Reviews Achenkirch (916m - 1800m)

Schrijf review

7.3

05-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

2 tot 9 maart geskied met de kids (3,5,7,9 jaar). Allemaal les gehad. De jongsten alleen 10:00-12:00, de oudsten ook nog van 13:30-15:30. Geen sneeuw gevallen en temperatuur rond het vriespunt ‘s nachts en overdag 5+. Goede piste’s tot 14:00 daarna wat zwaar vooral richting dal lift. Aanrader voor als je weinig tot een paar jaar ervaring hebt met skiën of met je kinderen op skivakantie wilt en zelf ook wat wilt skiën.

7.7

06-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

De omgeving, de pistes, de liften en de sneeuw waren echt geweldig! Heb de hele week in het hotel gegeten waar ik verbleef (Cordial) daar was het eten erg goed. De après-ski tent was wel gezellig, maar niet echt bijzonder. Al met al een hele fijne is week gehad in Achenkirch!!!

9.0

04-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super week gehad met heel veel sneeuw!

7.3

24-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Heerlijk klein skigebied, perfect om kinderen alleen te laten skiën.

7.7

06-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Zeer leuk, volgend jaar komen we terug

10.0

13-12-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

We zitten ook in der Tiroler. Hier kun je jezelf zijn. Heeerlijk.

9.0

08-11-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Mooi ski gebied

8.0

18-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Top! Achentalerhof goed hotel met heerlijk eten!

7.0

03-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 3 Restaurants: 9

Mooi gebied. We zitten in 'der Tiroler' in Achenkirch. Gut IND gemutlich. Een aanrader

7.7

01-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi knus skigebied

8.0

29-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Aangenaam verrast met dit kleine gebied. Voor iedereen wat wils. Echt voor jonge gezinnen. Ben grotere gebieden gewend. Had alleen meer sneeuw mogen vallen.

8.0

28-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Ben zeer positief verrast. Leuk klein gebied met goede alternatieven in de buurt als je iets straffer wil. Echt ideaal voor gezinnen. Piste's zijn ok. Après-ski ook :))) Voor iedereen wat wils

8.0

25-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk voor een beginnende skiër

7.7

10-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Klein maar zeer leuk skigebied.

7.0

06-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk maar klein skigebied. Groot voordeel vinden wij dat er maar een talstation is dus de kinderen kunnen niet verdwalen. Verder ligt het meteen onder München, dus in de drukke weekenden als iedereen in de file staat richting Salzburg kunnen wij lekker doorrijden ?

8.7

31-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Klein maar gemoedelijk dorpje net over de grens met Duitsland. Qua rijden dus goed te doen. Het is een mooi en overzichtelijk skigebied met voor ieder wat wils. Helaas de afgelopen jaren weinig sneeuw maar toch kunnen skiën. Sporthotel Achensee doet er van alles aan om skiën mogelijk te maken. Vorig jaar reed er elke dag een bus naar Hochfugen om daar de skilessen van de ogen skileraren te kunnen te kunnen volgen. Verder is er een leuke apresski, zowel op de berg als in het dal. Voordeel van dit skigebied is dat er 1 dallift is dus kinderen kunnen niet verdwalen.

8.3

30-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Kom hier al zo'n 35 jaar. Leerde hier beter skiën, maakte kennis met après-ski en jawel ook mijn eerste liefde :-) Prachtig ook om te wandelen, al dan niet met hondjes. Due zijn trouwens in Hotel Zillertalerhof van harte welkom, ziwel in het hotel, als in het restaurant. Voor mij is een vakantie in Achenkirch een echte energiegever.

7.7

25-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuke ervaring met ons gezin als 1e wintersport vakantie . Niet veel sneeuw , maar diverse afdalingen wel open . Ook dal afdaling geopend . Super mooi weer . Gave vakantie gehad . Kerst 2016

7.7

22-11-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Heb het hier geleerd nog steeds geen spijt van. Top gebied

8.7

05-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Heerlijk skigebied. Niet zo groot. Daardoor goed overzicht van de pistes en kom je elkaar meerdere keren op een dag tegen. Fijne mensen ook.

10.0

30-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het is een leuke plek voor jong en oud en ze hebben hier geweldige hotels met heerlijk eten. Ik kom hier al sinds winter 2009 en ik verheug me altijd al op de volgende wintersport zodra ik door de taxi van het Achentalerhof naar de bussen word gebracht!

7.3

18-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heerlijk klein gebied met mooie pistes. Niet heel hoog dus niet sneeuwzeker maar met het zillertal op 20 km afstand ben je altijd verzekerd van sneeuw. Geen massatoerisme, heerlijk overzichtelijk. Aanrader. Vooral met kinderen

6.0

04-01-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Leuk voor beginners en de wat ouderen

9.0

02-12-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Mooi compact skigebied met voor ieder wat wils. Gebied is uitemate geschikt voor gezinnen en voor beginners.

8.3

13-04-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wij komen al 31 jaar in dit dorpje en het bevalt ons nog steeds goed.

Wim en Willemien Swanink

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord