Reviews Kaltenbach (558m - 2501m)

Schrijf review

8.3

12-12-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Kom er nu al 3 jaar, elk jaar blijft het me weer verwonderen hoe mooi het ski gebied eigenlijk is!

7.3

01-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 6

Mooi gebied. De pistes zijn top en de liften modern. Vanwege de populariteit kan het soms te druk zijn. Flinke wachttijden bij de liften zijn aan de orde van de dag. De restaurants vaak overvol.

8.7

08-11-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Komen al 20 jaar naar dit skigebied Veel beter geworden nu de verbinding gekomen is met spieljoch. Wanneer de dal afvaarten open zijn is het de moeite te starten met de dal afdaling in spieljoch,oversteken naar hochfugen vervolgens zwarte 7,zwarte zes allebei te starten op het hoogste punt .Doorsteken naar Kaltenbach en wanneer asschau open is pintje gaan drinken bij nog een echte tiroler,terug met de bus naar kaltenbach om daar nog enkele pistes af te dalen ,zirbeen stal niet vergeten te bezoeken ZALIG en dan s'avonds lekker gaan tafelen in restaurant Almdille
Ik verlang er al weer naar

7.0

14-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Zijn hier in de krokusvakantie geweest met 6 volwassenen en 4 kids. Het was in de restaurants bijzonder druk op de piste viel het gelukkig mee. De lessen bij skischool Optimal waren elke dag complete chaos. Ik denk buiten de vakanties een prima gebied maar in de vakantie zou ik het niet meer doen, op de zaterdag sta je uren in de file om het Zillertal in te komen drama !!!

9.3

08-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Vrijdag 9 maart gaan we weer naar kaltenbach zin an

7.3

08-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi en modern skigebied. Brede pistes en gemudlich dorp. Heel veel Nederlanders in de voorjaarsvakantie. De restaurants waren te druk gedurende deze week. Overall goed voor elkaar en superweek gehad.

6.7

05-03-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 6

De 2 gondels brengen de meeste skiërs snel boven en dan spreid men zich snel uit over de brede mooie pistes. Restaurants waren volledig bezet de hele dag (mede door kou) zodat we soms uur moesten wachten om met 9 man rond een klein tafeltje te zitten. Dit was in hockfugen en fugen ook het geval wat het cijfer nogal drukt. De Holzalm is trouwens wel top hoor. Verder in de krokus kan je het Zillertal op zaterdag niet in of uitkomen, dus dat doen we niet meer. Gewoon weer naar Skiwelt volgend jaar met veel meer ski-Km, betere aansluitingen (geen bus nodig) en veeeeel meer restaurants.

5.7

04-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 2

Wij zijn met vijf volwassenen in de krokusvakantie in kaltenbach geweest. De pistes waren zeer goed onderhouden. Alleen het restaurant bij de gondel was zo druk, als je er s'morgens om 11: 00 uur niet zat, dan had je geen plek om te eten (kan ook vanwege de kou zijn, want we hadden 3 dagen een temperatuur van -29 graden. Voor de rest geen wachttijden bij de gondel. Alleen 1 nadeel de pinautomaat beneden aan de piste deed het een paar dagen niet. Voor de rest wel een aanrader!!

8.3

02-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Fantastisch skigebied, brede pistes die goed geprepareerd worden. Moderne infrastructuur en fijne restaurants. Ook de verbinding met Hochfügen is erg goed zowel via de piste als de gondel.

7.7

01-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Erg mooi skigebied met brede pistes. Wel druk. Niet veel kleine restaurant op de pistes.

8.7

13-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Erg mooi ski gebied! Alleen de resteraunts zijn erg druk

8.3

24-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wij zijn hier met oudjaar voor de éérste keer geweest ,en het was behoorlijk druk. Een dagje naar Gerlos gaan skiën ,en wij vonden dit een veel aangenamer dorp zo ook de pistes. Volgende keer terug naar Sölden,veel mooier daar .

9.3

24-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

We komen hier al jaren..in Stumm?/Kaltenbach⛷?...mooi
gebied..véél veranderd..alleen maar mooier geworden..mooie skihutten.. voor ons is het ieder jaar weer thuiskomen!??????⛷?

8.3

23-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Vanmiddag istie dan eindelijk gekomen, de zon.

7.3

23-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Voor de 5e keer in Kaltenbach. Het blijft een super skigebied. Zeker volgend jaar weer terug.

8.3

30-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Prima gebied voor een ski-vakantie met kinderen. Goede ski-school (skischool Optimal), leuke restaurants en het gebied is uitgebreid genoeg voor ouders om tijdens de lessen van de kinderen genoeg meters te kunnen maken. Een aanrader, wij gaan zeker terug!

8.3

27-12-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Mooi gebied, persoonlijk heb ik t liever iets uitgebreider. Drie x naar Italië geweest. Alles voor elkaar hier. Diverse liften met stoelverwarming; heerlijk.

8.7

25-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super gebied met fantastische pistes zeker met de verbinding naar Hoch Fugen. We kom

9.0

12-03-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heerlijke week gehad in Kaltenbach.

8.7

05-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heerlijk geskied. Drukte viel heel erg mee afgelopen week. Alles meegemaakt. Zon, sneeuw en storm.

8.3

12-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super leuk skigebied. De liften pistes en restaurants enz. Zijn super goed!

8.7

06-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Prima skigebied! Pistes liggen er lekker bij. Alleen wel bevrozen op de skilift naar Hochfugen. Veel hutjes om 's middags te eten alleen niet altijd overal plek. Voor de rest allemaal dik in orde.

7.7

21-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Top gebied. Snelle liften weinig tot geen wachttijd. Prima afdalingen en restaurants zijn prima.

7.7

27-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super gebied kom er nu voor het 15 jaar Aprés-ski in het varkens snuutje er hangt een varkens kop boven de deur vadaar de naam.njbij de lift in cel am ziller en de postalm in kaltenbach is oke. Hotel rissbacherhof in Stumm is een aanrader.

9.7

07-12-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Al 20 jaar gaan mijn gezin en ik skiën in Kaltenbach. Vanaf mijn 2,5 jaar heb ik leren skiën bij Skischule Hochzittertal. Geweldige skischool, goede begeleiding en vriendelijke leraren. Wat het gebied betreft is er voor ieder wat wils. Ik kan inmiddels alle afdalingen dromen, wat bij slecht weer goed uitkomt. Voor de gevorderde skiër is Hoch Fugen interessanter. De Schi-alm is sinds dat ik een klein hummeltje was onze go-to wat betreft eten en drinken.

8.3

31-10-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Mooi skigebied en binnen 15 minuten rijden nog vier andere grote skigebieden tot aan gletscher aan toe. Beperkte apres ski maar wel heerlijke betaalbare restaurants.

8.7

18-05-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Schitterend skiegebied komen hier al voor het 6e jaar achtereenvolgens.

7.3

23-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

3 dagen heerlijk geskied in Kaltenbach en HoogFugen.het weer was een kadootje.bij geen enkele lift hoeven wachten.het was voor ons de 2de keer,en kom beslist nog een keer.

8.3

13-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Prachtig gebied. Gaan weldra terug.

6.0

12-03-2016
Skigebied: 4 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Kaltenbach is een leuk dorpje, niet groot maar dat hoeft ook niet. Er is aan winkels genoeg keuze. Het is een ruim skigebied, en met je skipas kun je ook naar andere gebieden. Zelfs met bus en trein. Wij zelf komen er al 8 jaar met volle tevredenheid. Voor de mensen die er nog niet geweest zijn, gewoon komen skiën!

8.7

07-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Heerlijk geskied hier, mooi skigebied. Korte wachttijden bij de liften. Goede verbinding met Hoch Fügen, leuk gebied! Minpuntje: de pistes zijn snel hoperig.

10.0

07-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Onze 1e dag in Kaltenbach. Slecht begin: kon geen hand voor ogen zien en de pistes waren slecht geprepareerd. Het was erg druk; vooral veel Duitsers die komende week helaas vakantie hebben......

5.3

06-03-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Erg beperkt gebied dit. In Kaltenbach is het allemaal aan dezelfde kant van de berg alleen dan een stukje verder per lift. Gedeelte naar hoch fugen was een stuk beter. Voor een beginnende skier prima maar niet voor de gevorderde. Pistes werden overigens matig onderhouden. Moet wel zeggen dat het warm was maar dan nog. Drukte voor de liften. Al met al voor ons niet voor herhaling vatbaar.

10.0

01-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Supermooi skigebied dit jaar voor de derde x geweest en alweer gereserveerd voor het volgende jaar. Helaas geeft deze app niet goed aan wat de sneeuwhoogtes zijn. Er staat dat er 140 cm ligt terwijl dit in werkelijkheid maar 50 a 60 cm ligt ( ook genoeg natuurlijk)

10.0

29-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Prachtig skigebied, maar schandalig dat er bij de 2 sleepliftjes waar de echte beginners oefenen, geen hulp bij het instappen is!!Gisteren moest men gemiddeld een half uur in de rij staan.

8.3

29-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Geweldig kunnen skieen. Ook dankzij verse sneeuw. Alles prima geregeld.





10.0

28-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super mooi skigebied met veel mogelijkheden.

8.3

26-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Super skigebied komen zeker nog terug

8.3

24-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Super skigebied mooie pistes

9.7

22-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig skigebied vooral apreski bij de post alm

9.0

20-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Zover ik weet is er geen familie korting of grote groepen korting. Wij gaan hier al vele jaren naar toe. Super mooi ski gebied

10.0

20-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

even een vraag
ik ga rond pasen skien met mijn gezin
weet er iemand of je gezinskorting krijgt op de superskipas? of korting met een leraarenkaart?

8.7

20-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Fijn gebied met mooie pistes

10.0

13-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

In een woord, fantastisch.

9.7

12-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Heerlijk skigebied en voor elk wat wils! Omdat het zeer overzichtelijk is is het voor wat oudere kinderen die ook alleen willen skiën goed te doen! Zelf zitten we qua overnachtingen altijd in Stumm en dat is zeer betaalbaar. De prijzen van de skipassen vind ik ook behoorlijk prijzig maar dat is ergens anders niet anders zeker als het een vergelijkbaar gebied is! De dalafdaling is elk jaar weer een uitdaging ;-)

8.7

01-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Prachtige pistes, vanwege de ligging blijven ze ook beter tijdens warmer weer. Geen wachttijden bij de cabine liften. Adres-ski is zowel boven als beneden gezellig. Restaurants variëren van zelfbediening tot luxe. Enige nadeel wat ik kan noemen is de zwarte dalafdaling tot het middenstation. Hierdoor is het alleen voor de betere skiër mogelijk om naar beneden te gaan.

9.3

16-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Super skigebied mooie gezellige hutten vriendelijk mensen en ondanks de beperkte sneeuw piste reuze geprepareerd Aprés-ski is er overweldig ( post alm)

6.3

28-12-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Pistes liggen slecht en het is enorm druk. Morgen eens naar Zell am Ziller, kijken hoe het daar ligt.

8.0

26-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super ski-gebied. Nooit moeten wachten aan de liften. Voor iedereen een piste. Beginner tot ervaren.

7.7

25-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Hebben de afgelopen week voor kerst met gezin met twee kinderen van 11 en 16 doorgebracht. Ideale appartement, net naast de lift. Kinderen allebei drie hele dagen in klas geweest voor de broodnodige update van de skills. Gebied is prachtig, ook al heeft het al bijna een maand niet noemenswaardig gesneeuwd. De belangrijkste pistes zijn allemaal geprepareerd en al heel vroeg open. Tot 11.30 is het goed skiën, daarna wordt het minder makkelijk door sneeuwophopingen en ijzige ondergrond. Het is vooral warm tot ca. 1400 uur. De zon staat er flink op. Maar we hebben heerlijk geskied en morgen doen we nog een paar laatste afdalingen. Daarna met de bus naar huis. Het was heerlijk!!! Prettige kerstdagen!

8.3

22-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Sta al terug te popelen om terug te gaan. We volgen volop de sneeuwval. Zeer mooi gebied

7.3

03-10-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Heerlijk ski gebied, je kan alle kanten op.

8.0

04-04-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijke week gehad met de familie! Heerlijke breede pistes maar ook voor de meer ervaren wintersporter zwarte pistes en off piste stukken! Ook de après-ski is top! Eigenlijk maar 1 plek en dat is bij de Postalm maar het is daar dan ook super gezellig! Zeker een aanrader!

7.7

27-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Zalig skigebied! Veel liften! Goede oversteek naar hochfügen, een echte aanrader! Nadeel: de après ski is wel niet zo uitgebreid

7.7

25-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Hotel post is super zeer lekker en zeer netjes van mij krijgen die een 9

8.3

04-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Fijn skigebied! Snelle liften, een goede skischool en een leuke kinder-garten! Super vakantie!

7.7

28-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Geweldige week gehad met onze Kleinkinderen.

7.7

24-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 3 Restaurants: 10

Mijn familie en ik skiën hier nu al zo'n 7 jaar en we gaan er nog wel een paar jaartjes naartoe!!!!

8.0

15-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Kwa skigebied 1 van de beste waar ik geweest ben. Zeer weinig verbindings paadjes. Moderne liften je bent zo van kaltenbach in hochfugen ideaal. Raar dat dit zo onbekend is bij Nederlanders. Après ski is wel niet zo bijzonder

7.7

11-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Kaltenbach zelf is qua verblijfplaatsen vrij duur. In het drop stumm wat 1 minuut hier vandaan ligt zijn de verblijven 10x goedkoper. Skiverhuurkosten valt ook wel mee, gewoon goed zoeken en van te voren even reserveren, dit scheelt. Skigebied is duur, en dus de skipas, maar dat is het overal. De moderne skihutten zijn erg duur, maar de wat traditionelere hutten, zijn erg goed te doen. Een skigebied voor ieder wat wils, veel blauw maar ook zat zwarte pistes en veel mogelijkheden tot veilige off pistes. Als het weer een beetje meezit, heb je het top.

7.0

05-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Betaalbaar dorp en redelijk skigebied (dichtbij Gerlos) maar net niet

7.7

26-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Skihuur is veel te duur!
Skigebied is ok!
Hotel was ook ok!

8.0

25-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heerlijke week gehad in appartement jeden mann in ried Met de auto zo in kaltenbach Minimale wachttijden goede liften en verbindingen Hochfugen zeker de moeite waard op ieder niveau. Prijzen eten en drinken goedkoop en lekker

8.0

05-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

8.3

30-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Erg leuk skigebied met een ideale uitvalbasis voor vier grote skigebieden, namelijk zell/gerlos/koningsleiten, mayerhofen, fugen en hinterux. Allen binnen 20 minuten met de auto of trein! te bereiken. Als je er bent ook een dagje naar spieljoch gaan zeker als er poedersneeuw is gevallen. Klein gebied met een zeer eluke dalafdaling.

Als apresski is er eigelijk maar 1 tent maar dieis wel reuze gezellig en je eindigt er vanzelf na de dalafdaling. Het heet de Postalm.

Ook restaurants zijn er genoeg. Twee goede en betaalbare restaurants zij de hotels Post en Hochzillertal.

Een aan te bevelen gebied voor een ieder die meerder skigebieden wil bezoeken.

Rob the snowman

7.3

23-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Leuk. Maar niet te groot. Niet echt lange afdalingen. Vanzelfsprekend een leuke tijd gehad. In totaal 3x hier geweest, de afgelopen jaren. Sliepen in app in Uderns. Met de skibus voor de deur (!) ben je in 10min in Kaltenbach Hochzillertal.

7.3

03-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Komende kerst de vierde keer dat ik weer naar Kaltenbach ga en daarmee kan ik direct een brug slaan met de "drukte". Tijdens de kerstperiode, en vooral na de kerst (dit jaar dus vanaf 27 december) is het erg druk maar niet té druk doordat het skigebied een enorme liftcapaciteit heeft en er voldoende brede pistes zijn.
De beginners piste (aangeduid met een T uit mijn hoofd) is wel altijd enorm druk en die kan je dan ook beter vermijden na 12 uur (kanonnen veld).
Er zijn voldoende rode pistes en hier en daar een aantal zwarte pistes. Als je de kant van Kaltenbach een beetje moe bent kun je de oversteek maken naar Hochfügen.
De dalafdaling is een leuke afdaling maar rond de klok van 3 - 4 uur ook redelijk druk en ijzig. Je kan deze best een keer 's morgens maken, dan is hij ideaal!
Restaurantjes zijn er boven op de berg en onder in het dorp voldoende te vinden. Ga zeker eens naar de Kristalhutte (op de berg) en S'kafeedl (in Ried im Zillertal) voor een lekker lunch en diner.
Voor de Après Ski hoef je niet naar Kaltenbach te komen. Alleen onderaan in het dal, bij de lift, is de Postalm en een 2 - 3 tal kleinere gelegenheden te vinden. Postalm wel altijd heel gezellig en niet te druk.

Kortom, naar Kaltenbach ga je vooral om te skiën op de zeer mooie pistes. Een hapje en drankje doe je op de berg of après ski bij de Postalm. Lekker uit eten het 's avonds kan je doen in het dorp zelf of in de omliggende dorpen. Ik raad het in ieder geval zeker aan!

8.0

06-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super leuk skigebied. Voor
elk wat wils. Een echt familie dorp, dus ook een wat rustiger apresski. Wij zijn er meerdere keren geweest.

7.3

01-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Super groot en mooi skigebied, alleen wel wat druk af en toe en de dalafdaling is vaak gevaarlijk om op te skiën. Het is er verder supergezellig en het eten is er goed.

9.3

29-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Leuk skigebied. Mooie pistes en leuke restaurants en barretjes. We heb het erg naar ons zin elk jaar.

6.7

26-10-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Prima skigebied, niks mis mee voor gezellige vakantie met de kids. Sneeuwzeker en uitgestrekter dan het lijkt, ook veel offpiste mogelijkheden. Heb al meer dan 35 jaar ski-ervaring, alle grote skigebieden geskied en heb lol om die spijkerbroek, typische Nederlander die het NIET snapt....(en waarschijnlijk totaal niet kan skiën). Haha

8.0

23-10-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Prima gebied om een week te verblijven! Gast275 , als uw man zo ervaren is zou hij niet gaan skieen in een spijkerbroek, alleen al uit veiligheidsoverwegingen!!!

8.0

31-03-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

we hebben afgelopen week een top ski week gehad in hoog zillertal alles was super en prima prepareert
maar ik wil toch effe reageren op ervaring 262 onze ervaren skiërs die het daar maar nix vinden in hoog zillertal en er meer van hadden verwacht zeker van zwarte pisten en om daar eens goed naar beneden te gaan en het beter vonden in zillertal arena waar zijn daar zwarte pistes ?? nooit geen gezien alles is daar rood en als je zo ervaren bent zoals je schrijft en je raakt er de weg kwijt omdat alles door elkaar loopt wat is dan de ervaring vraag ik me af kaltenbach- hoog fugen is een prima ski gebied voor zowel beginners als
gevorderden en zeker voor onze ervaren skiërs nooit van de gold baan gehoord de zwarte 6-7- enz.
gr. een beginner.
ben van hooff
leende

9.0

02-01-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Prima ski gebied voor zowel beginners als gevorderden en perfect voor kids. Prima skischool met goede begeleiding (SkiOptimal) en prima apres ski (PostAlm)

ondanks weinige sneeuw dit jaar toch alle pistes zeer goed geprepareerd zodat er alle dagen prima geskied kon worden!

9.0

05-09-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Mooi, goed onderhouden skigebied, maar na 2 jaar stuit je toch op de beperktheid vd pistes.
X-tra troef: vriendelijkheid staat hoog ih vaandel en supertoffe aprés-ski!!!!!

10.0

20-02-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Hallo gast 224, mijn man skiet met een spijkerbroek aan en is een van de meest ervaren skiërs. Dit gebied is fantastisch maar er z'n weinig pistes die hem enige uitdaging geven.

8.0

18-02-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Even een reactie op gast nr 262 welke schrijft dat zij het gebied Kaltenbach slecht vinden en aanraden naar Zell am ziller tegaan waar het veel beter zou zijn.Niet dus wat viel ons dat juist tegen, je zit meer in de liften dan dat je skiet.
Wij hebben namelijk de tocht doorgemaakt van Zell naar Gerlos, eens maar nooit meer.
Geef ons Kaltenbach maar pracht gebied met doortocht naar Hochfugen.
Wij komen hier al jaren en hebben al heel wat gebieden ontdekt, dit staat nog steeds voor ons op nr 1.



7.7

13-02-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Komen hier al een jaar of 15. Hebben het gebied zien groeien. bevalt ons nog steeds erg goed. Er zullen vast en zeker mooiere of betere en spannende skigebieden zijn. Hier kun je alles doen en het gebied heeft een goede infrastructuur. Genieten nog ieder jaar, ook dit jaar (krokusvakantie) wordt het vast en zeker weer genieten!

4.7

12-02-2013
Skigebied: 3 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Als twee zeer gevorderde skiers hebben wij erg veel gebieden gezien de afgelopen jaren. Hochzillertal is by far het slechtste gebied in Oostenrijk/Frankrijk wat ik heb meegemaakt. Onvoldoende capaciteit op de belangrijkste (verbindingsliften), onoverzichtelijke pistes (alles loopt doorelkaar) en nauwelijks lekkere (zwarte) knalstukken. Dringend advies: rij 20 min door en ga bij Zell am Ziller omhoog, wereld van verschil!

9.0

08-02-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super Ski-gebied met mooie afdalingen in 1 keer van Kristal-hutte naar het dal. Ach hier en daar wat verzuring maar dat mag. Onderhoud pistes zeer goed. Voor elk wat wils. Volgend jaar weer

10.0

24-01-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10


Kortom het beste skigebied van Oostenrijk. alles erop en eraan mensen die zeggen dan het een 7 was of dat het ijzig was hebben waarschijnlijk totaal geen ervaring, en skien nog met een spijkerbroek aan.

8.0

01-01-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Een heerlijk skigebied, helemaal met kinderen. (6, 8 en 10 jr) Vorig jaar bij Skischool Hipach geweest die achteraf flink teleurstelde, maar skischool Hoog Zillertall is echt een topper! Enthousiaste mensen betrokken en deskundig. Het is een kleinschalige school, dus persoonlijk. Ze snappen hoe plezier en leren skien met elkaar samen kunnen gaan.

De oudste 2 begin van de vakantie net een blauwe piste, aan het eind op een gecontroleerde manier een eenvoudige zwarte af. Top! De jongste van 0 naar een eenvoudige rode piste aan het einde.

de pistes hebben veel mogelijkheden, al zijn er wel veel sleepliften. (m.n. ankertjes)

Personeel is overal zeer attent. Restaurants zijn erg leuk! Postalm is een restaurant waar je voor een goede prijs kunt apres skien en heerlijk eten en dit alles tegen een redelijke prijs.

Volgend jaar weer!?!

7.0

29-12-2012
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Zeer mooi skigebied, niet te groot voor de beginners maar met mogelijkheden om door te steken naar Hochfugen. Overzichtelijke pistes, zeer mooie dalafdaling!!

7.7

11-12-2012
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Al 25 jaar verslaafd aan dit gebied. De beste liften, geen wachttijden. Aardig personeel.
Pistes echt altijd in orde. Mooie off piste mogelijkheden.
Safari, jet set kristallhutte met michelin ster gehalte, tot boeren vreet schuur. Alles is hier aanwezig.
Als de aarde niet te snel opwarmt, blijven wij hier de komende 25 jaar nog ieder jaar kerst vieren.
De Wierstoutjesdijkjes.

8.3

05-12-2012
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Geweldig skigebied, met de Superskipas kun je in het hele dal onbeperkt skiën voor een goede prijs. Pistes worden enorm goed onderhouden en door een blauwe piste die alles verbindt, kun je altijd makkelijk terug komen bij het station.

Restaurants zijn wat aan de dure kant, maar de authentieke Wiener Schnitzels zijn er genoeg te vinden.

In mijn ervaring het beste skigebied dat ik heb bezocht.

8.0

26-11-2012
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super skigebied met vele mogelijkheden voor zowel on- als ervaren skiers. We sliepen in hotel Post in kaltenbach en dat was ook geweldig. Fijne kamers en heerlijk eten en drinken. Gr Eric

7.0

25-11-2012
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

hoi hoi we logeerde met 4 vrienden in Uderns ,skiede in Kaltenbach, prachtige liften en pistes met wat geluk kan je oversteken naar hochfugen. buiten het seizoen is het op de pistes zeer kalm toch zijn ze goed geprepareerd, alleen de eindafdaling tot in het dal is op het einde nogal smal en ijzig. een aanrader voor iedereen Chris en vrienden

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord