Reviews Brixen im Thale (794m - 1900m)

Schrijf review

8.7

14-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Perfect gebied, als beginner al tochten kunnen maken!

8.3

11-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Prachtig gebied, veel keuze

9.3

05-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Ik kom hier al
16 jaar en het is echt top ik ben een hele goede skieer en dan kan je hier lekker aan de slag.

7.3

27-12-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Voor de 8e keer op rij in dit gebied en al 7x in Brixnerwirt. Het was in 1woord fantastisch.

8.7

14-12-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super mooi ski gebied. nog 1 weekje wachten en dan zijn we er weer

8.3

11-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Een heel fijn gebied, je kunt van dorp naar dorp skien. Een hele prettige omgeving, met een prima aansluiting naar Westendorf. Het enige nadeel van dit gebied is dat het lager ligt. Prima plek voor gezinnen met jonge kinderen.

5.3

08-03-2018
Skigebied: 3 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Ski Welt is me enorm tegengevallen. Veel liften maar erg korte pistes. Bere druk. Moeilijkheidsgraad is laag, de gevorderde skiër komt hier niet aan zijn/ haar trekken. Skigebied ligt erg laag.

8.0

07-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Groot overzichtelijk gebied met veel brede pistes. Zeker weer terug!

7.3

24-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi skigebied.

7.7

16-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Prima vertoeven in Brixen en omgeving !

9.7

15-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Jan en Gerda , prima skigebied wij komen hier al 25 jaar , goed onderhouden pistes , en prachtig skiweer , volop sneeuw , en zitten in een prima appartement , wij hebben alweer voor het volgend jaar geboekt ,

7.0

14-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Haha, gele borden van één meter breed en twee meter hoog, knalgeel en met alle routes erop die je kunt maken vanaf die lift. Overal waar je de lift uit stapt en ook bij splitsing op de pistes. Hans Anders gaat het druk krijgen. Mooi gebied met fijne restaurantjes als je de vreetschuren links laat liggen.

7.7

09-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Seau, Skiwelt we komen d'r aan! Eerst even 1000kM zwarte piste over en dan op de latten. De mensen die klagen over de wegwijzers snap ik niet. Kunnen we geen kaart meer lezen en vertrouwen we alleen maar op de 'tomtom'? Overal staan grote gele borden, de pisten en liften hebben nummers, overal kan je plattegronden krijgen en toch nog klagen. Geniet nou eens van die supersneeuw en het mooie gebied. En ja, voor een wilde apres ski moet je niet in Brixen zijn, maar Westendorf en Kirchberg hebben dat wel. Ciaodoei!!!!

6.3

04-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 4

Voor het eerst naar Brixen geweest. Wij vinden het een erg leuk skigebied, maar wat we ook eerder bij de reviews hebben gelezen, de skiroutes zijn erg slecht aangegeven. Hebben op de pistes om ons heen ook veel klachten daar over gehoord.
Qua restaurants op de piste ruime keuze en waar wij geweest zijn allemaal goed. Alleen 's avonds in het dorp is een ander verhaal. Dat is een grote min. Zeer weinig keuze.
De après ski is onder bij de gondel goed bezocht. Ene avond is gezelliger dan de andere. Maar als het los gaat, gaat het goed los.

7.3

31-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Prima skigebied. Alleen de bewegwijzering behoeft wel een forse update. Veel pistes slecht bewegwijzerd! De borden staan soms halverwege
De helling in plaats van voor de kruising! Erg lastig vooral aan het eind vd dag als je naar huis wil. Verder superweer de afgelopen dagen

10.0

21-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het is weer fantastisch!!! Prachtige sneeuw in een groot gebied!

9.3

21-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Kom hier al meer dan 30 jaar! Geweldig gebied, ook om tochten te maken!dit jaar helemaal super met veel sneeuw!

9.0

26-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Top skigebied#skiwelt.at Ook voor de 6e keer. Gasthof #Brixnerwirt.at is weer geweldig.

8.3

17-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Kom er al meer dan 40 jaar, als je weet waar je zijn moet is het een top gebied.

4.3

12-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 2

Wat een saai dorp, weinig restaurants en nog minder kroegen .... meer industrie dan toeristen. Skigebied is goed als onderdeel van de Ski welt. Volgende keer naar Westendorf of Ellmau!.

9.0

06-11-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

elk jaar weer top, ik kom bijna elk jaar daar en altijd sneeuw. het is daar niet te hoog, dus in het dal licht niet altijd sneeuw. ik zou nu boeken.

8.3

25-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Super mooi skigebied! Aprés ski viel tegen! Goede restaurants, maar wel veel zelf bediening. Een echte aanrader!

8.3

19-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Topdag vandaag. Heerlijke sneeuw.

9.0

05-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

We hebben weer genoten van 4 wk Brixen im Thale. Prachtig ski gebied en we hebben geluk gehad met mooi weer. De boeking voor 2018 staat weer!! ?⛷☉?

9.0

29-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Mooiste skigebied! Kom er elk jaar graag.

8.7

27-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Komen nu 7 jaar in brixen en zijn altijd in hotel appatementen brixenenweart top hotel heerlijk Eten en gastvrij

7.3

27-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi uitgebreid gebied, maar... De juiste piste vinden is een drama! Kleine bordjes en na elke lift weer zoeken waar de piste is die je wilt nemen. Heel veel mensen die bovenaan de lift staan te zoeken.

8.3

06-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prachtig gebied en ondanks kunstsneeuw waren de pistes top !

9.0

04-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

het ski gebied is lekker groot, dus er is altijd wel een stuk waar je nog niet geweest bent. de apre-ski is altijd gezellig, maar niet altijd zo bruisend, maar dat maakt niet echt uit. de restaurants zijn overal. dat is handig voor als je lekker wil gaan eten. maar een min puntje is dat ze bijna alle maal zelf bediende restanten zijn. maar voor de rest een top ski gebied.

9.3

05-12-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

beste ski gebied ooit

8.3

07-11-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Echt super leuk dorpje en skigebied ook

8.7

23-10-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

goed vertoeven in dit gebied

7.3

18-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi skigebied, veel variatie in pistes

8.3

17-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Prachtig ski gebied. De moeite waard om terug te komen.

10.0

20-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Zo genoten in Brixen en omgeving. Wij hebben de luxe dat we een paar weken kunnen omdat we zomers niet aan vakantie doen, dus volgend jaar weer heerlijk 4 weken genieten. I'm a lucky women ?

8.3

07-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Super je kan altijd skiën dus je hoeft niet elke dag naar het weerbericht te kijken (word je depressief van)

10.0

04-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ik kom nu al zo'n 15 jaar in Westendorf, paar keer ergens anders geweest maar Westendorf is gewoon thuis komen! Prachtige pistes, lekker eten en super gezellige apreski. Morgen vertrekken we weer voor een weekje plezier met de hele familie. Kortom Westendorf is een echte aanrader.

10.0

01-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top ski gebied leuk voor de kleintjes goede skischool zeker naar toe gaan

10.0

11-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Prima skiën ondanks het tekort aan verse sneeuw. Vandaag een flink pak bijgevallen, maar zal nog veel nodig zijn voor de dalafdalingen open kunnen

10.0

26-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ontzettend knap dat ze de afgelopen week de pistes in
zo'n goede kwaliteit hebben kunnen houden.

10.0

22-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig skigebied zeker naar toe gaan

9.0

23-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Helemaal top gebied kom er al bijna 15 jaar en wordt steeds groter en mooier ze doen er in ieder geval alles aan om het zeer knap te houden

8.3

26-10-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super, heel goed skigebied

8.3

28-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Jan en Gerda 72 en 73 jaar skiën al 25 jaar in dit gebied ,fantastisch super skigebied. Goed onderhouden pistes ,14 dagen van 1 februari tot 14 elke dag vele lange tochten gemaakt van zo,n dertig tot 47 km . Super weer gehad 2 dagen wat slecht zicht,wij hebben alweer voor volgend jaar besproken ,wij zien alweer uit naar volgend jaar .

9.3

20-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Geweldige week gehad met een super appartement en het mooiste weer dat je kunt bedenken

10.0

18-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het is hier fantastisch!!! We komen er weer aan in maart !!!

10.0

17-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ik kom er al sins men derde en het is super gezellig en een mooi groot ski gebied

8.7

16-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

met name skigebied erg groot, veel restaurantjes en hutten. al vele jaren terugkomen. super gebied

10.0

15-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super skie gebied en een mooi gezellig dorpje

10.0

14-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super gebied om te skiën

7.7

05-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Groot, veelzijdig skigebied. Dorp zelf heeft mindere uitstraling

8.0

01-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Vandaag hier voor het eerst geskied in dit grote gebied en dus bijna verdwaald eind van de middag maar dankzij de hulp van de liftbedieners weer heelhuids in Brixen teruggekeerd. Morgen gaan we een mooie tour maken naar nu even heerlijk relaxen in ons fijne apartement!

8.7

01-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Voor mij nog steeds het meest gevarieerde n dus mooiste gebied!!
Voor ieder niveau is er iets te vinden.
Heb de laatste jaren nogal wat andere gebieden bezocht, maar eigenlijk geen goed alternatief gevonden!!

7.3

27-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Het ski-gebied is geweldig en groot. Wij komen hier inmiddels bijna 15 jaar, en dit jaar voor het eerst voor het eerst de nadelen van een lagergelegen gebied ondervonden. Gelukkig was de verbinding van Brixen naar Scheffau wel geopend en kon er toch geskied worden, al was het gebied wat beperkt. We komen volgend jaar uiteraard weer terug met de hoop op iets meer sneeuw.

9.0

26-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super gebied, gezellig en weer erg genoten....

10.0

26-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Fantastisch gebied. Heb
alleen voor brixenerwird geen goed woord over. Gaan alleen voor het restaurant en niet voor hun gasten

9.0

26-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Mooi spul daar vooral brixenerwirt is mooi en gezellig alleen het eten vind ik daar niet zo heel geweldig

10.0

23-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het skigebied ligt erg laag, wat ook meteen het enige nadeel is aan het gebied. Het gebied is uitgebreid met een grote variatie in moeilijkheid. Leuk voor zowel beginners als gevorderden. Apresski in Brixen is niet heel uitgebreid maar een dorpje verderop (Kirchberg of Westendorf) wel erg leuk, is ook makkelijk bereikbaar. We zijn zelfs een keer snachts terug gelopen uit Kirchberg, al is dat eigenlijk net te ver. Restaurants zijn simpel en hebben een erg goede prijs kwaliteit, wij waren daar erg tevreden over. We hebben vooral veel geluncht bij een hamburgertentje langs de blauwe 3, goede hamburgers (en ook ander voedsel uiteraard) voor weinig :) - Vriendengroep van 8 18 jarigen.

10.0

19-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Hoi wij skiën hier al jaren het is prachtig gemonteerd goed aangelegd en het is goed sneeuw altijd nu hopen dat er sneeuw komt Groeten Mitchel baars

8.7

10-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wij skiën hier al 17 jaar elk jaar lekker ok te skiën, (behalve vorig jaar) ...... Erg mooi!! Zeker een aanrader!

7.7

08-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Thei : We komen ondertussen al meer dan 10 jaar in Brixen We logeren direct naast de 2 grote liften voor in het centrum van Brixen bij de Fam Gatt in hun gasthof Hoferwirt Dit doen we samen met goede vrienden en met onze en hun kinderen Ook hun vinden het helemaal geweldig. Ook dit jaar zijn we weer van de partij S morgens lekker ontbijt en dan de piste op Ja zelfs na 10 jaar komen we nog we pistes tegen die we nog nooit hebben gehad. Het is echt een super groot Skie gebied. Tussen de middag lekker lunchen op de berg in een eigentijdse berghut En weer verder wand der berk roeft en tegen vier uur in volle vaart naar onder de apre ski in Waar het altijd gezellig is en lekker gedanst kan worden Onder het genot van lekkere grote potten bier Zo tegen 8 uur is de emmel zo goed als vol. En moeten we ons haasten om nog op tijd te zijn voor het avond eten Na de eerste dag skiën en apreskien is het onder het eten bij ons in de groep nogal luidruchtige Als andere gasten dat melden bij de gastvrouw krijgen ze te horen !!! Das ist am eersten tag immer zo. !!!! Zo makkelijk gaan ze daar mee om. Na het eten wordt er nagenoten met de andere gasten onder het genot van een of meer drankjes Kortom het is er fantastisch

8.3

08-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Een geweldig skigebied met veel ruimte, veel verschillende soorten pistes waardoor er zowel plek is voor beginner als gevorderden, kom er nu al tien jaar en het bevalt nog steeds geweldig. - Geschreven door een jongen van 16!

8.0

03-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Brixen een erg groot skigebied waar je alle kanten op kan.
1e keer skieen in Brixen is me goed bevallen, na een paar dagen les te hebben gehad konden we al de berg op, veel geleerd in korte tijd. Leuk skigebied!

7.0

28-11-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Dit jaar de 40e keer dat
we met kerst naar brixen gaan. De 1e keer was kerst 1975. Het is gewoon thuiskomen voor ons. Heerlijke kneuterige gezelligheid. Maar het is wel flink veranderd in de jaren. Pistes worden goed onderhouden, liften prima, dit jaar weer nieuwe aualmlift, waar je nog wel eens in de rij stond. Verbindingen zijn prima. Ga ook
wel eens naar andere skigebieden, maar dit voelt als thuis. De 3e generatie komt er ook met net zoveel plezier

8.7

26-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Kom hier al van af begin '80 ben nu een aantal jaren niet geweest maar mis het ontzettend het gebied en de gezelligheid

8.7

26-10-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Kom er al 30 jaar , blijft een mooi gebied met top liftmateriaal. Makkelijk te berijden vanuit Nederland

10.0

22-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

super gebied!

8.7

02-10-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super ski-gebied, 91 liften en bijna 300km pistes, keuze genoeg dus.
Elk niveau kan hier terecht.
De laatste jaren skiën wij vooral in Westendorf, beschikt over lange dalafdalingen en heeft mooie uitzichten.
Westendorf beschikt over een zeer goede skischool The Reds.
Sneeuwzekerheid is er altijd en anders zijn er de vele sneeuwkanons.
Door de vele hutjes op de pistes is er altijd veel sfeer.

Groetjes

10.0

08-02-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ik heb nu al met al 35 jaar geskied in brixen en heb het dorp en de. Pistes van heel vroeger al beleefd. Het is net of ik thuiskom bij de fam. knauer. Fam fuchs skiverhuur is ook een fijn adres , altijd aardige mensen en ze kenne je meteen weer als je binnen komt .

9.3

01-02-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Elke vakantie is het weer raak: Ik voel me thuis.

Dit jaar(Februari 2013) heb ik me goed vermaakt.
Snowboardlessen gehad en in gezellig huisje gezeten.

Hopen dat 2014 een leuke wintersport vakantie wordt.

7.7

16-01-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Ik kom al meer dan 20 jaar in dit skigebied met verschillende groepen mensen. Meestal met familie maar ook een aantal jaren met vriendinnen. Het gebied is super voor skiers van alle niveaus, zeker nu ook het gebied van Kitzbuhel aangeknoopt is (wat iets meer moeilijke pistes heeft). Goeie sfeer, mooie liften en goede restaurants op de pistes. Voor de apres ski kan je beter in Ellmau zitten waar wat meer te beleven is dan in Brixen. Maar de Papala Pub onder de lift doe taan het eind van de middag goed dienst voor een biertje en af een toe een klein danspasje.

Ik kan dit gebied aan iedereen aanraden!

8.0

02-12-2012
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Zeer mooi ski gebied voor pro of beginner.Wij zaten in een mooi en verzorgd appartement met alles er op en aan . Echt een aanrader Haus am Schleicherbach top 6 Brixen im Thale . Alles goed geregeld door Bell villa.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord