de YUGE app om mooie skitochten te zien, de skittracker te gebruiken en nog veel meer. Paradiski is ons favoriete gebied.

7.0

26-11-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Skiën is top ! Pistes top ! Wij gaan er elk jaar , altijd sneeuw.

7.7

27-10-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Heel mooi en groot skiëgebied altijd sneeuw

6.0

15-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 2 Restaurants: 8

Ideaal gebied voor beginners. Weinig uitdagende pistes. De zwarte pistes zijn bijna allemaal ‘nature’, wat wil zeggen niet geprepareerd.

5.7

14-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 3 Restaurants: 4

Mooi weer super pistes maar eten en drinken niet te betalen.

7.7

15-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Prachtig skigebied al vind ik Trois Vallees en Tignes/ Val d'Isere afwisselender. Vooral rond Plagne Centre veel liften naast elkaar op dezelfde helling die weinig extra toevoegen. Apres-ski matig maar daar kom je hier ook niet voor.

8.7

12-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Top en gevarieerd skigebied . Laatste 4 jaar geweest en een door een gezellig barretje kan een skigebied in Oostenrijk hier niet ineens aan tippen . Ja als je komt om te zuipen ja dan kun je ook thuis blijven . Kom je om te boarden of skiën? Dan moet je hier zijn.

8.7

08-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Geweldig gebied, ik kom er al jaren. Ik ben het ook totaal oneens met negatieve reactie!

7.3

07-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Heerlijk gebied kom er al 5 jaar , ben ook in heel Frankrijk geweest ben het dus ook Totaal niet eens met de negatieve reactie .

10.0

05-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Die Gast-10620 is zeker alleen maar op EEN baantje geweest, ik ben op zo een
45 verschillende wintersportplaatsen geweest de afgelopen 30 jaar, in Oostenrijk, Duitsland, Italië en Frankrijk, en ga nu over 3 weken weer 2 weken voor de 5e keer naar La Plagne er is GEEN beter SKIGEBIED.
Voor Apreski moet je naar Oostenrijk, maar IK ga om te skiën.!

5.7

03-01-2018
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Paradiski kan totaal niet concurreren met Les trois Vallées en Espace killy. La plagne is net Teletubbie land en Les arcs heeft naast de mooie gletsjer afdaling weinig bijzonders te bieden behalve rijke Russen.

8.3

24-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prachtig ski- gebied!

8.0

24-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Strakblauwe hemel en heerlijke sneeuw!

8.3

07-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

We gaan reeds meer dan 20 jaar naar Belle-Plagne en gaan elk jaar met zelfde verlangen terug. Geen gebied voor de zware uitgaanders maar wel voor de echte skiërs. Uitgebreid skigebied voor alle niveaus en nooit overrompeld. Topgebied

8.3

30-11-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 10

La Plagne is echt een super goed skigebied. Ben nu 2 x in Belle Plagne en 1 x in Les Arcs geweest, altijd met de kerst en altijd kunnen skieen, zelf met maar 50 cm sneeuw. Geen 10 maar een 9 omdat Valthorens 600km heeft en plagne 'maar' 450km...en laten wij nu net kilometer vreters zijn ;-).

7.0

27-11-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Fantastisch mooi en groot skigebied zowel voor (ver)gevorderden als voor gezinnen met kinderen. Wij komen er met en zoder kinderen en kleinkinderen al 17 jaarLunch, koffie......enz op de piste erg prijzig in vergelijking met Oostenrijk of Italie. Weinig of geen apres ski. Restaurants op z'n Frans.

8.0

23-10-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Heel mooi skigebied. Ga er voor het 8ste jaar heen.
Goed skigebied om lange tochten te maken zonder heel veel in de lift te zitten. Rijen zijn soms wel lang bij de liften. Apres ski is er bijna niet aanwezig hier en daar soms een kroegje maar daar blijft het ook wel bij. Restaurants heerlijk maar redelijk prijzig.

5.3

31-03-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 6

Inmiddels in vele skigebieden geweest, la plagne valt samen met les Sybelles aan de onderkant. Wat saai en eentonig skigebied, ouderwetse liften. Wel veel km beschikbaar samen met les Arcs. Restaurantjes ok, veelal zelfbediening met plastic stoeltjes. Flinke prijzen, cappuccino €5,50, flesje cola €6,-, broodje €9,-. Prijzen kunnen verschillen, maar je gaat niet bij iedere hut stoppen en eerst op de menukaart kijken. Zowel op de piste als in het dorp (la plagne 1800) niets te doen, geen levendigheid/gezelligheid. Blijft bij eenmalig bezoek aan dit gebied wat mij betreft.

7.0

20-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Perfecte week gehad in Bella Plagne. Goede sneeuw. Nooit wachten voor de liften. Ski pas inclusief 1 dag gratis naar Les Arcs. Wij zaten in Néréides Residence. Parkeren onder het gebouw. Gewoon ski in en ski uit. Geen meter hoef je op je ski schoenen te lopen. Als je met de Thalys komt koop je een kaartje op het station van Aime direct naar Bella Plagne. Geen probleem. Kosten € 12,60. Retour kaartje kopen bij Toerist Office. Zelfde prijs. Veel plezier in La Plagne.

7.7

05-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Half januari in Belle Plagne geweest. Accommodatie aan de piste. Er was net de dagen voor onze aankomt een flink pak sneeuw gevallen. In die periode waren het zeer rustige pistes. Fantastisch uitgebreid gebied, schitterend uitzicht en super om van de accommodatie zo op de piste te stappen. Apres ski beperkt, maar dat is in t hoogseizoen misschien weer beter. Lekkere restaurantjes in Belle plagne. Heerlijk bakkertje voor t ontbijt. Alles in de buurt. Zeker een aanrader!

6.3

21-02-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 6

In het hoogseizoen is het extreem druk. Met name bij de liften heb je in het hoogseizoen wachttijden van een half uur of meer. Après-ski kennen ze sowieso niet in dit deel van Frankrijk.... Maar dat weet je dan ook. Verder is het een erg duur gebied wat horeca aangaat. Maar met name de extreme wachttijden doen maar je besluiten om hier niet meer heen te gaan.

8.0

20-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

We zijn met ons gezin vier jaar achter elkaar in La Plagne geweest (Plagne 1800, Plagne Villages en Plagne Soleil). Daarvoor gingen we naar Les Trois Vallees en Espace Killy. We vinden La Plagne een heerlijk gebied. Er is voor elk wat wils. Zeker met de mogelijkheid om ook een uitstapje naar Les Arcs te maken. De sfeer is prettig. Het is zeker voor gezinnen een echte aanrader. Het is niet massaal en de kinderen kunnen prima zelf skiën in de buurt. De ESF zit in ieder dorp en hun service is in dit gebied zeer hoog. De leraren nemen echt de tijd voor de kinderen; tijdens de les en in de overdracht na de les. Er zijn ook diverse goede privé-leraren voor mooie off-piste tochten of het bijschaven van de techniek. De kwaliteit van de pistes is goed, zeker ook bij de mindere winters van de laatste tijd. Er zijn vele goede en leuke barretjes en restaurants met locale heerlijkheden en zeer vriendelijke gastvrije bediening. We zijn zeker van plan om nog vaak naar La Plagne te gaan.

8.3

14-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Dit jaar voor de 10e keer naar Belle Plagne (ook een keer zomers geweest). Onze kinderen hebben hier vanaf hun 5e bij de ESF leren skiën. Franse taal is tussen kinderen en skileraren geen probleem. Heerlijke pistes, ook net naast de pistes en onder de liften. Elke dag is een ander gedeelte mogelijk. Sneeuw zeker en Franse sfeer bevalt ons goed. Net als de typische culinaire gerechten van de Savoie. Dit jaar ook vrienden weer overgehaald om te komen die in de jaren 90 hier ook al goede ervaringen hadden opgedaan. Apres-ski is voor ons: terrasje op de piste en in de avond lekker tafelen. Voor wie wil zijn er een paar barretjes. Gelukkig geen Oostenrijkse taferelen. Auto's worden onder het dorp geparkeerd en die zie je de hele week niet. Eigenlijk moet ik deze review niet schrijven, want we hebben liever niet dat anderen ons paradijs leren kennen. Nog 4 nachtjes ....

7.7

13-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk afwisseld skigebied met veel mogelijkheden voor ieder nivo. Nadeel is wel dat de lange afdalingen op de zonzijde liggen en vaak erg ijzig zijn.

6.7

11-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Heel veel dorpjes en pistes. Persoonlijk vond ik Les Arcs mooier (en rustiger) dan La Plagne. Eten en drinken is duur (prijsniveau binnenstad Amsterdam +). Pistes worden goed onderhouden, maar wij vonden de kleurkeuzes lang niet altijd terecht; veel blauwe pistes in La Plagne hadden rode stukken, veel blauwe pistes in Les Arcs hadden juist beter als groen bestempeld kunnen worden... ingewikkeld systeem van liften en pistes, een kaart bij je hebben is onmisbaar! Ik weet niet zeker of ik hier terug wil komen, maar was een geslaagde week.

5.7

06-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 1 Restaurants: 7

Geweldig langgerekt skigebied! Genoeg variaties echter weinig uitdagingen voor gevorderden. Pistes worden goed geprepareerd. Après ski is er niet echter kan er gerust lekker na geborreld worden in een paar restaurants. Zelf de slingers willen ophangen na het skiën is een pré. Al met al een fantastisch gebied waar je kilometers genoeg kunt maken. Skiën is top en echte après ski moet men zelf voor zorgen.

4.7

06-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 1

Achterlijke prijzen! 15 euro voor een frietje en een cola op de piste. Niet normaal meer dat is zeker een minpunt. Ik ga hier niet meer naar toe.

3.7

04-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 1 Restaurants: 1

Helemaal eens met Koen.Je moet er alleen heen voor het skieen.Belachelijk duur en geen apre ski.

7.3

04-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi gebied, voldoende variatie. Je kan je hier dus geweldig vermaken. Heerlijk eten. Wel verschrikkelijk duur op de piste. Twee flesjes cola €11, of een Corona en een hete chocolademelk met slagroom €14. Slaat nergens op en een beetje jammer. Persoonlijk vond ik toch La Plagne net iets mooier om te skiën dan Les Arcs. Kom ik hier nog een keer terug? Jazeker als ik zeker weet dat er geen studenten zitten van Skikot

8.3

02-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Favoriet skigebied, we zijn hier wel 20 keer geweest, het gebied van La Plagne is beter dan het gedeelte van les Arcs, super gebied!

7.7

23-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Heerlijk skigebied ,eten en drinken erg duur ,maar dan maakt het in het zonnetje zitten veel goed :-)

8.0

10-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super gebied. Afwisselind en veel off pistemogelijkheden

6.7

08-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Vandaag optrekkende bewolking en zonnig. Boven aan top erg mistig. Sneeuwkwaliteit valt erg mee. Geen tiefschnee en offpiste niet te doen.

8.0

08-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super skigebied voor families & kilometervreters. Pluspunten zijn de hoogte, de grootte en varieteit.

7.7

29-12-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Super skigebied!

8.7

13-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Het is een mooi ski gebied voor jong en oud de pistes zijn zeer mooi en de restaurant's zijn ook wel goed!!!

9.7

12-12-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Super leuk voor beginners maar ervaren is zeer leuk
door de rode en zwarte

9.0

11-12-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Het beste skigebied van Frankrijk, dat is natuurlijk La Plagne. Het fantastische van dit skigebied is dat je hele mooie tochten kan maken van dorp naar dorp door de lange en mooi geprepareerde pistes. De restaurant zijn wel prijzig maar het is het eten zeker waard, verder is apre ski niet erg aanwezig maar als je even goed zoekt kom je heus wel wat tegen. Al met al een topgebied voor beginners en gevorderden!!

8.3

11-11-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Geweldig gebied! Zwart, rood en blauw! Er is voor ieder wat wils. Met een combi pas ski je zo naar Les Arcs en ga je met de mega gondel naar de andere kant! Restaurants zijn prijzig maar verrukkelijk! Wij zaten in Belle Plagne in Les Nereides. Auto onder het app geparkeerd! Ideaal! We gaan volgend jaar graag terug! AANRADER DUS!

8.7

20-10-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Ga hierheen als je echt voor het skiën gaat en de apres ski je niet zo trekt. Het gebied is gigantisch. Ik hou persoonlijk onwijs van tochten maken, dan is er geen beter gebied dan deze. Afgelopen jaar de uitgebreide pas genomen, maar de dagen zijn te kort voor de hoeveelheid kilometers. Ik ga dit jaar weer maar neem de extra pas niet. Er zijn onwijs veel faciliteiten, behalve apres ski (maar omdat deze zo zwaar weegt bij de beoordeling stiekem toch een hoog cijfer gegeven ;-)).

6.7

20-08-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Geweldige om te skiën, geboekt voor het 5de jaar ! Soort thuiskomen wordt het

7.0

30-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Geweldig groot skigebied met voor ieder wat wils. Zwart, rood of blauw. Tussen de bomen of over de toppen. Alles is er. We komen nu 3 jaar in la Plagne Soleil, Sun Valley Appts. Altijd prima in orde, skiën vanuit t appt, Intersport inpandig, geen minpunten te noemen! Volgend jaar hopen we weer te komen in dit sneeuwzekere skigebied!

8.0

26-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Geweldig skigebied, met name la Plagne. Het mooste dorp Belle plagne is ons goed bevallen. Goede restaurants (le matafan) en leuke barretjes (tete innbar of de saloon) wij waren niet op zoek naar levendige apres ski maar je kan hier zeker een drankje drinken in de avond. De skischool oxygene is ook prima. Het appartementen complex Casiopee is goed geprijsd maar niet alle kamers zijn ski in/out, de skilocker zat op zo'n 30 meter lopen van het begin van de piste, en de hygiëne kon wel wat beter.

7.7

25-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Wauw wat een gaaf gebied, vele km pistes van zeer breed tot tussen de bomen door, prachtig! Liften ietwat verouderd maar wel op goede locatie zodat je toch snel ter plekke bent. Eventueel kun je tegen bijbetaling ook nog het gebied van Les Arcs erbij nemen wat ook top is!

7.7

10-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Morgen de laatste dag het was de laatste week geweldig hier goed en genoeg sneeuw Mooie pistes Voor herhaling. Vatbaar

8.0

09-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Weer een mooie dag om te skiën. Geweldig mooie pistes.

8.0

28-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Fantastische piste's, normale moderne liften en gelukkig geen carnavals apres -ski! Lekker iets drinken in een gezellige kroeg en goed eten in de diverse restaurantjes. ( Belle Plagne) vanuit het appartement in en uit skiën terwijl de auto veilig overdekt in de parkeer garage staat. Kortom een heerlijk gebied voor alle skiërs met voldoende gelegenheid om iets te drinken en te eten.

6.0

28-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Pistes zijn helemaal top!!
Liftjes wat veroudert. Voor de apre ski moet je hier niet zijn, zijn wel wat cafetjes waar je wat kan drinken, schrik dan niet van de prijzen.

7.7

27-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Was weer een top week ondanks dat we aardig wat verse sneeuw overdag hadden was het weer heerlijk vertoeven .

6.7

24-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Geweldige skiplek. Wij overnachten in la plagne 1800. SUPER!

7.0

18-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Wederom erg genoten!

7.0

16-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Tijdens de kerst hier geweest. De apre-ski moet je wel echt zelf opzoeken maar persoonlijk vind ik dat erg fijn. Er zijn zat tentjes waar je gezellig met je vrienden een drankje kan doen maar verwacht geen massale apre-ski.

Het piste aanbod is grandioos. Er is voor iedereen wat wils. Beginners en gevorderden kunnen hier helemaal los gaan. Er zijn moderne liften maar ook nog wat oude beestjes. Als ik mijn vrienden mag geloven is het zeker de moeite waard om de grote ski-pas te kopen met Les Arc erbij. Zelf ben ik daar niet geweest maar daar zijn ook een hele mooie pistes.

Wij zaten in een apartement dus we zijn niet uit eten geweest. Alles op wintersport is natuurlijk prijzig maar tijdens mijn vakantie heb ik zat restaurantjes gezien die er prima uit zagen en er is naar mijn idee voor iedereen wel een leuk restaurant te vinden met zijn of haar lievelings eten.

6.0

13-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Top pistes wel bijna geen apres ski mogelijkheden maar en fantastisch gebied

7.0

06-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Qua skie gebied ultiem, zeker wanneer je het hele paradiski-pas pakt

7.3

02-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Prima gebied waar leuke tochten te maken zijn. Wel veel blauwe pistes, maar hier zitten soms toch ook leuke stukjes in die in Oostenrijk rood zouden zijn. Sneeuw op hogere pistes prima ook aan het einde van de dag.

6.3

02-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 1 Restaurants: 8

Super ski gebied ( Frankrijk is echt om te skiën als je van apreski houdt kan je het beste naar Oostenrijk gaan ) voor de rest prachtig gebied zeker een aanrader.

7.3

02-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Prachtig gebied, sneeuwzeker en uitgebreid.
Apres ski is nauwelijks aanwezig en doet wat geforceerd aan als het er wel is

Restaurants zijn prima, wel erg uitwisselbaar qua menukaart.

7.0

01-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Qua skigebied fenomenaal, maar de apresski blijft wel erg achter.

6.7

28-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 2 Restaurants: 9

Mooi groot gebied met veel mooie pistes. De après-ski viel erg tegen

8.3

27-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Fantastisch skigebied, elke keer weer verrassend. Steeds verbeteringen. vriendelijke mensen, vaak ook wel Engelssprekend. we komen zeker terug!

7.0

25-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Super gebied, deze week supersneeuw en supweer!

7.7

19-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Perfect Ski-Gebied met ook diverse mogelijkheden om naar andere gebieden over te steken... een week is te kort om alles te zien :-)

8.3

13-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Fantastisch skigebied mooie pistes. Eten en drinken wel wat duur maar dat weet je op wintersport. Supermarkt spar een grote en kleine in La Plagne. Hotels bijna allemaal uitkijken op dé pistes. Dus in één woord geweldig ook voor kinderen.

6.7

12-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Super mooi gebied en snelle verbindingsliften. Wel erg hoge prijzen voor een hapje en een drankje. Ook voor franse begrippen.

9.0

12-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Zaterdag 9 januari aan gekomen in La plagne goed appartement direct aan de pieste wat voor bijna alle apparaten en hotels geld. Mooi ski gebied zeker voor beginners. Ook de zweer in erg gezellig. Maar moet wel zeggen een warme chocolademelk kost gewoon 5 euro kassa. Maar goed je kan het hier zo duur maken als je zelf wilt de spar zit hier en die is best betaalbaar. Alles bij elkaar het is hier fantastisch met 170 cm sneeuw.

4.0

07-01-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 3 Restaurants: 3

Skigebied voor beginners weinig rood aanwezig en de zwarte piste's zouden in Oostenrijk rood zijn. De piste's worden matig tot slechte onderhouden piste's zijn dicht terwijl ze goed te skiën zijn dorpen liggen over algemeen goed aan de pistes en restaurants kenne de prijzen goed

7.7

06-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Het beste skigebied wat ik ken, en ik ben onder meer in topgebieden als Les Trois Vallees, Espace Killy, Solden, Ischgl (Silvretta Ski Arena) , Val Gardena (Dolomiti Superski (mooiste natuur) en Vail (VS) geweest. Paradiski biedt omooie afwisseling tussen grote aantallen bospistes, gletchers met brede pistes, en alles wat er tussen zit. Onderaan wat aardige dorpjes.

6.0

06-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 2 Restaurants: 7

Een prachtig ski gebied.

7.3

03-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Super skigebied, erg afwisselend. Kom er zeker weer terug.

6.7

30-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Hard en ijzige pistes. Snel veel sneeuw nodig. Verder een prima week gehad!

8.0

27-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prachtig ski gebied. We hebben prachtig weer gehad. Er is wel sneeuw nodig. De pistes zijn vooral in de lagere gedeelte. Ijzig en hard. Moeilijk skiën. Bij de gletcher is het prachtig en mooi skiën. Fijne week gehad.

6.7

26-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Kwaliteit skiën gaat hard achteruit. Sneeuw hard nodig! Normaal fantastisch skigebied, nu niet zo....

7.0

06-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Heerlijke lange pistes, goed voor snowboarders! Ook voor skiërs.

10.0

30-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ga er weer heen in januari. .geweldig gebied voor elk wat wils..sneeuw zeker

8.3

28-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Prachtig skigebied, mooie brede pistes, je kunt een hele dag skiën zonder 2x de zelfde piste te nemen. Après ski ook gezellig, in Belle Plagne zijn 2 hele leuke kroegen waar het heel gezellig is, één disco! Genoeg restaurant idd wat prijzig. Appartement is geweldig, direct aan piste, dus nooit sjouwen met ski's

7.7

27-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Heb er weer zin in, zeer mooi groot gebied, prachtige brede pistes en altijd sneeuw

7.7

11-04-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Heel leuk ski gebied wel wat oudere liften. Altijd sneeuw leuke lange pistes. Zeker een aanrader.

7.3

14-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Wat een groot veelzijdig gebied als je ook Les Arcs meetelt (Paradiski). Twee gletchers, veel lange bosafdalingen en alles wat er tussen zit. Qua tourskien beter dan welk gebied ook waar ik ben geweest, onder andere Val d'Isere, les Trois Vallees, Solden, Ischgl en Vail (VS). Wel vind ik Dolomiti Superski in Italië mooier.

7.0

11-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Super ski gebieden en juist voor de boarders wel leuke afdalingen, ook de kleine stukjes off piste goed en makkelijk te doen. Net als de fun parken etc. Wil nog lange niet naar huis :-( gelukkig nog paar daagjes!

5.7

03-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 2 Restaurants: 7

Prima skigebied, veel variatie. Goede liften. Voor boarders misschien wat vervelende vlaktes. Er is geen apres-ski. Restaurants zijn oké, maar erg duur. Veel families en gezinnen, weinig jeugd.

7.7

01-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Zalige week gehad! Gigantisch gebied met veel afwisseling... Veel stap stukken, maar goed opgelost met touwen! Snelle lifjes. Geen idee van de après ski en restaurants meestal wel vriendelijk. Je moe niet betalen voor wc...perfect dus

5.0

28-02-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 2 Restaurants: 7

Prima skigebied alleen wat jammer voor de snowboarders die vlakke stukken waar je telkens je bindingen moet loshalen. Liftcomfort is ookprima. EnbVeel klasjes

8.7

25-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wat een geweldig gebied, blij dat de kids prive les hadden, je bent misschien wel wat meer geld kwijt maar hier zijn klasjes van min 12 kinderen tot groepen van 30.

8.0

25-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Super skigebied! Voorgaande jaren naar franchaimp longchamp geweest maar dit gebied is echt super. Veel verschillende pistes. Wachttijden bij de liften hooguit 3 minuten en dat in het hoogseizoen. Echt een aanrader voor diegene die van heerlijk skiën houdt

7.0

24-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Wat een mooie week hier en zoveel sneeuw, de liften is niets mis mee. Geen dag de zelfde piste gehad.

10.0

09-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super skigebied! Ik was er vorige week en super sneeuw! Liften zijn prima en gaan bij drukte lekker snel.

7.7

03-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Mooi groot gebied! Top! Het ski comfort kwa liften is helaas wat minder.

10.0

31-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Voor een rustig dorp moet je naar belle plagne gaan helemaal geweldig .. komen vast nog een keer terug daar .

8.0

29-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prachtig mooi hier, goede pistes en mooi appartement!

7.0

28-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Ons verblijf: 17 jan. tot 24 Jan. 2015. Ondanks de weinige sneeuw kunnen de fransen de pistes prachtig prepareren! Mooie brede pistes, vooral blauw is perfect. De restaurants hier op de pistes, prijzen zich net als de Zwitserse, uit de markt: alles pisserig duur, niet leuk meer om een patatje en biertje nemen. Ook de plaatselijke supermarkt werkt met woeker prijzen. Wij zijn maandags avonds even naar beneden gereden (18km) en daar in een grote supermarkt alles voor de hele week ingeslagen tegen Nederlandse prijzen!
Ons appartement lag aan de piste, dus de auto hoefden we verder niet meer te gebruiken.

10.0

25-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Net terug, goede pistes, wel veel kunstsneeuw, prachtig weer.

9.3

23-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mooi gebied groots.

10.0

22-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top gebied..beste van Frankrijk

7.0

19-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Top gebied, mooie pisten voor heerlijk lange tochten. Lekker rustig en weinig snowboarders!

7.7

19-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Prachtig skigebied, perfecte pistes

7.7

15-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Ik raad iedereen het fantastische skigebied aan! Je kunt een hele dag snowboarden zonder 2x dezelfde pistes te hoeven doen. Daarnaast zijn er genoeg toffe trails offpiste wat leuk is voor de avonturier! Nee oke, geen gezellige chin-chin bar of andere apres-ski tent.. Maar genoeg leuke plekjes om een biertje te drinken na een intensieve dag.

5.0

13-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 1 Restaurants: 6

Als je van ijs houdt kom dan nu naar la plagne. Pistes keihard! Bovenin iets beter. Tijd voor een pak sneeuw. Apreski niets.

5.3

06-01-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 4 Restaurants: 6

De Fransen kunnen echt nog wat leren van de andere alpenlanden. Er was afgelopen week een meter sneeuw gevallen maar aan het einde van de week was alles weg en bleven er vooral veel stenen en bruine vlekken over. Ideaal voor huurski's maar niet voor je eigen ski's.

8.0

05-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Top skigebied! Hele week heerlijk geskied en lekker gegeten. Het is wel prijzig dus daar moet je wel rekening mee houden. Qua aprés ski is er weining te beleven. Een paar leuke tentjes maar niet veel bijzonders. Een aanrader voor de wat meer ervaren skiër. Voor de wat minder ervaren skiërs raad ik een kleiner gebied aan, scheelt je heel veel geld aan skipassen. Voorjaar gaan we er weer heen!

7.3

04-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Al voor de 3e keer in La Plagne geweest! Schitterende pistes, voor elk wat wils! Appartementen zijn prima prijs-kwaliteitverhouding. Maar als je wilt après-skiën kun je echt beter naar Oostenrijk gaan.

7.3

03-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Prima skigebied voor de beginner en zij met meer ervaring. Brede pistes, goed geprepareerd en niet druk. Je zit op 2000 mtr hoogte en dus, in vergelijking met Oostenrijk, geen gedrang om via liftcabines op hoogte te komen. Het moet gezegd...mindere après ski dan in Oostenrijk maar who cares. Wij houden van la Douce France en ski in, ski out. Salut!

8.3

30-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prachtig skigebied, mooie pistes. Zeer gezellige restaurants/berghutten, niet zo'n vreetschuren als in Oostenrijk. Ruime klasse-appartementen midden op de piste rond 2000 meter hoogte, dus altijd sneeuwzekerheid rondom je appartement.

9.0

29-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Top gebied! Het is misschien wat meer Spartaans dan de Oostenrijk, maar hier zijn de betere pistes en de grootste gebieden.

10.0

29-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ik zal zeker terug gaan naar Oostenrijk veel beter als het om feesten gaat.

4.0

29-12-2014
Skigebied: 4 Après-ski: 4 Restaurants: 4

Blijkbaar blijven alleen de positieve reacties hier staan .. Maakt nog eens duidelijk dat dit verouderde skigebied niet klaar is om mee te evolueren .. En ja volgend seizoen zit ik weer in Oostenrijk , wou gewoon eens zien hoe het in Frankrijk was .. En 6euro voor een cola ?? Meer als bij het haar getrokken !!!

8.0

28-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Ik hoop dat die mensen van de negatieve reacties over La Plagne volgend jaar weer naar Oostenrijk gaan, dan is het toch weer iets gezelliger! Hoe komen die hier verzeilt, in Oostenrijk toch niet naar de zin gehad zou ik denken? Prijzen van eten zijn overal nogal hoog, ook in Oostenrijk.

7.3

27-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Het is mooi ski gebied Het is beter dan valthorens

9.7

27-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldige pistes ..kan oosterijk nu een puntje aan zuigen, ,

4.0

27-12-2014
Skigebied: 5 Après-ski: 3 Restaurants: 4

Geen vergelijk met Oostenrijk ! Pistes worden bijna niet plat getrokken , zeer duur om te eten of drinken ..

7.7

16-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Fantastisch hotel op de piste.
Après ski minder gezellig dan in Oostenrijk

8.7

16-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Het beste skigebied wat ik in 30 jaar heb gehad, ( hoewel Val Thorens ook fijn was ) we gingen elk jaar naar een ander gebied, maar zijn nu 2 maal in La Plagne geweest eerste keer een appartement in ( plagne ) bellecote, en de tweede keer Plagne Soleil hotel Vancouver ( goed hotel ) waar we onze 50 jarig trouwfeest hadden.
Gelukkig ook heel weinig sleepliften.
Helaas wegens een knieblesure konden we in 2014 niet, maar we hebben nu weer 2015 geboekt in Plagne 1800 Lauze, kijken wat dat is!
Eten is eigenlijk overal goed, apres-ski is hier wel iets minder, ik denk dat dit het beste in Oostenrijk is!

8.7

26-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Ook dit seizoen weer naar LaPlagne, .......geweldig!!

7.3

23-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Geweldig groot ski gebied.
Veel variatie. Skiën tot aan je appartement.

5.0

22-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 2 Restaurants: 4

Super skigebied

8.3

03-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Prachtig skigebied! Ik ben er al een aantal keer geweest en elke keer geniet ik er weer van. Mooie pistes en ook nog eens lekker skien. De restaurants in la plagne zijn ook top! Vaak heel erg lekker eten. Zeker als je weet welke restaurants het lekkerst zijn.

7.0

26-10-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Echt een geweldig gebied

8.0

24-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Zeer groot en mooi gebied! Voor ieder wat wils! Après ski wat minder maar dat is normaal voor Franse begrippen. Dit jaar gaan we weer!

10.0

19-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Zijn overal al geweest. Paradiski met als uitvalsbasis Belle Plagne is volgens mij het beste skigebied ter wereld voor alle niveaus

7.0

28-02-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Alleen voor te skien het beste gebied ter wereld. Zeer veel variatie in de pistes.

8.0

28-12-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

top gebied

7.0

06-10-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Super gebied, groot, makkelijke en goede verbindingen.
Spijtig dat de après ski minder is.
Wel een aanrader als je alleen maar op vakantie gaat om te skiën.

7.7

27-03-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij komen in La Plagne al 6 jaar en elke keer als we er zijn is het geweldig. Telkens ontdekken we weer nieuwe dingen. De keuze uit de pistes is ruim en allemaal goed onderhouden. Het gebied is zowel voor de wandelaar, de langlaufer of de skiër optimaal.

6.7

22-01-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Ski gebied is super: uitstekende piste's en voortreffelijke omstandigheden. Koud? Het is natuurlijk wel een wintersport dus zal je daar rekening mee moeten houden.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord