Reviews Riezlern (1086m - 1957m)

Schrijf review

9.7

11-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super gebied ,veel leuke , voor ieder wat wils .Super voor gezinnen!

8.0

20-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Prima gebied voor een lang weekend (lekker snel aan te rijden). Super sneeuw en het weer is ook perfect. Het blijft jammer dat je de bus nodig hebt om in de verschillende gebieden te komen.

8.3

17-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Top gebied. Voor zowel beginners als gevorderden een vermakelijk gebied.
Fellhorn/Kanzelwand is meer voor de gemiddelde tot gevorderde skiër maar ook een beginner zal zich hier na een paar dagen op de latten kunnen redden.
Ifen is een genot voor zowel de beginner als de gevorderde skiër. Geweldige pistes en sinds een paar jaar de liften ook top voor elkaar.
Het dal in Mittelberg is even als Hirschegg perfect voor de beginner. Echter wanneer je in Mittelberg met de gondel naar boven gaat heb je pistes voor de gemiddelde tot gevorderde skiër.
Na het skiën is het onderaan de Kanzelwandbaan altijd gezellig. Heerlijk om na het skiën een biertje te doen.

10.0

11-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Een geweldig gebied voor ieder wat wils veel snelle liften en leuke pistes ook fantastische catering

7.7

14-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Verschillende skimogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden. Pistes worden goed geprepareerd. Een aanrader.

8.0

10-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Heerlijk gebied. Voor ieder wat wils. Komen hier al 3 jaar, gewoon top. Gezellige apres-ki. Met de bussen kun je in alle gebieden komen. En je kunt er ook heerlijke tochten maken. Bijvoorbeeld vanaf Mittelberg naar de Parsenn en dan door naar Ifen.

8.3

08-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Vorige week voor het eerst op wintersport geweest, ook met de kinderen. Allemaal op les en dat beviel heel goed. Hardstikke leuk gebied, leuke skischool, en geschikte pistes voor beginners en gevorderden. Wel veel Nederlanders.

8.0

04-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk skigebied zeker voor beginners ga zeker terug hoop mensen komen hier elk jaar terug.

8.3

20-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

mooi ski gebied gaan er al 8 jaar heen, kennen t al helemaal uit ons hoofd. echt een aanrader om er heen te gaan

8.3

13-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Wat een prachtig weer vandaag en wat een mooie pistes

7.3

08-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 6

Dinsdagmiddag vanaf 16.00 uur. Live music bij Gemeindeambt. Zóó gezellig. Alleen al daarvoor zou je hierheen gaan. Ohja, natuurlijk, het is prima skiën hier!

7.3

08-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Nu een weekje terug van een super week. Helaas door klein ongelukje niet zo veel kunnen snowboarden als ik had gehoopt, maar toch een "tolle" week gehad. De liften in Ifen zijn totaal verbouwd zodat je nu ook in een cabinelift naar boven kunt. Ziet er top uit en het uitzicht over de pistes een waanzinnig.
Volgend jaar ben ik er weer!

8.3

04-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Nog 2 weken en dan gaan we weer genieten ??

7.7

25-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi gebied. Voor eenieder toegankelijk. Gevarieerde pistes. Recente vernieuwing van enkele liften. Echt een gebied voor gezinnen.

8.3

24-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Echt een goed skiegebied! Fijn om hier elk jaar weer te komen. Het voelt altijd vertrouwt hier in Riezlern. Volgend jaar ben ik zeker terug en hoop ik op net zo goed weer! Got volgend jaar!

8.0

10-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Prima condities, de pistes

7.3

27-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Prima te doen op 26-12-16 niet veel sneeuw naast de pistes maar dat is ook niet noodzakelijk

8.3

11-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Kom hier al meer dan 20 jaar, het is voor mij weer thuiskomen , iedere keer weer.

7.7

19-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk en gezellig dorp. Voor winterwandelaars een aanrader. Heel veel geprepareerde wandelpaden en met de gratis bus zijn alle dorpjes goed te bereiken. De echte apres ski is ver te zoeken maar als je hier niet voor gaat zijn er genoeg tentjes waar je gezellig een biertje kunt doen. Bv. de pub of cantina vertical. Voor verblijf zijn gastehaus oberwiese en gastehaus wiesengrund een aanrader. Kom zeker nog een keer terug.

7.7

06-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Gezellig dorpje. Prima pistes en de bus is ideaal.

9.0

04-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super gezellig en niet te druk gebied, mooie pistes en goede lift verbindingen. De skibus rijd elke 10 minuten en brenkt je tot bijna op de piste. Super goed geregeld in Kleinwalsertal, wij komen zeker terug volgend jaar.

8.3

02-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Een hele fijne ski week gehad alle soorten weer van regen tot sneeuw en strakblauwe lucht met zo'n Een mooi ski gebied voor alle soorten skiërs en een prima appartement in Haus Pieter Paul

8.0

24-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Erg leuk skigebied. Vriendelijke mensen.

8.0

19-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Met kerst in het Kleinwalsertal op Camping Jochum geweest. Er lag niet zo veel sneeuw als gehoopt, maar ondanks dat werd er hard gewerkt om iedere dag weer goede pistes te maken. Top! Gezellige dorpjes, goed verbonden door de gratis skibus en prachtige omgeving. Heerlijk gegeten in de restaurantjes daar en voor leuke prijzen! We komen volgend jaar weer terug.

9.0

18-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Top, komen hier al meer dan 10 jaar, in sommige jaren zelfs 2x. Gezellig en leuk gebied, afwisselende pistes en sneeuwzeker. Vriendelijke mensen en uitstekende horecavoorzieningen.

8.7

17-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Geweldig skigebied, we gaan over 3 weken al voor de 4e keer naar Riezlern !

8.0

11-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super leuk gebied voor gezinnen. Helaas was lang niet alles open met kerst, maar leuk kunnen skiën. Busdienst is prima geregeld en zit bij de skipas in. Gemoedelijke sfeer in alle dorpen in Kleinwalsertal. Wij komen graag nog een keer terug, maar hopen dan op meer sneeuw!!

7.7

28-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Prima skigebied geschikt voor gezinnen en individuele skiër. De voorzieningen in het dorp zijn compleet en er is van alles te vinden. Het skigebied is nog niet overladen door toerisme

8.0

10-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Super plek voor jong en oud lekkere restaurants

7.3

29-04-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Fijn gebied zeker voor off piste en tour, voor ieder wat wils .drie grote bergen en drie keer totaal anders echt tof .

7.7

02-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Voor de eerste keer naar het Kleinwalsertal. Leuk, afwisselend skigebied voor de hele familie!

8.0

19-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Topplek! Zaterdag vertrekken we weer voor de tigste keer naar Riezlern. Het blijft een geweldig gebied met voldoende uitdaging voor jong en oud. Fellhorn en Ifen zijn mijn favorieten.

8.3

12-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Prima onderhouden pistes, goede snelle liften, allee naar Ifen trage lift

8.0

09-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Een heerlijk gebied, ook prima om te wandelen. We komen hier al jaren met veel plezier.

7.7

06-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Zucht... net een weekje terug uit het fantastiche snowboardgebied in Riezlern. Pistes waren weer geweldig onderhouden (zoals altijd) en nu zelf s avonds gesnowboard bij Crystalground wat een super ervaring was.

8.0

07-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Geweldig gebied evt.ook voor wandelaars,komen hier al 25 jaar in een geweldig hotel.

8.0

24-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Kanselerwand slechts 5-10 minuten voor de lift wachten. Rechts uit de lift perfecte sneeuw in de zon. Links hier en daar verijst maar goed te doen

10.0

09-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Echt mijn favoriete plek om te zijn!

7.3

02-02-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Na een aantal jaren in Kössen, Tirol te zijn geweest, via een goede vriendin in Riezlern, Voralberg terecht gekomen. Absoluut geen spijt van gehad. Vanaf logeeradres is met de Walserbus elke piste goed te bereiken. Heel grappig om mensen met snowboards en skies op de bushalte te zien staan. Er is ruime keuze en je kunt met je pistepas "hoppen" van de ene naar de andere piste.

7.7

27-11-2012
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Al vele jaren hier geweest met partner, familie en vrienden. Heerlijk gebied met veel variatie en een super busvervoer. Sneeuwzekerheid is behoorlijk groot, we hebben altijd kunnen skien. Vanuit Riezlern is veel te belopen, voor een aantal gebieden moet men met de bus. Ifen, als voorbeeld heeft een prachtige natuur en hele mooie niet te moeilijke pistes. Verder wordt men niet overlopen door Nederlanders en is het over het algemeen niet te druk. Bert

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord