Reviews Hochfügen (1480m - 2501m)

Schrijf review

8.3

10-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Ook wij komen al jaren in het Zillertal en verblijven altijd in een ander dorp.Vorig jaar de 1e keer in Fugen gerodeld , maar Gerlos is veeeeel leuker. Gezelligheid is er altijd , je moet er bekend zijn waar het leuk is en dat wisselt wel eens, gewoon opstappen naar wat anders toe is het advies, onderaan de pistes vaak wel druk, verderop dan weer wat minder gezellig. Pistes worden elke avond geprepareerd, er komen ook steeds meer verbindingen tot stand betreffende ski gebieden. momenteel weer een nieuwe gondel of skilift naar nieuwe afdaling , maar volgens mij nog niet klaar. En helemaal bovenop de berg (Hochfugen moet je met skibus doen en genieten van het uitzicht)genieten van de vergezichten. Tsja....wij zullen nog wel vaker hier komen....
Jw van Rossenberg & J Cornelissen

10.0

29-10-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ook wij komen hier al vele jaren. Het is gewoon "thuis" komen. Deze winter slaan we over, maar bezoeken komende zomer camping Hell. Ipv een wit plaatje, Wordt het straks een groen plaatje

10.0

26-10-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ik vind het echt super leuk!! Ik kom er al 35 jaar en het is echt zooo gezellig altijd

8.0

28-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Hochfugen is lastig om te komen, maar als je er bent is het top. Pistes fantastisch en holzalm een top restaurant

8.7

13-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Prima restaurants en veel, heel veel sneeuw. Perfecte omstandigheden voor tiefschnee skiën. Montana appartementen zijn gerenoveerd en perfect aan de piste gelegen. ‘Hut-essen’ in restaurant Aar Wirt is een aanrader voor de vleesfondue liefhebber!

8.3

28-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Afgelopen week met een groep vrienden een weekje in chalet fugenberg geweest. We hebben een topweek gehad. Mooi gebied, goede apres ski en prachtig chalet.

10.0

23-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super!! Kom er al 20 jaar en ben dol op dit skigebied

10.0

23-04-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super skipistes en heerlijk eten. Verder hebben ze prachtige hotels bij de piste maar ook in het dal

8.0

03-04-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Mooi skigebied.pistes worden goed geprepareerd. Zelfs nog eind maart.

7.7

03-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi skigebied, met geprepareerde pistes. Aanrader!

4.0

01-03-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 2 Restaurants: 5

Leuk gebied , jammer dat de pistes niet "geprepareerd" worden .... slecht van kwaliteit ...

7.7

09-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooie pistes

8.0

02-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Top gebied goede pistes. Restaurants zijn zeer lekker.

8.3

02-04-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

zeer aangeraden!

8.0

01-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Deze ervaring heeft niet alleen betrekking op Hochfügen , maar ook op de omgeving. In Hochfügen is het top skiën, maar ook in Kaltenbach is veel keuze en mooie pistes. Wij hadden een huisje in Ried in Zillertal en van daar uit geskied in Hochfügen, Kaltenbach, Mayrhofen, Zell am Ziller (en van daar uit naar Gerlos) en op de Hintertux Gletcher. Alle gebieden makkelijk en snel te bereiken met de auto. Alleen Hintertux is wat verder weg (45 min. rijden), maar zeker de moeite waard.
Overal mooi pistes en veel variatie in de afdalingen. Dit gebied is zeker een aanrader, met name ook een huisje/hotel wat centraal in het skigebied ligt.

7.0

28-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Goeie pistes en lekker rustig in verhouding met andere gebieden op de pistes. Als je er naartoe gaat moet je het puur voor de sneeuw doen want voor de rest is er niet veel

8.0

23-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Top gebied. Vooral richt de Kristall hutte

8.3

09-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Heel mooi ski gebied, ondanks beperkte sneeuw is er met name in de ochtend heel goed te skiën , gezellige Oostenrijkse restaurant, Holzalm en de Wedelhutte zijn aanraders . Het is hier rustig, je kunt zo de lift in en er is veel ruimte op de piste

8.0

21-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Afgelopen week in chalet Fugenberg geweest en genoten van het prachtige gebied. Alle pisten en liften waren nog niet open, maar we hebben toch goed kunnen skiën

8.7

10-05-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Elk jaar hierheen goeie sneeuw alles gewoon goed

9.0

13-04-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

De pistes liggen er goed bij geen pap sneeuw 1 van de beste skigebieden op vlak van sneeuw goed voor alle niveaus van skiërs

7.7

16-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Afgelopen week zaten we in chalet Fügenberg en hebben een prachtige week gehad. Goede pistes, prachtig weer en uitstekende eettentjes.Alle ski niveaus kunnen in dit terecht. Genoeg mogelijkheden.

7.3

06-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Prachtig skigebied. Om te beginnen een dagje op de Spieljoch in Fügen, maar helaas was het die dag mistig met sneeuwval. Dit deel schijnt ook niet druk te zijn.
Volgende dagen skiën in Hochfügen. Prachtig gebied met veel pistes. Je hebt er veel mogelijkheden. Tevens kun je nog oversteken naar Kaltenbach, maar hier zijn we dit jaar niet aan toegekomen. Wel is het een relatief druk gebied. Kaltenbach schijnt ook erg druk te zijn.
Wij hadden een pension in Fügen (Gästehaus Loithaler). 's Avonds eten in Standlhof, perfect restaurant bij het hotel.

7.7

01-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Groot skigebied. De hele week geskied en nog steeds niet alle pistes gehad! Je kon ook oversteken naar Kaltenbach, ook daar erg leuk maar enorm druk. Après-ski i hochfügen is helaas om te huilen. Als er een is dan stinkt het en is het personeel waardeloos. Restaurants hebben lekker eten maar zijn niet voorbereid op veel mensen. Oftewel, Als je na 45 minuten je eten eindelijk had, was een uur later als je een tafeltje had bemachtigd, je eten koud. Toch is dit gebied voor jong en oud zeker een aanrader!

8.3

21-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Top gebied voor zowel jong/oud/ervaren/onervaren! Superweek gehad met goede sneeuw en schitterend weer!

10.0

01-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heerlijke pistes en mooi gebied. Zaten zelf in Fügen (Chalet Alte Mühle, aanrader) en verbinding is goed. Hier raak je niet snel uitgekeken.

10.0

25-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super vakantie gehad! Top ski leraren en mooie pistes..

8.3

17-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Mooie brede ski pistes, lekker rustig bij de liften en op de piste, vele gezellige echte Oostenrijkse bergrestaurantjes , zojuist weer veel sneeuw gevallen

10.0

10-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Een prachtig gebied met mooi weer. Goede skileraren met veel ervaring. Je kunt ook een verre route skiën.
Kortom geweldig!

7.3

31-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Het waren geweldige pistes maar de apres ski en restaurants waren iets minder

6.3

29-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Bezocht Kertsweek 2014. Weinig sneeuw maar dal afdaling mogelijk. Pistes ijzig.
Echt een familie ski gebied. Niet druk op de piste terwijl Kerstweek toch alle hotels en appartementen volgeboekt zijn.
Apres ski is zeer matig. Gebied is te klein voor de zeer geoefende skier.
Zillertal arena Skipas is ook geldig voor de dorpen Mayrhofen, Gerlos, Konigleiten en Hintertux gletcher. Hiervoor moet je wel met de auto of skibus (minimaal een uur).
Dorp Fugen ligt erg laag. Onzeker qua sneeuw. In Fugen ben je wel sneller in andere gebieden.

7.3

27-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Lekker gesnowboard, helaas wel wat weinig sneeuw. Genoeg eet en drink mogelijkheden, pisteaanbod redelijk.

7.0

21-03-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Prettig gebied, heel overzichtelijk en niet te druk

8.3

25-11-2012
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Hochfügen is een fijn skigebied met mooie -over het algemeen brede -pistes. Groot genoeg om de gehele dag leuk bezig te zijn. Ook 'n groot voordeel is dat je met de skipas alle kanten op kunt in het Zielertall. Aangezien wij altijd met de eigen auto gaan heb je veel vrijheid. 'n dagje naar de Hintertux gletsjer, 'n dagje naar Sell am Zieler, Gerlos en Koninsleiten.
Het dorp Kaltenbach en Hochfügen zijn een beetje saai, maar de tentjes bij de gondel zijn wel weer gezellig.
Fijne skivakantie. Jos

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord