Reviews La Clusaz (995m - 2600m)

Schrijf review

9.0

30-07-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Ik kom al een paar jaar in la Clusaz. Ik heb ook veel ervaring met skigebieden in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland, maar dit gebied steekt er toch ver bovenuit.

8.3

30-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Authentiek Frans ski-oord met afdalingen voor beginner tot en met gevorderde. Prachtige natuur. Geen lange wachttijd bij de liften. Gemoedelijke restaurants. ‘s-Avonds vertier op centraal dorpsplein. Dichtbij steden Annecy en Genève.

7.7

26-11-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Mooi gebied.
Gezellig dorp.
Weinig tot geen apres ski.
Geen lange wacht rijen.
Dicht bij Geneve.
Voor in de avond uren diverse goede restaurants

7.3

10-04-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk ski dorp, geen betonnen reus maar gezellig veel chalets. Voldoende pistes voor een route van een dag met top onderhoud. In dorp La Clusaz prima restaurants (reserveer) en een enkele bar voor een feestje.

6.7

29-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 2

Mooi gebied en rustig.
Wel alles in het frans.
Uurtje van Genève
Aanrader

6.7

27-01-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Het is wel heel warm eind januari 2016. De sneeuw conditie is er van midden maart met bijna lente temperaturen . Doordat pistes dicht zijn wordt de keuze wel behoorlijk beperkt . In het gebied rond beauregard zijn de pistes vrij kort. Dit is wel praktisch voor beginners, maar gevorderden hebben er minder te zoeken. De mooiste piste (rood) is die naar Aiguille. Mooi breed en je kunt er goed oefenen Voor mensen die kilometers willen maken, kom je hier wat te kort.

6.7

01-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Het skigebied in la clusaz is top vooral het uitzicht, echter is het echt een skidorpje er zijn weinig uitgaansmogelijkheden en er is weinig te doen wel is er een schaatsbaan! Kortom als je komt om te skiën is het geweldig! Maar als je komt voor de combinatie met uitgaan is het wat mider.

6.7

29-01-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

De sneeuw op de laagste pistes zijn vrij snel ijzig! Het bovenste stuk lig beschermd en daar is de sneeuw meestal super! Ook daar kan veilig buiten de piste skien.

7.0

25-11-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Meerdere malen ben ik op vakantie geweest in la clusaz met familie en vrienden. Het is een zeer knus alpendorpje. Geen hoempapa apres ski maar leuke cafeetjes en heerlijke restaurantjes met veel streekprodukten. Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en mensen die van rust houden. Het skigebied is geschikt voor de beginnende en gevorderde skier. We verbleven hier iedere keer op camping plan du fernuy waar ze goede mobile homes en enkele appartementen verhuren. Hier kun je ook terecht met caravan of camper op de goed onderhouden winterstandplaatsen.Ook kun je gebruik maken van het fantastische binnenzwembad. Aangezien we hier vaak kwamen maakten we van hier uit ook vaak dagtrips om te gaan skien in Flaine, Avoriaz, Chamonix en het daarnaast gelegen Les grand montets (alleen offpiste). Deze plaatsen liggen allemaal op ongeveer een uur rijden en zijn prima bereikbaar. Een bezoek aan La Clusaz is zeker de moeite waard!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord