Hotel Goldried ***

Bezoek de website van dit hotel

Plaats: Kals - Matrei Prijs vanaf 72 euro

Hotel Goldried - kamers & appartementen

Hotel Goldried in Oost-Tirol is een van de mooist gelegen hotels in Oostenrijk. Gelegen op 1.000m boven de zeespiegel.

Het complex van Hotel Goldried beschikt over kamers en appartementen in verschillende afmetingen en is zeer populair bij alle generaties die bij ons vakantie willen vieren.

Voel je thuis! Alle appartementen zijn uitgerust met een eigen sauna - dit biedt de mogelijkheid om te ontspannen en rust te geven aan vermoeide spieren, zowel in de winter als in de zomer maanden.

Het keukenteam bereidt lokale lekkernijen en specialiteiten uit de internationale keuken met veel liefde.

Winter & Skiën

Sneeuw Garantie. Geen wachttijden. Skiën tot aan de deur van het hotel. Dit zijn drie van de voordelen wanneer u kiest voor Hotel Goldried voor uw wintersport-vakantie.

Het Großglockner Resort Kals-Matrei is Oost-Tirol's grootste aaneengesloten skigebied. Hier bent u in het midden van Europa's grootste nationale park - Hohe Tauern - tussen de Grossglockner (hoogste berg van Oostenrijk) en Großvenediger. In  het Großglockner gebied vindt u alles: van kinder- en familie-afdalingen tot de meest veeleisende pistes en de langste afdaling in Oost-Tirol van meer dan 11km. Skiën tot aan de deur!

De Matrei-kant van het skigebied is ideaal voor alle generaties die samen willen gaan skiën - niet in het minst omdat de blauwe, rode en zwarte pistes elkaar treffen op verschillende plaatsen. Daarnaast ligt Matrei aan de zonnige kant van het Großglockner, om een lekker kleurtje op te doen.

In het Großglockner gebied vindt u vele mooie hutten, waar u kunt ontspannen met glühwein, warme chocolademelk en apfelstrudel.

En het beste van alles: geen drukte of lange wachttijden bij de liften. Dit door het feit dat het Grossglockner Resort meer dan 37km aan pistes biedt en daardoor het grootste skigebied van Oost-Tirol is, met meer dan 16 moderne skiliften.

Doe een vrijblijvende aanvraag bezoek website
Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord