Reviews Gerlos (1247m - 2500m)

Schrijf review

10.0

Gast-8964 15-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kom er al vanaf kind af aan. Alles is daar gewoon goed voor elkaar. Het belangrijkst is misschien wel dat de lokale bevolking heel aardig is, ondanks dat wij als Hollanders de boel daar de hele winter "terroriseren".

9.0

Gast-8911 12-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Gewoon top zeker met deze conditie

8.3

Gast-8880 09-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Prima skigebied met de beste après-ski

10.0

Gast-8798 07-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Gerlos is werkelijk het beste skidorp. Sneeuwzeker, goed onderhouden pistes en de après ski is fantastisch. Met name in de little Londoner onder het uitstekende hotel Central.
Super luxe betaalbaar hotel met prachtige kamers en een welness center met zwembad en vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer in het centrum van Gerlos. Geweldig

10.0

Gast-8797 07-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Beste skigebied wat er bestaat. Zaten in hotel Victoria tegenover de Dorfbahn skilift. Fantastisch Hotel met zeer vriendelijk personeel met prachtige kamers. Hier krijg je echt het wintersport gevoel en waar voor je geld. Je zit overal dichtbij en het eten in het hotel is geweldig.

8.7

Gast-8757 05-01-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Prima skigebied voor gevorderde skiër.

9.0

Gast-8538 17-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Top gebied

8.7

Gast-8440 11-11-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

We gaan in januari 2017 weer terug. Vorig jaar zijn we ergens anders geweest maar we komen toch weer terug op het oude nest. Met name ook de vriendelijkheid van de mensen en de prijs/kwaliteitverhouding scoren erg hoog in Gerlos. En uiteraard de fantastische skifaciliteiten. Ik ben ook benieuwd naar de nieuwe Dorfbahn.

7.3

Gast-8177 28-03-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Apres ski is ook vlakbij de ingang Iskogelbahn. Pistes zijn super onderhouden. Ook nu het bijna april is. Boven zijn pistes nog TOP

7.3

Gast-8167 27-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Apres ski is alleen maar Cin Cin, Little London gewoon leeg. Jammer, hierdoor te druk. En o ja, waar is de tijd gebleven dat iedereen in skikleding de kroeg in kwam...

9.3

Gast-8063 20-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Ons favoriete gebied. Mooie pistes, goede liften, lekker eten en vriendelijke sfeer. Enige gebied waar we ook vaker dan 3x geweest zijn.

8.0

Gast-7997 16-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Piste in hele skigebied leuk voor iedereen voor elk wat wils. Après ski in seppi erg leuk. Jammer dat je dan nog wel de naar beneden moet☺. Chin Chin wat mij betreft voor een keer leuk maar er komen tegenwoordig veel te veel mensen die denken dat après ski inhoud dat je om 16.00 omgekleed in je nette kleding/schoenen moet zuipen. Après ski doe je met je ski kleding en veel drinken doe je als je ertegen kunt

8.0

Gast-7959 14-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Vanmiddag een supermiddag met heel veel zon en supersneeuw. Groeten uit een zonnig Ronach

7.3

Gast-7928 13-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Net terug uit Gerlos. Mooi skigebied en mooie pistes. Apre ski viel wel een beetje tegen. Verder wel erg kindvriendelijk en voldoende mogelijkheden zoals skibus die elke 15min langs komt!

8.3

Gast-7287 23-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Vandaag dagje Zell geweest, eind van de middag sneeuw, verder helemaal top ??

9.0

Gast-7226 22-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

1 van de mooiste skigebieden in Oostenrijk. Après-ski in de Cin Cin is echt geweldig. Wij zijn altijd te gast in Hotel Platser die vinden wij het meest gastvriendelijke hotel waar wij in afgelopen 20 jaar zijn geweest. Aardige mensen mooi zwembad met wellness center en het eten is op sterren niveau. Echt super.

7.7

Gast-7217 21-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Jarenlang in Gerlos geweest en prachtige tijden meegemaakt

10.0

Gast-7163 20-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Vandaag aangekomen. Morgen knallen op de piste met verse sneeuw. Veel plezier allemaal

10.0

Gast-7157 20-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Gast 7154, 1keer in Saalbach Hinterglem, eens maar nooit meer, ski gebied voor watjes, lekker daar blijven.

5.3

Gast-7154 20-02-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Gast 7086 ga maar een keer naar saalbach hinterglemm dan praat je wel anders

10.0

Gast-7147 20-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Op verschillende plekken geweest Saalbach hinterglemm solden en val thorens. Maar blijf gerlos tot wel de topper vinden met Seppi s en cin cin

10.0

Gast-7086 17-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Gast 7073 lekker in Saalbach blijven, wij in Gerlos houden niet van dat negatieve gezwets, daar verblijven alleen positieve wintersporters, dus gelukkig weer een negatief persoon minder.

5.3

Gast-7073 17-02-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Na jaren in saalbach hinterglemm te zijn geweest nu maar een keertje gerlos geprobeerd maar kan lang niet tegen saalbach hinterglemm aan dus gaan we daar volgend jaar weer heen

9.0

Gast-7056 16-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Na 2 weken weer lekker genoten te hebben van dit fantastische ski dorp weer thuis, jammer maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan, maar niet getreurd de vakantie voor 2017 is alweer geboekt dat gaat dan het 34e jaar worden, weer wat om naar uit te kijken
Gerlos is en blijft fantastisch.

10.0

Gast-7052 16-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Een heerlijk dorp, zeker als je van de combinatie skiën en en en aprésskie houd.....!! Cin-cin top tent.... heerlijk!!! Love iT....

8.3

Gast-7006 14-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Super gezellig hier Gerlos

9.3

Gast-6996 14-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Fantastisch gebied! Wij zaten in super appartement van Gerlos Mountain Estate. Echt een aanrader! Heerlijk gegeten en apres ski was ook weer gezellig!

7.7

Gast-6881 11-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk ski-gebied, maar voor een familie met jonge kinderen niet praktisch. Drukke weg en liften ver weg van centrum, bussen overvol en weinig parkeerplaatsen. Restaurants prima, skischool Michis perfect voor kleine kinderen. Ski gebied wel wat beperkt. Apres ski super zonder de kinderen, dus kom zeker nog eens terug met "de mannen"

8.3

Gast-6645 03-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi ski gebied, teveel indoor après ski (erg warm) en teveel Nederlanders.

9.7

Gast-6578 01-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Geweldig skigebied heel veel plezier gehad daar voor een helaas te korte week! ;) vooral de cincin is een aanrader voor de apresski :) gezellige tent met eigen landgenoten

8.0

Gast-6557 31-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Zijn gisteren teruggekomen met een groep van 24 personen. Veel tochten gemaakt, apresskie, rodelen etc. Het was echt een topvakantie.

8.0

Gast-6479 27-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Skigebied Gerlos zelf is niet heel groot, maar er zijn hele mooie uitwijk mogelijkheden in Zell am Ziller en Königsleiten. Iedereen heeft het wat après- skïen betreft over de Cin cin, maar kijk ook eens bij Luigi's Turbo bar, dit is iets nationaler georiënteerd met Oostenrijks personeel en de sfeer is er gemoedelijker dan bij de Cin cin, vind ik. Ik zou zo weer terug gaan naar Gerlos!

8.7

Gast-6430 25-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Gerlos is een gezellige wintersport plaats met voor ieder wat wils.

10.0

Gast-6429 25-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij komen al vele jaren naar gerlos fijn skigebied goede restaurants behalve de milchbar daar word je niet gastvrij ontvangen kom je met vier man binnen en je wilt gaan zitten bij een tafel voor zes dan word je weggestuurd ook al wil je wat gaan eten hier kan je beter niet naar binnen gaan.

8.3

Gast-6385 22-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Heerlijke dagen gehad. De pistes zijn prima, helemaal voor de beginnende skiër. Kan me wel voorstellen dat je als zeer geoefende skiër op een gegeven moment gaat uitwijken naar Zell Am Ziller of Koningsleiten. De restaurant vond ik echt heel erg goed. De apres ski had ik erg veel van verwacht. In alle eerlijkheid viel de Cin Cin mij een beetje tegen. 3,50 een pilsje, veel smartlappen de eerste paar uur, gewoon niet heel veel bijzonders. Verder zou ik zo weer terug gaan naar Gerlos.

7.7

Bas 20-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Skigebied:7 Het skigebied van Gerlos zelf is zeer beperkt. Echter door de verbinding naar Zell en Köningsleiten is het een zeer ruim gebied waarbij de pistes van Zell erg mooi zijn. De verbinding van Gerlos naar Zell dmv een vrij oud skiliftje is echt niet fijn, zeker met wat kouder weer. De liften in Gerlos en een aantal in Köningsleiten zo wie zo aan een update toe. De pistes worden helaas ook niet tip top geprepareerd. Après-ski:7 Voor wie van alleen Nederlanders en Nederlandse Muziek houdt (Cin Cin)een 10. Ik hou wat meer van een internationale setting vandaar een 7. Restaurants een 9: gewoon goed eten voor een redelijke prijs. Ook op de berg.

7.0

Gast-6306 19-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Heerlijke vakantie tot nu toe!!!!

9.7

Gast-6244 18-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Geweldig skigebied met veel kans op sneeuw

7.3

Gast-6222 17-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Kom graag skiën in Gerlos. Komende week weer 4 dagen lis met al die nieuwe sneeuw

8.7

Luc 17-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Een mooi sneeuwzeker skigebied (kunstsneeuw) met een goede accomodatie en prachtige pistes

7.7

Gast-6110 14-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij skiën al 33 jaar (meestal 2x) per jaar in Gerlos en zijn het helemaal met gast 6082 eens!!

8.0

Gast-6082 13-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Gerlos is een fantastisch ski dorp jammer dat er van die achterlijke groepen komen om de boel te verzieken. Ze kunnen niet skieen en tegen drank kunnen ze ook niet mij advies is blijf lekker in je eigen land en verziek het niet voor mensen die voor plezier naar Oostenrijk gaan. Wij komen er al 18 jaar maar het wordt met deze gasten steeds minder leuk.

7.7

Gast-6073 12-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 10

Sneeuw was goed tot een uur of een. Après ski kennen ze er ook niet echt. En in de cin cin was het weer knokken.

8.0

Gast-6051 12-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Naar Gerlos ga je voor de apresski, heel simpel. Qua skiën heeft Gerlos zelf geen bijzondere pistes en wijk je dus al snel uit naar Zell am Ziller of Königsleiten. Daarvoor zit je dan ook wel even in de lift.. Verwacht niet veel typisch Oostenrijkse hutjes op de berg om te eten. Pistes zijn over het algemeen goed. Maar Gerlos verlaten zonder een druppel alcohol te hebben gedronken is als een tosti eten zonder kaas.

9.0

Gast-6005 10-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Ik kom al 26 jaar in Gerlos en kan niet wachten tot ik As zondag weer mag komen, adres ski is altijd gezellig en de pistes liggen er altijd goed bij. Zelfs toen er vlak voor de kerst bijna nergens sneeuw lag, heeft gerlos het wel voor elkaar gekregen om ALLE pistes top voor elkaar te krijgen. Kortom! Gerlos ik. Houd van je.

7.3

Gast-5923 06-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Gelukkig zijn er ski groepjes met kinderen!! Leren ze tenminste goed en veilig skiën!!zouden meer volwassenen ook moeten bedenken ipv naar beneden racen zonder te kunnen remmen....

7.3

Gast-5892 05-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Wij komen al meer dan 20 jaar in Gerlos en denken met heimwee terug aan de adres-ski uit die tijd.
De live muziek van "Albatros" in het gaspingerhof zullen de vaste gasten zich nog wel herinneren.
Dát was pas apres-ski met een ongelooflijke sfeer en muziek van de bovenste plank.
De Nederlanders waren goed vertegenwoordigd maar ze gedroegen zich en zongen uit volle borst
hits van André Hazes, Wes, Rob De Nijs enz......
Er werd stevig gedronken maar het bleef allemaal binnen de perken.
Wat een verschil met nu, Albatros bestaat helaas al jaren niet meer, de groep viel uiteen.
Wat men nu apres-ski pleegt te noemen is een flauw afkooksel van vroeger.

8.3

Gast-5888 04-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooie pistes liggen er altijd goed en verzorgd bij...onderweg op de pistes heerlijke restaurants voor ieder wat wils...Voor kinderen ook top hotels goed kortom Gerlos is top!!!!!

7.3

Gast-5863 04-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Inderdaad veel Nederlanders maar tussen kaf zit er ook koren dus best gezellig

8.0

Gast-5832 03-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Zeker s'ochtends zijn de pistes goed. Daarna wordt het flink op hopen geskied. Wel echt een heerlijk gebied!

8.0

Gast-5809 03-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Met hele gezin een super week gehad. Ondanks het weinige sneeuw toch heerlijk kunnen skiën. Ideale omstandigheden voor de kids. Ik hoop voor de mensen die gaan er een hoop verse sneeuw gaat vallen. Afgelopen jaarde apres-ski overgeslagen. Zag er wel gezellig uit met al die Brabo's!

9.0

Gast-5797 02-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Geweldige mooie week gehad in gastvrije Gerlos! Heerlijk geskiet, mooie pistes en schitterend weer. Wat wil je nog meer?

9.0

Gast-5766 01-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top gebied. Perfecte pistes ondanks er weinig sneeuw is gevallen . Beetje sneeuw van gisteravond was wel lekker vandaag. Ook wat rustiger bij de liften vandaag.nieuwe verbinding met de gondel vanuit centrum is een goede verbetering.

9.3

Gast-5499 16-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Gerlos is gewoon goede Apres ski topperdetoptop Hou je niet van gezelligheid ga je
gewoon vroeg naar bed

7.7

Gast-5373 06-12-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Hartstikke leuk in Gerlos! Jammer als het dooit het van die smurrie sneeuw is helemaal als een snowboarder vervelend. Apreski super!!! Restaurants zijn prima te doen. Een nadeel is wel dat er veel ski groepjes zijn van kleine kinderen waar je moeilijk voorbij kan. Maar voor 6 jaar naar Gerlos beloofd wel dat het zeker leuk is

8.3

Gast-5314 29-11-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Gerlos is gewoon top

7.3

Gast-5078 07-10-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Ongeveer 7 keer in Gerlos geweest en het is een leuk gebied. Ook met (kleine)kinderen want er zijn voldoende Nederland sprekende skileraren. Als je bovenkomt met de gondel kan het aan de eerste lift eronder wel een druk zijn maar over het algemeen gaat het vlot. De verbinding met Köningsleiten is voor beginners te pittig want je moet dan via een zwarte piste. Eenmaal aan die kant is het zowel voor beginners en gevorderden leuk skiën. Je kan via een redelijk lange stoeltjeslift ook naar Zell maar dit is bij koud weer en weinig zon niet aan te raden. Toch loont het eens de moeite om ook die kant op te gaan. Ben je afhankelijk van de restaurants voor je avondeten is dit in de drukke periodes een gruwel. Overal moet het erg snel en moet je lang wachten, reserveren en op tijd zijn is dus het devies ! De apres-ski is helaas niet meer wat het geweest is. De CinCin wordt onsiert met grote flessen wodka en Baccardi op de bar en navenant publiek, de gemoedelijkheid is totaal verdwenen. Dikdoenerij en poenerig gedrag van lieden van bedenkelijk alooi voert tegenwoordig de boventoon in de CicCin. Luigi's Turbobar is een leuk alternatief maar is na achten meestal leeg, idem Londener. Voor de tieners en begin twintigers is er nog de Country Club om tot in de vroege uurtjes te feesten.

7.0

Gast-5024 17-09-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Ik kom inmiddels 36 jaar in Gerlos, ben naar vele andere gebieden geweest maar vind de gastvrijheid en sneeuwzekerheid ideaal. Komend seizoen zullen wij zeker weer van de partij zijn.

7.3

Gast-4930 07-05-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Grote commerciële bende die cin cin. Waar is de echte apres-ski. Hannes Alm in Köningsleiten daar is het past echt gezellig en sfeervol.

7.0

Gast-4744 27-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 9

inderdaad veel Hollandse gasten bezopen bij chin chin maar heerlijk eten bij hotel sport alm bonen de bank fijn hotel alweer geboekt voor 2016

7.7

Gast-4716 25-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk skigebied met mooie pistes. De sfeer in het dorp is echter verschrikkelijk: alleen maar asociale bezopen Nederlanders. Gezellige Oostenrijkse apreski is ver te zoeken.

5.7

Gast-4701 23-03-2015
Skigebied: 3 Après-ski: 9 Restaurants: 5

Mooie pistes, maar daar is alles ook wel mee gezegd een hoop kakkers die zeer asociaal zijn. Restaurant vind ik vrij duur

7.3

Gast-4227 28-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Après ski is leuk maar bij zoveel bezopen Nederlanders wil ik geen vakantie meer vieren.

10.0

Gast-4217 28-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super week gehad. Gerlos tot volgend jaar.

9.0

Gast-4193 28-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Weekje gerlos was helemaal top. Perfect skieen alleen hadden wij wel af en toe slecht zicht. De apres ski was weer als vanouds. Restaurant daarentegen is in vakantie periode een beetje behelpen. Is allemaal erg gehaast omdat er zoveel mensen zijn.

8.3

Gast-3952 23-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Afgelopen zaterdag terug van een week Gerlos. Het weer was geweldig , 6 dagen blauwe hemel en goede sneeuw. Vooral het gebied koningsleiten / krimml is aan te raden.

9.3

Gast-3775 20-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Een heel fijn bergdorp, met perfecte ski mogelijkheden en goede après ski en restaurants, al laat de bediening vaak te wensen over, een goed voorbeeld is de milchbar, als je je eten op hebt en niet snel iets besteld ook al is je glas nog niet leeg dan moet je snel wegwezen, ook staan er bij voorbaat al bordjes op de tafel alleen voor 6 personen en ga er niet zitten met 4 personen want dan wordt je weggestuurd, of je mag gaan zitten met de afspraak als er 6 personen komen weg te gaan ook als je nog zit te eten, kortom geen aanrader.

10.0

Gast-3745 19-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Weer terug van een heerlijke vakantie in het prachtige Gerlos, 14 dagen mogen genieten van dit mooie en gezellige bergdorp, dit was voor ons de 30e keer, dat zegt wel iets over hoe fijn we het daar hebben.

8.7

Gast-3671 16-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Net week in Gerlos geweest.. Prachtig weer gehad! Super mooie brede pistes.. Leuke tentjes om goed te eten, Milchbar.. Little London voor de apresski.. Kortom helemaal top!

7.7

Gast-3535 11-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Super mooi skigebied, vanuit Gerlos kan je naar Zell am Ziller en Königsleiten skiën. Gezellige après ski tenten!

8.0

Martijn 05-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Leuk, sneeuwzeker dorp en mooi skigebied

7.3

Gast-2816 24-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 4

Supergebied en super apreski kom er zeker keertje terug!

7.7

Gast-2631 18-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

+ groot leuk skigebied. Toegankelijk voor beginners, prima apres ski , redelijk Sneeuwzeker, aantal leuke restaurantjes op de pistes, bijv de schnitzelhutte bij Zell en de kiptent bij koningsleiten, . - : niet al te hoog, soms id middag wat papsneeuw , ook op gerlosplatte. Restaurants enorm gericht op massa, authenthieke Oostenrijk minder aanwezig. Niet altijd mooi weer. Review op basis 3x, 2x jan en 1x krokus

10.0

Gast-2601 17-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Weekje gerlos zit er weer op was mega en we hebben gelijk weer voor volgend jaar geboekt.

8.7

Gast-2349 06-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Hier twee jaar geweest. Twee keer in hoogseizoen. Het is er dan met avondeten wel druk (reserveren noodzakelijk) maar het is een prima skiplaats. Zeker gaan we volgend jaar terug

8.3

Gast-2266 04-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Kom hier al Jaren......geweldig gebied en een super sfeer

9.0

Gast-2232 03-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Prima skigebied met voor ieder wat wils. Gebied is lekker uitgestrekt met goede verbindingen. Behoorlijk sneeuwzeker. Gerlosplatte is echt heerlijk skieen. Er zouden nog wel een paar liften vernieuwd kunnen worden.

8.0

Gast-2176 02-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Gerlos heeft mooie pistes en het dorp is erg gezellig. Er zijn veel Nederlandse ski keraren.

8.0

Gast-2159 02-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Zillertal zoals altijd geweldig!!

8.3

Gast-2143 01-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Wij vertrekken morgen weer met een aantal vrienden voor paar dagen Gerlos. Ski gebied is wel oké maar de après ski is super!! Lekkere italiaan bij de Cin Cin..Gerlos tot zaterdag...sla de flessen baco's maar in ;-)

7.7

Gast-2109 31-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Gewoon een meer dan prima gebied en voor elk wat wils. Zeurpieten moeten vooral naar Frankrijk gaan!

8.0

Gast-2098 31-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Ben de week van kerst geweest! Was top! Zoals altijd in Gerlos

10.0

Gast-2095 31-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij gaan dit jaar voor de 8e keer naar Gerlos, we hebben meerdere skigebieden geprobeerd maar komen toch telkens weer terug in Gerlos. Het is hier gewoon top, gezellig dorp, mooi skigebied en goede apreski.

6.0

Gast-2004 29-12-2014
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Vooral heel druk, de restaurants zijn erg aan te raden maar als je echt naar een leuk skigebieden wil zoek dan iets anders op dan gerlos

10.0

Gast-1894 27-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweest van 10 tot 20 december 2024. Verbleven in Gerlos Mountain estate. Geweldige accomodatie.
Leuk skigebied. Geweldige restaurants en top apres ski

9.0

Gast-1761 25-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Het is super in gerlos lekker genieten. Lekker eten leuke mensen

9.0

Gast-1630 21-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

We gaan voor de 2de keer dit jaar!! Heerlijk met 3 vriendinnen weekje weg (10-17 januari) weer in Staudacher! Prima locatie en beste Apres ski in Gerlos!! Denk dit jaar wel minder sneeuw, iemand voorspelling voor die periode??

9.0

Gast-1523 16-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top ga elk jaar

8.3

Gast-1522 16-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heerlijk ski gebied! Fantastisch gehad ook het apre skiën is super! 10 januari ga ik weer met mijn vriendinnetje 5 dagen los in Gerlos:-)

10.0

Gast-1443 13-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Je bedoelt What happens in Gerlos stays in Gerlos! ☺

8.0

Gast-1434 12-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 8

What in Gerlos happens, stays in Gerlos!

10.0

Gast-1421 11-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Beste ski vakantie ooit, ik ga al enkele jaren op wintersportvakantie en het was in 2014 de eerste keer naar Gerlos. Het was meteen de beste ski-vakantie ooit voor mij. Alles was super, omgeving, eten, apres-ski, en logement.

10.0

Luc 23-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mooie ski-omgeving, leuke aprés-ski. Een skibus die je in heel het gebied gratis rondrijdt. Wij verblijven in het Alpenhof hotel en zijn daar zeer tevreden over.

7.7

Gast-1184 22-11-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Het skigebied van Gerlos zelf is saai en makkelijk maar zodra je naar Zell of Koningsleiten gaat kan je je prima vermaken. Mayrhofen is ook relatief dichtbij. Après-ski is top, gezellig en druk. Je kan er lekker eten.

7.7

Gast-1154 18-11-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prachtige wintersport gehad in jan 2010 !

8.3

Gast-1135 16-11-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

In Januari (17e) zijn we weer van de partij ! Erg veel zin in het leuke en enig sinds uitdagende ski gebied. Wie weet tot dan !

9.0

Gast-1113 14-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Het is hier super. We komen hier al jaren,gezellig dorp en leuk voor jong en oud.

9.3

Gast-1107 14-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Vorig jaar voor het eerst naar Gerlos geweest. Met kerst gaan we weer! Het is super goed bevallen. Mooi dorpje, gezellige sfeer, goede apresski!

10.0

Gast-1067 08-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super ga er al 8jaar naar toe

8.7

Gast-1034 03-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Na kerst 2013 Zell am ziller gaan we dit jaar weer naar Gerlos. Supergebied met een heerlijk XL- schnitzel hutte. Echt top.

9.0

Gast-923 22-10-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Leuk skigebied. 2 jaar achter elkaar geweest in januari en gaan dit jaar natuurlijk weer.

9.0

Dinand 10-12-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

mooi dorp met goede apreski en goede eet gelegenheden en mooie pistes

8.3

Sheila 04-12-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heerlijk dorp in de Alpen. Gezellige sfeer en geschikt voor zowel gezinnen als groepen die graag gaan apres-skien.
Leuk, uitgebreid skigebied dat geschikt is voor beginner tot gevorderde skier met diverse pistes van blauw, rood tot zwart.

8.7

Gast-426 21-11-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Wij gaan altijd rond de derde week van januari,de enige lift waar we moeten wachten is die vanuit het dal. De rest van de dag kun je bijna overal meteen gaan zitten in de liften! Bij de diverse restaurants is het wel druk rond het middaguur , maar dat is overal. Verder is het een mooi en divers skigebied en de apreski is natuurlijk ook geweldig. Echt een aanrader dus! Wij gaan in ieder geval weer terug in januari. Ik kan niet wachten tot het zover is

10.0

Tarja 12-11-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

I love Gerlos

8.3

Marrit 11-11-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Het is er gewoon super leuk maar soms is het bij de ski liften wel druk maar gewoon een heel gezellig dorp en mooie pistes heel erg leuk

8.7

Gast-393 04-11-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Inmiddels een keer of 15 in Gerlos, verdeeld over 9 jaren, achter de rug. In tegenstelling tot wat door anderen geschreven wordt, ben ik zelden ruzie tegengekomen. De sneeuw is hier bijna altijd goed, de gezelligheid top en de kwaliteit van de restaurants is prima. Inderdaad zijn hier relatief veel Nederlanders. Echter, de meeste wintersportliefhebbers zullen zich van tevoren oriënteren op de plaats waar zij naar toe willen. Met andere woorden, je kunt bijna niet verrast zijn door een meerderheid aan gele kentekenplaten. Qua uitgaan voor elk wat wils. Heeeeel druk in de Cin-Cin. Veel jeugd in Little London en the Country Club en van alles wat, qua leeftijd, bij Luigi's Turbobar. Wat mij betreft een absolute aanrader!

6.7

Gast-335 29-04-2013
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Te lange wachttijden voor de skiliften, en teveel Nederlanders!

7.3

Gast-289 25-02-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuke tochten te skiën vanaf Zell am Ziller naar Koningsleiten en terug! Voor apres-ski ga ik liever naar Mayrhofen!

9.0

Gast-287 25-02-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Heel mooi gebied, gaan in maart weer!!

8.0

Gast-286 25-02-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Mooi groot ski gebied, brede pistes en de apres-ski is top.

7.7

Gast-235 30-01-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Altijd veel wilde verhalen gehoord over de uitbundige apres-ski van Gerlos dus in 2009 samen met wat vrienden de stoute schoenen aangetrokken voor een wintersportvakantie richting het Zillertal.

Laat ik beginnen met de pluspunten; de apres-ski staat hier inderdaad op hoog niveau.
Er is voor ieder wat wils en het gaat letterlijk tot in de kleine uurtjes door.
Over het hele skigebied vind je schirmbarren waar het heel gezellig is.
Nagenoeg overal in het dorp vind je bars en discotheken.
Aanraders zijn de Umbrellabar, de Chin-Chin, de Londoner en de Country Club.

Een keerzijde van die 'gezelligheid' en de overmaat aan horecagelegenheden is dat Gerlos een bepaald publiek trekt.
In Gerlos vind je veel, heel veel 'vrijgezellige' mannen, en dan vooral die uit agrarische gebieden.
Nu heb ik niets tegen boeren, maar zodra ze ietwat in de meerderheid zijn kan dat weleens een beetje teveel van het goede zijn.

Er is hier een enorm mannenoverschot, zeg maar gerust een hengstenbal.
De testosteron is hier overal in rijke mate aanwezig en dat kan soms wat nadelig zijn voor de sfeer.
Letterlijk overal worden dames die een apres-skigelegenheid betreden al bij de eerste meter belaagd door hordes hitsige kerels.
Alleengaande groepen vrouwen kom je hier nagenoeg niet tegen, het zijn voornamelijk hele busladingen provincialen en grote groepen vrienden die met het hele dorp gezellig een weekje gaan 'zuupen' en al dan niet even moeten laten weten dat ze er zijn en voor welke voetbalclub ze zijn.
Ik heb nog nooit ruzie gezien in welke wintersportplaats dan ook maar hier was het letterlijk elke avond knokken.
Zo kan het ook zomaar voorkomen dat je iemand op de piste treft die zonder enige kennis van techniek en onder luid gejoel van zijn kornuiten toch een poging tot skien waagt.

Met andere woorden; hou je van zuipen, vechten en andere mannendingen en heb je zin in een gezellige onbehouwen week met alles erop en eraan dan is Gerlos helemaal jouw ding.
Ben je geen fighter maar een lover dan kun je beter ergens anders heen gaan...

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord