Reviews Serfaus (1429m - 2770m)

Schrijf review

7.0

12-04-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Voor de verse sneew die er gevallen is deze week. Zijn de pistes niet goed klaargemaakt. Vol brokstukken en sporen van sneeuwruimers. Anders wel uitgebreid gebied en tog auto luw dorpje.

9.0

30-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wij komen al 8 jaar in Serfaus en het is als thuiskomen. Heerlijke pistes, lekker eten zowel op de berg als in het dorp en altijd gezellig!

7.3

23-03-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Voor 2e jaar naar Serfaus. Autoluw dorp door ondergronds treintje is top. Breed piste aanbod voor elk wat wils. Score skigebied toch maar een 7? Dat komt doordat pistepreparatie buitengewoon slecht. Net als vorig jaar veel sneeuw, maar als het dan een dag beter is, dan nog niets geprepareerd. Dacht dat dit vorig jaar incident was, maar dit jaar niet beter. Is toch echt wel een reden om niet terug te gaan. Dat moet echt anders bij een 6 daagse skipas van eur 250

8.0

19-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Fijn skigebied, mooie afdalingen en prima gegeten in restaurant Wonne alm! Zeker een aanrader.

7.3

17-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Heerlijk dorp, auto vrij/luw. Veel hotels. Mooi skigebied

9.3

14-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Wij komen al 12 Jaar en het blijft top skie gebied en komen zeer zeker volgend jaar terug

7.3

10-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Wij komen hier al jaren maar gingen altijd buiten het hoogseizoen. Nu met hoogseizoen en dat viel tegen. Druk druk druk ! Chaos bij de skischool, de les was vaak op andere plek en iedere keer nieuwe beginners in klasje erbij waardoor ze achter bleven. Skihutten worden te groot waardoor ze het knusse gevoel missen. Volgend jaar toch eens ergens anders kijken! Wat restaurants betreft moet je weten waar je moet zijn anders is het gewoon minder voor veel geld!

8.0

28-02-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Vorig jaar heb ik als gast 11362 kritisch geschreven over de chaos bij de skischool in Serfaus. Na 10 jaar leek organisatie verloederd en zonder coordinatie bij lesindeling. Dit jaar was de oude vertrouwde kwaliteit weer terug: efficiente groepsvorming, 2 tot 3 leraren bij de 3-4 jarigen, voldoende Nederlandse skileraren, op tijd starten en stoppen, kortom: complimenten voor de verbeterslag. Hopelijk komende 10 jaar weer zelfde kwaliteit...

8.3

13-02-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Sportalm is top, beste tussenstation ooit, berepiste is top want die komt uit op de sportalm, jagerthee is top, lift naar middenstation is top, want dan is het maar een klein stukje naar de sportalm, had ik al gezegd dat de sportalm top was trouwens? O ja, ski gebied is ook top, maar dat is bijzaak

7.7

02-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Afgelopen week voor de 3 keer in dit gebied geweest. Het is een mooi ski gebied, maar niet voor beginners. Ik ski zelf ongeveer 10 jaar en vind dit een moeilijk gebied. Veelal is rood en erg stijl. De ladisabfahrt is een mooie blauwe piste en leuk om te doen. De bärepiste is ook leuk. De südabfahrt is ook leuk. De mittelabfahrt is ook mooi blauw alleen het laatste stuk erg stijl en bulterig door de S bocht die erin zit. Ook werden de pistes tussendoor niet bijgehouden met prepareren, waardoor het om 11.00 uur al allemaal buckelpistes waren, erg jammer want je betaalt er goed voor. De aprèsski is gezellig bij George, Patchi is ook leuk. Voor de rest weinig aprèsski, wel leuke en lekkere restaurants overal. Voor ons was dit de laatste keer, we hebben het hier wel gezien. volgend jaar gaan wij een ander skigebied uit proberen.

9.0

29-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

De hele familie van jong tot oud komt hier prima uit de voeten. Dit jaar voor de 22e keer en het verveelt nog steeds niet. Super geprepareerd en weinig wachten als je slim kiest en niet bij sluiting skilessen in fiss bij de schonjochbahn staat.

8.7

25-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Er zijn weinig gebieden in oostenrijk die beter zijn dan Serfaus. Niet als je elk dubbeltje moet omdraaien. Maar extreem duur is het nu ook weer niet

8.0

24-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Heel goed aj, zijn weinig gebieden waar zoveel comfort is.

9.3

24-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Geen lockers onderaan de lift??? Er is een gigantisch depot onder de liften waar je ski’s en schoenen kunt afgeven.

7.7

20-01-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi ski gebied. Mis wel lokkers voor je helm onder bij de lift. Het dorp is niet auto vrij . Noem het maar auto luw. Er rijden wel de hele dag auto's door het dorp.Verder een aanrader

8.0

18-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Wij gaan er volgende week weer heen. Vorig jaar was het al super, kan dit jaar alleen nog maar beter zijn. De beelden zeggen genoeg. Ik zie nu al uit naar de Frommes afdaling. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😃😃😃😃😃😃

8.7

17-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Zware sneeuwval zorgde zondag en maandag voor veel afgesloten pistes, vooral in Masnergebied. Dinsdag en woensdag pistes op orde, hoewel blauwe afdalingen soms op buckelpisten leken. Donderdag 17/1 alles op orde op een paar afdalingen na.

8.7

27-12-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Serfaus, paradijs voor elke skiër. Mooie pistes, super liften en mooie verbinding met Fiss en Ladis. Elke keer weer thuiskomen.

7.3

10-12-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi gebied. Niet spectaculaire, maar een mooi groot gebied. De gondels kunnen wel erg druk zijn. Het gebied is helemaal ingesteld op kinderen en dus gezinnen. Het is overal erg gemoedelijk. Het dorp is autovrij wat erg prettig is. Er is teven een metro onder het dorp wat erg handig is met kleine kinderen. Veel mooie tenten op de berg en vaak heerlijk in de zon.

8.3

16-04-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Prachtige midweek goede pistes.

7.7

30-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Skigebied is ok. Niet meer maar zeker ook niet minder ! Het systeem van massale skilocker in de kelder, had ik nog nooit mogen meemaken maar was prima georganiseerd met vriendelijke jongen mensen. Wat ons, een familie bestaande uit 15pers, echt stoorde was de organisatie van de skischool. Massa bedoening, kinderen worden op goed geluk ingedeeld, elke ochtend chaos voor vertrek (wie is er nog niet ? Nog even wachten?) waardoor de lessen smorgens soms maar 1u30 duurde ipv 2u met als gevolg dat je als ouder ook maar best niet te ver weg skiede. Smiddags, komen uurtje tijd om in de grote self service te eten om dan weer hetzelfde tafereel te beleven bij de kinderlessen.

Enfin, best leuke vakantie gehad maar voor ons éénmalig. Er zijn mooiere en efficiëntere gebieden met net iets meer Oostenrijkse charme

10.0

18-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het leukste ski gebied wat bestaat???

9.3

04-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Al 30 jaar en nooit meer weg

9.3

01-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Topgebied, waar service hoog in het vaandel staat. De mensen die de après ski tegen vinden vallen, zijn vast en zeker (nog) niet in de Patschi-pub geweest!

7.3

27-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Na meer dan 10 jaar Serfaus moet mij één ding van 't hart: de skischool dreigt ten onder te gaan aan eigen succes. Veel Nederlanders kiezen voor Serfaus ivm uitstekende reputatie als kindervriendelijk gebied, nederlands sprekende skileraren etc. Dit jaar was het voorskien een grote chaos: geen coördinatie, te weinig nederlands sprekende leraren voor kinderen tot 6 jaar, groepen met 5 tot 11 jarigen bij elkaar etc. Steeds minder Nederlandse jongeren kiezen er voor om skileraar te worden, het levert niks op, leefomstandigheden vaak slecht. Serfaus blijft als skigebied fantastisch, maar skischool moet danig op de schop en reorganiseren anders komen mensen niet meer terug.

8.3

17-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk skigebied; top liftverbindingen en mooie, lange afdalingen. Autoluw dorp is perfect; auto wil je niet gebruiken. Restaurant Montana is aanrader;erg gezellig, goede prijs kwaliteitverhouding

8.3

08-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Weer een topdag gehad, goede sneeuw . De ?probeert er de hele dag door te komen wat soms lukt

6.7

06-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Enige wat tegenviel is apres ski de rest was meer dan ok, is wel een echt familie gebeuren maar buiten de vakantie is dat geen probleem

8.0

29-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Dit jaar voor het eerst in Serfaus geweest vanwege de goede reviews m.b.t. kindvriendelijkheid. Dochter van bijna 5 ging voor het eerst mee. Wij twijfelden of ze het wel leuk zou vinden om de hele dag op les te zitten, maar ze vond het geweldig! Les van 10:30 tot 12:30, dan een uur lunch en weer les van 13:30 tot 15:30. Wij boekten voor haar incl. lunch, dan eten ze met alle klasjes in het kinder-restaurant. Ook dat was top geregeld! De kinderpiste ligt heel centraal en er us veel ruimte om te oefenen met de klasjes. Tevens entertainment met Murmli de beer. Er is ook een speciaal Murmli-trail tussen de bomen door. Deze eerste week ging het klasje alleen met de familie-lift en kids krijgen hier alle hulp. Kortom, voor jonge kinderen is het een geweldig gebied. De rest van het skigebied was voor ons ook uitdagend genoeg en alle pistes zijn goed geprepareerd. Wij gaan zeker terug naar Serfaus!

8.7

28-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Ben zowel in Ischgl (3x) als
in Serfaus (11x) geweest. Waar de pistes en liften in Ischgl slecht aansluiten ( veel lopen en prikken, zeker richting Samnaun) is het in Serfaus/Fiss/Ladis perfect aaneengesloten. Voor skiers is Serfaus dus beste keuze.

7.0

24-01-2018
Skigebied: 5 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Met het autoluw wordt steeds meer de hand gelicht. Maar verder heeft men zijn zaakjes prima voor elkaar. Erg vriendelijk en bekwaam personeel in de Hütten.Het skidepot onder aan de Seilbahn is het toppunt van efficiency. Voor een luttel bedrag ben je van het gesjouw met ski en schoen af. Alleen het omroep jongetje in de Dorfbahn klinkt wat zeurderig, maar wekt wel de hilariteit op. ?

8.7

21-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Top top top! Wat leuk om een keer in het dorp zelf te slapen. Het skigebied vonden we al mooi maar aan het einde van de dag te voet terug naar het pension te wandelen is super!

8.0

14-01-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Ik vond het een leuk dorp met een pluspunt dat het autovrij is.
De skipistes waren goed geprepareerd , veel rode pistes met zeer goede restaurants op de berg .De apres ski was tamelijk goed ,niet super .
Heel veel nederlanders

9.3

11-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Super gebied en een gezellig dorpje .

8.0

07-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Serfaus biedt voor elk wat wils. Met Serfaus-Fiss-Ladis als aaneengesloten gebied en een bereikbare hoogte van ruim 2800 meter komt elke skiër hier aan zijn of haar trekken. Veel blauw en rood maar ook extreme zwarte afdalingen.
Tuurlijk er zijn veel grotere gebieden met veel meer pisten meters of uitgebreidere apres-ski, maar het totaal plaatje is wel helemaal ok. Niet voor niets komen veel gasten elk jaar weer terug. Sneeuwzeker, zonnig, gezellig en echt Oostenrijks. Goeie voorzieningen, heerlijke hutten en roemruchte apres-ski in de de Patschi en de George.
Als oudere jongeren komen we hier nog liever dan in onze andere favoriete gebieden Anton-Zurs-Lech, Flachau-Zaugensee en Alta Badia-Selva.

8.0

28-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Gast 10505, lekker weg blijven dan en terug naar Isghl met al die vervelende Russen

7.0

26-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Door de reviews ben ik naar Serfaus gegaan, maar normaal gaan we altijd naar Ischgl. Serfaus is geinig, maar zeker niet de top (wat ik van de de reviews lees). Skigebied is aardig, apres ski is zeer matig en restaurants oké. Voor alle mensen die naar Serfaus gaan kan ik maar 1 ding zeggen........ ga eens naar Ischgl. Totaal andere wereld. Beter skiën en de apres ski is vele malen beter. Enne..... ik heb echt bijna alles in Oostenrijk en Zwitserland gezien.

8.3

21-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Wij komen hier al 11 jaar met veel plezier, alle gebieden in Oostenrijk wel gehad

8.3

19-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wij komen hier al enkele jaren, vaak twee maal per jaar. Prima skigebied met genoeg uitdaging voor allerlei soorten ski niveau’s.

8.0

13-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij komen al 12 jaar in Serfaus. Bovendien skiën wij 2 keer per jaar. Onze kinderen hebben hier het skiën geleerd. Naast uitstekende pistes zijn de liften in perfecte conditie. Genoeg en goed aanbod van restaurants aan de piste. En ieder jeer is er wel iets nieuws toegevoegd aan het gebied. Voor ons hét gebied om te skiën.

5.0

30-11-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 4

Serfaus nooit meer! te veel nederlandse gezinnen waarvan het lijkt dat ze echt allemaal op de ski school zitten. veel te druk op de piste en de wachtrij voor de lift is gemakkelijk 20 minuten. dat ben ik niet gewend, ik kom normaal in Frankrijk en daar is het zoveel rustiger. verder lang lopen tot aan de lift en het hotel lag aan flinke hellende weg...bah.

8.3

31-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Een topper voor jong en oud.wat een geweldig gebied en alles is er tot in de puntjes geregeld.vooral de show op woensdag avond is een echte aanrader.tot volgend jaar.

8.0

26-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Bijna overal papsneeuw, zelfs het masnergebied. Vorig jaar was het daar in april nog super maar nu in maart al niet meer

9.3

13-03-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Geweldig skigebiet kom er al 8 jaar

8.7

07-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

kom al jaren hier, heb ook andere plaatsen gezien maar Serfaus heeft het voor mij.

7.3

21-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Topgebied om te skiën, alles op loopafstand!

8.7

02-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Mooi gebied ,goede indeling , goede apres ski

9.3

01-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Leukste ski gebied ooit! Echt top kom er al heel mijn leven?

9.7

27-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

The place to be.

8.7

19-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Prachtig skioord. Volgend jaar gaan we terug!

7.7

17-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 6

Het beste skigebied van Oostenrijk

9.3

07-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Echt weer een top week gehad.

9.0

05-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Nu voldoende sneeuw. 7e keer Serfaus blijft leuk

8.3

25-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Prachtige mooie pistes, compliment aan de lokale hero's.

9.0

07-11-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Serfaus blijft m'n favoriet

8.3

11-10-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Alles is tot z'n uiterste verzorgt... dikke prima!

6.7

13-04-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Voor de 7e keer naar daar geweest. Nog nooit zo'n slechte week gehad. Aan het weer kunnen we niks doen maar pistes die niet geprepareerd waren en vele restaurants die op de piste reeds gesloten waren heb ik nog nooit meegemaakt al is het de laatste ski-week. Serfaus is te bekend geworden denk ik ...

7.3

12-04-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Eerste keer Serfaus en zeker niet de laatste. Mooi kindvriendelijk skigebied ook voor niet skiërs voldoende wandel mogelijkheden. Voor beginners niet veel mogelijkheden, weinig blauw. Wij hebben gelijk voor volgend jaar geboekt...

9.0

08-04-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super skigebied. Mooie, lange pistes. Aanbod apres ski was wat minder, maar heeft zeker mede periode te maken (laatste week van het skiseizoen). Mooi en gezellig dorp en een goed aanbod van restaurants, zowel op de piste als in het dorp zelf. Wij komen zeker terug.

8.3

22-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

heel mooi skigebied uitstekende retaurants . Ja duur maar er zijn duurdere ,wij kiezen altijd voor de gebieden die duurder zijn maar dat komt ook door het aanbod aan pistes vermaak restaurants en de apres-ski.Ga je naar een gebied met 40km (meestal goedkoper)aan pistes wordt het goedkoper dat klopt zeker maar ski je ook altijd op dezelfde berg en eet je ook iedere keer in het zelfde restaurant.
En houdt eens rekening met het onderhoud in de grotere gebieden en vervanging van materiaal de investeringen die gedaan worden op het jouw zo mooi en goed mogelijk te maken dit alles kost geld dus daar hangt een prijskaartje aan.
Sommige mensen schrijven dat er mooiere gebieden zijn zou graag willen weten welke,kan ik met boeken ook hier eens naar kijken en vergelijken.

7.7

21-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prima verblijf gehad in Serfaus. Prettig gebied om te skiën met brede afdalingen en variatie in moeilijkheidsgraad

7.0

17-03-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk gebied echter de beginnende skier kan hier niet echt uit de voeten, weinig blauwe piste.
waarom het zo goed scoort op kind vriendelijkheid is mij volstrekt niet onduidelijk.

8.7

11-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super skigebied Wij komen al 9 jaar naar Serfaus en hebben alweer geboekt voor volgend jaar

9.0

10-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Mooi overzichtelijk ski gebied met het voordeel dat alles goed aan elkaar aansluit. 9 Vd 10 keer bediening bij de restaurants op de piste is helemaal prettig.

9.3

10-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top overzichtelijk ski gebied en alles sluit mooi op elkaar aan. Piste restaurants goed verzorgd met 9 Vd 10 keer bediening erbij.

8.7

07-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Kom hier al 22 jaar, top gebied!

9.0

07-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Dit jaar was het 40 jaar geleden dat ik als klein jochie voor het eerst met mijn ouders in Serfaus kwam. Natuurlijk ook in andere gebieden geskied maar altijd weer terug gekomen. Inmiddels al weer 10 jaar op rij met onze eigen kinderen. Ondanks of dankzij alle veranderingen en investeringen in het gebied en dorp blijft het een top bestemming en onze absolute favoriet. 2017 is al weer geboekt.

9.3

03-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Prachtig gebied kom hier al 7 jaar echt top

7.7

01-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Vorige week voor de eerste keer in serfaus geweest met twee kids van 7 en 9 (de kleine van 2 thuis gelaten). Wij vonden het echt een super gebied. Heel kindvriendelijk, leuke pistes en je kunt veel kanten op. Wel druk vanwege de voorjaarsvakantie maar opzich was alles erg goed georganiseerd en hebben we de hele week overal maar max 5 minuutjes in de rij voor de liften gestaan. We hebben echt super genoten. Voor herhaling vatbaar. Het enige minpuntje is misschien dat het wat verder ligt (930 km), wij deden er heen en terug 12 uur over. En het is wel vrij prijzig allemaal. Maar ja, dat is wintersport sowieso. En oh ja, wij vonden het een nadeel dat je geen halve dagen Skiles kon afnemen, alleen maar hele dagen maar dat kan voor sommige ouders ook juist een voordeel zijn ;-)

8.3

01-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Vorige week echt een top week gehad in Serfaus waar we voor de 5de keer waren. Het blijt een geweldig gebied. De pistes goed geprepareerd, de restaurant boven van uitstekende kwaliteit en de liften snel en modern plus heel vriendelijk en behulpzaam liftpersoneel. Serfaus is van alle gemakken voorzien waarvan de ondergrondse een dikke plus is. Voor volgend jaar alweer geboekt. Serfaus tot 2017

8.7

01-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wat wij vooral geweldig vinden aan Serfaus zijn de liften, restaurants en pistes. Vanuit het dorp kun je met drie verschillende gondels omhoog. Dit betekent dat je niet lang in de rij staat. De restaurants op de piste zijn erg goed en zien er binnen prachtig uit. Wij zijn in veel verschillende skigebieden geweest dit is onze favourite.

9.0

29-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Voor de 28 keer in Serfaus nog steeds super leuk,

9.7

25-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Voor de 7de keer in Serfaus en volgend jaar zeker weer. Kinderen vinden het ook geweldig. Prachtig ski gebied.

8.3

22-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Geweldig wintersport gebied. We verblijven in Haus Bernadette, echt een aanrader.

8.0

18-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Ik kom al 25 jaar in Serfaus. Wat een fijn skigebied. Voor iedereen zijn er leuke pistes te vinden. Voor kinderen echt geweldig! Zeer goed georganiseerd alles en goede liften. Het nadeel is dat het behoorlijk prijzig is. Sneeuwzekerheid heeft zijn prijs.

10.0

11-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het is een fantastisch gebied, het verveelt nooit, omdat het erg groot is! Je kan elke dag wel uit de voeten, en heeeerlijk skiën.

8.7

05-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Mooi skigebied, ik ga er al een paar jaar heen en vind het heel leuk. Ik hoor sommige mensen zeggen dat er maar 2 leuke après-ski plekken zijn. Dit klopt wel maar toch vind ik serfaus een van de leukste plaatsen om te après-skiën. De restaurants zijn wel gezellig en nog belangrijker, je kunt er lekker eten. Ik hoor mensen zeggen dat het duur is, dit is meestal bij drukbezochte en bekende wintersport plaatsen.

Al met al een gezellig wintersport gebied, echt een aanrader!

7.7

01-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Mooi gebied. Alleen heel duur.

8.7

28-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Top ski gebied. Goede ervaringen met skischool. Alleen dat auto vrije daar klopt niks van. Altijd verkeer als wij naar de lift en terug lopen.

8.3

25-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Onze eerste ervaring met Serfaus. Wat viel ons op? Enorm leuk skigebied, vooral geschikt voor mensen met kinderen. Erg leuke themastukjes voor de kinderen, zoals het dinowald en het indianendorp. Voor ons als vriendengroep wat te compact. Prijzen zijn wat aan de hoge kant (€4,- voor een biertje). De après-ski vonden we wat tegenvallen. Eigenlijk maar twee leuke plekken hiervoor gevonden, namelijk Patschi en George, waarbij de laatste onze favoriet was. Restaurants waren op zich goed, maar zonder reservering kwam je er bijna niet tussen. Kortom, voor gezinnen een aanrader maar wij gaan volgend jaar ergens anders naar toe.

8.7

23-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Net terug van een heerlijke vakantie in serfaus. Eerste keer hier en echt genoten, mooie pistes en ook de restaurants zijn top. Zeker een plek om naar terug te gaan.

9.3

18-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super leuk en gezellig gebied, ook heel leuk met kinderen ze geven er super skiles vanuit de skischool zo heb ik het zelf ook geleerd ook zijn er leuke restaurants boven op de berg en je kan er heerlijk eten. Echt een aanrader dit! Ik geniet telkens weer ik kom er nu al 12 jaar en ik ga nooit meer ergens anders heen, ook alle accomodaties zijn goed en de supermarkt is ook goed ze hebben er veel. Ook is het fijn als je met wat kleinere kinderen gaat dat het een autovrij dorp is! Elke keer weer gewoon een TOP vakantie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9.0

18-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

We gaan dit jaar voor de 10de keer naar Serfaus en we willen echt niet meer anders. We zijn in het verleden op veel verschillende plekken in Oostenrijk geweest maar nergens zo praktisch en gezellig. Overmorgen ga ik mijn vriendinnen kennis laten maken met Serfaus en in maart onze hoofdvakantie. Tot snel

9.7

17-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Zeer gezellige en mooi skigebied. Voor alle leeftijden. Ga er nu 6 jaar heen, en het blijft leuk!

9.0

17-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wat mij betreft het mooiste skigebied van Oostenrijk. Autovrij en zeer gemoedelijk!

9.0

09-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Als kind jaren in Serfaus geweest en met eigen kinderen terug gekeerd. Mooi skigebied gaat niet vervelen en gezellig autovrij dorp. Met kinderen aantal jaren andere plekken geweest maar Serfaus is favoriet.

8.0

28-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk gebied! Met voldoende sneeuw zit er voor iedereen wel iets geschikts tussen.

8.3

15-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 7

ideaal voor een short ski met perfecte aprés

7.0

06-12-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Heb al heel wat gebieden in oostenrijk gezien en serfaus is zeker een mooi gebied maar er zijn mooiere gebieden. Dus mensen die hier al lang komen probeer ook eens een ander gebied. Oostenrijk heeft zoveel meer moois te bieden.

10.0

28-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kom er nu al 6 jaar en wat is het toch een fantastisch dorp. Een aanrader is de skifox bij patscheider boven bij de komperdell echt een leuk ding

8.0

05-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Prachtig en uitgebreid skigebied. Mooie pistes en heerlijke sneeuw. Heerlijk eten in verschillende restaurants. Wij waren er voor de 6de keer. Volgend jaar weer. En nu maar hopen op mooier weer. Accommodatie was een beetje pover maar voldeed. Heerlijke vakantie gehad. Annelies

8.3

02-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk ski gebied met volop restaurants, liften, en fijne brede pistes. Eerste x hier geweest en wellicht volgend jaar weer (als we een overnachtingsplek kunnen vinden)

10.0

24-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Topgebied met goede infrastructuur aan liften met beperkte wachttijden, zeker als je niet rond de Komperdel blijft hangen.

10.0

23-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Serfaus top kom er al 30 jaar nog steeds plaats nr 1

10.0

23-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Prachtig skigebied! Goede restaurants en prachtige pistes kom er nu al 5 jaar!

10.0

07-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Perfecte pistes, zuipen in de George en eten in het steakhouse! Owja probeer de skifox eens in het takeoffcenter, echte aanrader!

9.7

03-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

20ste jaar op rij naar Serfaus met de hele clan uit Venlo. Nooit meer ergens anders naartoe. Wat een waanzinnige vakantiebestemming is het toch!

10.0

29-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kom er al 13 jaar en vind het geweldig!!

9.0

29-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Kom er dit jaar voor de 21e keer. En vervelen gaat het nooit. In al die jaren altijd goed kunnen skiën en altijd gezellig 's avonds met name in de Patschi pub.

8.3

25-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Voor het eerst in Serfaus geweest. Prachtig gebied met mooie pistes. De pistes zijn echter wat minder goed aangegeven. Kleine nummertjes op de bordjes waardoor het soms wat zoeken is als je de pistes nog niet kent.
Echter geweldige week gehad en zal zeker een vervolg krijgen.

8.7

23-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Vanuit serfaus is t hele gebied erg goed toegankelijk. Voor de 2e keer hier en wederom een hit! Mooie pistes vooral in het Masner gebied. Restaurants zijn immer gut! Tip: Der Leithe Wird.

8.0

22-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Dit jaar terug nasr Serfaus, iedereen thuis heeft er veel zin in en is enthousiast over het gebied.
In reactie op mijn voorganger:
Betaalbaar is voor iedereen anders. Er zijn (ook) in Serfaus 'betaalbare' appartementen. Bijvoorbeeld in Sankt Zeno of aan het begon vsn het dorp, weg van de Dorfbahnstrasse. Dan dus wel verder van de liften.

7.0

20-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

We gaan er voor de tweede keer heen, leuk gebied. Alleen kan ik er moeilijk een betaalbare accommodatie vinden voor 5/6 personen. Dus tips zijn welkom;)

9.7

18-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Kom er aankomende kerst al 19 jaar en heb er nog steeds heel veel plezier in! Lekker hele dag skien daarna après-ski in en in avond uit! Gezellige mensen altijd!

9.3

17-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Heerlijk ben er 15 keer geweest en het blijft leuk en je kan super eten op de berg het is een supergeheim

8.7

16-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Serfaus is super. Eerste 4 jaar zonder kids en nu 4 jaar met kids.

8.0

14-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Voor de 3e keer in het gebied Serfaus Fiss en Ladis. Jammer dat de meeste pistes nu vol ijs liggen. Veel pistes opgespoten en door de harde wint enkele liften en pisten afgesloten.

9.3

10-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Al 25 jaar trouw aan serfaus. Toplocatie. Voor kinderen is het een feest om op de skischool te zitten.

10.0

10-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

30 jaar serfaus ganger het blijft top!

9.7

04-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Wij hebben er een super leuke week gehad met 2 kinderen van 3 en 6 jaar. Wat goed geregeld allemaal met de lessen voor beide kids. Skilerares Bibi en Lisa super bedankt voor alles! De kinderen hebben genoten dus papa en mama ook.

9.0

03-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Al voor de 10e keer in Serfaus geweest. Zeer mooi en groot skigebied met voor ieder wat wils. Kinderparadijs met veel Nederlandse leraren, maar ook echt!!uitdagende zwarte pistes, skiroutes en veel off-piste mogelijkheden. Daarom wel natuurlijk niet het goedkoopste gebied dat er is...

8.0

30-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Geweldig voor kinderen

10.0

28-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Serfaus is gewoon fantastisch!

8.3

23-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Ik heb er leren skien en ski er nog steeds elk jaar! Mooie brede pistes en genoeg te doen!

9.3

18-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Super leuk skigebied, met goede restaurants en pistes voor beginnend en ervaren

8.7

18-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Al 13 jaar een trouww Serfaus fan!

8.3

17-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk al 40 jaar trouwe Serfausganger. Ideaal gebied met kinderen. Zeer goed georganiseerd!

9.0

10-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Al 25 jaar gast in skigebied serfaus,heerlijk gastvrij gezellig.Een echte Aarader is het Kolnerr haus heerlijk eten.

9.7

10-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Weil wir genissennnn!! Wij komen hier al 15 jaar.

7.7

08-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Al jaren vaste gasten in Serfaus. Kindvriendelijk en uitgebreid skigebied.

8.0

12-01-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

We komen hier al 11 jaar en vinden het een heel mooi gebied, genoeg restaurants en hutten. Mooie lange afdalingen naar Fiss en Ladis.

8.3

23-12-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Vorige week voor de derde keer in Serfaus geweest. Skigebied is prachtig alleen door de slechte sneeuwcondities waren slechts de helft van de pistes open. Fiss en Ladis zijn nog erg groen en de pistes zijn daar erg aan sneeuw toe, Serfaus had nog wel goede pistes maar ook hier nog niet alle pistes open helaas. De avondshow plus het avond skien is een aanrader maar er kon nog niet gerodeld worden halaas. Maar ondanks de mindere sneeuw toch een heerlijke week in Serfaus gehad.

9.0

16-12-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Geweldig wintersportdorp!

Prima hotels, prachtig gebied, gemiddeld leuk publiek.

Vind het vooral erg mooi dat er geen auto's in het dorp zijn.
Hele dorp ziet eruit als een een kerstkaart.
Wandeling door dorp vanaf de liften is hierdoor een genoegen, net als hele vakantie daar.

Echte aanrader! Niet aan iedereen doorvertellen, dan blijft het leuk!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord