Reviews Fügen (545m - 2100m)

Schrijf review

8.3

16-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Fugen is een gezellig ski dorp.Voor ieder wat te doen ik kom er al jaren met veel plezier.

8.3

02-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wij komen al jaren in Oostenrijk voor de wintersport en hebben al veschillende gebieden gehad.
Toch komen wij iedere keer graag terug in het Zillertal en dan met name Fugen. Dit is onze stek.

5.7

25-02-2018
Skigebied: 6 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Eerste keer fugen en wat mij betreft laatste keer. Zillertal op zaterdag niet in te komen 4 uur over laatste 10km. Grote restaurant op de piste nog niet af en slecht eten van ongeïnteresseerd personeel.

7.7

12-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

We komen al > 10 jaar in dit gebied. De gondel en bergstation zijn dit jaar vernieuwd; er is een leuk fun park aangelegd. We waren enorm verrast. Fantastisch. Het gebied is er enorm op vooruit gegaan. We kwamen hier altijd a; voor de relatieve rust, de prima geprepareerde pistes en de uitdagende dalafdaling. We vrezen dat het een stuk drukker zal worden maar dat is ook wel logisch. Spieljoch blijft vanwege de overzichtelijkheid een aanrader voor gezinnen.

8.7

20-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Fugen alleen is leuk om te doen maar te klein gebied. Met de koppeling Geox is het gebied met een korte zeer goede busverbinding van 8 minuten verbonden met Hoch Fugen. Waardoor Fugen een kwalitatieve goede locatie is geworden. Na 2019 kun je volgens mij gaan spreken over een top locatie vooraan in het dal met alle mogelijkheden voor een geweldige ski ervaring. Mede door deze verbinding zal het dorp sterker naar voren gaan komen en de apreski ook beter wordt. Dus op naar 3 x10.

8.7

19-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Beste mensen, wij komen 20 jaar in dit gebied, ik lees 2022 mbt de verbinding met Hoch-Zillertal, dit is 2019-2020 klaar. Kinder gebied ? Ik weet niet welk gebied bedoeld wordt, maar hier is voor iedereen een uitdaging te vinden, gevorderd of niet . Echt voor iedereen. Dus een dikke plus voor dit gebied!!!!Lieve mensen en super gezellig!

9.3

07-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Fugen is niet groot maar wel vriendelijke mens en gemoedelijk.. Oude stoeltjeslift worden ook nog vervangen wanneer dat gebeurt..?? In 2022 komt er een nieuwe cabinelift van fugen naar Kaltenbach..

7.0

27-12-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Echt een Kindergebied

7.0

27-12-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Splinternieuwe gondel om naar boven te komen. Splinternieuw restaurant boven. Maar daarentegen zijn de stoeltjesliften nog ‘ouderwets’ boven. Fantastisch voor kinderen en beginners. Leuke ‘funny loipes’, binnen zelfs voor kleinere kinderen een klimwand. Echt geweldig. Echt een kinderarbeid en beginners. Absoluut niet voor gevorderd.

5.7

05-03-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 3 Restaurants: 8

Skigebied goed geprepareerd alleen wel een kinderskigebied, niet voor ervaren skiers. Lekker eten alleen de apres ski was waardeloos

8.7

06-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Van 28-01 tot 4-02 in Fugen verbleven. Klein maar leuk gebied vooraan in het dal.Super appartement tegen de spieljoch.Leuk klein dorpje met goeie aprés ski.zalig weer gehad en pistes elke dag goed geprepareerd. Hier komen we zeker nog terug.

9.3

16-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Fugen is een super skigebied. Al jaren komen we hier met onze vriendengroep. Door de jaren heen ook veel andere gebieden opgezocht. maar toch blijft fugen wat speciaals hebben. De spieljoch baan is redelijk rustig en heeft prachtige lange afdalingen. Boven op de berg vind je een aantal blauwe piste's. Maar over het algemeen zie je veel rode snelle piste's. Het eten op de berg is super, geen grote vreetschuren, maar gewoon een lekker Oostenrijkse berghut waar ze heerlijke en betaabare gerechten hebben. Voor meer piste kilometers kun je zo naar hochfugen. Waar je talloze piste's tot aan kaltenbach vind. De apreski in fugen is gezellig en ze weten daar zeker een feestje te maken. natuurlijk niet te vergelijken met Ischgl, Gerlos, Saalbach waar je 24 uur per dag kunt feesten.

7.0

19-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Leuk ski gebied en niet druk

8.7

01-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Altijd leuk en gezellig in fugen ,hebben het altijd goed naar ons zin

9.0

27-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super mooie ski pistes geen wachttijden denk niet voor de vergevorderde skiër

8.3

12-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Komen hier vanaf 1978 en ieder jaar weer twee of drie keer,hebben alles zien veranderen.Hebben vele andere gebieden bezocht, Spieljoch blijft het gezelligst,is weinig blauw en over het algemeen rode pistes. Voor zwarte en blauwe pistes moet men naar Hoch Fugen.

8.0

02-03-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Wij komen hier vanaf 1978 soms drie keer in het jaar, zijn immer bij de Kohlerhof en hebben het daar geweldig naar onze zin. Is ook heel sneeuzeker en vooral met de hele familie heel gezellig, men geraakt elkaar niet kwijt en dat is met kleine kinderen heel belangrijk.

8.3

25-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Mooi ski-gebied ook voor beginners. Lekker rustig en geen wachttijden voor de liften. Dalafdaling is geweldig om te doen! Nu nog iets meer zon !!

8.0

23-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Zijn pas terug, we zijn hier een weekje geweest. Voor de beginner is eea wel erg steil. Weinig blauw.

6.3

22-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 8

Leuk gebied. Voor beginner en gevorderde. Je moet daarvoor wel naar Hoch Fugen met de bus.

10.0

19-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ga al jaren naar Fugen, maar zou het jammer vinden als de verbinding met Hochfugen gemaakt wordt. Dan wordt het veel te druk op de spieljoch. En zijn de off pistes ook meteen vol met sporen.

7.7

17-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Ideaal skigebied voor de eerste keer met kids! Voldoende Nederlands georiënteerd!

10.0

01-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top gebied, straks helemaal als het wordt verbonden met Hochfügen!

7.0

28-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk met kinderen niet voor ervaren skiërs.

9.0

26-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Prima skiën op Spieljoch. Heerlijk rustig en goede pistes. Het zou mooi als er een verbinding komt met hoog Fugen, dat scheelt 20 min in de bus. Kohlerhof is geweldig hotel of app, ook super apres ski , wellness en heerlijk eten. Echt super Oostenrijk gevoel.

10.0

22-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ik ga elk jaar naar dit skigebied het is super leuk en rustig om hier te skiën je hoeft eigenlijk nooit te wachten om in de lift te gaan (ideaal)

10.0

29-03-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

ik was er met mijn school heen gegaan het is daar super mooi ben nu net weer anderhalfe dag thuis maar het was het waard om er heen tegaan jammer dat ik er niet langer kon blijven

10.0

03-10-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

hele goeie ervaring en gezelligheid,super!

10.0

03-12-2012
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Fugen is een geweldig klein skigebied voor de hele familie. Goed geprepareerde pistes en een lange dalafdaling. Ouders die hun kinderen daar hebben leren skiën gaan niet meer weg. Wil je een groter gebied om te skiën, dan pak je een dorp verder. Eten is betaalbaar en lekker. Apres ski in de Pizzapub is een groot feest. We komen er nu ongeveer 20 jaar en het blijft leuk en gezellig. Groeten De Bundy's

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord