Reviews Gargellen (1423m - 2300m)

Schrijf review

7.0

28-02-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Dagje wezen skieen. Leuk en overzichtelijk gebied. Ik ging vooral voor de wat makkelijke blauwe pistes voor mijn dochter. Vervelend dat de blauwe 2a dalafdaling open stond op het centrale bord terwijl deze dicht bleem. Hierdoor een stuk over rood gemoeten wat eigenlijk niet de planning was. Maar zeker een gebied wat de moeite waard is.

7.0

23-02-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 3 Restaurants: 8

Het is een klein skigebied maar omdat je zo hoog aan het skieén bent blijft de sneeuw geweldig . Wij hebben een top week gehad . Het Landalpark is ook geweldig en je kunt er ook lekker eten. Alweer geboekt voor volgend jaar 😃😃

8.0

07-02-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Dit is denk ik een heel fijn gebied voor families. In een dag kun je gemakkelijk alle pistes pakken, maar die hebben wel veel variatie. De pistes bovenin zijn erg breed en veel blauw en het viel me op dat op een klein stukje bij de kesslhutte na alles wel lekker afliep (dus weinig boarders uit de bindingen)

7.7

30-12-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi skigebied. Het restaurant in Landal is tegenwoordig prima! Daarnaast kan je prima eten bij Barga. Apres-ski kan bij Barga en Dr. Schirm. Heerlijke week wederom gehad!

10.0

20-11-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Echt een top gebied kom ik kom er al 13 jaar ik ben (14). Alles u S er goed lekkere restaurants en veel verschillende mogelijkheden om naar beneden te skieën.

10.0

18-02-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Perfect perfect perfect deze krokus vakantie 2019 alleen maar top weer en top pistes top kwaliteit gebied en dorp perfect voor jong en oud

6.7

30-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Net terug van Landal park. Dorp doet gezellig aan, maar heeft weinig restaurants/bars. Landal ligt aan het uiteinde van een piste, maar die was nog niet open. Zo moet je voor en na het skiën nog een stukje lopen. De Gargellen is als skigebied wel erg mooi. Tevens kun je gebruik maken van de gebieden in de regio, waardoor je enorm veel mogelijkheden hebt. Echt een aanrader voor (jonge) gezinnen!

7.0

05-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Leuk en overzichtelijk gebied dat genoeg te bieden heeft voor de beginnende en gevorderde skiër. En altijd volop sneeuw, ook in het dorp. De Landal huisjes liggen aan de piste; erg handig. Pistes en liften zijn - ook in de schoolvakantie - niet al te druk en je kan aan de piste lekker eten. Fijn gebied met kinderen, skischool is ok, al is het een nadeel dat de echte beginners beneden blijven en de wat grotere kinderen niet: onhandig met ophalen (twee verschillende locaties dus). Qua apres ski heeft het dorpje weinig te bieden, na een drankje onderaan de laatste afdaling, heb je het wel gehad.

7.0

22-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Idd een klein dorpje maar daar komen we niet voor. Overzichtelijk skigebied, kleinschalig maar voor doorsnee wintersport prima te doen. Voor diegene die toertochten willen doen is het niet geschikt. Gaat het je om het skiën dan is het ook niet erg om dezelfde afdalingen te blijven doen. Daardoor wel lekker rustig. Geen wachttijden bij de liften. En vanuit het Landal Park is het prima te doen want het ligt op de piste.
Wij vinden het hier super. Park ligt ook op 1500 meter dus redelijk sneeuwzeker.

5.3

25-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 5

Klein mooi skigebied, saai maar mooi dorpje, allemaal laagbouw, supermarkt en intersport meer winkels zijn er niet, 24-12-2017 prachtige dag gehad: zon en super sneeuw☀️☀️

5.7

09-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 6

Prachtig, maar klein skigebied. Veel offpiste mogelijkheden. Ook uitstekend gebied om te wandelen al dan niet met sneeuwschoenen.

6.0

02-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 5

Prima gebied om met kinderen heen te gaan

7.7

09-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Echt een super gebied voor gezinnen met kinderen. Compact en overzichtelijk. Met wat oudere jeugd perfecte mogelijkheden om het Silvretta gebied te verkennen. 1 week is te kort.

6.7

01-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Vorig jaar een top week gehad. Leuke skischool voor de kinderen. Ze wilden voor het eerst de hele week op les. Dus dit jaar gaan we weer naar Gargellen. Zo'n heerlijk gemoedelijk sfeer. Leuke bergrestaurants. En rustige pistes omdat het een stukje buiten de rest van het gebied valt.

6.7

30-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Mooi en geweldig gebied

5.7

07-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Dit is een gebied dat echt geschikt is voor families, of beginnende skiërs die niet voor de apres-ski gaan. Blauwe pistes zijn prima, vooral de piste 3+4 zijn prima voor kids en beginners. Ontzettende vriendelijke mensen overall fijne sfeer. Skileraren zijn erg vriendelijk, al zijn de groepen soms erg groot (max 14 kindjes in een groep). wachttijden bij de liften zijn er eigenlijk niet.
We komen er zeker een keer terug, want sfeer is top voor gezinnen.
Minpuntje was de weinige sneeuw (1e week jan 2017) en de skischool, ik had er iets meer van verwacht en gehoopt op kleinere groepen. De leraren waren erg vriendelijk voor de kinderen (ook Nederlandstalig). Maar mijn advies is om voor de kinderen die voor het eerst gaan skien naar een ander gebied te gaan.(oefenweide voor de kinderen ligt in het dal en hoort niet bij het skigebied, vanaf 1-2 jaar ervaring gaan de kinderen wel naar boven)
(

7.3

04-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Zijn er afgelopen 3 jaar niet geweest daarvoor 11 jaar. Nu met kerst 2016 weer geweest. Pistes zijn goed. Door hoge ligging Veel variatie. En zo vanuit huis op de piste. Blijft ideale plek

7.7

25-05-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Mooi skigebied voor ieder iets wel.

6.3

30-04-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Het is een klein skigebied, wat voor de beginnende skiër prima is, voor de ervaren skiër zijn er best ok pistes, maar de keuze is beperkt. Met de skischool hebben we helaas slechte ervaringen. Onze dochter heeft tijdens de les haar been gebroken, maar van de skijuf noch skischool heeft na het ongeval niks meer van zich laten horen. Ook bij een bezoek in het kantoor en later middels schriftelijke communicatie laten ze niks van zich horen. Totaal geen interesse. Kun je beter naar het nabij gelegen Brand of Gaschurn gaan.

10.0

29-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Groot skigebied voor ieder zijn wil. Goeie apreskie bar te vinden in de omgeving. Leuke restaurants met lekker eten

7.3

17-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

De skischool voor kinderen is matig. Je betaald de hoofdprijs van 45 euro en amper 2 uur les, ze beginnen te laat en eindigen te vroeg. Ze doen spellen die
niks met skieen te maken hebben. Gerust 16 kindjes in de klas en 3 juffen waardoor ze grootste deel van de tijd niets doen. Skischool heeft monopoli dus geen andere mogelijkheden. Jammer!

7.3

12-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Een prachtig, maar klein skigebied. We hebben genoten, maar zullen toch niet meer naar de Gargellen gaan. De skischool heeft een monopolie positie en dat is duidelijk te merken. Vooral deblessen voorbode kinderen van 3-5 jaar zijn ronduit slecht. 1 skilerares was leuk met de kinderen, maar lessen waren vol, begonnen te laat, eindigden te vroeg en de skiweide kan ook leuker. Er is ook geen mogelijkheid om daar even leuk met ke kinderen te spelen/skiën, omdat alles, ook de 'liftjes', voor en na de lessen onmiddellijk stoppen en alles meteen opgeborgen wordt. Echt heel jammer en het zou goed zijn als er een 2e ( klantvriendelijke) skischool zou komen.

7.3

04-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Heerlijk ski gebied. Niet al te groot maar perfect voor als je met kinderen bent. Restaurants etc zijn goed, lekker eten van goede kwaliteit (niet van die gaarkeukens die je in Frankrijk wel eens ziet). Bijna geen apres ski tenten.

7.7

28-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Geweldige pistes en prachtig weer. Voor zowel beginners als gevorderden een prima skigebied met oa Nederlands sprekende skileraren. Zowel groeps als privé lessen zijn beide prima te betalen. Grote groepen worden opgesplitst! Ik ben er gauw weer iig!

4.7

11-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 3

Geweldig gebied voor zowel beginners als gevorderden. Nooit lange wachttijden voor de liften. Super ski routes. Ideaal gebied voor families, je komt altijd op hetzelfde punt weer uit. Jammer is dat je niet heel veel tentjes hebt om te eten en drinken.

7.0

28-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuk skigebiedje voor families en kinderen. Veel blauw en ook lekkere lange dalafdalingen. De 6 was onze favoriet! Onze kinderen van 3 en 4 hebben ook 3 dagen bij de bambini's mee gedaan van de skischool, echt een aanrader met leuke (ook Nederlandse) juffen. Door de hoogte is de sneeuw ook prima tov andere gebieden. Wij komen nog rrn keer terug!

7.7

26-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Net terug van een heerlijke week Gargellen. Niet alle pistes open door sneeuwtekort. Maar alles wat open was geweldig. Prima skidorp voor gezinnen met kleine kinderen zoals wij.

9.0

06-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Fijne pistes , goed muziek bij de apreski en het eten in het restaurant smaakt ook super

9.3

28-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Super mooi uitzicht, piste altijd goed klaargemaakt. En altijd lekker eten

7.3

01-04-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Gargellen !!! Mooi gebied. Niet groot maar dat weet je van te voren. 2 weken zijn wij hier geweest met onze hond Moos en ook zij vond het geweldig. Prima te combineren doordat je zo naar je huisje kan terug skiën en de winterwandelingen waren ook fantastisch. Een aanrader om wintersport (skiën) met hond wandelen te combineren.

6.3

07-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 7

We zijn net terug van een week Gargellen, we verbleven op het Landal park met 4 volwassenen en 2 kindjes (3,5 en 1,5). Het was een top vakantie. Landal heeft net de extra faciliteiten die je met kleine kindjes nodig hebt. Heel comfortabel appartement, en alles nabij. De oudste heeft skiles (kuiken) gehad bij de skischool nabij het dalstation. Zijn eerste kennismaking op de ski's! Het skigebied Gargellen is prima, maar na een dag heb je alles wel gezien en moet je met bus of auto naar een ander gebied in Hochmontafon. Hebben wij niet gedaan omdat we zelf maar weinig hebben geskied ivm de kleine kindjes. Het is een rustig gebied, veel kleine kinderen en vooral ingericht op gezinnen. Voor ons dus een heerlijke vakantie!

7.0

05-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Mooi gebied hebben helaas te veel sneeuw gehad

7.3

28-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Perfect familie ski gebied. Rustig en top sneeuw.

7.7

16-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Voor het tweede jaar op rij naar Gargellen geweest. Prima skigebied , brede pistes, leuke gezellige bergrestaurants. Blauwe pisten met soms pittige uitdaging, dat maakt het net iets spannender. Prima om een dag te vertoeven !

8.3

27-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij zijn hier met 3 kindjes en 4 volwassenen. we genieten enorm in dit mooie rustige ski gebied. De pistes liggen er netjes bij.

8.7

23-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Al een aantal jaren onze vaste ski oord. Ieder jaar weer een hele belevenis. Gezellig dorp. Sneeuw zeker. Lekker eten. Prachtige omgeving.

8.7

22-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Geweldige ervaring gehad half januari in Gargellen; een leuk dorpje, ideaal gelegen, veel sneeuw en daardoor goede pistes voor beginners, gezellige restaurantjes en niet heel veel après ski maar voor ons voldoende en leuk!

10.0

23-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Fantastische sneeuwbelevenis
in deze herfstvakantie 2014

8.0

19-01-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Wij zijn hier een dag wezen skiën want we verblijven in St. Gallenkirch. Gargellen ligt veel hoger dan St. Gallenkirch en er was daardoor veel meer wintersportsfeer. Het hele dorp is mooi wit. De dalafdaling is hier nog uitstekend terwijl hij in St. Gallenkirch waterig is maar het is dan ook geen koude periode met maar liefst 9 graden overdag in januari.

De bergrestaurants vonden wij niets met uitzondering van de pizzeria langs de dalafdaling. Die is uitstekend. De pistes zijn niet zo interessant met uitzondering van beide dalafdalingen. Wat Gargellen geweldig maakt, zijn de off-piste en ski tour mogelijkheden. De Nidla was eergisteren fantastisch. Voor een keer de Nidla ben ik bereid heen en weer te rijden. Super!

Gargellen? Ja hoor!

7.0

07-01-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Net 2 weekjes Montafon erop zitten ... dus geskied in Gargelen, Golm, Sankt Gallenkirch, Kapell etc.

Leuk skigebied, goed gevarieerd en met redelijk wat pistes alhoewel e.e.a. wel wat uit elkaar ligt. Een stel kabelbanen én de skibussen zorgen er wel voor dat je je redelijk gemakkelijk tussen de verschillende gebieden kunt bewegen.

Qua verblijf: een appartement geboekt via particulieren (groot gezin dus altijd moeilijk om wat te vinden). Lag middenin dorp van Sankt Gallenkirch. Weinig uitgaansmogelijkheden, dat was in Gargelen wel een stuk beter,. Gargelen ligt sowieso wat hoger dan de overige dorpen, dus daar vind je wat meer sneeuw in 't dorp zelf, wel gezelliger en brengt je zeker beter "in the piste mood" dan in Sankt Gallenkirch.




7.7

07-01-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Gezellige dorpen, mooi en rustig skigebied. Geen lange wachtrijen hij de liften, door de meestal brede pistes is het heerlijk relaxed skiën. Rondom kerst zijn de supermarkten helaas schaars geopend. Wij vinden het een zeer prettig skigebied maar kunnen ze wel aanraden om op de wisseldag (zaterdagen) alles langer open te houden zodat je bij aankomst toch nog skipassen, skihuur en lessen kunt regelen.

8.7

07-01-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Mooie pistes, goed onderhouden. Gezellige restaurantjes op en langs de pistes. Mooi gebied voor een beginner, maar ook zeker de moeite waard voor de gevorderde skiër.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord