Sneeuwhoogte Damüls (1428m - 2000m)

Lees hier het uitgebreide wintersportweer

berg

dal

-

cm

-

cm
geen melding
Laatste update
geen melding
Pistekwaliteit
gesloten
Pistes open
0 van 109 km
Liften open
0 van 27
Sneeuwkwaliteit
geen melding
Dalafdaling
gesloten
Laatste sneeuwval
10-06-2022
Laatste 24 uur
-

Sneeuwhoogte Damüls - Fontanella - Faschina

sneeuwhoogte berg sneeuwhoogte dal meting
Damüls 0 cm 0 cm 04-07
Faschina 0 cm 0 cm 04-07
Fontanella 0 cm 0 cm 04-07

informatie over Damüls

Damüls in Vorarlberg is een echte sneeuwvanger. In deze wintersport regio valt statistisch genomen de meeste sneeuw! Het dorp ligt met 1.428m voor Oostenrijkse begrippen ook nog eens hoog. Damüls is verbonden met Mellau en Bizau. De bebouwing ligt over het algemeen verspreidt over het gebied. Een echt centrum ontbreekt dus, maar het oogt toch knus en gemütlich. Families komen in het pittoreske Damüls prima aan hun trekken. Er is een gezellig Kinderland en de blauwe pistes hebben beneden de overhand. Jolige après ski toestanden kom je hier beslist niet tegen. Rust en gemoedelijke sfeer zijn hier dus gegarandeerd.

+ plus: sneeuwzeker, sfeervol, pittoresk en uitermate kindvriendelijk

- min: valt weinig te feesten, en tamelijk duur

Meer info over het skigebied van Damüls: Damüls - Fontanella - Faschina

reviews Damüls

8.3

24-11-2021
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Ik ben 16, kom hier al jaren met familie en vrienden. Geweldig skigebied met veel variatie. Ook door de weinige hoogteverschillen is er amper diversiteit in sneeuwkwaliteit-dikte. Door recente verbeteringen en uitbreidingen(verhoogde lift-capaciteit) van de ski-liften zijn er amper wachtrijen, op uitzondering van de “Uga-lift” deze is rond 10 uur erg druk omdat hier alle ski-klasjes de dag beginnen. Wanneer de ouders hun kinderen afzetten moeten ze allemaal omhoog met deze (trage)4-zitter.
Aan restaurants is er geen gebrek, het “Hotel Gasthof Walisgaden” is recent geheel gerenoveerd en is zeker een aanrader. Het is wel aan de prijzige kant, dit is heel het gebied wat valt onder de naam “Damüls” het geval. Als u wat minder wilt prijzig wilt eten kunt u gemakkelijk uitwijken naar het aanliggende(redelijk recent verbonden) “Mellau”. Damüls staat bekend om zijn veelzijdige mogelijkheden om de freeriden(off-piste), hier zijn dan ook veel mogelijkheden voor. Qua après-ski is Damüls niet uiterst geschikt, ondanks zijn er zeker een aantal leuke tentjes die aan après-ski doen. Waaronder een leuke onderaan de “Uga-lift” en eentje boven aan de “Walisgaden-lift”.
Door de verbinding met het skigebied “Mellau” zijn er heel veel mogelijkheden om uit te waaien, van “Oberdamüls” tot aan het dal in “Mellau”. Uitstekend om een dagje te touren
In het algemeen een uitstekend gebeid op met familie en vrienden een weekje te wintersporten.

9.3

27-02-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

De beste waar ik ooit ben geweest

5.7

09-02-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 1 Restaurants: 7

Leuk ski-in ski-out gebied met weing hoogtemeters maar wel zeer leuk afdalingen. Damuls is niet echt van de apre-ski maar dan kun je altijd naar mellau. Restauranten zijn goed maar in het weekend wel erg druk

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord