Reviews Lermoos (1004m - 2100m)

Schrijf review

8.0

15-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Geweldig skigebied.We komen 30jaar in Lermoos met de kerstdagen.Vooral de wandelingen door het dal naar Ehrwald en Biberwier heel erg mooi

8.3

04-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Na 11 achtereenvolgende jaren sluiten wij met ons gezin een periode wintersport in Lermoos af. Een fantastisch kleinschalig familie-skigebied. Moderne liften, nauwelijks wachttijden, overzichtelijk, twee goede skischolen; Kortom een echt familie-gebied waar kinderen niet alleen heel goed kunnen leren skiën, maar ook in hun tienerjaren blijven worden uitgedaagd door enthousiaste jonge skileraren en leuke en veilige off-piste mogelijkheden. Als kind heb ik ook in dit gebied leren skiën en heb de leuke herinneringen aan mijn eigen kinderen kunnen doorgeven. Deze met kinderen, terugkerende Lermoos-ganger is een verschijnsel dat in dit gebied veel voorkomt. Ik ben na mijn eigen kinderjaren in meerdere gebieden geweest: Flachau-Zauchensee, Saalbach-Hinterglemm, Solden-Hochsolden, Les 4 Vallees, Portes du Soleil, Val Gardena. Conclusie: Lermoos heeft een combinatie van mogelijkheden, die alleen daar te ervaren is.
Waarom gaan wij dan volgend jaar dan niet opnieuw naar dit gebied? De kinderen zijn inmiddels bijna jonge volwassenen en willen graag een keer tochten skiën. Dat is iets dat hier niet mogelijk is. Bovendien weet ik al uit ervaring hoe leuk het is, om na een aantal jaar, terug (thuis) te komen in Lermoos.

7.3

26-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

weer een topweek gehad in zugspitze arena
geweldig weer en mooie sneeuw ondanks de hoge temperatuur was onze zesde maal hier en het voelt gewoon als kom je thuis

8.0

21-02-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Erg leuk gebied voor gezinnen!

7.3

06-02-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Klein skigebied maar heerlijk rustig! Voor herhaling vatbaar.

8.3

25-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Voor de après ski komen we niet maar wel voor het heerlijke skigebied zonder wachtrijen. Soms iets teveel NL om je heen maar dat mag de pret zeker niet drukken :-). Wat we dit jaar raar vonden is de bulten met sneeuw midden op de pistes, volgens mij kunst sneeuw en reserve voor evt verder in het seizoen. Jammer! Maar we zijn er volg jaar weer!!!

8.3

18-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Lulkoek het is hier heel goed wat de pistes betreft eerste keer hier met de kinderen geweldig goed hier

7.3

03-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Klein skigebied ,maar best wel gezellig .

6.3

16-03-2018
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Het skigebied was hobbelig en de sneeuw had geen goede kwaliteit er zaten zelfs gaten in de skipistes. De aprés ski mogelijk heden zijn niet zo breed je hebt er een aan het begin als je de eerste gondel in bent gegaan maar de frituurlucht komt je al tegemoet daarentegen is het restaurant/aprés ski helemaal boven in na de tweede gondel wel een aanrader!

8.3

14-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Een klein maar fijn skigebied. Goede kwawiteit pistes, maar wel wat drukker. Voor alle niveaus een goed ski-gebied en vele stukken off-piste mogelijk. Voor de kinderen is er een Fun-park met kleine schansjes en een liftje omhoog. Vanuit het dal drie liften omhoog, vanuit hier nog vele pistes. Goede en gezellige skischool. Voor après-ski zijn niet al te veel mogelijkheden. In Lermoos zitten vele restaurants die tegen een goede prijs goed eten leveren.

8.0

01-02-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Klein maar leuk skigebied. Voor gevorderden niet erg uitdagend met wat korte pistes. Het fijne is dat de piste eindigt in het dorp. Erg leuke apres-ski en prettige sfeer. Een paar erg goede restaurants.

6.3

29-01-2018
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 8

In Lermoos vind je wat meer uitdagende pistes, maar persoonlijk vind ik het skigebied van Ehrwals leuker. We gaan al 15 jaar naar de grote ski-gebieden (Serfaus, Flachau, Gerlos, Sankt Anton etc.) en besloten ditmaal naar een kleiner gebied te gaan wat ons heel goed is bevallen. Nadelen zijn dat de pistes snel in kwaliteit afnemen en dat er niet tussentijds nog met de piste bully overheen wordt gegaan. Met de bus kun je naar Ehrwald, maar hiervoor ben je bijna een half uur onderweg, de bus rijdt meerder keren langs dezelfde opstapplaats. Naar de Zugspitze nam vanuit Lermoos een uur in beslag waarbij je op de overstapplek 20 minuten moet wachten. Wellicht is het beter om met de auto op pad te gaan.
In Lermoos vonden we opvallend veel goede restaurants (Hotel Hubertushof, wine lounge als hoogtepunt, absolute dieptepunt was restaurant Sam).
Wat we ook niet gewend zijn van de grote skidorpen is dat de voetpaden glibberig waren vanwege de niet opgeruimde sneeuw. Het is dan ook een klein ski-dorp wat ook weer zo z'n charmes heeft.

7.3

02-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Een erg mooi overzichtelijk ski gebied. Genoeg uitdaging voor de kids en ons. Goede lessen en super vriendelijke mensen! We gaan sinds 5 jaar met kerst en is elk jaar weer super!

8.3

13-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Prima gebied. Komen hier ruim 25 jaar. Eerst alleen met de kinderen en nu ook met de kleinkinderen

8.0

29-11-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk ski gebied(niet heel uitdagend op de piste) met fijne liften, leuke restaurants en apreski bars. Het gebied is ietwat klein maar als er genoeg sneeuw is heb je genoeg mogelijkheden voor off piste. Ik kom hief al 14 jaar en elke keer is het weer fantastisch.

7.3

08-03-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Heerlijke plaats, gezellig voor jonge gezinnen met kinderen!

8.3

04-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Prachtig mooi overzichtelijk gebied. Uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen!

7.3

18-02-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Een knus en vriendelijk gebied waar je ook heerlijk kunt wandelen! Ontspannen atmosfeer!!?

7.3

11-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 4 Restaurants: 9

Met de gratis skibus kun je eenvoudig alle skigebieden in het Zugspitsgebied bereiken. Elk gebied is anders en heeft z'n eigen plus- en minpunten. Als ervaren skiër heb ik mezelf hier een week prima vermaakt. Ehrwald heeft een heel gezellig familieskigebied met heerlijke brede pistes. Lermoos biedt met het Grubigstein skigebied wat meer afwisseling. Een dagje Zugspitsgebied is zeker met mooi weer een aanrader vanwege het mooie uitzicht. Conclusie: helemaal leuk!

7.3

07-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Keurig geprepareerde pistes
. Prima gebied voor beginner en gevorderden. Leuke tiroler stijl. We komen hier terug mede doordat je kunt uitwijken naar Ehrwald en Zugspitse.

9.7

23-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Wat een geweldig gebied

7.7

17-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Al +\_ 30 jaar gast in Lermoos, wintersport maar ook wandelen in de nazomer. Fijn relaxt gebied voor jong en ouder?

10.0

14-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

??? top ???

8.7

13-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super familie gebied, komen er al heel wat jaartjes. Febr weer heerlijk heb er al zin in

8.0

08-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuk gebied. Ik kom er al heeeeel lang?

10.0

05-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Prachtig skigebied. Veel sneeuw vandaag!

7.3

03-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Voor het 2e jaar een leuk gebied. Helaas niet alle pistes open. Door de sneeuwval van gisteravond veel ophoping van sneeuw .

6.0

30-12-2016
Skigebied: 4 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Erg weinig pistes open en de kwaliteit van de sneeuw er slecht helaas, het ziet er wel allemaal mooi uit

8.0

16-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk gebied . Echter heel druk en veel ophopingen vansneeuw op piste.

9.3

07-04-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Wij komen al jaren in Lermoos en elke keer is of je weer thuis komt
wij hebben een zoon met beperking en toen wij voor het loket stonden voor een skipas
werd ons vriendelijk er op gewezen dat de zoon een gratis skipas voor de hele week kreeg
dus het is niet alleen commercieel maar ook nog Menselijk
Tot volgend jaar

7.0

07-04-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Bij aankoop dagkaart werd helaas niet gemeld dat niet alle rode pistes goed en er helder zicht was. Zelfs gevaarlijk. Bij loket werd later gezegd dat idd slechts een enkele piste goed was. Jammer, want ook verzoek om een gutschein werd afgedaan als 'er zijn nog blauwe pistes open'. Je merkt dat het einde seizoen nadert...

7.0

06-04-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Prima skigebied. Eind seizoen, dus rustig. Sneeuw nog prima.

10.0

04-04-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top skigebied! Is een 10 waard! #hotel post!

6.3

04-04-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 5

Fijn ski gebied je komt elkaar nog eens tegen met lange afdalingen . Apres ski leuk bij de lamme eend. Vind het eten op de piste slecht en duur. Weinig vers, veel warmhoudbakken ben ik niet van Oostenrijk gewend. Verder top gebied

10.0

28-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Niet te veel leuke dingen schrijven, anders word het veel te druk!
kom hier al 25 jaar.

8.3

26-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Super leuk gebied met genoeg uitdagingen. Lekker lange afdalingen, leuke hutten. Ook leuk dorp met genoeg restaurants en een goede supermarkt. Nu iets te warm en 's middags waterskiën maar dat weet je rond deze tijd van het jaar. Wij komen zeker terug!!!

10.0

14-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

de ervaring hier onder ben ik het totaal niet mee eens, de apres ski is om de dag erg gezellig! de lahme ente vooral. de baurnstube is het beste restaurant wat er is. ja er is veel veranderd maar het is erg veel en lekker en goedkoop. tot volgend jaar!

8.0

12-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Als sinds ik me kan herinneren gaan wij skiën in Lermoos/ehrwald. Heerlijke pistes en je vermaakt je er prima ook al zijn de gebieden niet heel groot. Er hangt een gemoedelijke sfeer en het is er echt genieten! Vaak laat in het seizoen nog aardig sneeuw zeker. Als je echt voor de apres-ski gaat dan is dit misschien niet de beste plaats omdat het er niet altijd even druk is en niet op Nederlanders gericht. De restaurants zijn van goede kwaliteit, maar de baurnstube raad ik erg af! Wat zeker de moeite waard is om heen te gaan is de dorfstube in lahne, voor 12 euro een 'normale' schnitzel (twee grote schnitzels die niet op je bord passen met friet).

7.7

29-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

In Lermoos en de omringende dorpen Ehrwald, Biberwier en de Zugspitze komen wij als gezin al weer ruim 19 jaar. Prachtig onderhouden pistes en voor ieder zijn niveau is er wel een afdaling te vinden. Ook de restaurants zijn van goede kwaliteit. Voor de kinderen is het super les krijgen bij de skischool waar Bobo de pinguïn de mascotte is! Verder heerst er nog een gemoedelijke sfeer, waar de gast nog op nummer 1 staat. Kortom een aanrader voor iedereen die een leuk maar klein skigebied zoekt.

10.0

29-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Lermoos is een leuk en gezellig skigebied. Wij komen er al ruim 19 jaar. Altijd bij het zelfde appartement. Het is of je elk jaar thuis komt. Super! Elk jaar opnieuw hebben wij het als gezin daar erg naar ons zin. Met je gaste kaart kan je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer waaronder de trein. Is het een dagje slecht weer kan je gezellig naar Garmisch gaan. Kortom wil je een klein maar gezellig skigebied dan is Lermoos, Ehrwald en omgeving Zugspitze een aanrader!

7.7

12-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Echt een prima (familie) gebied! Geen bruisend nachtleven maar dat is ook niet meer wat wij zoeken. Lekker drankje na t skiën en savonds lekker eten.

8.7

09-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Het weer is veel te zacht voor de tijd van het jaar. Dat is jammer! Daar kan niemand aan doen...

6.3

09-02-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Piste kwaliteit ruim onvoldoende! Veel papsneeuw en slecht onderhouden pistes.

10.0

25-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Voor de tweede keer
naar lermoos
geweest volgend jaar
weer


Lekker eten kan je goed SAM in het dorp

9.0

21-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Gezellig en mooi skigebied. Genoeg restaurants , ook op de piste en ski verhuur . Op woensdagavond tot 21:00 uur ski op een verlichte piste. De pistes worden allemaal goed onderhouden en dit geldt ook voor de kabelbanen en stoeltjesliften. Grote parkeerplaatsen en in de avond tot 2 uur apreski .

8.7

17-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Skigebeid is perfect, voor beginners en gevorderden is het mooi, en zelfs als je er al 13jaar komt is het nog steeds leuk! Elk jaar zelfde hotel en dezelfde mensen altijd gezellig!!!

8.0

03-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Top skigebied! Aangename sfeer, vriendelijke mensen en heerlijke pistes. Voor iedereen wat te doen, of je nou beginner bent of gevorderde, het kan allemaal. Ook top dat je naar de andere skigebieden kunt in zugspitze met dezelfde skipas

8.0

23-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Mooi gebied kom hier al jaren, ook de andere dorpen waar je met je skipas kan skien.

10.0

19-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ligt er sneeuw want wij
vertrekken donderdag

7.7

19-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Een mooi dorp en je raakt nooit uitgekeken alleen jammer dat de ski bussen om de 30 min rijden

8.3

29-11-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 10

We gaan alweer voor het 20e jaar op rij! Eerste jaren als tiener met ouders, inmiddels zelf als ouders met kinderen. Zegt genoeg!

8.3

17-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Lermoos is uitermate geschikt voor de wat meer ervaren wintersporter. Het is niet erg groot maar met de top snow card kun je ook in de omliggende plaatsen terecht! Van alle plaatsjes in de Zugspitzarena is de après-ski hier het "grootst". Verwacht geen grote keuze aan bars/kroegen, de enkele die er zijn zijn erg gezellig! Qua restaurants ontzettend veel keus en overal vriendelijk personeel en heerlijk eten. Kortom een gezellig dorpje net over de grens. Tot volgend jaar!!

8.3

16-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 10

leuk skigebied niet te massaal zelf in de vakantie. mensen hebben nog oog voor toerist
kortom we blijven nog wel wat jaren terug komen

7.0

01-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Super gebiedje, samen met Ehrwald en Zugspitze een leuk en afwisselend gebied. Erg vriendelijke mensen met nog echt gevoel voor gastvrijheid. En een speciale pluim voor Juchhof.

7.3

26-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 6

Prima ski-gebied voor een paar dagen (wij waren er 3) en goed te rijden vanuit NL qua tijd (7 á 8 uurtjes ben je er). Après-ski niet groots maar prima en dicht bij de piste, in het weekend dagjes mensen uit Duitsland wat het gezellig druk maakt. Restaurants geen oordeel.

8.0

20-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super gebied voor met de kinderen! Zeer goede skischool en de kinderen krijgen les in het Nederlands. 3de jaar op rij zeer tevreden. Volgend jaar waarschijnlijk terug.

7.7

08-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Altijd mooi hier en geweldige sneeuw we zijn er voor de 39e x immer in Juchhof een prima Gasthof !

7.3

05-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 6

Echt mooi daar! Het is wel klein maar leuk en gezellig! Je hebt ook een super mooi uitzicht en goede pistes, rcht een aanrader!!

8.0

04-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Leuk gebied met afwisselende pistes. Moderne liften en schappelijke prijzen. Een echt familie gebied, maar na een paar dagen is het ook leuk om naar ehrwald te gaan op te skiën. Gezellig dorpje waar restaurant Sam een aanrader is.

8.3

02-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Leuk compact ski-gebied. Als je veel km-ers wilt skiën is het niet aan te bevelen. Liften sluiten goed op elkaar aan en er zijn over het algemeen weinig wachttijden bij de liften. Lermoos zelf is een leuk en gezellig dorpje met diverse leuke restaurants en met goede hotels. Middagje Zugspitze als uitkijkpunt (kan op ski-pas) is prachtig. Tevens vele loipe's tbv langlaufen aanwezig. Voor de 6e keer een topvakantie hier gehad..!!

7.3

21-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Skigebied overzichtelijk.wel met veel blauwe verbindingstukken middels bospaden

8.7

19-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Heel fijn gebied niet moeilijk maar heel erg leuk! Klein en overzichtelijk ideaal als je met een groep bent.

8.3

13-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Geweldig compact skigebied ook voor bevorderden goed overzichtelijk. Ook als is het wat kleiner toch veel variatie en de pistes liggen er altijd strak bij. Dorp leuk, restaurantjes genoeg voor redelijke prijzen en de apresski is er genoeg. Voor de kinderen prima vermaak en moderen kinder ski wei met gondel baan. Dus top gebied voor de hele familie.

7.7

13-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Al meerdere malen geweest met en zonder kinderen ik vindt het een heerlijk gebied. Het is niet heel groot maar voelt ook niet klein aan je kan er niet verdwalen en wat ook leuk is dat je elkaar vaakt tegenkomt als je even alleen gaat skieen. Heerlijke vakantie gehad ook een leuk dorpje. Skisschool ook een aanrader met nederlandse juffen en meesters toen wij er waren. Ps ik ben een gevorderde snowboarder en ook voor boarden vondt ik het een leuk gebied.

7.0

07-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Een heerlijk gebied voor familie met kinderen. Klein maar fijn!

8.3

06-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Lermoos heeft een super skigebied. zoals iedereen al zegt het is klein, maar dat is juist fijn. Je kan met de bus naar bijgelegen gebieden gaan, dat is dus geen probleem. Lermoos heeft voor alle niveaus en stylen wel een piste. Er zijn zwarte buckelpistes, er zijn ongeprepareerde skiroutes, er is een funpark en er zijn natuurlijk blauwe en rode pistes.

Met kerst was het daar lekker rustig en heb ik met me broertjes zelfs poeder kunnen skiën/snowboarden. We hebben daar overnacht in een nieuwe appartementencomplex op de piste. Je loopt de skikamer uit en je loopt zo op de piste en je kan dan naar twee liften skiën.

Ik ga komende maand weer terug om skiles te geven daar.

7.7

05-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Mooi gebied je kunt er leuk skiën. Aanrader.

9.0

03-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Het Grubigsteinskigebied in Lermoos is wat meer voor de gevordende skiër. Je ziet echt dat hoe hoger je komt hoe moeilijker de pistes worden, onderin heb je bijna alleen maar blauwe pistes en bovenin heb je meer wat zwarte en rode pistes. Wat Lermoos wel leuk heeft bedacht is een kindergondel, dat is een kleine gondel met 14 gondeltjes eraan waar de kinderen kennis kunnen maken met de "grote ski-wereld". Ook iets wat persoonlijk fijn is: sleepliften 1. Er is een sleeplift, die kun je nemen, maar die is niet noodzakelijk om het hele gebied te ontdekken. Voorderest zijn er alleen maar 2, 4 en 6 persoons stoeltjesliften en één 6 persoons en één nieuwe 10 persoons gondel. Trouwens, met die 2 ben je helemaal op de top, 2050 meter om precies te zijn. Daar heb je uitzicht over de gehele Tiroler Zugspitz Arena.

Nu even naar de après-ski. Lermoos is het beste dorp qua après-ski in het hele gebied. Beneden zijn er een aantal plaatsen waar je dat echt goed kunt doen. Het is allemaal niet zo groots als in de echte grote gebieden, maar voor zo'n gebied is het hartstikke goed te doen!

Ook de restaurants zijn goed. Alles mooi verdeelt over het gebied. Je zult er geen tekort komen. De kwaliteit van de restaurants is ook perfect.

Kortom: een gebied waar je als je hoger komt het steeds moeilijker word, maar onderin is het veel meer op kinderen gericht.

7.3

02-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Een lage beoordeling omdat het klein gebied is? Neem aan dat je van te voren kijkt waar je naar toe gaat. Het is voor het gehele gezin echt een heel leuk gebied, met een erg goede skischool. Voor de meer gevorderde skiërs kun je vanaf de top een behoorlijk lange afdaling maken. Er is ook zeker een aantal 'verborgen' pistes. Als je de hele dag van piste naar piste wil skiën, dan moet je inderdaad ergens anders naar toe gaan, dat lijkt me logisch.

6.7

30-12-2014
Skigebied: 5 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Klein beperkt gebied. Zonder vervoer verveel je je al snel. Dit gebied is echt geen 10 waard. Als je die score geeft raad ik toch echt aan eens ergens anders heen te gaan.

6.7

30-12-2014
Skigebied: 5 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Veel te klein gebied. Na een dag wel gezien. Andere pistes in de buurt alleen met auto of bus te bereiken. Voor de beginner leuk maar verder....

10.0

30-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Met carnaval zijn we er weer voor het 10e jaar op rij

10.0

27-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

In februari ga ik al weer voor de zesde keer naar lermoos en naar hotel bergland. Top hotel, aardige mensen en ook super gebied. Mijn vriend en ik snowboarden en daar is dit gebied zeer geschikt voor. Veel blauwe en rode pistes dus voor ieder wat wils. Het is in verhouding een klein gebied maar dat heeft ook zijn charmes.

10.0

26-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Reeds 30 jaar trouw op post

8.3

09-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Lermoos is een heel fijn Familie dorp met een leuk ski gebied.
Wij komen hier al jaren en gaan er steeds weer met een hoop plezier naar terug.
Als de sneeuw goed is heb je hier alles wat je nodig hebt.
Het is er niet zo groot maar voor met de familie en kids is het een mooi gebied en nog betaalbaar!
super mooie nieuwe lift snel naar de top en heerlijk door de bossen terug echt een aanrader voor gezinnen.

8.3

21-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Voor de 3de keer in januari naar Lermoos. Als de sneeuw goed is, voor ieder een gepaste piste

10.0

09-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

in februari alweer voor de 20e keer er naar toe!

8.3

23-10-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Ik ga in december voor de 7e keer naar lermoos! Altijd erg naar mijn zin, pistes zijn goed en voor iedereen is er wel wat. Ook de bus lijnen naar naastgelegen dorpjes en de zugspitze zijn super geregeld. En nog gratis ook! De restaurants in lermoos zijn ook top en goed te betalen. De schnitzels zijn zeker een aanrader.

9.7

18-12-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ik er nu al 7 jaar en het blijft leuk, elk jaar gaan we met z'n 11 en dat is super gezellig.
Wij zitten dan in Bergland of Post allebei zeer goeie kwaliteit prijs verschil is alleen een groot verschil maar allebei goeie accommodaties. Post ligt alleen 10 min van de pieste af en Bergland loop je meteen in 2min naar de gondel om naar boven te gaan, daarom is Bergland een betere positie maar ze hebben daar geen zwembad en in Post wel. Allebei top accomodaties en zeer geschikt skigebieden voor families en gezinnen!!!

8.0

12-01-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7


Super ski oord voor families.

9.0

04-01-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

een leuk skigebied, waar het goed vertoeven is, vooral een korte vakantie of lang weekend is goed te doen.
vanuit Nederland ben je binnen 8 uur terplaatse.
Het hotel dat wij al enkele keren bezocht hebben is Hubertushof, een redelijke prijs , vooral een zeer goede prijs kwaliteits verhouding.
en wat het eten betreft, het is daat helemaal super, zelfs van de dure hotels in de omgeving komen ze hier eten.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord