Reviews Kirchberg (837m - 2000m)

Schrijf review

9.0

09-12-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Kirchberg de beste ook na 30 jaar

8.3

09-12-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Ik kom al 18 jaar in Kirchberg. Het is veruit het meest complete skigebied van de Alpen.

10.0

27-11-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kirchberg blijft meer dan geweldig en als afsluiter van de dag is er dé eisbar de enige écht apresskitent van Tirol

10.0

12-10-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Een leuk, mooi en gezellig skigebied!
Nog 14 weken en dan mogen we weer.
Ik hoop dat Frau Holle over een paar weken goed haar dekentje uit gaat schudden ⛷🌨🌞❄

9.3

19-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

We komen al 8 jaar in Kirchberg. Geweldig skigebied, goede apres-ski en heel veel leuke en goede restaurants. Tot volgend jaar!!

10.0

10-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig gebied

10.0

04-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kirchberg BEDANKT
Top!!week gehad mrt ons hele gezin en aanhang.

10.0

03-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Komen er al ruim 30 jaar !!!!!

8.7

02-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Gewoon weer top! Even goed als de voorgaande 25 jaren....

8.0

21-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Gewoon een mooi en gezellig skigebied. Komen er al een kwart eeuw elk jaar weer graag terug.

10.0

21-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Zat naast een Après-ski tent, dus kan je wel verwachten dat de après-ski erg goed is. Het Skigebied is top je kan zo door Naar de grote gebieden, de pistes waren top. Voldoende sneeuwspuiters. Daarom een 10

10.0

24-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

We komen er al 4jaar en elke jaar perfecte skigebied en après-ski

10.0

29-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Perfecte dag

9.0

25-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Condities zijn momenteel top. Goede sneeuw en strak blauw.

8.3

22-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Perfecte condities, nu de zon nog

8.7

26-11-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Heel mooi skigebied met veel mogelijkheden.

8.0

23-10-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Komen al jaren in kirchberg, gebied is leuk, afwisselend en bied genoeg afleiding. Dal afdaling is iedere keer leuk om te doen. Bij wat minder kou en weinig sneeuwval wel snel gesloten. Mar er is voldoende alternatief.

8.0

02-05-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Kirchberg Apres-ski op de piste:
-Schneebar Oberkaser: dalafdaling naar kirchberg - beste aprés ski met elke dag DJ en mensen op tafels
-Skialm: paraplubar, kan ook gezellig zijn maar iets minder ambiance en te klein. Als het al donker is kan je een taxi nemen ipv de dalafdaling te hervatten :-).

Apres ski in het Dorp:
1. Schatzi's: beste omwille van meer ruimte, goede dj's en optredens en snelle bediening. Altijd sfeer! Beter dan de icebar die wel heel smal is en wat mij betreft wordt er teveel door de micro gesproken dan echt gefeest.
2. Fuchslöchl: (discotheek) van de eigenaars van de schneebar op de piste, goed als je het heel laat wilt maken of als er een optreden is. Beste is hier vanaf 00u snachts.
3. Optredens op het marktplein, zeker gaan als er hier iets te doen is. Meestal van 16u tot 19u.
Te mijden: Der Tiroler, Der Kleine Tiroler, London pub (vroeger heel goed, nu was er weinig te zien of niet open)
Skigebied: Eerder voor de beginner, veel vlakke blauwe pistes. Sommige pistes zijn wel leuk en kan je goed snelheid maken. Niet echt ideaal voor snowboarders.

9.7

25-03-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Prachtig gebied zeer goed ski weer

9.3

23-03-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Prima skigebied we komen er al voor 7e jaar. Zelfs in maart nog prima pistes

8.3

14-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super skigebied, zelfs halverwege maart?

8.7

08-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Prima gebied met prima sneeuw. En geen wachttijden. Top!!

8.7

07-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Het kan gebeuren, als je in een van de drukste weken gaat skiën, je wel eens langer moet wachten bij een lift! Relax...je hebt vakantie!! Top ski gebied!

8.3

06-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Gast 9796 bedoelt dat juist! Kom hier al 19 jaar en vind het dan vervelend te lezen dat iemand klaagt omdat hij even moet wachten...Wees dankbaar dat je überhaupt in die rij kunt staan...

9.7

05-03-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Deze mensen snappen er weinig van . Dit gebied wederom uitgeroepen tot werelds beste ski gebied al vier jaar op rij dat zegt genoeg.

8.7

05-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Kitzbühel misschien wel? Niet zo denigrerend aub! Het is el 1 van de grootste skigebieden in Oostenrijk!! Eerst kijken, dan oordelen!!

8.3

05-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Gohh wat vervelend, het gros van onze medemens weet niet eens van het bestaan van de 3S af....Kirzbuehl zegt mij trouwens ook niks...

7.7

04-03-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Verbindings sleeplift om via S3 terug naar kirchberg/ kirzbuehl te gaan , heeft te weinig capaciteit . 20 min wachttijd .

8.3

27-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super skigebied met leuke lange pistes

7.7

25-02-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Kom net terug en de dalafdaling is naa 13.00 bijna niet meer te doen. Zeer veel boekels en was eenn beetje pap. Dat kwam vooral door het warme weer maar in eenn drukke periode zou het wel fijn zijn als er af en toe een piste bullie overheen ging....

9.3

24-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Mooi skigebied met veel mogelijkheden. Kies de kleinere eetgelegenheden voor lekkere maaltijden

8.3

21-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Vandaag wakker geworden met regen en het regent maar door! Alleen op de top sneeuw met een harde wind. De dal afdaling zal morgen niet veel meer van over zijn..papsneeuw?

10.0

09-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

super modern kitzski

9.3

01-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Oeps foutje! Berggasthaus Tyrol: Fleckalmbahn rechts om ipv links!!

9.3

01-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Eten op de berg: Berggasthaus Tyrol van Elisabeth en Kurt. Fleckalmbahn links om, net voorbij het kapelletje! Eten in het dorp: steak restaurant Asados, tegenover het Lift hotel!

10.0

31-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig ski gebied. Met de all-star pas nog meer gebieden mogelijk wat het mooi maakt voor een fanatieke skiër! Restaurant tip: Melkalm wat een heerlijk eten en een mooie ligging.

9.7

25-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Super skigebied voor beginner tot aan gevorderde. Uitgebreide pistes en super onderhoud aan pistes en liften! Top, skigebied!

10.0

22-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top week gehad. Volop sneeuw (moet je geluk mee hebben). Voor elk wat wils. Van beginner tot gevorderde. Ruime gelegenheid om te eten en drinken. Vriendelijke bediening.

9.0

14-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw ?!
Frau Holle heeft het goed met ons voor!
Nog een paar dagen en dan mogen we ook gaan genieten in het mooie en gezellige Kirchberg ?!

9.7

09-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Hotel Kroneck is top! Ski gebied al jaren top. Personeel liften is top!

10.0

07-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Prachtig skigebied

9.3

07-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Hulde aan de mensen die het mogelijk hebben gemaakt om op de groene bergen te kunnen skiën.

8.7

31-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

was erg ijzig op de piste. smorgens ging het nog, maar er moet echt sneeuw bijvallen

8.3

28-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 6

Super skigebied Met Alles Er Op en Er Aan! Een aanrader

9.0

27-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top skigebied en de apreski is ook super gaan zeker weer terug .nu eerst ff in maart naar mayrhofen

9.0

24-12-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super skigebied. Aanrader om een keer langs de stakehouse asados te gaan wel prijzig maar erg lekker!

8.7

23-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Top skigebied! Komen er al ruim 10 jaar met familie en vrienden. Altijd met de kerst. Vermaken ons prima daar. Lekker eten, goed skiën, aardige mensen en top après ski! Vooral de Schatzi's bar en de Eisbar zijn een aanrader om 's avonds even naar binnen te lopen! Het zijn kunstenaars, dat ze van kunstsneeuw zulke mooie pistes kunnen maken! Skipassen zijn erg duur maar als je ziet wat er elk jaar weer bijkomt en dat veel stoeltjesliften/gondels verwarmd zijn is het zeker de moeite waard!

9.7

11-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heerlijk skigebied

10.0

30-11-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Over 7weken gaan we weer naar kirchberg. Voor de 17e keer. Geniet er nu al van.

9.0

28-10-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Gaan al verschillende jaren naar Kirchberg om te (apres)skiën dit jaar voor het eerst in een andere samenstelling... Heb er nu al zo'n zin in..

9.0

24-10-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

De eerste sneeuw is gevallen,,, kan bijna niet wachten om te gaan

9.0

18-10-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Een heerlijk skigebied!
Wij komen er al 26 jaar!
Hebben jullie ook zo'n zin om te gaan ?!

8.3

23-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi gebied niet voor niets het beste ter wereld drie jaar op rij

8.3

23-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heerlijke wintersport gehad in Kirchberg! Après ski is top in de Eisbar. Aanrader is het restaurant bij de Ochsalmbaan!

9.0

14-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Pfeffermuhle onder hotel Alexander. Ook erg lekker eten.
Komen al 25 jaar in Kirchberg. Jammer als je negatieve ervaringen leest. Die mensen hebben dan echt pech gehad.
Wij hebben al jaren een heerlijke vakantie en het ski gebied wordt elk jaar mooier, groter en luxer.

9.0

14-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Aanrader voor volgende keer: Kupferstub'n, wel reserveren! Ook Seefeldstuben is een bezoek waard!

9.0

13-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Top gebied met mooie alresski alleen de restaurants zouden iets beter mogen!!

9.0

11-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Heerlijk gebied!!! Mooie afdalingen, veel nieuwe liften en heerlijke tentjes langs de pistes. Zeker een gebied om terug te keren! Het gebied is voor skiërs iets meer geschikt dan snowboarders aangezien je af en toe moet klunen naar een piste of lift. Wij moesten bij een lift niet langer wachten dan 3 minuten en geen last van hangjongeren in hotel Kroneck :). Après ski zijn er twee tentjes net boven het dorp op de piste. En schatzi's/schatzer/ice bar in het dorp. Super Hollands, gek en leuk. 'Goeiemiddaggg'

8.3

08-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wederom een prachtige week gehad. Gezellige gastvrijheid en wat een mooie nieuwe pistes! Nou volgend jaar niet allemaal naar dit gebied komen hè?

9.0

08-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top skigebied!

6.0

06-03-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Aardig skigebiet. Jammer van de lange wachttijden bij de liften. Die tijd betaal je toch en kun je niet skieen of op t terras zitten. Erg veel luidruchtig vertier savonds. Leuk voor 17 jaar of de midlife, maar als gezin ben je er minder goed uit met kabaal in de late uren van straat en vervelende zuipschuiten in de restaurants. Waardoor het kkkdn vh eten ook weer afgeraffeld wordt. Leuke ervaring maar voor ons niet meer.

8.3

05-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Eerste keer Kirchberg, komen zeker terug.

10.0

03-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Leukste skigebiet ever

8.3

03-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Groot skigebied met verl variatie. Zowel voor beginners al gevorderden. Veel restaurants langs de piste. Leuke avondrodelbaan.

10.0

28-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mooie en fijne omgeving, goed skigebied en groot. Inmiddels al 8x geweest en nog steeds zin om hier heen te gaan!

Hotel Traublingerhof maakt het compleet, lekker eten, dicht bij station(25mtr) en de familie van het Hotel zijn echt Top!

8.7

22-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Al 4x geweest. Top!

9.0

22-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Top skigebied met veel afwisseling! Skigebied voor jong en oud. Elk jaar genieten!

7.7

18-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Gezellig dorpje, leuke restaurants & mooie pistes. Ga er zondag weer heen en kan nietvwachten!

8.7

14-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Groot skigebied met veel afwisseling. Vele goede gezellige restaurants! Het was weer een topweek!

7.0

14-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Heerlijke week gehad alleen gezien de lagere ligging dal afdaling niet altijd geweldig, zeker voor de beginnende skiër.

8.7

11-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Kom nou niet allemaal naar het mooiste en gezelligste skigebied.....

10.0

11-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Leuk skigebied en ik ga er volgende week weer naartoe

9.0

07-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Al 23 jaar gaan we naar Kirchberg. Mooi om te zien hoe groot en vernieuwend het gebied blijft. Aanrader voor de ervaren wintersportgangers: All star ski pas. 1 kaart voor meerdere gebieden.

8.7

01-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Een gewieldige week gehad, t was super hoop in maart nog n paar dagen terug te komen. Wat hebben wij veel geskied onwijs.

9.3

31-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Kirchberg bedankt!!!!! Het was wederom een geweldige week. Heb nu al heimwee. Tot volgend jaar.

8.3

30-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Geweldig mooi ski gebied en leuke cafés

9.3

18-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top skigebied met mooie aansluitingen naar andere dorpjes.

8.3

17-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Ondanks de vele negatieve berichten over de sneeuw, waren de pistes fantastisch. Heerlijke ski week gehad!

7.0

13-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 3

Mooi ski gebied was er in de kerstvakantie de piste s waren goed gerepareerd

8.3

10-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Afgelopen week in Kirchberg geweest en bovenin zijn de pistes goed te doen. Niet alle dalafdalingen waren open waardoor de dalafdalingen die wel open waren erg druk waren. Hierdoor werden veel stukken s'middags erg slecht. Afdaling 27 en 31 waren onderin zeer ijzig en zaten bruine stukken tussen, afdaling 25 was gesloten. Liften D2, d4 en d8 zaten dicht. Verder is alles open op de top. Afdaling 26 was de afdaling die er het beste bij lag. Pistes waren dus niet geweldig maar verder wel een super vakantie gehad.

10.0

08-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

zijn er ook eerlijke vinders in kirchberg die een go pro camera hebben gevonden op de mayern afdaling??

9.0

04-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

26-12-2015 - 02-01-2016
Super, de pisten waren ondanks de temperatuur goed bijgehouden, er waren er voldoende open om plezier te hebben incl. de dal afdalingen.
Afgelopen Vrijdag boven de eerste echte sneeuw gehad.
Kortom een geslaagde week, er is inmiddels verse sneeuw gevallen.
Pluspunt, de afdalingen naar de dalen zijn iets langer dan in het naastgelegen Skiwelt.
maar beide gebieden vind ik leuk.

10.0

03-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Komen al meer dan 30 jaar in Kirchberg. Laatste 3 jaar uitgeroepen tot werelds beste skigebied beste

9.7

03-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Goede piste en heerlijk weer

8.0

29-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Vorige week 7 dagen genoten van prachtige pistes en heerlijk weer!
Ik was bang niet of weinig te kunnen skiën vorige week maar het tegendeel was waar.
Alleen maar zon en goede pistes tot in het dal!
Heb eigenlijk al jaren niet zulk mooi weer gehad..

8.7

28-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Na 30 jaar op de ski's gestaan te hebben in Kirchberg met altijd veel sneeuw heb ik dit jaar ervaren dat wat minder sneeuw een mooi moment is om de apres ski eens de hele dag op te zoeken. Ik was al een graag geziene gast bij de apres ski maar dit overtrof alles. De Eisbar en London pub, we hebben genoten met ons mannenclubje van 65+. Volgend jaar weer mannen. En als er weer sneeuw ligt kunnen we ook nog eens een dagje skiën. Kirchberg is een echte aanrader, altijd gezellig

8.3

27-12-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Ik heb elk jaar goed kunnen skien behalve dit jaa was het aleen maar pap van kunstsneeuw

8.3

26-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Niet gedacht dat we 8 dagen geweldig hebben kunnen skieen! Mooi weer en de pistes waren super!

8.3

26-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Onzin bericht op NOS journaal. Ongeëvenaard goede pistes geprepareerd. We hebben 6 dagen perfect geskied. Complimenten voor iedereen daar. Meerdere dalafdalingen gemaakt!!

7.3

25-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Heerlijk skieën. Smiddags wel papperig. Schitterend weer. Nieuwe sneeuw welkom.

8.3

10-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

TOP locatie voor een een mooie wintersport

7.3

29-11-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Ga al jaren naar Kirchberg. We verblijven met veel plezier in Bechlwirt, altijd goed! Skigebied is super. Aanrader is de melkalm en natuurlijk een afzakkertje bij de laatste afdaling bij de Schialm!

8.7

27-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Al jaren naar Kirchberg! Heerlijk gebied, fijne afdalingen. In kijk er elk jaar weer naar uit! Hotel Willms is een aanrader! Wat een top hotel met gastvrije eigenaren! Voelt als een tweede huis!

10.0

27-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Vreselijk goed ski gebied en alles er om heen is meer dan top ** aanrader de eisbar**

9.0

15-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Kirchberg is een perfect skie gebied ! Niet te groot maar je hebt veel mogelijk heden om naar verschillende plekken te gaan

8.0

04-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Geweldige ski mogelijkheden. Mooie lange en brede pistes. Genoeg variatie voor elke type skiër, van beginners tot gevorderde. Prijs wel aan de hoge kant, maar goed, hiervoor heb je dan ook wat. Bijna alle liften aan de kant van kirchberg/kitzbuhel zijn zo goed als nieuw en hebben stoelverwarming.

8.7

06-08-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Het is een leuk dorp / ski gebied wij gaan er dit jaar weer heen

10.0

16-05-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Nog 4 weken en dan weer op zomervakantie in kirchberg wat is het toch een leuk dorp.

9.0

27-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top geskied vandaag beetje slecht zicht op de top pengelstein maar meer naar beneden ging het wel .

8.3

21-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Ruim skigebied met voor elke skiër voldoende pistes. Elke dag weer uitstekend geprepareerd. Half maart is de dalafdaling nog goed te doen. Overal gezellige eettentjes te vinden. Kirchberg en Kitzbühel zijn leuke dorpen.

7.0

21-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi gebied maar voor snowboarders niet zo geschikt. Op praktisch elke afdaling moet je stukken lopen omdat het vlak is of bergop gaat. Apres ski viel ons ook wat tegen(buiten hoogseizoen) op de piste erg gezellig maar je moet steeds op tijd beneden zijn anders rijdt er geen bus meer (evt wel taxi). In het dorp een paar gezellige cafes, maar laat je niet afschrikken door dansende dames op de bar :-)

6.7

20-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Hele leuke vakantie gehad. goede sneeuw leuk groot gebied, top !

9.7

19-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Vandaag de rodelbaan afgeweest. Levensgevaarlijk! Jaren met veel plezier gedaan maar men moet zich nu echt af gaan vragen waarom ze hem open houden.

6.0

17-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 8

Klopt, de apres-ski was dramatisch slecht. Er werd ons verteld dat het nog bijna nooit zo rustig was geweest qua apres-ski als dat het nu was. Verder is er wel lekker te eten in het dorp, Pizzeria Per Tutti is echt een aanrader! Het skigebied zelf is enigszins overrated. Zelf vond ik het ook jammer dat je altijd met de bus moet om een lift te kunnen pakken er is geen skipret tot in het dorp zelf.

5.3

16-03-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Ik kan me bij het punt over après ski aansluiten. In de week van 28 feb tm 6 maart behalve in de eisbar nergens iets van après ski te vinden. Ook komt het pas zeer laat op gang. Op de piste was bijna elk barretje gesloten of leeg. Ook nergens muziek of iets dergelijks te horen

10.0

15-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

iemand die schrijft dat er geen apres ski aanwezig is, leeft kennelijk met zijn ogen dicht. Op elke hoogte, op elke afdaling kun je terecht. bij elke dorpsingang alsook in het centrum, genoeg aanwezig. onbegrijpelijk om te schrijven dat er geen mogelijkheden zijn.

Groeten, Henk

6.3

12-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Nog twee dagen te gaan. Tot nu toe is het zeker genieten. Mooi skigebied voor elk type skiër. Veel gehoord over de apres ski, maar er zijn in Kirchberg geen apres ski mogelijkheden onder aan de pistes. Eerst met de bus, om daarna te feesten in de eisbar is de enige oplossing.

6.3

06-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 8

Op 1 dag na elke dag bij Nabucco gegeten Super lekker Italiaans met zeer vriendelijke bediening :-)) goede prijs kwaliteit verhouding. Absoluut aanrader

9.0

03-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Geweldig skigebied

We komen er al een aantal jaren maar het verveelt nooit. Mooie pistes goed onderhouden. Aardige mensen. Dit jaar was het erg druk (14-02-2015 tot 21-02-2015) Soms wat lang wachten bij de liften.
Verder helemaal oké!!

8.7

01-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Geweldig skigebied erg groot met uitdagingen voor jong en oud, van beginnende tot ervaren skiërs. Er zijn genoeg uitgangsplekken in kirchberg gezelligheid is gegarandeerd, in kirchberg tref je veel Nederlanders ook Nederlandse skileraren zijn er ruimschoots te vinden. Als je een keer geen zin hebt om te koken er genoeg restaurants te vinden. kirchberg is erg sneeuwzeker en waneer er weinig sneeuw ligt zijn de pistes toch top geprepareerd!!! Kortom geweldig gebied, ook voor de kids!

8.7

01-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Echt n geweldig gebied om te skiën en te verblijven.

8.7

26-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Het is er heel mooi. Goede liften, overal wel restaurants en mooie hotels in de buurt.

9.7

22-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Super gebied, we komen er al
jaren. Voor ieder wat wils. Met een all star pass kan je ook makkelijk naar westendorf, brixen
?skieen.

8.7

21-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

super gebied, mooi en groots, super modern, vriendelijke mensen.

8.7

14-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Als je kirchberg gewend bent
wil je niet wat anders. Gewoon geweldig.

8.3

09-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Heel leuke vakantie gehad in Kirchberg. Het was elke avond erg gezellig in de Eisbar! Het enige jammere voor snowboarders is dat er aardig wat vlakke stukken zijn in het gebied.

8.3

31-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super vandaag, verse sneeuw met een heerlijk zonnetje.

8.7

31-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Super ski gebied, leuke apres-ski en goed eten bij de Pfeffermüle!

9.0

31-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Geweldig skigebied, komen hier al 20 jaar, tegenwoordig Kerst en Carnaval. Vroeger was de London Pub the place to be voor de après-ski, tegenwoordig de Eisbar. :) Een van onze favo hutjes op de piste is Schialm, op de Maierl. En vergeet ook niet een keer te gaan rodelen, altijd leuk! :p Familie Janssen

9.0

27-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Kirchberg is geweldig! Après-ski, eten en skiën is helemaal top voor mekaar!!!

9.0

26-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Net thuis van een weekje vakantie. Echt top! Ben alleen geweest en heb me echt prima vermaakt, zowel op de ski als board. Ook weer prima sfeertje in de Eisbar!! Heb nu al heimwee....

10.0

25-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top gebied. Alles aanwezig voor een super wintersport!

10.0

21-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Gebied en dorp zijn perfect voor een goede wintersport vakantie , één hele goede après-ski bar en dat is de eisbar .

7.3

20-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Heel weinig volk in de Apres ski bars. London pub 4 klanten om 17.00 uur .Geen sfeer. 50% van de piste zijn open. We hadden weinig sneeuw vorige week.

10.0

11-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij komen woensdag met 50 personen aan, de pistes zijn altijd goed, is het niet om te skiën dan is het om te drinken. De apres-ski zal verzekerd zijn. Edje!!

7.7

07-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Met overnachtingen bij Lorenzoni en eten bij de Kupferstuben kan je vakantie in een van de grotste skigebieden niet meer stuk. Echter ga niet eten bij Sonbuhell, de kwaliteit en de locatie zijn meer dan geweldig. Maar de service als je geen Oostenrijker bent is erg slecht.

7.3

07-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Geweldig ski gebied met veel mogelijkheden. Echter is de apreski aan verwijnen, voor een gezellige apre ski met een goed glas wijn moet je al snel naar Kitzbuhel.

8.3

31-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super, wij komen er al jaren, goed ski gebied en gezellig dorp.

9.0

30-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

het is het beste skigebied van de wereld niks buiten Frankrijk wij gaan er al weer 16 jaar heen en echt het is nooit saai daar.

8.0

30-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Beste en grootste skigebied buiten Frankrijk.

8.3

26-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Prima gebied met dito faciliteiten.

8.7

26-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Vandaag 26e december minimaal 40 cm verse sneeuw al gevallen in kirchberg het sneeuwt hier minimaal tot maandag 29e

9.3

26-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super gezellig en leuk ski gebied, kom hier elk jaar

7.7

23-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Top gebied, voor ieder wat wils....

Wij als gezin bestaande uit 4 personen, 2 zoons 13 & 17 hebben ons prima vermaakt!
Skipas wel duur, maar je kunt helemaal los gaan, veel gebieden gebruik van maken.



10.0

22-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

kom er al mn hele leven met kerst, en ik zou geen jaar willen missen!

10.0

18-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Na 37 jaar nog steeds mijn favoriete plek om te zijn.... ooit eens ergens anders geweest maar heimwee naar "huis"

10.0

13-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Altijd gezellig ook nog na 24 jaar.

8.0

10-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Altijd gezellig!


8.0

04-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Wij zijn altijd al in tirol geweest met genoeg sneeuw. Nu maar hopen dat er nu ook weer genoeg sneeuw valt.

9.3

29-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wij gaan al tig jaar met kerst en altijd sneeuw. Vorig jaar was het heerlijk weer met kerst en toen ook sneeuw. We wachten het weer af. Zodra het vriest zullen de kanonnen wel aangaan.

10.0

11-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

toen ik jong was kwamen wij er al met mijn ouders en kom er nu nog super daar.

9.0

03-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Geweldig!!!! We komen er al sinds 2001, willen niks anders. Mooi gebied, leuke apres ski en fijne restaurants. Mooi appartement, altijd Kalswirt.

8.7

02-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Sinds mijn 6de al aan het skiën daar. Elk jaar nog kirchberg. Wat kan je daar lekker skiën. Wordt steeds groter en verveeld niet. Moderne liften en groter dus weinig wachten over het algemeen. Echte aanrader!

7.7

31-10-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 5

Super skigebied!! Vorige heerlijk geskied, Feb 2015 ben ik er weer! :D

8.0

25-10-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Komen er sinds 2007, hotel traublingerhof is gezellig, top verzorgt en altijd vriendelijk

8.7

23-10-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Kirchberg is een gezellig plaatsje, wij komen hier al jaren! Voor ons is het haast net als thuiskomen op vakantie! Het skigebied wordt steeds weer uitgebreid, dus je hoeft je zeker niet te vervelen hier! Er is voor iedere skiër wel een uitdaging!

9.7

16-02-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Mooi gebied, is alles te krijgen en voor herhaling vatbaar

8.0

15-01-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij komen de laatste 4 jaar in kirchberg,het bevalt ons zeer goed. Het gebied is leuk,gezellige plaats. Goed skigebied.Ook om te wandelen erg leuk.

8.0

07-01-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi gebied, mooie omgeving en gezellig.

7.3

13-10-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 6

Leuk skigebied en geweldige après-ski. Aantal keer geweest met vrienden!

8.3

15-11-2012
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Sinds 1969 skien wij in Kirchberg. In 1978 hebben we een appartement gekocht en zijn nu ieder jaar 3 maanden zomer's en s'winters in Kirchberg. Kirchberg en omgeving is prachtig, er wordt veel gedaan aan verbetering van de ski mogelijkheden en voor het zomer tourisme.
Wij zijn nu respectievelijk 79 en 76 jaar, ik ski nog steeds maar mijn vrouw sinds twee jaar niet meer. Maar ze geniet van de wandelingen in de bergen. Haar favorite wandeling is om boven vanaf de Fleckalmlift over het wandelpad naar het dalstation van de C4-Sonnenrast lift te lopen en met de 6er sesselbahn weer naar boven. Echter sinds vorig jaar staat er een bord bij de uitgang van de Fleckalmlift dat alleen personen met ski uitrusting van de sesselbahnen gebruik mogen maken.
Met lopen heeft mijn vrouw geen probleem, maar ze heeft slechte longen en daarom niet genoeg lucht om weer naar boven te lopen. Dit betekend dat mijn vrouw niet meer naar de wintersport kan en gedwongen wordt de hele vakantie in het appartement te blijven.

Als de lift boven aankomt draait hij zo langzaam dat uitstappen voor personen zonder skies geen enkel probleem is. Ik verzoek u om het weer mogelijk te maken voor personen zonder ski uitrusting met o.a. de lift C4-Sonnenrast weer naar boven te gaan.
Ik zou het op prijs stellen als u dit bericht door wilt geven aan "Bergbahnen Kitzbuhel AG".
Met vriendelijke groeten Henk van Leenen

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord