Reviews Bellwald (1560m - 2600m)

Schrijf review

9.0

23-07-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Super leuk iedereen kan doen wat hij wil het is niet groot dus je verdwaald niet (bijna) we komen er elk jaar en het blijft super leuk

7.7

06-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Weer 2 heerlijke weken gehad in Bellwald. Skigebied, hoe klein ook, blijft een uitdaging. Veel offpiste kunnen skien. Nieuwe uitbater van het restaurant op de piste is een enorme verbetering.

7.3

02-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

In dit ski-gebied leer je super goed skiën. De skischool en de snowboardschool zijn erg goed en veel mensen die ergens anders zijn geweest zijn diep onder de indruk. Skigebied is vrij klein, maar erg gezellig. Je leert hier ook super goed skiën en verdwalen is geen optie. Zeker een aanrader!

7.3

24-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Bellwald is een heerlijk rustig dorpje met veel mogelijkheden om zowel in de zomer als ook in de winter optimaal te kunnen genieten. Erg gezellig!!

7.7

18-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Het was weer top in Bellwald in Gardevias! Heerlijk weer gehad! 's ochtends skiën en 's middags sleeën en aan de borrel!

6.3

03-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Een perfect gebied om met kinderen te bezoeken. Het skigebied stelt niet zoveel voor en is daarom voor kinderen ideaal ze kunnen bijna niet verdwalen en kunnen daardoor alleen op pad. De accomodaties bestaan voornamelijk uit chalets en appartementen en zijn relatief goedkoop. Ook een goed gebied om lekker te wandelen en van de zon te genieten.

7.3

02-02-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heerlijke week gehad in Bellwald met super sneeuw en veel zon. Skigebied is vrij klein, maar heeft voor elk wat wils. Ik heb de meeste grote skistations ervaren, maar kom in Bellwald prima aan mijn trekken. De afdalingen van de bovenste stoeltjeslift zijn perfect. Was heel gezellig omdat iedereen zijn eigen gang gaat, je komt elkaar wel weer tegen. Je hoeft geen ingewikkelde afspraken te maken. Aantal bars en restaurants is beperkt, maar wel heerlijk gegeten. En het dorp was sprookjesachtig met al die sneeuw!

6.0

29-11-2012
Skigebied: 6 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Ik had al in Zwitserland op verschillende plaatsen geskied, maar toch was Bellwald een aangename ervaring. Ideale hoogte,zon in overvloed,gezellig kleinschalig,vriendelijke monitoren. Ok, de pistes stellen niet veel voor, maar dit station is ideaal om kinderen het skien aan te leren in een rustige en veilige omgeving. Wat een geluk dat zulke dorpjes nog bestaan !!

3.7

22-11-2012
Skigebied: 4 Après-ski: 4 Restaurants: 3

Tja, wat zullen we er van maken met zoveel mogelijkheden in het Rhonedal....Bellwald is a piep klein skigebied, met korte pistes. Als je de grote gebieden gewend bent in Frankrijk of Oostenrijk dan ben je hier na een halve ochtend uitgeskied! Er is 1 resto op de piste dat niet veel voorsteld, een paar kroegen in het dorp waar de meeste zwitsers denken dat je een vervelende afleiding bent. De Bellwalders zeggen dat ze het skigebied een 5-sterren gebied gaan maken , maar goed, dan moet er wel een heel groot stuk van de berg ontwikkeld worden. Met 1 stoeltjes lift en 2 ankertjes kom je niet ver in de ski resort competitie...
Een hoop lawaai voor 2 keer nix.....

Groenten van Aletsch....

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord