Reviews Fiesch (1049m - 2900m)

Schrijf review

9.0

11-02-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Lekker eten overal, wel wat aan de dure kant maar zeker een aanrader! Ik kom er zelf al jaren, en het gebied is erg mooi!

7.7

24-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Prachtig skigebied met mooi uitzichten over o.a. de gletsjer. Voor zowel de beginnende als gevorderde skier hier genoeg uitdagingen te vinden. Lift zijn strategisch opgesteld zodat je ook snel weer terug bent als je een tocht hebt gemaakt. Wij waren hier in Fiesch van 10 -17 maart 2018 en hadden uitstekende sneeuwcondities. Opvallend vond ik de rust op de pistes en bij de liften geen wachttijden. Eten en drinken is wel wat duurder en iets minder knus / authentiek dan in Oostenrijk. Skischool in Fiescheralp is voor onze zoon van 4 jr goed bevallen. Ik hoop hier nog vaker terug te komen!

9.0

18-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Zeer mooi en goed geprepareerd skigebied. Sommige restaurants zijn wel heel duur.

8.7

29-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Kom al 27 jaar rond de kerst en nieuwjaar hier met de kinderen heerlijk skieen

7.7

26-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Niet overal zijn de restaurants duur! Beste hotel is hotel schmitta, eten zeer goed en goed betaalbaar!

8.3

08-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Het Aletsch skigebied is prachtig.100 km aan mooie pistes; niet te groot en niet te klein Erg leuk om van het ene gebied naar het andere gebied te skiën. Ideaal gebied voor families en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde skiërs.

7.0

03-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Nog even wachten, dan komen we?

6.3

26-12-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 1

Echt super leuk kom er al jaren alleen de restaurants zijn echt super duper duuuuur

10.0

14-12-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super leuk elk jaar Ga ik er naar toe zoiezo een aanrader

8.0

18-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Kom hier al jaren. fijn skigebied, niet super uitdagend en groot, maar wel hele fijne pistes.
après ski is gemoedelijk en gezellig! mooie chalets in een super mooi dal, heel vaak super mooi weer. heel schattig dorp! boven op de berg kun je overall erg lekker eten. knus familie gebied!

8.0

07-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super gebied mm voor
gezinnen.
Autentieke huisjes in mooi dal.
Komen hier al 25 jaar

9.0

25-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Goede , ervaring met de vakantie in Fiesch.
Keren elk jaar terug binnen drie weken zin we weer weg naar daar
top

10.0

08-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Fantastische ervaring alles perfect kom hier al heel vaak fantastisch

6.3

31-12-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 8

We hebben aantal nachten overnacht bij hotel des alpes in fiesch. Super goede bedden, service, ontbijt, heerlijk vlees fondue. Aanrader zermatt en de top met treintje. Alleen geen sneeuw alleen bij Kuhboden.

7.3

18-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

+: Redelijk ruim skigebied. Vaak zonnig. Kwaliteit eten, hoog gelegen, Sneeuwzeker, kwaliteit pistes - : afdalingen niet altijd enorm lang, prijzig, geen gerlos/St. Anton apres ski desondanks enkele prima stekjes = ervaring op basis van 4x krokus

9.3

17-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Zijn momenteel in fiesch zijn beginnende skiërs blauwe piste zijn leuk mr toch veel steile afdaling bij en qua après ski ze zeggen dat hier niks te beleven valt tot half 3 vanacht niet kunnen slapen après vlak naast het hotel

8.0

16-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Altijd mooi weer! Goeie sneeuw, topervaringen daar!

5.3

14-01-2015
Skigebied: 5 Après-ski: 3 Restaurants: 8

Het blijft toch Zwitserland: net zo onbestendig als het weer in Nederland. Van nu vier dagen een dag mooi skiester. ReRest van de dagen liften deels gesloten door harde wind. Betekent dat je het gebied niet in kan.

7.7

10-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Beginnende skiërs: ga niet naar de Eggishorn. Start bij Kuhboden. Daarna de Talegga? Mooie pistes!

10.0

04-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

We gaan in januari voor de eerste keer naatoe iemand tips voor pistes voor beginners alvast bedankt

6.7

18-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 1 Restaurants: 9

Top gebied allen geen après ski
Mooi pff pistee

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord